Mer enn klar for ferie

JADA! Jeg slo min egen rekord igjen! 1 mil på 47 minutter og 31 sekunder! Fullstendig happiness!! Å slå sine egne rekorder dagen etter en hviledag funker hver gang. For en fantastisk mengde energi jeg hadde i dag! Wow!

Og, ja. . Jeg glemte Nike+ GPS-klokken min i Cannes! Hjelp?!

Første gang jeg gikk inn for å sette rekord på mila var sommeren 2011 (til høyre), og deretter ble det ny prøvelse i februar i år (venstre). Og i dag ble det altså enda lit bedre.

Dette hadde aldri i verden gått om jeg ikke hadde hatt egen mølle her hjemme, for fy søren, skal love deg jeg skrek og presset meg selv mot slutten der. Vi snakker HØYT. Hvor frustrerende hadde det ikke vært om jeg ikke hadde klart det? Forrige gang løp jeg på 47:44. Det tar tid å nå nye høyder, men det kommer seg. Og belønningen? Tur til Sardinina, selvsagt! Vi er på vei i dette øyeblikk, og dette er litt av antrekket:

Kjører flate sko og en lett sommerkjole, viser dere senere. Skrives i Sardinia, klikk gjerne innom litt senere for en fantastisk konkurranse 😀

53 kommentarer

  1. Siv B. Rougier

    jeg kan kanskje hjelpe deg med å få tilbake GPS klokken, da jeg skal til Cannes i høstferien.
    Ring hotellet eller hvor dere var og be dem legge den til siden med mitt navn på, så kan jeg sende deg den når jeg kommer hjem.
    Håper det funker.

    Siv

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *