Spreke turister

Goood morgen!

Nå har vi nettopp unnagjort en joggetur på 30 minutter, så vi er mer enn klare for en ny dag. Det blir både titting mot solen og titting i butikker i dag, men først skal vi finne et koselig sted hvor vi kan spise frokost. Fant en helt amazing plass som solgte nydelige, franske makroner og naturlig iskrem på veien hjem fra restauranten i går, så den plassen MÅ vi finne igjen! Kart og beskrivelser er med, vi må komme oss ut 😀

Ha en strålende dag!

27 kommentarer

 1. Karoline

  Ha en fin dag dere også! 🙂

 2. Hei Caroline!

  Jeg ville bare si at du har Norges BESTE blogg! Stå på!!

  ps. for noen spreke turister!! Kos dere videre 🙂

  Hilsen Nina

 3. Michelle

  Det er herlig starte feriedager med en liten treningsøkt! Gir en ekstra bost på dagen 😀 høres herlig ut med naturlig is!! kos dere masse <3

 4. Sprekt på ferie må jeg si 😀 Kos dere i dag, snupper, og spis gjerne litt is for meg også – her i Norge er det nemlig ikke mye som minner om isvær i dag!

 5. Kos dere!!
  Kan du være grei å lage et skikkelig innlegg om extentions? Hvor mange tapestrimler har du, lengde på eget hår o.l?
  Det er så vanskelig å få rett fylde. Jeg ønsker meg lengde og fylde som du har, men sliter med å få tak i den perfekte extention. Har hår til skuldrene og har ganske tynt hår.
  Skriv litt om produkter også, mange produkter blir for tøffe for extention og tørker det skuikkelig ut:(

 6. Elsker hårfargen din nå!!!!!! 🙂

 7. Hei Caroline! jeg var litt usikker på hvor jeg skulle spørre om dette. Så da slenger jeg inn en liten random kommentar iforhold til det du har blogget om. Jeg lurte på om du kunne blogget om mammaklær en gang hvis lysten skulle være der, nå har det seg slik at jeg er fryktelig dårlig på å søke meg frem til stilig mammaklær, det og sette sammen stilige antrekk som er til levelig pris. Skulle gjerne fått følt seg litt fjong i en gravid tid 🙂 Også gjerne om forskjellige frisyrer til langt hår som er stilig nå om dagen, der er jeg også dårlig på å få inspirasjon på egenhånd. Dette er bare noen forslag 🙂 Kos dere masse videre på turen!

 8. Så flinke dere er! Men, hva er den greia søster står på? Hva gjør den/hvordan funker den? Så spennende ut 🙂

 9. Nam, kan du ta bilde av iskremen og makronene? 🙂 Hørtes nydelig ut!

 10. Flinke jenter!
  Og du MÅ jo bare begynne å like den hårfargen etterhvert.
  Syntes du er kjempefin med den. Ordentlig søt og pen!! Kos dere masse i Cannes, nyt feriedager!

 11. Karoline

  Heihei kjære Caroline.
  Jeg er en ivrig leser av bloggen din, går aldri en dag uten at jeg titter innom.
  Jeg har bare aldri kommentert.(Flau).
  Tenkte bare jeg skulle skrive at jeg hadde bursdag på søndag. Mitt eneste bursdagsønske var boken din.
  Uten å være utakknemlig over alt det fine jeg fikk, så må jeg ærlig innrømme at skuffelsen var stor da boken din ikke var å se.
  MEN, da kvelden kom satt forloveden min og jeg i sofakroken, da han plutselig tok frem et fint kort, og enda en gave.
  Da jeg åpnet den å så jeg hadde fått boken ble jeg så glad. Det var høydepunktet på dagen min!
  Så siden da, har jeg sitti godt plantet i sofaen med boken din i hånden. Er kjempe fornøyd, og gleder meg til å prøve alle oppskriftene dine!

  Jeg er fra Skien, har sett deg noen ganger på Herkules. Men vil ikke virke dum og stalker ved å si hei.Selv om jeg gjerne vil, hehe.

  Håper du koser deg masse på tur, og har det bra.
  Ønsker deg alt godt.
  Mvh Karoline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er bare å si hei, kjære deg! Jeg blir bare litt rød i ansiktet, ellers synes jeg det er utrolig hyggelig 😀 Så deilig å lese at du ønsket deg bloggen min, gjør meg veldig glad 😀 Håper du hadde en fantastisk feiring <3

   Klemmer fra navnesøster 😀

   1. «Ønsket deg bloggen min» ..Haha 😉

 12. Kristin

  Hei!
  Vet du forskjellen på Reebok realflex fusion (som du har) og realflex optimal? Hva slags str har du i skoen?

 13. Camilla

  Hei!
  Ville bare tipse deg om at de har fått inn militærjakka fra Runawaydreams på sonextyear.no, så da slipper du den dyre frakten!:D

 14. Flinka <3

 15. Så flinke dere er altså! 😀 Og jeg digger virkelig håret ditt nå 🙂 Trives du bedre nå enn du gjorde med en gang? 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

  1. Fotballfrue

   Usikker :p Men tusen takk, søte 😀

 16. Lurte på når du løper/går på mølla, har du på stigning på den da? Eventuelt varierer du?
  Ha en fortsatt god ferie:)

  1. Fotballfrue

   mellom 1 og 2 🙂 løper jeg bakkeintervaller varierer jeg 🙂

   – C

 17. Kathrine

  Dersom du har lyst på noe sitron-relatert, og finner et skikkelig pâtisserie; prøv tartelette au citron meringuée!! Marengsen er vesentlig, og det må gjerne være litt rikelig av den. Er så utrolig godt, cést merveilleux! 🙂
  Kos dere videre:)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

 18. Hei! Håper du koser deg på tur. Har et spørsmål som handler om noe annet da 🙂 Har ikke du et veggoppheng i gangen eller noe, som har klyper e.l til å henge småting i? Evt hvor har du kjøpt den? Har leita nettsider ned nå føler jeg! hehe 🙂

 19. Du er så sprek Caroline. Helt imponert. Vet du hva eller jeg klarte å sykle 2,5 mil utendørs i dag. Det hadde jeg ikke trodd var mulig. Tydelig at det hjelper med inspirasjon.

 20. Synes du var kjempevakker uten sminke, mye finere enn med faktisk :))

 21. Hei Caroline 🙂

  Jeg bare lurte på om det er hendrix hair du bruker? å hvilken farge du har i det nå? Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Mange forskjellige 😉 Skal sjekke ut!

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *