A hint of burgundy

Det ble en tur til Skien og kafé i dag også, er så kjekt å sitte litt blant folk å jobbe når været er så fint som nå. Tenk at vi snart har bodd her i ett år, vi overtok huset den 15. november og flyttet inn den 01. desember. Hvor blir det av tiden? Helt sprøtt! Vi trives veldig godt her, og det å få en sosial omgangskrets var ikke så vanskelig som jeg hadde sett for meg. Jeg har i hvert fall lært meg at man ikke har noe som helst å tape på å bare hoppe i ting. Være litt sporty og ta ting på strak arm.

Fikk lov til å ta et par snapshots av fotografen selv, SÅ preppy!

Glemmer hele tiden at hatt er et utrolig fint tilbehør, dessuten er den praktisk i både solskinn og i regnvær. I love!

Skjørt Zara / Bluse Cameo / Hatt Mango / Pumps Mango / Veske Mulberry / Armbånd Marc by Marc Jacobs 

Nå skal jeg hive meg rundt, på middagsmenyen står wok og på to do-listen står det at jeg skal fortsette å rydde i skapet. Det blir litt stykkevis og delt når jeg holder på der, for det kommer alltid andre ting i veien, som er viktigere. Håper på å bli ferdig i dag uansett, men hvis ikke har jeg noen timer av morgendagen på meg også, før jeg må pakke til Sardinia 😀

Skrives senere ♥

77 kommentarer

 1. Så utrolig søt du er med hatt 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

  2. Jaa, kjempefin med hatt!

 2. Du stråler!

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste 😀

 3. Dere er kjempefine begge to 🙂 Må bare legge til at det er helt supert når du viser litt bilder av Lars- Kristian også. For oss som er gift er det alltid kjekt med litt inspirasjon til antrekk til mannen også. Det er så vanskelig å finne synes jeg! 🙂 🙂 Tusen takk for at du stiller opp som modell LK 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, han synes alltid det er litt flaut, men stiller opp gjør han jo 😀

   Ingen årsak 🙂

   Klem!

   1. Enig=) så bra han stiller opp, da kan vi få litt inspirasjon til typen=) Kjempe flotte begge to, kler hverandre=) Lars Kristian kan jo bare komme med tips i forhold til klær til gytter f eks oppbretting av skjort armen som jeg og typen synes aldri ble pent nok hehe… Eller andre tips=)

 4. Du er så pen med hatt! Elsket begge antrekk i dag, dere får ha en fin kveld. 🙂 Her skal det forhåpentligvis håret stripes blondt, litt risiko rett før skolebilde blir tatt, hehe.

  1. Fotballfrue

   Deilig med litt spill i håret, da 😀 Tusen takk, søta!

   Klem 🙂

 5. You look nice! When are you going to Sardinia? 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie! We are leaving this wednesday 🙂

   – C

 6. En dag skal jeg gifte meg med en mann som kan kle seg som lars-kristian!
  Han er så flink til å kle seg fint til hver minste lille detalje i hverdagen! 🙂

 7. Jeg tror jeg er forelsket i skoene dine 🙂

 8. Rett og slett nydelig! Du kler hatt veldig godt 🙂

 9. Michelle

  Utrolig hvor mye den hatten gjorde for resten av outfitet! kjempe lekkert 🙂 hehe, Lars Kristian er vel ikke like vant til å stå modell som deg. Men må si han har en fresh stil 🙂 er han like glad i mote som deg, eller er det du som hjelper han med shoppingen?
  Lykke til med dagens planer <3

  1. Fotballfrue

   Han er veldig flink tik å shoppe selv 😉 Han spør meg om hva jeg synes før han går ut døren, men ikke særlig mer enn det 🙂

   – C

 10. Han er altså råkjekk den mannen din 😀

  1. Fotballfrue

   Å, han er finest i verden!

   <3

 11. Så nydelig antrekk, Caroline! Du ser fantastisk ut 🙂

 12. Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)

  Kjempefint antrekk! Ser at høstmoten sniker seg inn, med burgunderfargen i antrekket 🙂 Elsker det!

  ♥ Lizbethosnes.com

 13. Hei.
  Du nevner barn som går til skolen…
  Når skal du og Lars Kristian ha barn da…?

 14. Sier det igjen, du er så søt med hatt 😀 love it!!!

  Bare en ting? Åssen neglelakk er det du har på føttene? 🙂 var så knasj å stilig ! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 det er en lakk fra Essie, Ole caliente 🙂

   Klem!

 15. Sitter hjemme å blar i boken din nok en gang. Tar den frem hver gang jeg skal lage noe, å trenger en oppskrift eller bare litt inspirasjon. Så kom jeg til å tenke; For ei dame du er! Og hva skulle jeg gjort uten deg? Jeg er ikke noe lavkarbofrøken, men alle har vell godt av litt mindre hvetemel og sukker. Jeg henter så mye inspirasjon fra deg, både til mat, antrekk, trening og interiør. Håper du aldri slutter å blogge, verdens fineste Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Silje! Er veldig glad for å kunne inspirere <3

 16. Marita Ø

  Du er så fin, du! Hatt et noe jeg virkelig har lyst til å prøve til antrekkene mine også, vet bare ikke helt hvilke som vil passe meg, eller hvor jeg kan finne noen herlige kupp… Kanskje du vil lage et innlegg om det? 😀 Det hadde jeg likt! Ønsker deg en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det kan jeg prøve på 😀 Du er helt sikkert knallfin med det 😀

   Klem!

 17. Så snygg du är med hatt! Du klär verkligen i det, men det har jag sagt förut 🙂

 18. Dere er så utrolig herlige, og elsker klærene 😀

 19. Du er alltid så vakker!
  Skulle ønske jeg så sånn ut 😀
  Ha en fin kveld, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   DU er vakker <3

 20. Du har så nydelig midje, at ååh… Skikkelig fin, slank timeglassfigur!

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀

   – C

 21. Så fotogen Lars-Kristian er 🙂 Morsomt med bilder av han også 😀

 22. Du har en sykt fin stil! Ha en fin uke og kos dere masse i Sardinia 🙂
  Wish u guys the best!!

 23. Lene Renee

  Fine Skien og flotte dere!,
  Skoene og hatten var rålekre. God tur til Sardinia:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte 😀

   Klem!

 24. Guri, i teksten under det siste bilde av LK trodde jeg det sto «Glemmer hele tiden at HAN er et utrolig fint tilbehør, dessuten er den praktisk i både solskinn og i regnvær. I love!»

  Haha :p

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 *knekkersammen*

 25. Du er veldig vakker og elsker bloggen din! Jeg synes du passer det brune håret kjempe bra! Jeg må takke for inspirasjonen du gir meg til trening hver dag og gleder meg til å se hva du skriver hver dag! Har også prøvd noen av oppskriftene dine! Kjempe gode! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klem!

 26. Hur tror du att höstmodet kommer vara i år? 🙂 något speciellt man bör satsa på?!

  1. Fotballfrue

   Burgunder, skinn, strikk (som alltid), peplum, mønster, militær etc. 🙂

   – C

 27. Du har bodd her et år, men jeg har ikke sett deg en eneste gang, kjedelig 🙁 Har dere fått noen venner i Skien? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nesten ett år 😉 Ja, det har vi 😀

   – C

 28. Nydelig, digger armbånd. Men du; er det helt slutt på «blunkebilder»? Savner det…

  1. Fotballfrue

   Hahaha, skal ta noen i Sardinia 😉

   – C

 29. Hei Caroline,

  Så flott du var i dag!! 🙂 Hatt er jo veldig stilig, håper det blir mer av det i motebildet fremover!

  Jeg lurer på hva du bruker under sånne tynne bluser? sånn tube-bh? synes d er litt vanskelig, og ender ofte opp med singlet under. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, tube-bh 🙂 Det fungerer veldig greit det 🙂 Fremover vil det sikkert lønne seg med singlet i samme farge 🙂

   Klem!

 30. Ragnhild

  Hei. Jeg leser bloggen din hver dag, og synes den er inspirerende. Jeg har et spørsmål om kjøkkenet deres. Jeg og mannen min driver å pusser opp et gammelt hus. Jeg har flere steder (blader og sånn) sett slike fliser som dere har på kjøkkenet, og vi planlegger å bruke slike fliser. Vet du hva de heter og hvor de kan skaffes? Jeg har ikke klart å finne de igjen hos noen produsenter. takknemlig for svar! Ragnhild

  1. Fotballfrue

   Dessverre. Vi var ikke med å bygge huset selv (det ble bygget i 2007 og vi kjøpte det i fjor), så jeg vet svært lite om hva som har blitt brukt her :/

   Håper du finner ut av det! 🙂

   – C

 31. Bloggen din er en mal på «hvordan en blogg skal se ut» etter min mening:

  – fantastiske bilder
  – velformulert tekst/velvalgte ord
  – hyppige oppdateringer

  Jeg skjønner veldig godt at du har norges største blogg.

  Hatt et utrolig flott. Man ser så «classy» ut ? 🙂 Du kler den veldig bra!
  Fine bilder av dere begge to.

  Ønsker deg en fortsatt flott mandagskveld.
  Klem
  http://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Rebekka! Tusen takk 😀

   Klem 🙂

 32. Et raskt spørsmål til deg som løper så mye bare; Jeg blir alltid veldig oppblåst når jeg løper langt/fort, vet du noe om hvorfor? 🙂

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Men det høres ikke videre behagelig ut :/

   – C

  2. Hei!
   Jeg har opplevd det også! Jeg har kun antatt at det har sammenheng med hva og når du spiser i forhold til treningen.
   Når du løper øker forbrenningen, og dersom du akkurat har spist vil tarmene begynne å jobbe, og mest sannsynlig
   vil du føle deg oppblåst av den grunn. Det kan være lurt å vente med å løpe etter at du har spist(eventuelt løpe før du spiser), slik at maten har kommet ett stykke før den «ristes løs» 🙂 Husk å drikke rikelig med vann både før (under, dersom du løper lenge) og spesielt etter trening.
   Kanskje dette kan hjelpe 🙂
   Hilsen Ida

   1. Det var faktisk over 3 timer siden jeg hadde spist og jeg drakk under hele joggeturen, merkelig 🙁

 33. Du er jo rett å slett perfekt!! 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme*

 34. Wow, flott antrekk, du så fantastisk ut!

 35. Kjerstin

  Fantastisk antrekk- hatten gjorde prikken over ien virkelig:) Digger skjørtet….tror det må finne veien hit etterhvert.
  Ha en fin uke:)

 36. Jeg er vild med dit outfit her og lækre omgivelser til at tage billede om!
  Hahah! Skønt din mand gerne vil posere foran kameraet 😀

  //Nanna H.

  http://www.blogbyhau.com (fashion,training,diy blog)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Haha, jeg vet :p

   Klem!

 37. det er ikke noe særlig billig å lese bloggen din, altså 😛

  1. Fotballfrue

   Hahah, søta :p

 38. For en flott dame du er. Veldig ladylike og søt med den hatten.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 39. Fiiiine deg! Du kledde den hatten utrolig godt! :):)

 40. Maria Olsen

  Du må være fineste dame i verden Caroline!

 41. Josefine

  Åh, det virker som dere bor på den fineste plassen i hele verden!! Skjønner godt at du trives utrolig godt, sååå nydelig!

 42. Så fine bilder! Du kledde utrolig godt den hatten, Caroline 🙂 Og ja, som tiden flyr :O!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!!

   Klem 🙂

 43. Hei Caroline 🙂

  Jeg skal på førpremieren til «Tina og Bettina» i morgen på colusseum. Hva er kleskoden? Skal videre på etterfest, og fått beskjed om at antrekekt skal være pent. Jeans, pumps, singlet og dressjakke? Funker det? Håper du kan hjelpe meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det funker som bare det 😀 Håper du koser deg! Gleder meg til å se den jeg også 😉

   Klem!

 44. Veldig fine begge to. Du kler rett og slett alt <3! Må bare si at du inspirerer meg masse, og huset deres er helt nydelig. Drømmehuset! Ønsker deg en fin uke videre, og god tur til Italia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *