Video: Slik styler jeg mitt everyday hår

Endelig har jeg fått laget en ny video til dere, hvor jeg viser hvordan jeg lager krøllene dere spør om så ofte. De er ganske spenstige med en gang, så trikset er å jobbe godt med håret i etterkant, børste godt gjennom, bruke olje og «dra det ut», slik at du unngår den krampeaktige looken. Jeg er mest fornøyd med mine krøller 2-3 timer etter jeg er ferdig stylet. De er også utrolig fine dagen etter.

Dette er en ny krølltang fra Makestyle.no, merket er MA.ST og er helt nytt, designet av Makestyle selv. Denne krøllstaven er nesten identisk med den jeg har brukt tidligere fra Gorgeous, men MA.ST sin er rimeligere akkurat nå (lanseringstilbud frem til 4. september), den kan varmereguleres fra 80 til 210 grader, i tillegg til at det følger med en hanske du kan bruke for å ikke brenne deg.

I denne videoen har jeg brukt stylingprodukter fra GB by Gun-Britt, Split Ends Serum & Styling Spray Soft.

Ta en titt da, vel! Håper dere får det til 😀

Krøllstaven finner du her.

annonse

127 kommentarer

 1. Katarina

  Hvor lang tid bruker du på hele håret?

  1. Fotballfrue

   20 min. bare 🙂

   – C

 2. Hanne-Marthe

  Hei! Så bra video =) Hvis du skulle være litt «finere» en kveld, f.eks. bryllup – ville du laget krøllene på samme måte da, eller startet lengre opp?

  1. Fotballfrue

   Kanskje litt lenger opp 🙂

   – C

 3. Hei! Hvilket redigeringsprogram bruker du når du skal lage slike videoer? Klem

  1. Fotballfrue

   iMovie 🙂

   – C

 4. Apropo video, hva skjedde med den Vilamendhoo-filmen vi såvidt fikk en teaser på? 😛

  1. Fotballfrue

   Hehe, vi klarte å slette materialet :/

   – C

 5. Jeg har hatt en sånn krøllstav-ting i evigheter, men får det aldri til ordentlig.. Nå skal jeg jammen børste støvet av den og prøve igjen! Takk for tips 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen årsak 🙂

   – C

 6. Tusen takk for en herlig video!! Kjøpte meg krøllstav for noen dager siden, og etter å ha sett denne videoen fikk jeg endelig til å lage fine krøller 🙂

 7. VÆR SÅ SNILL OG LES-

  VIL SÅ GJERNE SE SMINKEVIDEO, ELLER INNLEGG. har spurt om dette rundt tusen ganger, men du ser det aldri 🙁

 8. Jacqueline Fallang

  Super forklaring på denne videoen 🙂
  Men jeg ser du skal gi ut boken din til to heldige vinnere og jeg får ikke kommentert på inlegget.
  Jeg har cøliaki og lagt merke til at du lager en del mat uten hvetemel og jeg er på jakt etter noen gode oppskrifter, og jeg har erfart at du har noen, men har ikke fått kjøpt meg boken ennå. Men det er ikke så enkelt når jeg ikke får kommentert så jeg legger denne kommentaren igjen her så du kan se den! 🙂 Håper ikke det gjør noe!

  1. Fotballfrue

   Konkurransen er avsluttet :/

 9. Hvor lang tid tar det egentlig å krølle håret ditt? 🙂 koselig video, må nok få meg lengre hår og en krøllstav 😉

 10. Mycket fint! Slitet det inte i håret om du gör det varje dag? Skulle vilja också ha sån grej men lite rädd för använda det för ofta.

 11. Åh, denne videoen skulle jeg gjerne sett også men den er sperret her jeg bor pga musikkrettigheter 🙁 Hilsen leser fra Tyskland

 12. I am an American that is learning Norwegian. This site helps me with the language in an everyday conversation.  It is also fun to follow the posts of an attractive lady.

  Jeg er en amerikaner som er å lære norsk. Denne siden hjelper meg med språket i en hverdagslig samtale. Det er også morsomt å følge innleggene til en attraktiv kvinne.

 13. Takk for at du viste meg din måte å gjøre det på! Har sånn type krølltang og skal gå sånn på bursdagen min! 😀

 14. Fantastisk video, du er så vakker så vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 😀

 15. Linn-Therese

  Jeg har selv en krøllstav og bruker den ganske ofte, men jeg lurer litt på hvor mange grader du stiller din på?
  Alltid vært litt usikker på hvor høyt det egentlig er best at den skal være 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjører på det varmeste, ettersom jeg har så mye hår 🙂

   – C

 16. Elsker håret ditt Caroline, hårfargen er så nydelig til deg 🙂 Herlig søt stemme, vakker er du;) Ja til mere videoer 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Veldig hyggelig å høre, er fortsatt litt usikker på fargen, men blir jo mer og mer vant til det 🙂

   Klem!

 17. Takk for videoblogg, kjekt med litt forandring 😀 Synes du gjør deg så bra på video/Tv. Om ikke det hagler inn TV- jobber for deg i fremtiden så synes jeg det er rart. Du ser av å til tynnere ut på bilder enn på opptak. Mye kommer jo an på poseringen ikke sant? Selv om du for all del har den slankeste kroppen, så klarer jeg ikke å la være å tenke på om de i TV2 kanskje ikke har sett deg Live ? SÅ stor forskjell er det ikke altså.. men bilder er bilder.. Jeg selv ser slankere ut på bilder. Av å til større også. Alt ettersom. Håper å se deg på sjermen i beste sendingstid jeg <3 En ting jeg lurte på, mine barn er super aktive, så mye at det heller mot hyperaktivitet. Ved å kutte ut mye karber har de blitt mer sjerpet. Lavkarbopizzaen din går på høykant. Håper du kommer med en barnebok også. Du kan samarbeide med venninner som har barn om du føler du trenger flere ben å stå på. Eller vente til du får egne 😀 ALT for mye av det dårlige sukker i kosten til barn i dag. Ønsker deg en bra dag. 😀

  1. Fotballfrue

   Takk for hyggelige ord 🙂

   Et moderat lavkarbokosthold er perfekt for barn, spesielt om de har energinivå som heller litt i retning av «for høyt» 🙂

   – C

   1. Syns jeg faktisk ikke du har noe med å uttale deg om. DU er ikke ekspert på kosthold og å si at noe som helst kosthold er «perfekt» for barn skal du være forsiktig med.

   2. Fotballfrue

    Nå uttalte jeg meg på generelt grunnlagg, og det å hevde at et moderat lavkarbokosthold passer «perfekt» for barn, er ikke spesielt kontroversielt. Visste du at morsmelk nesten tilsvarer et moderat lavkarbokosthold hva gjelder energifordeling?

    – C

 18. Etter «voila» var håret plutselig så fint stylet fremme,og det er jo alltid det vanskeligste.Skulle gjerne sett hvordan du fikk det til sånn…:)

  1. Fotballfrue

   Sprayer det på plass 🙂 Ikke noe hokus pokus. Legg luggen til siden, og spray den slik du vil 🙂

   – C

 19. Fin du er Caroline! Kanskje jeg skal kjøpe meg en sånn krølltang 🙂
  Jeg lurer på hvordan du har håret når du sover? Jeg blir så frustrert, for uansett hvordan jeg har håret mitt når jeg sover, så våkner jeg med grusomme «soveflekker» overalt (håret helt klistret inntil hodet ett sted, mens det står rett opp et annet sted). Utrolig irriterende! Noen tips?

  1. Fotballfrue

   Oi, dette har jeg aldri opplevd :/ Det kommer litt an på hvordan jeg sover, men jeg sover som regel rolig, og da våkner jeg med like fint hår som da jeg la meg. Må selvsagt gre gjennom det 😉 Men, dersom jeg våkner med skikkelig sovesveis, dusjer jeg det bare :p Sover ofte med det i flette også, det lønner seg 🙂 Men da blir krøllene ødelagt.

   – C

 20. Michelle

  Den krøllevideoen har jeg ventet lenge på 😀 Så tusen takk for den! haha, likte effektene med sakte filming på slutten der 😉 Hva er din aller favoritt spray for at håret skal få hold, men uten at det blir sånn veldig stivt å ta på (om du forstår hva jeg mener)? 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha :p Liker denne til GB, faktisk 🙂

   – C

 21. Hei. Er håret ditt så glatt naturlig eller går du over med glattetangen før du starter å krølle håret? Veldig fint resultat ihvertfall, tang er bestilt her i heimen 😉 Gleder meg til å teste!

  1. Fotballfrue

   Glattet det først 🙂

   Klem!

 22. Fin video, lurte bare på om du bruker noen produkter før du begynner å krølle håret? varmebeskyttende eller noe i den duren? 🙂

 23. Så moro å se deg på video! Du er SÅ søt 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

 24. Herregud, du er jo så pen, og krøllene dine ble veldig fine! Skal definitivt kjøpe meg en slik krøllstav! Men hm.. Hva heter den sangen du bruker i filmen?

  Klem fra fast leser!

 25. Vet du hvor mange grader den andre krøllstaven varmes til? Hvilken av de blir varmest? 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne varmes til 210 🙂 Den andre kan ikke stilles inn.

   – C

 26. Veldig fin video!

  Den nye hårfargen er alldeles nydelig på deg! Og jeg må få si at du er veldig pen med slett hår også:)

 27. Hei!
  Må bare si at håret ditt er utrolig fint! Liker den nye hårfargen, har lenge vurdert å farge det slik.

  Vurderer å kjøpe denne krølltangen, bare ett spørsmål; Hvor lang tid tar det fra du kobler den i til den er klar til bruk?

  Håper du har tid til å svare 🙂

  Hilsen fast leser 😀

  1. Anne Berit

   Jeg fikk min i går, og når jeg testet den tok det under 1 minutt til jeg kunne bruke den :))

 28. Søte deg! flott video 😀 har så lyst på en slik stav selv, men tror ikke jeg får det til med mitt skulderlange hår :

 29. Kjempefin video! Og du og!:)

 30. Elisabeth

  Hei, kjempefin video, du er nydelig, jeg lurte på hvordan denne krøllstaven er i forhold til gorgeous curling wand? og hvor lang tid du bruker på å krølle håret? 🙂 je har veldig tykt hår, å bruker ofte over 1 time.. har du noen tips? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker faktisk bare 20-25 minutter, fordi jeg ikke vil ha de veldig krampeaktige krøllene 🙂 Og jeg har MYE hår nå 🙂 Denne er veldig kjekk ettersom den blir så varm, gorgeous kan du ikke stille på 🙂

   – C

 31. Hei!
  Skal kjøpe meg en krøllstang nå, og var fast bestemt på å kjøpe gorgeous cur wand, men nå ble jeg litt usikker. Har prøvd den fra gorgeous før og i mitt hår holder den i mange dager, har gått 4 dager, også måtte jeg vaske det, hehe. Vil denne lage like gode krøller som holder like lenge?
  Nå koster denne 100kr mer enn det den fra gorgeous gjør, er det verdt det?
  Så hvis du MÅTTE velge, hvilken hadde blitt i ditt stylinglager og hvilken ville blitt kastet på gaten?
  Tusen takk på forhånd! :):)

  // theaelvestuen.blogg.no

 32. Anne Berit

  Du har så søt stemme<3!!
  Jeg fikk min stav i går, og har akkurat testen den ut!! Er så fornøyd!! 😀
  Tusen takk for tipset, og for at du er deg! 🙂

  Klem 🙂

 33. Hvor redigerer du videoene dine?

  1. Fotballfrue

   iMovie 🙂 🙂

   – C

 34. Er den fra gorgeous like bra som denne? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg 🙂 De er ganske like, denne blir varmere, da 😀

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *