Favorittinnkjøp: Tilbehør

Jøss, skal si høsten har kommet hit kjapt mens jeg har vært borte! Gresset er fullt av morgendugg, og det er skikkelig guffent i huset, men ah. Jeg liker det! Vi går jo en fantastisk hyggelig tid i møte, og jeg har heller lyst til å nyte disse dagene, enn å drømme om varmen som er så altfor langt unna. Nå gleder jeg meg til å ta på meg løpejakken og kjenne vinden rive litt i kinnene, mens jeg løper meg en morgentur 😀

Når jeg kommer tilbake har jeg utrolig mye som venter på meg, blant annet en stappet mailinnboks og spalteskriving. I tillegg må jeg jo starte utpakkingen, ettersom det kun ble kjærestekos da jeg kom hjem i går. Jeg har faktisk ikke handlet så mye på tur før som jeg gjorde denne gangen, så jeg tenkte vise dere noe av mitt favoritt-tilbehør som fikk bli med hjem:

Nydelige øredobber fra Radá, armbånd fra Marc by Marc Jacobs og belte fra Zara.

Denne kuppet jeg på en av depot vente-butikkene vi var innom:

Det var ikke så mye fint der som jeg hadde ønsket, men denne falt jeg helt for. Depot vente-tipset plukket jeg opp i en reisereportasje fra Cannes som var i Det Nye. Depot vente er små, skjulte butikker hvor rikmanns-fruene selger sine så å si ubrukte designervesker, klær og annet tilbehør, så her kan du gjøre kupp! Butikkene er godt skjult, og vi trasket rundt i en hel dag før vi fant tre stykk. Denne vesken fra Longchamp er i hvert fall det fineste jeg fant. Betalte bare 600 kroner for både vesken og en lommebok som også kan brukes i beltet, mens utsalgsprisen for begge deler er godt over 3-4000,- Deilig 😀

Nå må jeg komme meg ut her, håper dere får en fantastisk fredag 😀

39 kommentarer

 1. Marita Ø

  Åh, så fine skatter du har fått med deg hjem 🙂 Armbåndet var utrolig fint!! Kjenner jeg er enig med deg når det gjelder høsten.. Det er en veldig fin tid vi har i vente 🙂 Gleder meg til å bruke fine strikka-gensere, skjerf og herlige, myke pledd inne med god kakao og te! Ahh <3 Fin fredag til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Og de lange turene i litt kjølig luft 😀 Og de fine fargene! Høst kan være så fint 🙂

   God fredag <3

 2. Så genialt med slike depot vente butikker! Finnes det slike butikker i alle byer, London feks? Jeg er student, og har ikke råd til dyre vesker.
  Høsten for meg betyr: tjukke gensre, shopping, nye venner, fjellturer, innekos, kakao, studie, bursdagen min (2.sept blir jeg 23 år).
  Ha en nydelig fredag! <3

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, dessverre. Men i London er det jo mye vintage / second hand for eks., og det blir jo litt av det samme 🙂

   Nyydelig fredag i retur 😀

   Klem!

 3. Hei!

  Så mange fine ting du har funnet 🙂
  Jeg skal til Nice om under to uker og lurte på om du kunne si hvor du finner disse depot-vente butikkene? Evt. gate?
  Håper du hade en strålende tur!

  God helg!:-)

  1. Fotballfrue

   Vi var i Cannes 🙂 Vet ikke hvordan det er med disse i Nice. Vi spurte oss mye frem, og fikk faktisk en til å tegne kart for oss 😀

   – C

 4. Michelle

  Snakk om kupp da Caroline 😀 Likte utrolig godt de øredobbene du kjøpte deg, de var super lekre <3 Jeg er også veldig glad i sol og varme, men vi får se det positive med at bladene faller fra trærne og høsten kommer 🙂 Fine høstklær, strikkegensere, peiskos med en god bok eller koselige film kvelder, bare for å nevne noe =)
  ha en strålende fredag <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Strålende fredag tilbake <3

 5. Det armbåndet var sykt fint!!

  Skal til Firenze om noen helger og lurte på om du har vært der eller har noe tips til shopping der? Gleder meg til å kjøpe masse nytt!!

  1. Fotballfrue

   Der har jeg ikke vært før, men det ser helt nydelig ut der! Goood tur <3

   Klem!

 6. Utrolig fin veske, for et kupp! 🙂 Øredobbene ga meg for litt mye assosiasjoner til hun der Maria Montazami i Svenske Hollywoodfruer (hun har sånne hengende overalt i huset, haha). Men alt kler jo den smukke 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi, stemmer det! De er utrolig fine på altså, tenkte ikke på duskene hennes i det hele tatt 😉

   Klem!

 7. ååå… Det armbåndet må jeg ha:) Hva la prisen på? Skal til Berlin etterhvert. Men tenkte å stikke innom en butikk i Norge også for å sjekke prisen og da er det greit å vite sånn ca hvor mye det koster i utladet, slik at jeg kan vurdere om jeg vil vente eller ikke:D

  1. Fotballfrue

   jeg betalte rundt 90 euro tror jeg? 🙂

   – C

 8. ååh det beltet må jeg ha!

 9. Hei! Jeg skal til Cannes om ikke alt for lenge.. Lyst til å dele de depot-vente- butikkene? Gatenavn el? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg noterte dessverre ikke gatenavn, men de er godt skjult. Du må se etter skilt med depot vente på 😀 Ligger i en sidegate til rue d’anitbes 🙂

   – C

 10. Aa saa fint! Herlig veske – den ser jo helt ny ut!

  Hvilket fotoapparat bruker du? Du tar fantastike bra bilder 🙂

  Ha en flott Fredag!

  Klem, Hege

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Et sony alpha 330 🙂

   Klem!

 11. Frøydis

  Kjære Caroline=)

  Nydelig tilbehør=)
  Tusen takk for hjelpa ang rosene til bryllupet mitt=) De memory lane rosene er helt nydelige=)
  De blomstene som brudepikene dine hadde hva heter de?
  Går lavendel fargen sammen med de memory lane rosene?
  Håper du kan savre for da er bryllupet mer eller mindre i boks;-)

  Mvh
  Frøydis=)

  1. Fotballfrue

   Det husker jeg dessverre ikke :/ Lavendel og memory lane er ikke en fagrekombo jeg hadde valgt, men det er jo mulig å ta med stoffprøver til blomsterbutikken for å sjekke 🙂

   Klem!

   1. Frøydis

    Tusen takk for hjelpen,supert at du hadde mulighet til å svare=)
    Du må ha en fin helg=)

    Hilsen Frøydis=)

 12. Så stilig 🙂 Kjempefint armbånd! Har du forresten noen Københavntips ?

  1. Fotballfrue

   Elsker København! Strøget har jo perfekte butikker, du kommer til p traske deg ihjel 😉 Spis for all del på Umami og stikk innom The royal café 😀 Customehouse har også famtastisk service og god mat 😀

   God tur!

 13. Josefine

  Er dette mye shopping? :O

  1. Fotballfrue

   Jeg vil ikke si det 🙂 Dette er jo tre av favoritt-tingene mine, dette er ikke alt jeg handlet.

   – C

 14. Det var flott innkjøp, jo! 🙂 Åh, som jeg gleder meg til shoppingferie neste år.. 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 15. Så flott! Likte spesielt øredobbene. Ha en fin helg!

 16. Det var noen kjempesøte øredobber. Og så matchet de jo perfekt til armbåndet også! 🙂

 17. Depot vente butikk? hm?
  Hvordan finner man ut av det, kan du fortelle ? Er det noen link på webben et eller annet sted?
  Utrolig stilig veske og kjempemoro å kun betale 600 kr da for noe som koster 3-4000 kr. KULT! 🙂

  1. Trenger ikke svar på det jeg spurte om.. Jeg leste kommentaren ovenfor så da er det greit. Takk ;o

 18. Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur sammen 🙂 Så fine innkjøp,Caroline! Kan jeg spørre om Marc Jacobs armbandet er fra høst kolleksjonen? Det var ELSK!! Har søkt litt rundt, men kunne ikke finne det..
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jeg litt usikker på, faktisk :/

   – C

 19. Kan du vær så snill å skrive hvor de depot butikkene i cannes er? 🙂 skal til cannes nå snart og har veldig lyst til å ta en tur innom!

 20. Are you for real? Hvor er disse butikkene!! Finnes de her i Køben? MY GOD. Har ikke ord. Må finne asap.

  1. Fotballfrue

   Ikke Køben, jeg har vært i Cannes :p

   – C

 21. Ble nesten litt syk nå. Siden jeg har veldig lyst på det beltet, men det ser ut som det er utsolgt på nettsiden.

 22. Hei!
  Du, må bare spørre deg fordi jeg er på desperat jakt etter det fantastisk fine Marc Jacobs armebåndet! Vet du noe om hvor jeg kan få tak i et slikt? Var på nettsiden men kunne ikke finne det der…er jo ikke sikkert du vet, men tenkte jeg kunne spørre:)

  Må bare rose deg masse for den kjempe fine bloggen din! Den har blitt en del av hverdagen min nå og er alltid like fin å lese:)
  Du gjør en super jobb med den:))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *