Antrekk: August

Her kommer en samling av mine antrekk fra augustmåned. Har ikke vært så veldig flink til antrekksposter den siste delen av måneden, men de to siste ukene har jo bare smeltet sammen, og jeg har ikke vært så mye sammen med fotografen min (Lars-Kristian).

Tipper det blir lite av shorts og skjørt uten strømper fremover, men håper å holde på det litt til. Samtidig gleder jeg meg til alle høstplaggene, det blir deilig med litt strikk, jeans og jakker.

Har du en favoritt? Og ikke minst: Hvilken hårfarge foretrekker du? Jeg er fortsatt litt i tvil, men trives veldig godt med det litt mørkere også.

176 kommentarer

 1. julie s

  Likte best nr 3 og 5. Det lyse kler deg absolutt best selv om du er fin nå også 😀

 2. Mange fine antrekk, men må vel si at # 1 og 5 er favoritter. Er ikke helt sikker på om jeg liker blondt eller brunt mest, syns du kler begge ganske bra. Men du ser eldre, men ikke gammel eller på en stygg måte, men bare eldre ut med brunt hår 🙂

 3. likte 1 og 3 best 🙂 du var veldig fin med helt rett hår på bilde 3 😀 syns du kler den nye fargen din veldig godt også 🙂

 4. Madeleine

  Mulig jeg er rar,men jeg synes du er finest med helt blondt hår 🙂 Gjør det du føler for med håret selv og ikke hør på hva alle andre måtte mene.

 5. Sunniva

  Synes du er egentlig litt finere med det lyse håret, men nydelig er du uansett! Elsker nr 5 og 3 <3

 6. Liker best det mørke håret 🙂 Av antrekkene er nr 5 min favoritt, bruker du donut når du setter opp håret sånn, eller blir det sånn fordi du har så langt tykt hår?

 7. Therese

  Fy søren! Du er bare vakker . Jeg bøyer meg i støvet av det du får til:)
  Klem fra Skien ! Å yes, ODD vant igjen idag – jippi 🙂

  1. Fotballfrue

   Heia ODD 😀

   Tuusen takk, forresten <3

 8. Du er så peen!! takk for bra inspirasjon til skolen i morgen!

 9. elsker nummer 3, 4 og 5, og synes den hårfargen du har nå er den fineste! 🙂

 10. mørkere hårfarge, uten tvil!! 🙂

 11. Elsker nummer 2 og 5:D Fargene på nr. 2 er så herlige! Angående håret så syns jeg du kler det mørke best:)

 12. UTEN TVIL din nye hårfarge!! Herlige antrekk:)

 13. Du er så nydelig du!

 14. Helt klart og uten tvil nummer 5 🙂 Det samme gjelder hårfargen du har for øyeblikket. Klem

 15. Those all looks are so perfect, but my favs are 1 and 5 🙂

  http://kadddii.blogspot.com/

 16. 1, 4 og 9 er mine favoritter 🙂 Jeg syns du kler mørkt hår veldig godt!! Kjempefin! 🙂 veldig fin som blond og da såklart! Først og fremst syns jeg du var MEGATØFF som turte å farge håret mørkt in the first place! Jeg er lys blond, men hadde aldri i verden tur å farge det mørkt -selv om det er noe jeg kunne tenkt meg å prøve. Kanskje en vakker dag..

 17. Du er nydelig! Elsker alle antrekkene, særlig nr 3. og 5. 🙂

 18. nr 5 er noe av det fineste jeg har sett deg i, herreud så fint det var. Send over litt av fotogeniteten din til meg da, du har jo nok for to!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta! *senderover*

   Klem!

 19. LIker buksa og skjørtet, på nr 3 og 6 utrolig godt! Synest begge hårfargene er veldig fine! 🙂

 20. 5 !! 😀 Synes du kler det mørke håret sykt godt, ville beholdt det en stund til 🙂

 21. Du har virkelig klasse når det kommer til klær!! Glir rett inn i alt fra NY til Paris! 🙂 Jeg mener det, du burde absolutt bli noens stylist! I tillegg er det jo et pluss at du er slående vakker, og at du kler den nye hårfargen kjempegodt! 😀 Ha en fin neste uke, Caroline!

 22. På nr. 9 ser du ut som en million dollar. I tillegg elsker jeg antrekk nr. 6, og ELSKER den nye hårfargen!! 🙂

 23. Inga Helene

  Nr. 4 er helt klart min favoritt. Hakk i hel nr.5 og 7. Yndig,stilig,avslappet og vakkert på en gang:-) Og,Caroline,jeg holder absolutt en knapp på det helt lysblonde håret ditt. – Det mørke er også kledelig for all del,men jeg syns du både blir litt mere » borte » av fargen,en i mengden liksom. Din hud og øyne,de rene pene trekkene dine kommer bedre frem omkranset av et lysende hode,syns jeg:-) Det er ikke mange som kler et så lyst hår,men du gjør det! Det er noe engleaktig/alveaktig over deg,vakre sjel. . . ! – Veldig spesielt og veldig riktig til nettopp deg! Og det syns jeg ble » borte » av din nye allemanns hårfarge. Gløden og dine særtrekk fra innerst til ytterst ble halvert på en måte. Dette er nå bare min mening,yndige vakre deg… 😉

 24. Helt klart antrekk 6, jeg er så fan av søte farger! Og jeg syns du kler det lyse håret best, ingenting slår et fyldig, lyst hår! Du er selvfølgelig nydelig samme hvilken farge du har, men jeg hadde selv lyst hår kjempe lenge og ville prøve noe nytt, men så fort det blir litt blasst er det fristende å gå tilbake til de lyse lokkene 😉

 25. Mine favorittantrekk er 5 og 6! 🙂
  Syns du er like fin med begge hårfargane.

 26. karianne

  hei! jeg lurte på om du pleier å retusjere vekk flekken du har i pannen? evnt hvorfor? =)

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør jeg aldri, men jeg bruker jo sminke 🙂

   – C

 27. Charlene Rognes

  Får du aldri vondt i beina siden du går med høyheler hele dagen, hver dag? Jeg får vondt bare jeg går i noen timer jeg..

 28. Nr 4! Men jeg synes du er utrolig fin med hårfargen du har nå 🙂

 29. Synes antrekk 1 var kjempefint 🙂 Ang. håret: du er fortsatt i tvil, så jeg tror du innerst inne definerer deg som blond, og derfor ikke helt «faller til ro» som mørkere. Jeg hadde det sånn selv da jeg farget håret mitt mørkt. Selv om jeg likte forandringen følte jeg at jeg var mer meg selv som blond.

  Klem

 30. Ååå, nå syntes jeg det var lenge siden jeg hadde kommentert på bloggen din! Antrekk nummer 5 var kjempefint – men du kler egentlig det meste 😉

 31. Linn-Therese

  Jeg helt seriøst elsket alle antrekkene! <3
  Og synes det mørke håret kler deg best 🙂

 32. Nummer 9!
  Og skjønner om du syntes det er vanskelig å bestemme hårfargen – meningene er jo 50-50% delte blant andre lesere også! Så hva med å beholde fargen som den er nå mens det blir mørkere ute og så enten gå tilbake til lyst ved juletider om du begynner å savne det 🙂 Det er ingen tvil om at du kler alt – så det er hva du føler deg mest komfortabel med som er viktigst!

 33. Cecilie

  Elsker alle antrekkene dine, men hvis jeg skulle velge ett må det bli nr 9. Den er bare helt fantastisk fin. Hvor har du kjøpt den? Hvis du ikke allerede har sagt det… Hehe. Du kledde forresten den nye hårfargen din utrolig bra 😀 Ha en strålende dag 😀

 34. Elsker grønnfargen på den øverste buksen, matcher kjedet jeg går med i dag:

  http://actofstyle.com/2012/09/03/jade-green/

  //Juni

 35. Camilla M

  Hei hei Caroline.

  Eg synes nr 9 var fantiastisk flott! NYDELIG kjole som kler deg helt perfekt. Når det komme til håret ditt og den nye fargen må du ikke være i tvil! Du har fått en spesiell flott glød etter fargebytte.

  Ha flott dag videre;-)

 36. Filippa

  hei 🙂

  jeg syns alle var fine jeg :)) Syns du er finest med mørkt hår… har selv vært blond i mange år og gikk for ett år siden til litt mørkere slik som du… jeg har opplevd å bli tatt mer seriøst etter jeg farga det , haha :))

  syns uansett det viser mer klasse enn det lyyyyse… men øye som ser <3 du er fin uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, uff :p Synd det skal være sånn. Men tusen takk 🙂

   Klem!

 37. kjolen som er nr 9 er helt sykt fin!!! hvor er det du har kjøpt den?

 38. 1, 7 og 9

  <3

 39. 5+6=STUNNING!! <3

  Jeg likte håret ditt best da du var blond, men hver si smak,
  og du er jo nydelig uansett hvilen hårfarge eller hvilket antrekk!

  Stå på videre, Caroline! <3

 40. Jeg syns du er finest med det helt lyse håret. Liker godt den kalde blondfargen du har, den er ikke sånn bimbo-gul om du forstår.
  Antrekk nr 1 er finest!

 41. Numbah 6 & 7! Definitivt!
  Det er noe mer voksent over det mørke håret, mens det blonde er litt mere individualistisk. Jeg mener hallo hvor mange jenter i verden kan si de passer så godt i såpass blondt hår!
  Jeg liker det brune, men syns du bør gå for noe med bitte litt varmere toner. Jeg tenker sånn utifra det jeg har sett mye av på catwalkene i høst. Det er bare min mening 🙂

 42. Nydelige antrekk alle som et. Jeg liker spesielt godt det siste, nydelig satt sammen så enkelt med sorte sko, nydelig halssmykke og vakker kjole! Og fantastisk med den freshe og varme fargen på håret. Jeg likte alle antrekkene denne måneden. Du tar deg fantastisk ut i alt 🙂 Jeg liker den nye fargen på håret ditt veldig godt, du kledde det blonde svært godt, men synes du kler den varme lyse brunfargen enda bedre! Den er nydelig! Likte også antrekk nr 5 veldig godt, også måten du har satt opp håret på, nydelig! Alt kler den smukke vet du 🙂

 43. Jeg vil også påpeke at jeg synes den nye hårfargen din får frem den flotte fargen på øynene dine, og får huden din til å se mer «gylden» ut. Herlig farge 🙂

 44. 3 og 5! 🙂 Digger det!
  Og syns helt klart du er finest med litt mørkere hår, ser litt varmere ut, om du skjønner 🙂

 45. Susanne

  Synes definitivt du kler begge hårtoner, og at du kan varere mellom dem! Like kledelig til deg på hver sin måte!:) jeg har gjort samme som deg og gått fra lys til mørk flere ganger og tilbake, men det jeg ble litt nysgjerrig på er om du har fått farget hairextentionsene dine etter du byttet farge eller om du fikk satt inn nye i rette fargen? Jeg har siste tiden lagt mørke striper i mitt lyse hår men de falmet ut og får dem ikke til å sitte! Litt kjedelig!;)

 46. Bilde 8 er favoritt 🙂 Kul bukse/tights! Finast med «mørkt» hår! <3

 47. michaela

  Jeg likte best nr 3, 5 og 7! du er vakker 🙂

 48. Jeg synes du er så flink å sette sammen antrekk. Så jeg ser frem til hver gang du har lagt ut dagens antrekk. Denne gangen likte jeg aller best nr 2 og nr 9. Når det gjelder håret synes jeg det er vanskelig å gi et bestemt svar for jeg synes du kler begge veldig godt, men jeg holder kanskje en liten knapp på det lyse.

 49. Hei! Hvor er den rosa genseren (antrekk 6) kjøpt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *