Neste stopp: Cannes

Goood morgen, fineste!

Sitter i skrivende stund på Gardermoen og Seafood Bar, selvsagt. Mitt favorittsted på jord, før jeg skal ombord i et fly. Det er her jeg alltid manner meg opp, og det fungerer bare bedre og bedre. Jeg og storesøster var oppe allerede før seks, og på plass i Atrium på Royal Christiania for verdens beste frokost før syv. Vi to sammen er egentlig ganske virrete, så det at vi er her såpass tidlig er egentlig et lite mirakel. Haha 😀

Tipper dere er lei av å se bilder av hotellfrokosten min, men åh! Det er så godt!

Så. . Nå sitter jeg og vurderer. Kaffe eller vin? Sistnevnte får meg til å slappe veldig av, og roe nervene ytterligere, men. . Det er så tidlig! Jeg heller faktisk mot kaffe, og dersom dét blir utfallet, har jeg kommet ennå lenger med flyskrekken enn jeg selv er klar over.

Krysser fingrene for at vi skrives i Cannes! Ha en deilig dag så lenge ♥

37 kommentarer

 1. Stakar deg, haha.. Vet så veldig godt åssen du føler deg akkurat nå!
  Har nettopp kommet fra bryllupsreise og skal på bryllupsreise nr 2 nå om 2 uker….Hater flyplasser!

  Så jeg tenker alltid at er det ferie, er det lov 😉
  Du får jo alltids tak i vin på flyet dersom det skulle bli for ille, du er flink!

 2. Når eg har brukt renseprodukta og dagkremen av Ole Henriksen, kan eg vel bruke vanleg sminke etterpå? 🙂

  1. seriøst . . .

 3. God tur til Cannes Caroline og søster! Det ser ut som dere har hatt en bra start på ferien allerede 🙂
  Lise x

 4. God tur til Cannes, Caroline 😀

 5. God tur Caroline, lykke til med flyvingen!: )

 6. Frida Zalissa

  hei du. Husker du skrev en artikkel om clean greens. Lurte selv på om jeg skulle begynne på det. Bruker du det fremdeles og kan du anbefale det? Er det slik at man må bruke det hver dag? Her ble det mange spørsmål 🙂

  God tur!

  🙂

 7. Riktig god tur til dere begge 🙂

 8. Nam, hotellfrokost!! Det beste 🙂 Og velg så klart kaffe! Masse lykke til med flyturen og god tur 🙂

 9. Hello, I´m from Austria and i really love your blog! You put so much love in it and every detail! Congratulation! I wanted aswell to

  RECOMMEND YOU A BOOK that would be perfect for you and maybe one day you could also make a review about it if you like.
  its called: STAIRWAY TO HEAVEN from LORNA BYRNE

  here is the link: https://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=10118&isbn=9788202341480

  I send you love light and all best regards!!!!
  Kisses Alice

 10. God tur til dere begge! Håper det blir en strålende tur.:) Og så bra at du vinner over flyskrekken!

 11. Amalie Melsom

  Du er så fin, du!! Elsker å se hva du spiser til frokost egentlig, det gir meg liksom litt inspo til hva jeg kan spise om morgenen selvom jeg aldri har matlyst! Kos deg så utrolig mye, Caroline og søster! 🙂

 12. Genseren din så kjempegod ut til reise- sånn passe pusete og myk!

  God tur og kos dere – Shopping og Champagne!

 13. Flinke deg:) Ta deg en kaffekopp, slapp av, senk skuldrene og nyt tanken på Cannes! Selv elsker jeg å være på flyplasser og fly, så jeg er kanskje ikke den beste til å gi råd:P Men prøv uten vinen, kanskje du blir positivt overrasket? Gi meg masse strandbilder snart!! hehe. God tur da:)

 14. God tur Caroline! 😀 Gleder meg til å lese om oppholdet deres i Cannes! 😀

 15. Utrolig fint antrekk 🙂 Masse god tur!

 16. GOD TUR 😀 Flyturer går nok veldig bra, selv om jeg vet akkurat hvordan du har det. Litt hvitvin pleier å hjelpe på mine nerver også 🙂

 17. Jeanette

  God tur og kos dere masse! Jeg skal på date i dag.weee! Nervøøøøs

 18. Når kommer videoen fra Maldivene som du har lovet oss?

 19. Så fin du er! Vises ikke at det var en tidlig morgen, for å si det sånn 😀 Goood tur!! 🙂

 20. Jeg hadde definitivt gått for vin, du har jo ikke ansvar for barn så kjør på og god tur!

 21. Hei Caroline!
  Jeg kjøpte noen Ole Hendriks produkter da du la ut innlegget ditt om de. Ansiktskremkrukka var bare halvfull da jeg fikk den. Er dine det da du får de? Er det en feil? Den er ikke brukt av, men det er veldig lite i den!

  Klem fra Trine 🙂

 22. Riktig god tur 🙂

 23. Hvilken hårfarge bruker du?

 24. Michelle

  Den frokosten så skikkelig god ut! Hva er det røde oppi det lille glasset? Håper du kommer deg gjennom flyturen, er ikke kjekt oppi luften (I know).. men deilig er det når man endelig kommer fram! Kos dere masse på tur <3

 25. Frøydis

  Hei Caroline=)

  Tusen takk for hjelp med navnet på rosene, de er jo helt nydelige=)
  Jeg har to spørsmål som jeg håpte at du kunne svare på:
  1. jeg lurte på hva de rosene som budepikene dine hadde het?
  2. Går fargen lavendel sammen med de memory lane fargede rosene, eller blir den lilla fargen veldig forskjellig?

  Håper at du har mulighet for å svare=)

  Hilsen Frøydis=)

 26. GOD TUR <3 Håper dere får det helt fantastisk, med nydelig vær, nydelig mat og fine opplevelser 😀
  Likte forresten videoen i forrige innlegg veldig godt. Du er så søt på film! ..og ellers også selvfølgelig 🙂

 27. Hei Caroline! Ser du spiser sylteagurker, vil det ikke være en del sukker i dem siden de ligger i lake av sukker og eddik? Det er kanskje vanskelig å vite. Jeg har lurt på det lenge men finner aldri svar 😉

 28. God tur søte <3
  KOS deg masse :D!

 29. ååh, for et fint outfit!A hvor er klærene fra? 🙂 og kos deg på tur!!

 30. hvor er fine (myke?) genseren ifra?
  xxx

  p.s. i love cannes! dro til monte carlo også. skal dere?

 31. Woah, fine bukser, hvor er de fra!?

 32. Cannes?! Oi oi 🙂 God tur!

 33. får du noengang kviser/uren hud? hvis ikke, hva anbefaler du? tror jeg får ekstra mye i pannen, ved brystet, i ansiktet generelt, der man svetter, overleppe, nese, hake…pga nøtter, sjokolade, trening kanskje? hmm.. erdet dumt ikke å dusje rett etter trening,men vente til man kommer hjem,som kan være en times tid etter treningen var avsluttet..?

 34. Benedicte

  Hei! Håper dere koser dere masse:) Også lurer jeg på om du kan begynne å skrive hvor antrekkene dine er fra igjen? Savner å kunne vite hvor jeg kan få tak i de flotte klærne du går i nemlig!

 35. Det siste bildet var utrolig kult!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *