Litt nytt til soverommet

God morgen, fineste ♥

En hentelapp fra Moolo, en ganske fersk interiørbutikk på nett, ventet på meg da jeg kom hjem i går, så pakke er hentet og i morgentimene har Lars-Kristian funnet frem snekkergenet. Det er bare én av flere deilige fordeler med å bo i hus: Ingen vegg i vegg naboer å  forstyrre!

Så nå har vi endelig fått opp litt nytt på soverommet, det eneste som mangler her inne nå, er en stor ramme med flere forskjellige rammer, slik  at jeg kan henge opp en bildecollage av oss. Den skal få plass under den nye hylla.

Er denne krakken fin? Den er så dekorativ!

Sengeteppe Home & Cottage / Byste Butikkartikler / Krus Sia / Telysestaker Moolo / Krakk Moolo / Klokke Moolo / Hyssing Moolo / Hylle Moolo / Englevinger Kremmerhuset

Så må jeg virkelig komme meg til IKEA, slik at jeg kan kjøpe en mindre og lengre kommode vi kan ha morgenkaffekroken og TV på. Men alt til sin tid. Ting er i hvert fall litt nærmere ferdig enn tidligere.

Moolo tilbyr gratis frakt ut dagen i dag ♥ Ha en sprek og fresh start på uken!

Moolo-lenkene er annonselenker 

66 kommentarer

  1. Hvor har du kjøpt den dukken, eller hva jeg kan kalle det, den med vingene på? Plizz svar, jeg har lett etter en sånn leeeenge! c:

  2. Hei:) Lurer på om du kan svare meg på hvor det sengeteppet er fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *