Middag i nedoverbakke

Tjolahopp! Føttene mine er så såre at jeg ikke kan beskrive det, våknet av at det dunket og herjet i tåa ved siden av stortåa, haha! At det går an. . Det gjør jo faktisk det. Men jeg skal plastre og ordne, også skal vi sprute litt vann i ansiktet, smøre oss inn med solkrem og slenge trøtte kropper på stranden. I dag blir det ingen trening, ingen shopping, ingen gåing – bare ferie. Aaaah (og her uttaler jeg det høyt mens jeg skriver).

Som de treige søstrene vi er, var vi ute av hotelldøren etter å ha delt en flaske rosévin på rommet da klokken hadde passert ti i går. Dermed travet vi til Old Town for å rekke et bord og bestilling før kjøkkenet stengte, etter det ryktene ville ha til å være rundt elleve. Et stykke opp i de trange, folksomme bakgatene var det et utrolig hyggelig bord, som faktisk var ledig, så vi slang oss ned der, ba om meny og to glass vin. Restauranten hadde Michelin-stjerne, en kjempesinna servitør som tydeligvis ville hjem, og forretter til svimlende 500 kroner, så vi betalte for vinen, snek oss unna, og endte på en enda hyggeligere restaurant med en vanvittig søt servitør bare 2 meter unna, med fantastisk mat og litt snillere priser. Vi skal tilbake til denne restaurantgaten i dag, så jeg vurderer å krype forbi Michelin-restauranten. Haha 😀

Får aldri nok av denne type kjoler! Fra InLoveWithFashion / Smykke Treasures.no

Mmmm. . Forrett!

Nå må vi ut for å rekke litt solskinn 😀 Snart er det hjemreise. Ha en fiin onsdag ♥

39 kommentarer

 1. Marita Ø

  Dere er så utrolig fiiine begge to 🙂 Ser ut som dere storkoser dere! Herlig 🙂 Nyt dagen og solen, høres absolutt ikke feil ut 🙂

 2. Ann-Helen

  Ser helt fantastisk ut der dere er! Og så koselig med søstertur:)

  Kos dere videre!!

 3. Nææh.. Titter innom siden din. Hva ser jeg, jo du står å blir tatt bilde av utenfor døra til leiligheten «vår» i Rue Meynadier 🙂
  Rue Du Suquet er jo bare helt fantastisk på kveldstid så skjønner godt at dere tar middagen deres der. Anbefaler dere å stikke innom en svensk kunstner i den gaten. Han har mange flotte bilder, å sender faktisk til Norge!! Kos deg videre i supre Cannes.

  1. Fotballfrue

   Haha, så festlig! Og så deilig det må være med leilighet her! Misunnelig :O

   Klem!

 4. Så stemningsfulle bilder!
  Så bra at dere etterhvert fant et sted hvor det var både rimeligere og hyggeligere – det er heldigvis ikke alltid slik at det dyreste er det beste.
  Nyt resten av turen!

 5. Åå, en dag med total avslapning hørtes ikke feil ut 😀 nyt det!

 6. persilla

  Jeg vet ikke hvor lenge dere skal være i Cannes, men jeg kan anbefale en restaurant som heter Brun. Alle fra Cannes vet hvor den ligger og den ligger relativt sentralt. Det er en sjømatrestaurant med fantastisk meny. Ikke bli skremt av hvordan den ser ut, alle lokale går hit og jeg har selv vært der utallige ganger 🙂

 7. Herremin for en fin plass Cannes er, GJETT om det blir en reiseprioritet i fremtiden:)) KOS dere alt dere har:)) I dag mottok jeg Ole Henriksen produkter og jeg gleder meg til og bruke de i kveld hihii, har til og med tatt noen «før» bilder for og få sett skikkelig forskjellen:))

  1. Fotballfrue

   Det burde du gjøre 😀 Kos deg med produktene, du vil forelske deg!

   Klem!

 8. åå! Så koselig

 9. Hei Caroline! Kjempefine bilder fra et nydelig sted! Håper dere koser dere masse! 🙂 Når du skriver at dere delte en flaske vin, mener du da at dere drakk en halv hver, eller er det bare en måte å si «tok noen glass» på? Hehe, alltid lurt litt på dette! 😀 Supert at du tar deg tid til så mye flott blogging. Stå på!

  1. Fotballfrue

   Å dele en flaske er ca. 2-3 glass hver, men det kommer jo an på glassene etc. 😉

   – C

   1. Tror hun mener om dere drakk vin fra den samme flaska, at dere faktisk _delte_ en flaske, eller om dere kjøpte individuelle glass (f.eks. ulik vin), og at dere «delte» opplevelsen, so to speak.

   2. Ingrid

    Neida, jeg tenkte på mengden 🙂

 10. Kos deg masse 🙂

 11. Ler meg ihjel her jeg sitter og snikleser bloggen din i et stille minutt på jobb…. MMM… forett var jo en litt uvant sjanger og kommentar fra deg, tenkte jeg når jeg så bilde av de herlige gatemusikantene… helt til jeg oppdaget den nydelige forretten deres under… Ha-ha…. You made my day helt uten at du mente eller visste det! man får mao ikke mer morro enn man lager selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 😀

 12. Marianne

  Hei!
  Dere er så heldige som er i Cannes. Der er det så utrolig fint! Jeg har feriert masse på rivieraen i Frankrike, og den restauranten som dere var på i går er favorittrestauranten min i Cannes. De har så god mat, og det er så hyggelig å sitte i den trange bratte bakken 🙂 Gå dit i dag også!! Det er verdt det 😀 Kos dere masse videre!
  Klemmer <3

 13. Åh, så reisesyk jeg blir nå altså! Kjæresten og jeg skulle egentlig på ferie denne frituren hans også, men ettersom han «helt plutselig og ingen innvirkning fra meg » (eh…) fant ut at han skulle kjøpe valp, blir det å bruke denne turen hans hjemme på vår nye baby 🙂 Helt i orden for meg, men gleder meg mye til en tur til snart =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

  1. Fotballfrue

   Å, kos dere med valp! Det er jo så herlig 😀

   Klem!

 14. Hihi, så morsomt å se!! Var i Cannes i sommer og spiste på samme sted, med samme servitør og samme underholdere rundt om i gatene:) Nyyyt fantastiske Cannes:)

 15. Please back to LIGHT BLONDE! this dark colour makes you look older. By photos feel that You don’t look happy in this colour, please back to light blonde ;)!

  1. Fotballfrue

   Maybe I will 😀

   – C

   1. Karolina

    yes Caroline, that light blonde suits you more than that dark colour. Dont agree that it makes you look older. No, You look good as well, for sure but different, though as for me he light blonde rules 😀

 16. din søster er veldig lik moren deres!

 17. Michelle

  ahhh, strand og ferie klinger veldig bra i mine ører etter dagen på skolen med 7 timer i forelesningssalen jeg nettopp hadde.. Forstår godt at du liker den kjolen, den kler deg fantastisk 🙂 Veldig fine bilder av de koselige franske gatene var det også! Heldige dere er!! Dere får drikke litt ekstra vin og gjøre en ekstra skål til alle oss her hjemme =P
  Kos dere masse videre <3 klem

 18. Så koselig dere har det! 🙂

 19. ååh! virker som dere har en herlig ferie!! 😀 (neida, er ikke sjalu i det hele tatt! :P) kos dere videre!! 😀 og god bedring med tåen!

 20. Hei 🙂

  Jeg lurer litt på størrelsen på kjolen du har på deg? De fleste kjolene på siden deres står S/M, og jeg bruker vanligvis en xs. Er de små i størrelsen eller?

  1. Fotballfrue

   Den er litt for stor til meg, men det funker, så de er litt små i strl. 🙂 S/M er det minste de har.

   – C

 21. Åhh… Så heldig som er i Cannes. Går andre uken på skolen i VG1 og klarte å miste bagen i bakken på vei hjem(stroppene spratt opp) så skjermen på skolepc-en min knuste. Heldigvis er den forsikret på skolen, men dritkjipt siden det er 4 skoledag jeg har den.
  Uansett så ville jeg kommentere at du er så fin på håret. Da ligner du og søsteren din mer hvis du skjønner hva jeg mener. Da jeg hadde tenkt å farge håret blondere, ble søsteren min som er brunette lei seg og mente at jeg burde farge det brunt sånn at vi lignet mer. Gjorde ingen av delene da. Haha

 22. Så utrolig pen søster du har 🙂 kos dere videre på ferie 😀

 23. veronica

  Dere er så pene! Kos dere 😀

 24. For en nydelig kjole 🙂

 25. Haha, herregud, jeg spiste på den restauranten nedenfor til venstre på det bildet av søsteren din… Var det den du snakket om???

  1. Fotballfrue

   Nei, en litt lenger opp 🙂

   – C

 26. Synes det er utrolig dårlig at Coverbrands har kuttet ut så mange av Smashbox produktene… Hva var vitsen med å skryte de så opp i skyene rundt omkring, slik at folk begynte å bruke de, for så å kutte de ut? Og ja, de var superbra! Akkurat derfor det irriterer meg ;( Vet du hvorfor de har kuttet det ut og om de kommer til å ta de inn igjen?

 27. […] maxi dress from inlovewithfashion.com – I’ve wanted it ever since I saw the dress on THIS Norwegian blogger. So pretty. 2. Lipsy sequin and chiffon skirt from Asos.com 3. Lace maxi skirt […]

 28. Frenchy-beauty

  Aww my city ! I hope you enjoyed your visit

  xoxo from Cannes
  http://frenchy-beauty.blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *