Luksus vs. budsjett: Studded boots

Stuuded ankle boots har poppet opp på stadig flere kjendiser den siste tiden, så som den hollywoodsladder-avhengige personen jeg er, har jeg lenge siklet på et par. Chloé-versjonen er utrolig dyre, og uansett utsolgt nesten overalt, så da jeg kom over et rimelig par fra Mango i Cannes, ble jeg vanvittig glad (joda, se for dere en som står og hopper opp og ned inne i butikken mens hun klapper i hendene . . . nesten).

Mitt kupp var til rett under 1000-lappen, og jeg gleder meg til å matche de med både kjoler, jeans og skjørt. Har også tenkt til å skaffe meg de røde fra Zara, de er jo helt rå!

28 kommentarer

 1. Ikke meningen aa mase (igjen 🙂 ) , men hvilken str har du i runawaydreamz shortsen? Vanskelig naar man skal bestille fra internett, og spesielt naar det er amerikanske str!

  Takk !! 🙂

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

   – C

 2. Disse likte jeg ikke, men vi har alle hver vår smak, du kommer til å se flott ut i dem! Har du kjøpt inn en høstjakke? 🙂

 3. Ikke helt min smak, så er litt usikker. Jeg lurte på noe og håper VIRKELIG at du kan svare og ikke bare godkjenne og overse spørsmålet. Jeg lurte om Nike Run (klokke) er en pulsklokke og teller antall km du løper?? Eller det en forskjell mellom den og pulsklokke?? Kan pulsklokke telle KM som man springer?

 4. Caroline

  Kanskje jeg som ikke følger helt med, men har du trukket vinneren av konkurransen din? (den hvor man kunne vinne boka di) 😉

 5. Camilla

  http://mp3.platekompaniet.no/site/web3/view.ftl?page=product&productId=16662169

  Tenkte bare å tipse deg og leserne om at sangen til Cornelia, som er i Porto Br videoen er ute nå, se link:D

 6. Ingen etterligninger kan måle seg med chloé sine, verd alle pengene :-). Jeg har hatt mine svarte i 4 år og de røde i 3 år……like fine og like aktuelle ennå. Alle etterligninger ser passe «jalla» ut 🙂

 7. Elsker de skoene! Jeffrey Campbell har også ett par som er kjempe kule 😀 http://www.solestruck.com/jeffrey-campbell-starburst-black/index.html

 8. Denne reklamen på siden av alle innleggene virker urealistisk billig! Er dette etterligninger eller er det bare utrolige tilbuder?:)
  Kjempeblogg du har, Caroline!!

  1. Fotballfrue

   Hvilken tenker du på? 🙂

   – C

 9. Deilig når man kommer over kupp:) 🙂 Da blir man selv og lommeboken glad! Kos deg med nye sko

 10. Kule sko! Tenkte å bestille på nett. Trenger noen tips ift hvordan de er i str? Hva bruker du vanligvis og hva kjøpte du? ellers en inspirerende blogg, stå på!

  1. Fotballfrue

   Helt normale 😀

   Klem!

 11. Hvorfor ikke et enda finere, og rimeligere par fra River Island?? Koster 900,-

  http://www.riverisland.com/Online/women/shoes–boots/ankle-boots/black-stud-buckle-boots-626459

 12. Hei jeg bare lurer på om dere fashionistas der ute kan fortelle meg – Mango, i Oslo. Hvor??? Jeg fant en Mango på Steen og Strøm i Oslo. Jeg trodde faktisk de hadde en egen butikk et eller annet sted? Stemmer det?
  🙂

  1. Mango har en butikk i Karl Johansgate i Oslo:)

  2. Veronica

   De har en langs Karl Johan, 2 etasjer 🙂

  3. For noen år tilbake – begynner å bli noen siden jeg bodde i Oslo, men da var det en i Vika mener jeg og huske? Ikke langt unna utgangen fra nasjonalteateret stasjon? (Den lengst vekk fra nasjonalteateret….)

   1. Jo, stemmer det, Sølvi. Det finnes en Mangobutikk ved inngangen til Nasjonalteateret der hvor togene går.

 13. synnøve

  Jeg liker luksus utgaven best gitt, mn ikke dumme budsjett utgaven heller. Jeg har imidlertid forelsket mgi jefferey campbell sine, starburst:-) burde sjekke de ut. Lille vinkel sko på nett har, med gratis frakt:-)

 14. Michelle

  Chloe sine er bare helt fantastisk lekre <3

 15. Jeg har Chloe Susanna skoene og de koster ( heldigvis) ikke 10.500 men 1400 dollar. Jeg sente dem til en venninne i USA for å slippe toll, så alt i alt blir det jo veldig dyrt. Men det er det beste kjøpet jeg har gjort i mitt liv… og jeg har lett etter dem siden jeg forelsket meg i Chloe Susan i 2008

 16. Kristin

  fine alle sammen, men f. eks. det jeg gjorde var å kjøpe et par plaine og billige boots over nettet, evt. hos for en billig penge på en sko butikk, kjøpte studds og strass på panduro og limte(med superlim)+ panket på nagler med hammer …hehe, de ser minst like kule ut….også blir de raskt litt slitt, noe som bare gjør stilen enda mer komplett 🙂

 17. Til alle dere som er interessert i Chloé skoene……de kan kjøpes på Kassandra i København og koster 7500,-. (danske kr er 0.98 nå). Der har de både svarte og røde 🙂
  Disse skoene har aldri kostet 10.500,-………..

  1. Fotballfrue

   Det er bare jeg som har sett feil, de finnes her: http://www.net-a-porter.com/product/323075 Jeg trodde kursen stod i britiske pund, men det er jo euro 🙂 Likevel, prisen her er 8.500,- så det er vel fortsatt ikke budsjett :p

   – C

   1. Eurokursen er 7,30……så hvordan det blir 8500,- skjønner ikke jeg 🙂
    Dersom du kjøper disse når du er i utlandet så får du i tillegg taxfree og det er minus 13%. Alt på over 1200 kr får man taxfree på. Kanskje greit å vite…..og penger spart …..budsjett eller ikke budsjett 🙂

   2. Fotballfrue

    Tok bare utgangspunkt i 8 🙂

    – C

 18. Det fins en kopi av de dyre på TOPSHOP/OFFICE som ligner veldig veldig mye! De lingner mer. Jeg har kjøpt meg de. Kostet 80 pund 🙂 Kjempe fornøyd.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *