Kjærligheten er som en god vin

Titter bare innom for å ønske dere en god lørdag♥ Her pleier vi kjærligheten og familie i kveld. Jeg reiser jo til Oslo allerede i morgen, og synes nesten det er litt vemodig, ettersom jeg akkurat kom hjem igjen. Men jeg skal jo feriere og kose meg med storesøster, så jeg kan absolutt ikke klage! Holdt på å pakke tidligere i dag, men jeg er så lei, så jeg tar det heller i morgen. Akk og ve, hater koffertborettslag!

Nå skal vi spise middag, kalvefilet med hjemmelaget saus, blomkålpurré, asparges og tyttebærblanding står på menyen. Oppskrift fra boken 😀

Skrives i morgen, fineste!

37 kommentarer

 1. Hvilket hotell skal du overnatte på imorgen? 🙂 Kos dere og god helg!

 2. Nice as always 🙂

 3. Michelle

  søte bilder av fine paret <3 kos dere

 4. århh hvor er i bare søde sammen (;
  rigtig kæreste råhygge !!

  / Stephanie

  http://Www.FashionBySterup.Blogspot.dk

 5. Hei!
  Dere er å fine! Kos dere masse i kveld!
  Når du nevner boka, jeg lagde hjertekonfekt dag! Veldig godt:)

 6. Namm, ser godt ut! 😀 Så fin du er:-)

 7. Hei Caroline, du er alltid så fin på håret 🙂 Hva bruker du for å få sånne bølger?
  Elsker bloggen din! Du er en stor inspirasjon!! 🙂

 8. Skal du til Brasil med Kirkens Nødhjelp?

 9. Hei! Har vel ikke noe med innlegget og gjøre, men jeg må få si takk for at den reklamegreia som bestandig kommer i veien for teksten endelig er fikset! Kan endelig lese uten å scrolle fra side til side 🙂

 10. Når vi skal pleie kjærligheten her i huset, legger vi bort duppeditter og ukeblader 😉

  1. Hørt om å være sammen, uten å gjøre det samme, Marte? Hvor fantastisk er det ikke å kose seg sammen, men samtidig kunne gjøre forskjellige ting? Så lenge begge koser seg?

  2. Hva mener du med dette? At de ikke pleier kjærligheten på «korrekt» måte? Du vet så lite om livet deres. Det eneste du ser er et par bilder… Noen sekunder av dagen deres.

   1. Oi, det var ikke ment som et angrep. Slapp av 🙂

 11. Så koselig <3

  Du som er så flink å lage mat, jeg har nettopp baket muffins (frokostmuffins) og de ble kjempegode! De er vel å merke ikke lchf, men jeg vil dele den med deg likevel:-)
  2 bananer (du kan hvis jeg har forstått riktig spise begrenset mengder av frukt?)
  7 1/5 dl hvetemel. (det går vel an å bruke mandelmel her?)
  4 dl sukker … Jeg brukte 1 dl siden jeg ville spise dem til frokost. (her kan du vel bruke sukrin?)
  2 ts bakepulver
  2 ts vaniljesukker
  1/5 ts salt
  80 g Smeltet smør
  2 store egg
  2 dl melk
  100 g hakkede valnøtter (dette ble alt for mye for min del så jeg brukte bare 60-70 g)
  2 dl havregryn. (du kan vel sløyfe dette, eller bruke noe annet akseptabelt lchf "havregryn", om det fins;)
  1 dl kokos

  Fremgangsmåte finner du her: http://www.tv2.no/gmn/frokostmuffins-med-kokos-og-banan-3713837.html

  Oppskriften fant jeg på God morgen Norge sin hjemmeside, så dette er Wences oppskrift:-)
  Det ble hele 31 (!) muffins , så det går fint an å halvere oppskriften!

  Håper du prøver den, hvis ikke går du glipp av noe skikkelig godt, hehe!!:)
  Vil også bare tilføye at jeg liker bloggen din veldig, jeg blir inspirert på alle mulige måter!

  Klem Amalie, 14

 12. Visst du trener og går på lavkarbo, hva forbrenner kroppen da?

  1. Fotballfrue

   Kommer an på hvor hardt du trener, men hovedsaklig fett 🙂

   – C

 13. Noe jeg lurer litt på er hvorfor du valgte navnet «fotballfrue» ? Du har sikkert svart på dette spørsmålet før, men hadde vert supet om du kunne repetere det eller noe:)

  Elsker bloggen din<3

  1. Hun er gift med en fotballspiller da.. 🙂

 14. Melissa

  For et nydelig par!!! Ha en fin søndag 🙂

 15. Dere er så fineee:)
  Jeg vil ha et forhold som dere har, når jeg er gift!
  (Er forresten 16 år)

 16. Jeanette

  Kjærligheten er som en god vin? Bra først og så får du vondt i hodet etterpå…?

  1. Fotballfrue

   Hvis du spiser/drikker kjærligheten, tipper jeg du får vondt andre steder enn i hodet 😉

   – C

  2. Belinda

   Kjærligheten er som en god vin, den blir bedre med årene tror jeg var meningen med det ordvalget…:)

 17. Fine dere er!

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste 😀

 18. …den dårlige blir sur, mens den gode blir bedre med årene 😉

  1. Fotballfrue

   Hihi, sant :p

 19. Fin blogg!

  Sjekk ut vår blogg eller nettbutikk!
  Stort utvalg av Smykker og kosmetikk, Salg på flere parfymer!

  http://www.dinskjønnhet.no

 20. Heii 🙂 Lenge siden jeg har komentert nå, så synes det var på tide. Med det kommer jeg med et spørsmål; jeg vurderer å kjøpe anti-shake tightsen fra Rönisch. Jeg har en fra Nike som jeg bruker nå, og den har jeg i small. Den er slik at jeg må dra den opp i løpet av en joggetur, og den kunne godt sittet litt mer tight. Tror du jeg kan kjøpe xs i anti-shake tightsen da? eller blir det «for trangt»..

  Ha en fin dag <3

  1. Jeg synes anti-shaken er liten i storrelsen. Har S i nike, men M i anti-shake. Den sitter kjempegodt. Sklir aldri.
   Haaper det var til hjelp.

 21. Hjemmeværende 2 barnsmor :)

  Kjærligheten er som en god vin- den blir bare bedre og bedre med årene 🙂
  Må bare si beklager for at jeg har «forhåndsdømt» deg oppi tankene mine.. Har lest mye blogger opp igjennom årene, og mange unge bloggere som har intr sminke, klær og fashion har en tendens til å fjåse veldig og bare skrive usaklige innlegg om ting de kanskje ikke alltid har peiling på. Jeg må ærlig innrømme at med én gang jeg hørte om deg, så dro jeg deg under samme kam som disse «fjortis-berte» bloggerne.. Helt til jeg faktisk satt meg ned og og leste blogginnleggene dine og ikke bare scrollet igjennom bildene..

  Du er vel en av de få bloggerne jeg faktisk er innom og besøker hver dag nå, for det du har klart å oppnå tross den unge alderen, står det veldig respekt av! For det første er du meget flink til å skrive og formulere deg ( er en grunn til at du har så mange lesere som du har hver dag), for det andre ser det ut som du er meget god til å lage mat (uten å ha smakt noe av det du har laget), for det tredje har du faktisk gitt ut en bok i en alder av 24(?) det syns jeg er imponerende, og boka di er veldig profesjonell. Innbydende bilder, flott skrevet, veldig inspirerende, flott lagt opp med mnd til mnd og maten er sunn og enkel å lage.
  Du er ei flott og heldig jente med masse fint rundt deg, men det virker samtidig som du har god moral og fine verdier i livet ditt. Ja, alt i livet ditt virker perfekt- men det er ikke urealistisk å ha det fint og gjøre det fint rundt seg. Du er heldig og har mye rundt deg som er med på å hjelpe deg til å nyte hver dag som du gjør. Men samtidig så virker d som du har viljestyrke og klarer å oppnå ting selv- det er det jeg syns er det beste med deg. Du har en flott veltrent kropp, en flott familie, en fin blogg (jobb), og alt dette fordi du har jobbet for det. Da unner jeg deg det og blir ikke misunnelig og sjalu- men heier på deg istedet og håper du fortsetter og lykkes!

  Dette ble langt, men ville bare dele det med deg 🙂
  Fortsett å del det fine i livet ditt dag for dag- en inspirasjon for mange tror jeg!
  God klem fra fast leser

 22. Simone DK

  I hope, I find a love like yours someday. You’re lucky! I’m happy for you 🙂

 23. Hva mener du...

  … egentlig med at kjærligheten er som en god vin? Ikke for å kverrulere, jeg bare skjønner ikke hva du legger i det 🙂

  1. Fotballfrue

   Den blir bare bedre med årene!

   1. Gullagong

    Og best når den deles…:)

 24. RebeccaS

  Hei hei Caroline:) Så koselig med masse fine innlegg igjen:) Er jo innom her hver dag vettu;) Apropo oppskrift fra boken din…har du trukket vinner av konkurransen`? Kanskje jeg har hoppet over noe her eller er litt «blind»…Stod du skulle trekke vinner i løpet av helgen, og nå er det søndagskveld så jeg (spent som jeg er) bare lurte;);)

  Kjempefine bilder – ekte kjærleik<3 Jeg har også en kjærlighet i livet som er som en god vin;) Og vi gifter oss juni neste år – hurra:)) Da har vi vært sammen i 10 år når vi gifter oss. Hurra for kjærligheten:):)

  Becca:)

  1. Fotballfrue

   Ååå, det har jeg ikke fått tid til ennå :/ Uff, kjører avgårde til Oslo nå, etter å ha pakket i flere timer, men skal prøve å få gjort det asap. Hvis ikke, vinneren vil bli avslørt innen kort tid 🙂

   Så gøy med bryllup, gled dere 😀

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *