Livsnyterne

Haha, overskriften er litt intern, men den sier likevel det meste, og det er at vi har hatt noen fantastiske dager. Noen av dere lurte på hvilket hotell vi bor på, Quality Spa & Resort Norefjell heter det, faktisk kåret til Norges beste spasted flere ganger, senest i fjor. Det er like fint sommer som vinter, men jeg trives ekstra godt her når snøen ligger på bakken, så jeg gleder meg faktisk litt til det nå, utrolig nok.

Vi har allerede spist frokost, jeg har spist meg kvalm på peanøttsmør, så nå skal vi pakke koffertene fulle og sjekke ut. Vi reiser ikke ennå, men skal kose oss med en gåtur i det fine været først. Hundene blir med, sammen med Charlotte, Philip, Siri, Kristoffer, Lars-Kristian og jeg. For en fin gjeng!

Gårsdagens antrekk ble en kjole fra Lipsy sammen med pumps fra Asos og et nydelig smykke jeg fant på Zara. Slike ting skal jeg ta inn en del av i nettbutikken fremover. Et stort smykke kan gjøre hele antrekket.

Her er noen bilder fra kvelden:

Ååå! Jeg har så vakre venninner!

Nå må jeg hive meg rundt! Kameraet blir med på tur. Ha en deilig søndag, dere!

133 kommentarer

 1. Den kjolen var noe av det fineste jeg har sett på lenge. *forelsket*. Å så må jeg bare si at den hårfargen kledde du utrolig godt. Var akkurat som om DU kom bedre frem 🙂 Ha en fin fin søndag videre.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Fin søndag videre til deg også 🙂

   – C

 2. Birgitte

  de skoene ! trenger ikke si mer… <3

 3. Kristin

  og HVOR har du fått tak i de skoene? De var helt nydelige! Link?

  1. Fotballfrue

   De er faktisk over ett år :/

   – C

 4. Vet du hva! Jeg tror du hadde blitt enda finere med mørkere brunfarge ! Du kledde kjempe godt mørkt hår, men tror faktisk enda litt mørkere er drit tøft på deg 😉

  Ha en fin dag 🙂

 5. Utrolig fin du ble på håret C 😀 love love love it <3
  Du så så pen!

  1. Fotballfrue

   TAKK, søta 😀

   Klem!

 6. ÅÅÅÅååååååhhhhh….Du er vakker med den nye fargen<3 * smelt *
  Ansiktet ditt fikk en varm og utrolig fin glød. Ikke det at du ikke var vakker før altså, men dette var bare så NYDELIG!

  Ser ut til at dere har hatt en nydelig helg og virkelig kost dere med trening, turer, venninnetid, guttetid, venner, fiske, god mat og drikke og sikkert mye mer 🙂 Godt for både kropp og sjel, og noe alle fortjener 🙂 En lever lenge på slike opplevelser<3

  Ønsker dere en god tur hjem og en videre flott søndag:)

  klem

  1. Fotballfrue

   Æ, så snill du er! Tusen takk 😀

   Klem 🙂

 7. Hvorfor bruker du høye heler og smykker til en nattkjole?
  Blir litt forvirret:S

  1. Fotballfrue

   Haha, dersom du sover i en slik må jeg gratulere deg 🙂

   1. hehe 🙂

   2. Silje R

    må si jeg også ble litt forvirret her.. nattkjole?? hvor i alle dager ser du nattkjolen i den kjolen der? ..du har fine nattkjoler da må jeg si!

 8. Så flotte dere er alle sammen! Smykket ditt var kjempe fint, så jeg gleder meg til dere tar inn slike på Treasures.:)

 9. Karoline

  Hei ! 🙂 Jeg har skrevet til deg før at du er så godt forbilde for meg osv 🙂 Jeg har vært veldig syk i lang lang periode, med masse sykehus osv … =/ Men i morgen er det tilbake i jobb, og fått jobben jeg vil ha 😀 Og begynner på veien til fagbrevet nå 🙂 Du har vært så god,Caroline, du har svart meg når jeg har skrevet osv.. Setter såå pris på det 😀 <3 Du er så unik og god! Selv om jeg ikke kjenner deg, men er bare det å lese bloggen din, og det lyser opp.. Takk Caroline <3 Du er herlig!

  Ser jeg deg ute på gaten, kommer jeg til å stoppe deg og takke deg <3

  Tusen takk 🙂
  God klem <3

  1. Fotballfrue

   Utrolig glad på dine vegne, Karoline! Du er sterk 🙂 Tusen takk for vakre ord <3

   Sender deg en klem, og ønsker deg masse lykke til <3

 10. Ååå så vakker den kjolen var!!! Lars kristian må være vant til at folk titter ekstra på deg når du kommer inn døra. Du er vakker:)
  Nå tror jeg vi må til norefjell en helg. Så vakkert det er der:)
  Nå til noe helt annet (håper du kan svare meg) jeg skrev jo en kommentar tidligere at jeg hadde akkurat kjøpt lancome sine produkter å kunne så ønske at jeg hadde sett innlegge ditt om de produktene du hadde begynt å bruke fordi de var så bra!! Nå ser jeg at jeg snart trenger en ny da gkrem til ansiktet og lurer på om det er noe galt i å bruke rensekrem fra et annet merke og ansikt fra hendrix? Har så lyst til å prøve ut den nå som den også er på tilbud.

  God tur hjem:)

  1. Fotballfrue

   Så søt du er! Takk 🙂

   Det går helt sikkert fint å bruke krem fra (jeg regner med du mener) Ole Henriksen kombinert med annen rens 🙂 Men jeg tror du vil få maksimalt utbytte ved å bruke alt fra samme serie 🙂

   Klem!

   1. Haha så det etterpå at jeg skrev feil mente Ole henriksen.. Haha går litt i surr her:) Takk for svar:)
    Den kremen du skrev om som du bruker etter rens, bruker du den som natt og dagkrem?

   2. Fotballfrue

    Det stemmer, ja 🙂

    – C

 11. TrineMH

  Du kledde den nye hårfargen utrolig godt! Den ble kjempe fin til deg 🙂

 12. Eeeej hvor er den smuk den kjole og halskæde..
  det klæder dig virkelig helt fantastisk.

  / Stephanie

  http://www.FashionBySterup.blogspot.dk

 13. Venninnen din som sitter til høyre i bildet, ligner litt på Ashley Greene, hvis hun hadde vært blond 🙂 Og det blir sagt som et kompliment. Dere er en fin gjeng alle sammen 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun er vakker 😀

   – C

 14. Fiin du er! Var nydelig med det nye håret:) Og store smykker = YAY !

 15. Herlighet, så fin!! 🙂 antrekket var kjempelekkert, og håret kledde du jo bare utroooolig godt 😀

 16. Nydelig farge!

 17. Viktoria

  Du er så utrolig vakker, Caroline! Den nye hårfargen kler du også utrolig godt!! Håper dere har hatt en fin helg! 😀

 18. ikke ofte jeg kommenterer blogger, men må få sagt det.. Du er SÅÅ mye finere med den nye hårfargen..Du passer det utrolig godt og du er såå vakker..

 19. IsabelleMH

  Må bare si at den hårfargen der kledde du Caroline!! WOW 😀 du er så nydelig duu:)

 20. For et nydelig antrekk! Du har mange bilder i inspirasjonsmappa mi nå 😀

 21. Herremin, så fin du er. Ser ut som kjolen er sydd til deg 🙂
  Håper du får en fin mandag, Caroline! Regner med at mandagsgleden er på plass hos deg, som vanlig!
  (Nå skal jeg ned på SATS for å pleie mølla di. Føler fortsatt at den er din, hehe)

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Å, kos deg på mølla <3 Savner den sånn ca. hver dag <3 Haha 😀

   Klem 🙂

 22. cookiegirl

  Jeg syns du er mørk blond i håret. I hvert fall IKKE brunette.
  Men fint er det da 🙂

 23. Spiser du lavkarbo når du er ute å spiser? Så poteter på tallerken å desseren så ikke lavkarbo ut..

  1. Fotballfrue

   Kosthold handler om helhet, ikke hva du gjør i enkeltsituasjoner 🙂 Spiser det vi blir servert, men forsøker å finne noe lavkarbovennlig på menyen.

   – C

 24. LOVE the dress!! Always so beautiful!

  http://beautyjunkiewellness.se

 25. Fine bilder fra Norefjell! Hotellet ser fantastisk ut. Har vært en rekke ganger på Farris Bad, men kunne tenke meg å prøve noe annet. Hva er den største forskjellen på de to spahotellene? Syns du standard, service osv er like bra?

 26. Hei,
  Hvor kjøpte du den kjolen den er drit fin.
  Hyggelig om du tokk en titt på bloggen min 🙂

 27. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du har lyst til å selge denne kjolen til meg? Jeg har siklet på den siden jeg så dette innlegget, og bestilte den fra Lipsy med en gang. De gjorde desverre en feil med bestillingen min, så da de oppdaget feilen var den utsolgt 🙁 Jeg sendte deg en mail for ikke så lenge siden på det, men skjønner om den har gått deg hus forbi. Håper du svarer her! 🙂 Klem

  1. Heeei:) jeg prøver igjen! Ikke for å mase, bare fordi jeg lurer så fælt på svaret. Vil du svare på spørsmålet mitt over? 🙂

   1. Fotballfrue

    Kjolen er dessverre ikke til salgs nå, men kanskje i fremtiden 🙂

 28. Takk for svar:) si gjerne fra hvis den blir det! Jeg bare elsker den!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *