Endelig i gang igjen

Etter tre dager på rad med treningsfri, og en forrige uke som kun bestod av få treningsøkter, var det helt fantastisk å komme i gang igjen i dag. Med både Breaking Bad på iPaden og litt ny musikk på iPhonen, gikk det unna som bare det! Det ble så langt som 15.3 kilometer, så nå er jeg helt kjørt og veldig klar for helg!

Har egentlig bare daffet rundt i slappe klær i hele dag, hatt noe å gjøre hele tiden, sånn er det når man har vært på ferie! Og nå står på kjøkkenet, nydusjet og skal til å sette i gang med müsli-laging. Jeg tenker å lage MYE, typ et helt lager, for jeg hater å gå tom. Gledet meg sånn til frokosten i dag, så det var nedtur da det ikke var mer igjen. Tydelig at det er flere enn meg her i huset som elsker müslien min 😀 Forresten, er det noe franskmenn ikke kan, så er det frokost! Har savnet en skikkelig god start de siste dagene, så nå gleder jeg meg til i morgen. Har endret litt på min opprinnelige oppskrift, noen som er interessert?

Ellers har jeg endelig trukket vinnere av boken min 😀 De to heldige ble Marita Ø og Anna. Dere får mail!

God helg til alle ♥

90 kommentarer

 1. har du noen forslag om hvor man kan se filmer og serier gratis? <3

 2. Jeanette

  Jeg hadde helt fantastisk frokost når jeg var i Paris. Men jeg bodde i leilighet og handlet inn til frokost på supermarked i stedet for å spise ut. Grovt brød, egg, skinke, ost, kaffe osv. Hadde jo alt der som man trenger for å lage en frokost hjemme:)

  1. Fotballfrue

   Det forstår jeg, men man har liksom ikke tid til det når man er der for noen dager 😉

   – C

 3. Caroline, du må ALDRI forandre hårfargen din igjen!! Du ser så mye varmere og «vennligere» ut med den fargen du har nå, fantastisk!:)

 4. Hei Caroline, jeg bare lurer på hvordan du aktiverer den nike+ipod på iphonen ? Jeg har prøvd flere ganger, men funker ikke. Har lyst til å trene og vite hvor mye jeg har forbrent, men skjønner ikke den appen :/ Så kunne du ikke skrevet et eget innlegg om din trening og hva du bruker for å se hvor mye du har trent, forklare litt om den etc. Hadde vært takknemmelig ! :- )

  1. Fotballfrue

   Har du chip i skoen? Det må du ha 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *