Litt nytt til soverommet

God morgen, fineste ♥

En hentelapp fra Moolo, en ganske fersk interiørbutikk på nett, ventet på meg da jeg kom hjem i går, så pakke er hentet og i morgentimene har Lars-Kristian funnet frem snekkergenet. Det er bare én av flere deilige fordeler med å bo i hus: Ingen vegg i vegg naboer å  forstyrre!

Så nå har vi endelig fått opp litt nytt på soverommet, det eneste som mangler her inne nå, er en stor ramme med flere forskjellige rammer, slik  at jeg kan henge opp en bildecollage av oss. Den skal få plass under den nye hylla.

Er denne krakken fin? Den er så dekorativ!

Sengeteppe Home & Cottage / Byste Butikkartikler / Krus Sia / Telysestaker Moolo / Krakk Moolo / Klokke Moolo / Hyssing Moolo / Hylle Moolo / Englevinger Kremmerhuset

Så må jeg virkelig komme meg til IKEA, slik at jeg kan kjøpe en mindre og lengre kommode vi kan ha morgenkaffekroken og TV på. Men alt til sin tid. Ting er i hvert fall litt nærmere ferdig enn tidligere.

Moolo tilbyr gratis frakt ut dagen i dag ♥ Ha en sprek og fresh start på uken!

Moolo-lenkene er annonselenker 

66 kommentarer

 1. Hei!
  Kjempe fint soverom dere har 🙂 Hvor har du kjøpt lampen? 🙂

 2. Så koselig dere har det:) Vi flytter snart inn i ny leilighet, gleder meg til å innrede 🙂 !

 3. Så utrulig fint dere har fått det 🙂 Takk for gode tips og ideer, ikke minst til ulike nettbutikker o.l. En fin miks av gammalt og nytt. Likte veldig godt krakken og «engle utstillingsdukken» 🙂 Fortsett med inspirerende oppdateringer både når det gjelder trening, skjønnhet og interiør. Du lyser opp en regnfull hverdag!! Å gjør at man får overskudd til å komme seg opp av sofaen!

 4. SÅ herlig med kaffemaskina på soverommet da!

  Ha en god dag

  Klem
  Lottemora

 5. Kaffemaskin på soverommet må være den mest geniale tingen jeg har sett på lenge!! Vakkert rom – men den mannekengen med englene ville skremt vettet av meg hver gang jeg sto opp :p Ha en flott start på uken!

 6. Hihi, synes det er så morsomt at dere har kaffemaskin på soverommet. Takk for en herlig mandagsinspirasjon.

 7. Åh, så koselig 🙂 Skikkelig fin inspirasjon det soverommet 🙂 Tror du en video av hele huset ville ha vært heeelt uaktuelt? 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).

 8. Hei! Koselig soverom 🙂 Nydelig krakk!! Jeg har et spm; jeg og samboer leter etter gulv for å ha i huset vi driver å bygger i disse dager, hvilket gulv har dere? synes det er kjempefint! Vi føler oss litt «lost», føler ikke vi finner noe vi liker..Men jeg viste han deres og det falt veldig i smak 😉
  Ha en fin dag videre!!

  1. Slenger meg på den!? 🙂

 9. Fint soverom!! Hvor er «skulpturen» som englevingen henger på fra? kjempestilig 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er det som er byste 🙂

   – C

  2. Jeg lurte på det samme, og fant ut at det er en nettbutikk som heter https://www.butikkartikler.no/ 🙂 Caroline hadde ikke skrevet .no når hun skrev hvor den var fra!

 10. Så fint det ble 🙂
  Når får du tilbake brudekjolen din?

 11. Heisann…

  Nå som mange begynner å studere hadde det kanskje vært en god ide om du kunne skrive litt om hvordan man kan lage rimelig lavkarbo middager? Lavkarbo på budsjett, ta for eksempel de rimeligere oppskriftene du har i boken? Det er jo mange her som er unge, studenter og folk med liten lommebok, så jeg tror det hadde slått ann? Hadde vært supert, elsker jo oppskriftene dine…

  Bare et forslag 🙂

  1. Enig! 😀

 12. Åh, digg med kaffemaskin på soverommet daaa!! <3
  I dag er hverdagen tilbake for min del også.. Ferien er over, skolen er i gang! Hurra for en fresh mandag!

 13. Haha så gøy! Når jeg så det første bildet, tenkte jeg at det hadde vært fint med et bilde under hyllen…også leser jeg teksten, og jammen, hadde du ikke tenkt å ordne et bilde akkurat der 🙂 ha en fin dag! Jeg skal ut og spise bursdagsmiddag med kjæresten i kveld 🙂

 14. Så fint det blir! <3 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bysten og hva du betalte for den? 🙂

 15. Nydelig rom, og jeg elsker det faktum at dere har kaffemaskin på soverommet. Nyt denne tiden masse! Plutselig blir du gravid og så er denne kosetiden dere har alene og sammen forbi… hvis du skjønner hva jeg mener.
  Tror du er flink til å leve i nuet alikevel 😉

  Ha en fin uke!

 16. Marita Ø

  Inspo, inspo, inspo! 😀 Fin mandag til deg, Caroline! Sitter her med frokosten min, egentlig alt for sent, men har en uke ferie før studiestart, så det er litt deilig 🙂 Straks klar for å shine HELE leiligheten, for så å sette i gang på ukens første økt. Gleder meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ha en deilig dag, fine du! Her blir det enda en dag med treningsfri, har så mye å styre med denne uken :O Satser på ukens første økt i morgen 😀

   Klem!

 17. Nydelig soverom! 🙂

  Hvor er sengen fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Enten Bohus eller Skeidar 🙂

   – C

 18. Så fiiiiint soverom 😀 skulle du ikke ta brudekjolen på bysten? gleder meg til å se det! sikker på at det blir utrolig fint!

  1. Fotballfrue

   Jo, men jeg er litt redd den skal bli fort støvete av det :/

   – C

   1. kristina

    jaaa sant det :/ så utrolig kjipt! når eg en dag skal kjøpe min brudekjole så har eg og lyst til å kunne se på den i ettertid og ikke stue den vekk på et loft 🙁 blir liksom ikke helt det samme men en gjennomsiktig pose over den 😛

 19. Fint:)
  Leser du noen interiørblogger?
  Hadde vært motor å sett hvilke du liker.
  Ha en fin dag!

 20. Hei,Spør som en annen her: Hvor er lampen kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Hvilken? Den i taket? Den er i så fall fra Skeidar 🙂

   – C

 21. Marthe Cecilie

  Elsker at du har kaffemaskin på soverommet, you rule 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Svimer av uten!

   – C

 22. Nydelig soverom!

 23. Could you add google translate please!! we people outside norway love u’re blog too:)

  1. Fotballfrue

   You can use this: https://translate.google.com/

   Hugs 🙂

   1. Google translate

    Det går an å legge inn google translate på siden, så engelskspråklige kan trykke på «google-knappen» og få det oversatt inne på nettsiden din 🙂

 24. Du er god på tips du! Takk for inspirasjon:D Fortsatt god mandag til deg :))

 25. HeiHei! Jeg veit at svaret på spm mitt er så enkelt som selvdisiplin, men jeg spør uansett i håp om noen gode tips. Leser bloggen din fast, og blir så fasinert av hvor mye du rekker, og hvor mye du får ut av dagen, og da etterhvert livet (!). Jeg får alt for lite ut av dagene mine, og tror at dette er noe av grunnen til at jeg kanskje skulle ønske ting var annerledes også. Så jeg ønsker meg kanskje et innlegg som kan få sånne som meg et lite spark i rumpa(: Det er iallefall lov å ønske;)
  Takk for en inspirerende blogg på mange måter!

 26. Josefine

  Har hatt det sengeteppet i to år nå, og det er såå fint 😀 kjempe fint soverom!

 27. Lille my

  Syns det er flott at du kjøper møbler og stasj på rimelige butikker som bohus, skeidar, nille osv. Viser at man kan finne mye fint på slike butikker og ikke bare handle design ting:)

 28. Heihei:)
  Dere har så fint soverom, skal snart flytte selv så får veldig mye inspirasjon herfra. Lurer bare på hvor sengen deres er fra? klem

 29. Hey! I’m amazed by your blog! My friends and I are stunned about how amazing shape you are in and overall the blog is just beautiful. The downside is that we don’t understand the language you write, we just watch the pics. Is there any chance that you’d liked to write here in english? 🙂
  Salla from Finland

 30. Så fint 🙂

  Bare lurer på en ting, hva savner du mest med å bo i leilighet? Samboeren vil nemelig flytte til hus, men merker jeg får litt skrekk.. Vekk fra byen liksom? :S

 31. Nydelig <3

  Kan jeg spørre om noe som ikke har med dette innlegget å gjøre?
  Mener du en gang skrev om noen som solgte stativ for sminkekoster..
  Har leita og leita etter det, men finner det ikke..
  Både sjekka coverbrands.no og makeupmekka, + en rekke til. Finner ikke 🙁
  Husker du hvor de selger det?

  På forhånd 1000 takk <3

  Klemmer!!

 32. Så vakkert!

 33. Hei. fine bilder som alltid 🙂

  kan jeg spørre hva som er fra Louis Vuitton? Er det bursdagsgaven til mannen?

 34. Jeanette

  Kjempefint soverom dere har!

 35. Snuser du? 🙂

 36. Tips: De har en kjempefin ramme med smårammer-ish greie på Kremmerhuset 🙂

 37. i’m following on bloglovin. you are great!

 38. Madeleine

  Utrolig nydelig rom! <3

  Men i et innlegg tidligere sa du at du skulle ha brudekjolen din på bysten/mannekengen. Skal du ikke gjøre det, eller? Jeg syns faktisk d var en utrolig god ide! Når jeg gifter meg vil jeg også gjøre det! <3

  Klem 🙂

 39. Nå må jeg spørre…du har det veldig fint og koselig…og FRYKTELIG jentete :-))))) Skikkelig sukkersøtt…hva synes egentlig kjæresten din om stilen? Alle vet jo at ingen menn på denne planeten ville ha innredet det slik. Savner han ikke mere macho ting i leiligheten? Det er jo ett slags dukkehjem 😀 Men som sagt veeeldig koselig 🙂

 40. oj,jeg må sjekke ut den interiørsiden ser jeg 🙂

  mye fint!

 41. ååå, dere har et sinnsykt fint rom! du er kjempeflik til å innrede altså :):)

 42. jeg liker stilen din så godt !!

 43. Beautifull, i love your house <3

 44. Sengen deres ser sykt liten/kort ut! Kan hende det bare er bildene som gjør det, men.. La så godt merke til det 😛

 45. Dette er jo bare drømmesoverommet! Sukk 🙂 Flink er du 🙂

 46. Jeanette

  Den sengen er så fin!! er det 1.50 seng dere har? har bare funnet den i den str.. vet ikke om den eksisterer i større??

  1. Fotballfrue

   Tror vi har større enn det? Ganske sikker på den kommer i 2 strl. 🙂 Hvis ikke, så er det sikkert den du har sett 🙂

   – C

 47. Ååh, idyllisk soverom!!

 48. Thats a really stunning and sophisticated room

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 49. Hvor er den glass krukknr som du har kaffe kroppene i kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Åhlens tror jeg 🙂

   – C

 50. Hei hei!
  Veldig fint har det blitt 🙂
  Ta deg en tur på Kid. Der er det en slik fin ramme som ville passet perfekt over den hyllen 🙂
  Søk etter Selma på kid.no

 51. Hvor har du kjøpt den dukken, eller hva jeg kan kalle det, den med vingene på? Plizz svar, jeg har lett etter en sånn leeeenge! c:

 52. Hei:) Lurer på om du kan svare meg på hvor det sengeteppet er fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *