Nytt sminkemerke: Studiomakeup

Jeg føler meg kjempeheldig som ofte får teste nye merker med en gang de kommer på markedet, og Studiomakeup selges nå eksklusivt hos Coverbrands.no som eneste forhandler i hele Europa, i tillegg til Galeries Lafayette i Paris. Jeg har blitt veldig glad i merket, synes det minner mye om Smashbox som var en av mine favoritter tidligere, men som ikke er så tilgjengelig lenger, og har allerede noen favorittprodukter:

Eyeshadow Quad: Denne har jeg i fargen warm earth, som er en utrolig lekker kombinasjon. Jeg elsker matte skygger, og har brukt palettet Meet Matt(e) fra The Balm lenge, men har vekslet mellom det og dette fra Studiomakeup en stund nå. De brune og beige skyggene er matte, mens de rosa og grønne har shimmer. Lekkert å bruke i global-linjen!

Volume & Lift Mascara: Endelig en ny favorittmaskara i sminkepungen min. Denne drysser ikke, har perfekt børste og farge.

Eye Brithening Illuminator: Kjempefin å bruke under concealer for øynene, fordi den lyser opp området under øynene.

Color Smooth Eye Liner: Jeg er avhengig av eyeliner som ikke er flytende, og denne er kjempegod fordi den er så enkel å duse ut. Jeg bruker fargen deepest brown. Lett å påføre, myk og god. Har også en minisvamp på enden som du kan bruke for å duse den ut.

Kvaliteten på produktene fra Studiomakeup er veldig bra, fargevalget er bredt (dersom du er litt mer vågal enn jeg som holder meg til jordfarger) og designet er utrolig sofistikert, enkelt og elegant.

Har også lagt min elsk på en ny makeup-remover, også fra Studiomakeup. Denne er helt fantastisk, kommer ut i skumform (akkurat som african red tea cleansing gel fra Ole Henriksen) Erstatter mine makeup-servietter fra nå av!

Dufter helt amazing, har faktisk fått søster avhengig av den mens vi har vært på tur 😀 Du finner den her

Dere MÅ også sjekke ut de nye svampene som har kommet til Coverbrands. Konjac Sponge heter de, og er perfekte for normal til fet hud. Disse svampene er laget av blant annet fransk grønn leire, som ofte blir brukt i behandlinger på spa-avdelinger. Svampen absorberer smuss, olje og bakterier, mens den forsiktig renser porene. Den har en steriliserende funksjon, og etterlater huden veldig myk. Kan brukes flere ganger, men skal henges til tørk etter bruk. Må ikke oppbevares i tett pose, da mugner den. Jeg bruker denne et par ganger i uken, etter at jeg har fjernet sminken og renset huden med min favoritt fra Ole Henriksen.  Alle finnes her.

Har du lyst til å teste noen av produktene fra Studiomakeup, har jeg fått et ekslusivt tilbud til leserne mine. Bruker du koden fqk96 får du 20 prosent på hele sortimentet 😀

annonse  

74 kommentarer

 1. kristine

  Har du fortsatt vippeextensions? Vippene dine ser så fine og fyldige ut 🙂

  1. Lurer jeg også på, og isåfall hvilke du bruker? 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg bruker bare vipper sånn når jeg skal pynte meg, har ikke ex. lenger 🙂 Bruker vippe fra både vita og skin tonic 😀

    – C

   2. Karoline

    Dere ser vel at det ikke er ekte vipper på dette bildet? Hvis ikke må dere være blinde, lett å se at det er juks!

 2. Synnøve Løver

  jeg får ikke koden til å funke, man bruker den på coverbrands.no, ikkesant?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂 Koden gjelder alle studiomakeup-produkter 🙂

   – C

 3. åh nå fikk jeg lyst på macroons!

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 4. Mine tanker da jeg leste innlegget: «Bla, bla.. Sminke.. ja, har jo mine favoritter fra Chanel og Dior som jeg ikke vil bytte.. Øyenskygge? Nei, det har jeg… *scrolle nedover* MAKRONER??!! ååå, det er godt det.» Haha.

  1. Fotballfrue

   Haha :p Chanel og Dior tester forresten på dyr :/

   – C

   1. Synes det er kjempebra at du tar det i betraktning når du velger ut produkter 🙂 Du er kjempeflink!

   2. Jeg bruker plagg med pels på også jeg da:/ Og familiehunden fikk en negl i den nye sommerlooken fra Chanel «delight» her for noen uker siden. Så jeg tester jo nesten på dyr selv. Hehe. Blir sikkert upopulær nå..

   3. Marielle

    Jeg skjønner at kommentaren din (Tine) var ment som en liten spøk, men jeg håper virkelig ikke du tror at dyretesting går ut på å «gjøre dyret pent», ved å teste hårspray på pelsen, leppestift på kaninlepper osv… (slik som mange faktisk tror)

    Produkter blir ofte helt på øyet til øyet etses bort, og derfor velges det dyr som rotter, marsvin og katter, fordi de ikke har tårekanaler (sånn at produktet kan gå bort)… Disse dyrene velges også ofte fordi de ikke lager høy lyd når de får det vondt. Hjerterått, rett og slett… Og alle dyrene som har vært utsatt for dyreforsøk blir alltid avlivet etterpå.

   4. Michelle Trudi

    Fatter ikke hvordan mennesker kan gjøre sånt mot andre levende vesener…. Håper de *****************!!!!!!

 5. Får bare beskjed om at rabattkoden er ugyldig..men har nå bestilt litt alikevel:)

  1. samme her

 6. Leonora

  Åååå, du har prøvd Konjak sponge!! Jeg elsker den svampen! Jeg bruker den faktisk både morgen og kveld som en fast del av mitt skjønnhetsrituale 🙂 Den er virkelig helt genial. Huden min har blitt silkemyk og ren etter jeg begynte å bruke den. Det som er så supert er at man faktisk ikke trenger renseprodukter (hvis man ikke bruker veldig mye sminke da) og den holder i månedsvis. Jeg har faktisk stoppet med flere av de dyre renseproduktene mine fra Obagi og Clarins fordi huden har det så mye bedre uten. Jeg bruker den røde svampen, da huden min har tendens til å bli litt tørr.. Har til og med prakket på kjæresten min…og det var ikke lett…hahaha! Men nå bruker han den svarte faktisk hver dag også. Huden hans har blittt mye klarere og har MYE mindre svarte prikker 🙂

 7. Likte makronene som var med på bildet 😉

 8. Utrolige vipper!

 9. Camilla

  Trives du best som brunette eller blondine?:-D Har ikke funnet ut hva som er min favoritt enda..

 10. Hei! Hva mener du med at smashbox ikke er like tilgjengelig lengre? 🙂 Skjønte bare ikke hva du mente med det!
  Fikk utrolig lyst til å klikke hjem den sminkefjerneren, blir du tørr i huden av den?

  Tusen takk på forhånd:-D

 11. Hei på deg:) har selv kjøpt svampen, den er knallgod!!! Litt morsomt at vi begge la ut innlegg på bloggene våre om samme produkt i dag.Har skjedd tidligere. Da var det en søndag og hjemmespa med Mr Henriksen..produktene altså 😀 hihihi… Ha en flott ferie i Cannes! Jeg reiser selv til Chania om en uke. Mer sommer i vente på meg også 😀

 12. Ida-Maria

  Gud å fine øyevipper du har!
  Bruker du noe på bildet som du har tatt her? 🙂
  Og husker at du nevnte NeuLash tidligere (er en stund siden), bruker du det enda?
  Har aldri smakt makaroner men de så utrolige gode ut! *fnis*

 13. Ann-Kristin

  Så kult at du har oppdaget Cognac sponge! Har brukt den røde selv nå i noen måneder – og er blitt helt avhengig! Helt perfekt for travle småbarnsmødre og alle andre som ikke orker å bruke laaang tid på å rense huden. Henger som fast interiør i dusjen og på vasken:)

 14. bare lurer på om det er nødvendig å bruke en annen rens itilleg til makeup removeren?? fikk lyst til å prøve den, men er den for sterk? blir det mye for huden å rense først med den så med en annen rens?? jeg bruker forresten mye fundation og consealer i tilleg og har blanda/uren/ sensitiv hud.

  takk for super blogg henter masse inspirasjon fra deg:)

  1. Konjac rensesvampen skal i teorien kunne rense bort makeup uten å bruke andre rensemidler. Selv bruker jeg den alene om morgenen, men sammen med litt rensemelk om kvelden. (Jeg bruker også endel foundation) Øyemakeup fjerner jeg separat. Den er virkelig helt genial for min sensitive hud. Jeg kjøpte den selv hos VOGA i Oslo:)

 15. Men hvorfor ligger sminken oppi makronene? De skal jo være i magen – hihi! 😉

 16. Karianne

  Får også beskjed om at koden er ugyldig 🙁 Ser ut som fine produkter!

  1. Hei
   Beklager at du har hatt problemer med koden. Vi har rettet opp feilen igår kveld og koden skal nå fungere. Kontakt oss på info@coverbrands.no så fikser vi rabatt manuelt for deg.

   Mvh

   Cover Brands AS

 17. Skyggene så veldig fine ut, og svampen hørtes helt genial ut!

 18. Mette B.

  Fikk også beskjed om ugyldig kode! =/

 19. susanne

  Vil bare fortelle deg at smashbox kommer til Kicks på Herkules nå en av dagene:-) så nå blei det lett tilgjengelig igjen

 20. Hei!
  Jeg tenkte å spørre deg om noe, siden du er så kreativ og flink!
  Jeg skal flytte til utlandet om 4 dager, og vil gjerne gi en spesiell gave til kjæresten min før jeg drar. Noe som kan minne om meg : ) Han kommer til å komme på besøk, men det blir jo ikke så veldig ofte. Jeg skal bare være borte et år..

  Håper du kan hjelpe meg!

 21. Klarte ikke å konsentrere meg med å lese innlegget, så bare masse deilige makroner!! 😀 hihi.

  http://tonelisekalvo.com

 22. Ellabella

  Hei Caroline!

  Jeg er innom bloggen din av og til selv om jeg stort sett surfer interiørblogger. Du har mange gode mattips i tillegg til påfyll av mote og sminke, og i den forbindelse har jeg ofte lurt på hvor bevisst du er på hva de ulike produktene inneholder. Ser jo at du har god peiling på ernæring og hvordan man skal leve sunt, men lurer på hva din holding til bl.a. aspartam er, ettersom du av og til drikker produkter med kunstig søtning. Av andre ting kan jeg nevne parabener, hormonforstyrrende, kreftfremkallende og andre skadelige ingredienser i sminke, styling- og hygieneprodukter som folk flest antakelig ikke kjenner til? Jeg har det siste året blitt veldig obs på dette selv, og bruker denne siden hyppig for å sjekke ut produkter jeg vurderer å kjøpe; http://www.ewg.org/skindeep/ (du finner omtrent alle kjente merker der). Må si denne databasen har åpnet øynene mine kraftig, og jeg handler nå kun godkjente, økologiske produkter til kroppen. Regner med du har gjort deg noen tanker om disse tingene ettersom du er bevisst på god helse, og vil sette pris på en tilbakemelding om ditt syn på temaet. (Er vel en fare for at en del sponsorer ikke vil like dette fokuset, men det er jo et verdivalg man tar.) Kos deg videre på ferie, det ser virkelig herlig ut med et sånt avbrekk! 🙂

  1. Elisabeth

   Supert tips Ellabella! Nå har jeg vært inne og sjekket de produktene Caroline har anbefalt her; .http://www.ewg.org/skindeep/product/228184/Ole_Henriksen_African_Red_Tea_Foaming_Cleanser/
   Det ser ikke ut som Ole Henriksen kommer så veldig godt ut her? Jeg kjøpte rensproduktet, kremen og serumet som ble anbefalt av Caroline. Neste gang skal jeg sjekke ut produktene her også før jeg handler.

   1. Ellabella

    Så bra du har sjekket den ut! Verdi 3 er faktisk ikke så ille resultat. Hadde vært interessant om Caroline også hadde viet dette oppmerksomhet på bloggen sin etterhvert, det er tydeligvis veldig mange som blir påvirket av det som legges ut. I tillegg til aspartam i kosten kunne jeg nevnt palmeolje som heldigvis blir mindre av i matprodukter pga økt fokus fra bl.a. Grønn Hverdag. De legger ut masse nyttig info på Facebook for de som vil lære mer. Forbrukerne har mye makt mot produsentene hvis vi sprer kunnskap og handler deretter. 🙂

   2. Anette

    Husk på at de små mengdene som finnes i disse produktene neppe er skadelig. Aspartam er helt trygt i de mengdene som du finner i blant annet Pepsi Max.

   3. Ellabella

    Et kjapt googlesøk (aspartame) bør være nok til at man skjønner at aspartam ikke er bra for oss. «Føre var» er en grei regel for min del, ville aldri gitt produkter med aspartam til barn. Sukker er å foretrekke foran denne giften. Effekten av søtningsmiddelet på insulinnivået er faktisk like ille som om man drikker brus med sukker, så hensikten med å kutte ut sukkeret for å spare kalorier er nyttesløs. Men hvert sitt valg!

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Hva mener du nå, Ellabella? Aspartam påvirker insulin i svært liten grad. Det finnes heller ingen dokumentasjon på at Aspartam i små mengder er farlig, ei heller noen biokjemisk grunn.

    LK

   5. Ellabella

    Ettersom aspartam ikke bør gis til barn under tre år (statens anbefalinger), er det ikke direkte trygt. Vil tro mange som drikker lettbrus også gir dette til barna sine av ren uvitenhet. Det er gjort mye forskning på dette, og man må selv vurdere kildene når man søker informasjon. Det er tusenvis av linker til sider om farene ved bruk av aspartam, dette er bare ei side jeg har funnet: http://www.healthychoices.co.uk/aspartame.html.

    Hvorvidt det påvirker insulinnivået er det også forsket en del på, og som du ser av linkene under viser flere studier at insulinet stiger etter inntak. Jeg ser andre studier lander på det motsatte, men dette er for såvidt ikke det viktigste for min del.

    Jeg går som sagt for «føre var» når det gjelder helsa og kreftrisiko, og spiser heller litt sukker i stedet for å ta sjansen på det som langt verre er. 🙂

    http://www.livestrong.com/article/538318-does-aspartame-affect-sugar-or-insulin-in-the-body/
    http://care.diabetesjournals.org/content/30/7/e59.full

    Ettersom jeg ikke får opp varsel når det kommer svar på denne posten er det ikke sikkert jeg husker på å sjekke om det er kommet respons. Jeg var i bunn og grunn bare nysgjerrig på Carolines syn på de tingene jeg skrev om i første innlegg. Takk for svar i alle fall! 🙂

    Ellabella.

   6. Du sier at man må vurdere kildene, men det virker ikke som om du har fulgt dette opp i særlig stor grad selv. Heldigvis har vi ekspertgrupper som gjør disse vurderingene for oss, og her kan du lese den nyeste rapporten fra den europeiske matsikkerhetskommiteen: http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/aspartame.htm
    Der kan du også lese hvorfor de studiene du refererer til ikke har gjort at grenseverdiene har blitt justert. (Studiene var ikke gode nok til å kunne påvise dette behovet)

    Alle de 93 bivirkningene av aspartam på FAO sin liste er selvrapporterte, og man klarer ikke å vise disse i kontrollerte studier. Det foregår en stor studie akkurat nå for å undersøke disse bivirkningene.

    Du skriver ting som er riv ruskende galt, som at aspartam påvirker insulinet like mye som sukker. Dette har ingen rot i virkeligheten. At blodsukkeret kan øke litt etter inntak av lettbrus har ikke med aspartamen å gjøre, det er heller koffeinet som har skylden for akkurat det.

    At man ikke skal gi tilsetningsstoffer til barn under 3 år handler ikke om at tilsetningsstoffene er farlige i seg selv. Det handler om at dosen hos disse barna blir veldig stor på grunn av lav kroppsvekt. Dette er et eksempel på føre-var-prinsippet du nevner.

    Mer om søtstoffer kan du lese her:
    http://www.friskogfunksjonell.no/sotstoffer/

 23. Skulle du ikke spise de makronene der, kanskje? :):):):)

 24. Får heller ikke koden til å funke :/

 25. Høres sikkert ut som en teit ting å si, men jeg synes du har skikkelig talent med å lage annonser! Bildene du tar er så MYE mer innbydende enn normale reklame-bilder…! Selv om jeg ikke har råd til å kjøpe noe bestandig, så elsker jeg å lese annonse-innleggene dine 😀

  – Og nå fikk jeg rå-lyst på makroner…! :O

 26. Ingveig

  Hvor lenge varer de svampene? Tenker på hvor mange jeg bør bestille i slengen 🙂

 27. Haha liker måten du har fått med de fargerike og deilige makronene på hvert bilde! 😀

 28. coverbrands, coverbrands, coverbrands…syns jeg leser flere innlegg i uken om de nå for tiden. Men men. Inntekt må du jo ha. Jeg får heller klikke meg inn og se om det er bedre innlegg en annen dag : )

  1. Fotballfrue

   Åh? Forrige innlegg om Coverbrands var for nesten 3 uker siden :p Tror du forveksler meg med noen andre.

   – C

  2. ja eller du kan jo bare slutte å lese bloggen hvis det er såååååå forferdelig …OMG jg blir så lei av å lese sånne TÅPELIGE kommentarer !!! Get a life ,please :::

   1. Jeg må si meg enig i at jeg leser mye om coverbrands for tiden men nå leser jeg jo både din blogg, nette n, lene orvik også og alle har avtale med coverbrands så da blir det mye på enkelte uker. Man må få lov til å si meningen sin enten man liker det ene eller det andre uten at det er tåpelig. Jeg elsker bloggen og leser alt jeg kan komme over når det gjelder mat og treningstips men hopper galant over alle sminkeinnlegg og reklame. Slutter ikke å lese bloggen fordi om man syns det blir mye annonser og reklame til tider! Slik er det jo med de fleste toppbloggerne. Det er jo inntekten deres selv om en av og til kan føle at alt handler om penger.

   2. Fotballfrue

    Har reklameinnlegg maks 2 ganger i uken, og såpass må det jo bli for at dette skal kunne være jobben min 🙂 Kan kutte ut slike reklameinnlegg, men da vil det automatisk bli mindre blogging ettersom tiden da må brukes til noe annet.

    – C

   3. Reklameinnlegg 2 ganger i uken? Er du morsom eller? Da jeg skrev inn «annonse» i søkefeltet fikk jeg nemlig 15 treff fra August, altså ca. annenhver dag… 🙂

   4. Fotballfrue

    Jeg har stort sett 2 rene reklameinnlegg i uken, men pga av reglene til Forbrukerombudet må jeg merke alt jeg tjener penger på, selv om det i realiteten ikke er reklame.

    F.eks, hvis jeg kjøper meg en genser på en nettbutikk, og via en tredjepart kan tjene penger om noen kjøper den, må jeg merke det som reklame. Jeg har altså ikke hatt noe som helst kontakt med nettbutikken, med unntak av at jeg har betalt og kjøpt genseren på helt normal måte. Men via et tredjepartsprogram, kan jeg tjene prosenter. Dette er noe så og si alle bloggere med et relativt høyt lesertall gjør, men svært få merker det som annonse. I og med at jeg er den mest leste bloggeren, må jeg merke det, hvis ikke får jeg bot eller en form for straff fra Forbrukerombudet.

    – C

 29. Takker for mange bra tips til produkter og nettsted :-). Må bare si at Konjac sponge er helt konge, jeg har brukt den hver dag siste 6 mnd skånsomt rensende med lett eksfolierende effekt gir silkemyk, ren og deilig hud. 😀 Svampene mine har vart leenge, (3 mnd) før jeg har følt behov for å bytte dem ut..

 30. Lise Mari

  Ah, jeg elsker bloggen din, du er en så stor inspirasjon! 🙂
  Kjøpte foressten boken din i dag, gleder meg masse til å lese i den nå !

 31. Takk for supre makeup-anmeldelser!
  Ville også bare si ifra at jeg også bare får beskjed om at koden er ugyldig, selv om jeg kun har lagt produkter fra Studiomakeup i handlekurven.

  Stå på!

  1. Hei
   Beklager at du har hatt problemer med koden. Dette ble rettet opp igår kveld og koden skal nå fungere. Ta gjerne kontakt med oss på info@coverbrands.no så fikser vi rabatt manuelt for deg.

   Mvh

   Cover Brands AS

 32. Leonora

  Så kult at du bruker Konjac Sponge!! Jeg elsker den rensesvampen. Det som er så genialt er at den kan brukes helt uten renseprodukter. Har fått så utrolig fin hud etter jeg begynte med den. Kjøpte faktisk en til samboeren min også og han digger den 🙂 Jeg bruker den røde svampen for litt tørrere hud 🙂

 33. Takk for gode tips 🙂
  Hvilken farge har du på «tryllepennen» (silk, glow,blush) ?
  På forhånd takk 🙂 🙂

 34. Fine bilder!

 35. Jeg synes du burde vurdere å lage en egen Iphone/android app til bloggen din 🙂 Spesielt tilpasset for å lese bloggen din på mobil, også med tanke på reklameannonser, skrive kommentarer, osv! Du ville jo også antageligvis vært den første bloggeren med egen blogg app 🙂

 36. Kjerstin

  Annbefaler alle som skal til Paris å besøke Galeries Lafayette . Fantastisk butikk:):):)
  Produktene her ser veldig bra ut, tror jeg skal gi dem en sjanse.

 37. Lill-Hege

  Vet du om produktene er cruelty free? Altså ikke testet på dyr? Vet at Ole Henriksen ikke gjør det, men hva med resten? 🙂

 38. Koden virker ikke!

 39. Takk for inspirerende blogg:) Takket være deg har jeg nå renset huden med Ole M-produktene i snart èn mnd, og nå er det ingen vei tilbake;) Jeg benyttet derfor nettopp tilbudet om sminkefjerner, gleder meg til å prøve!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra! Håper du vil like produktene 🙂

   – C

 40. Vet du om merket tester produktene eller ingrediensene sine på dyr? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker aldri og anbefaler heller aldri produkter som er testet på dyr 🙂

   – C

 41. caroline

  Hva syns du om å ha vippe extension? Satt på mine på tirsdag og må innrømme at det er litt irriterende allerede.. hehe. Får ikke klødd meg i øynene og når jeg dusjer ser ejg ingenting:P Men det er jo kjempefint!! Bare redd for å miste mine egne

  1. Fotballfrue

   Litt irriterende og annerledes / uvant i starten. Kommer nok ikke til å ta det igjen på en stund, men likte det veeeldig godt da jeg hadde det 🙂 Mistet ingen av mine egne (gjorde det da jeg tok dette første gang ifm. bryllupet, hos en annen enn Trude), men merket at mine ble veldig mye kortere / slitt. De vokser heldigvis ut igjen 🙂

   – C

 42. Kristin

  Konjac Sponge er helt genial.Jeg har brukt den morgen og kveld det siste halåret og er kjempefornøyd.Jeg bruker den røde svampen fordi jeg har ganske tørr hud.Huden er kjempemyk og ren etter vask. Jeg bruker barnesvampen til barna mine.De blir fort veldig tørre i huden når de bader.Men ikke med Konjac Sponge.

 43. Tester studiomakeup på dyr? Dette er veldig viktig for meg og vil gjerne ha svar raskt 🙂 Jeg finner ingen steder på nettet om de tester på dyr, så spør deg 🙂 Send gjerne svar på mail!

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør de ikke 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *