God lørdag fra Norefjell

Skal si jeg ble sliten av å kjøre Siljan – Oslo – Siljan – Norefjell i går, men gjett om det var verdt det! Hele gjengen hadde så lyst til å nyte noen glass da vi kom frem, så vi trakk ned i kjelleren til afterski-baren, hotellbaren var steng ettersom klokken var over 12. Det var så hyggelig! Klokken åtte i dag var jeg lys våken, og superspent på å se meg selv i speilet (haha), så jeg spratt opp og ble egentlig ganske glad. Forandring kan fryde, jeg trives i hvert fall med det så langt, men det er klart det er fryktelig uvant. Tusen hjertelig takk for så fine kommentarer angående forandringen, forresten. Jeg setter sånn pris på det (flere lurte på hvor jeg går til frisøren, jeg har brukt Hendrix Hair på Majorstuen i over ett år).

Klokken halv ti spiste vi frokost, og nå er jeg klar for en kort treningsøkt før jentene skal møtes i spa-avdelingen. Guttene har mannet seg opp til å dra på fisketur i drittværet. Fysj, dette er en klassisk innedag for vår del. Det er godt å være kvinne!

Økologisk peanøttsmør = nam!

Alt er så gjennomført her! Love it.

Har dere forresten sett jeg har fått liker-knapp under innleggene nå? Endelig!

Kos dere i dag, skrives senere ♥

50 kommentarer

 1. Rebekka

  Kjempe fin farge på håret!! dette kledde du:)

 2. Matilde

  Kjempefin på håret ble du! 🙂 Jeg har forresten et spørsmål (Litt utenom temaet, men men) Du postet en treningsinlegg for nokså lenge siden om at du trente med rockering? Når du trente med rockering, hvor lenge holdt du på av gangen? Og følte du at det hadde noen effekt?
  Ha en flott dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ble støl i hvert fall :p Holdt vel på 1 sang av gangen 🙂

   – C

  2. Hei! På pakningen rockeringen min kom i, sto det at en ikke bør rocke mer en 20min per dag, så 10 min på hver side om du skjønner? :))

 3. Åh, Norefjell 🙂 Var der en uke i sommer. Liker :))) Skal garantert tilbake. Kos deg masse :)))

 4. Du kler det nye håret vanvittig godt! Vakker!

 5. Å! Jeg har dilla på å ta en liten skje med det peanøttsmøret og smøre på en bit mørk sjokolade. Det er SÅ godt :):) anbefales!

 6. Så utrolig herlig det så ut der altså! NYT denne fine lørdagen, det skal jeg! 🙂 Kjæresten reiser på sjøen på mandag, så blir masse kjærestekos til da =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 7. Hvordan er Reebok-skoene i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Normale 🙂

   – C

 8. Kathrine

  Jeg syntes du passa det «nye» håret ditt superbra! Du er så herlig og faktastisk, digger deg og bloggen din! <3

 9. Så fint det er der! Og håret ditt ble bare såå fint, jeg vil gjøre det samme, hehe 🙂 Ha en fin innedag i drittværet! Selv skal jeg reise til Mallorca i dag, noe som er helt greit når været er sånn her 😀

 10. Danisha

  U look SO COOL with dark hair!

 11. Du er nydelig med brunt hår!! Ønsker deg en super fin dag med jentene:)

 12. Flott hotell! Kos dere masse.:)

 13. Der var jammen meg Lars Kristian også! Jeg trodde ikke han skulle være med siden du ikke skrev noe om han i det forrige innlegget.. Håper dere koser dere! 🙂

  1. Fotballfrue

   Oi, tenk at jeg glemte han!!

   :O

 14. Camilla

  Du ser fantastisk ut som brunette! veldig kledelig:)

 15. Du var nydelig på håret, så gøy med forandring! Men kan du fortelle hva du har gjort? Har du helfarget det og så stripet det? Eller stripet det på blondt hår? Jeg har blondt hår, og har også veldig lyst på mørkere 😀

  1. Fotballfrue

   Har helfarget det, og lagt inn noen striper 🙂

   – C

 16. Camilla

  Hvorfor så jævla mørkt bilde av deg når du har nytt hår?

  1. Fotballfrue

   Chill pill <3

 17. Härlig lördag! Har hört att Norefjell ska vara fantastiskt! Själv springer jag midnattsloppet idag!

  http://pernillabredolt.com

 18. Katrine

  Det peanøttsmøret er FARLIG godt, forsvinner på 1 dag i mitt hus, haha:) Du er like nydelig med din nye hårfarge som ellers!:)

  1. Fotballfrue

   Hørte de har på Meny, skal kjøpe det asap 🙂

   – C

   1. Astrid

    Eller coop 😉 men crunchy er best! yum yum

 19. Kjære deg, du er en nydelig dame uansett hårfarge – men jeg må ærlig innrømme at den litt mørkere hårfargen passet deg så mye bedre!! Kunne aldri sett for meg deg med mørkt hår, men jaggu tok jeg feil! Det kledde deg kjempegodt Caroline! Ha en fin helg, kos dere masse 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God lørdag 🙂

 20. For et nydelig hotell! Du har treningsklær på nederste bilde? Var det pga du klatret på den veggen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg skulle trene 🙂

   – C

 21. Synes du har blogget lite i det siste, blir så trist av det 🙁 Du ble fantastisk fin med litt mørkere hår forresten :))

  1. Fotballfrue

   Har blogget som før, i snitt 3 ganger om dagen 🙂 Tusen takk 😀

   – C

 22. Du var kjempe fin på håret!:-) kos deg! 🙂

 23. EliseM.

  hei, lurte på om du kunne legge ut et klart bilde av deg selv med det nye håret, fordi de du har lagt ut så langt er så uklare…tnx

  1. Fotballfrue

   Det første bildet er jo superklart 🙂 Ligger et nytt ute nå, og jeg blogger jo hver dag, så det kommer nok flere 😉

   – C

 24. Hei! Syns håret ble skikkleig bra:)ønsker meg en beskrivelse av hva som ble utført og fargekoder og sånn. Jeg er blond og ønsker å bli litt mørkere. Hilsen Turid

 25. Høres koselig ut<3

 26. Do you know the number/name on your new haicolor? I love it! 😀

  1. Fotballfrue

   She used a lot of different colors, but maybe you could call to ask? It’s Carina at Hendrix Hair Majorstuen 🙂

   – C

 27. Hvilket hotell er dette?

  1. Fotballfrue

   Quality hotell Norefjell Spa Resort 🙂

   – C

 28. Veldig bra at du spiser Økologisk! Det gjør faktisk verden til et bedre sted (hehe). Kos deg videre! 😀

 29. Karianne

  Syns du kledde denne hårfargen veldig bra 🙂

 30. Michelle

  herlige bilder! Ja det er godt å være jente, spa er det beste vi kan få <3

 31. Ah, Norefjell, savner det stedet. Var der på klassetur

 32. Velkommen til fjellet vårt! Vi er så stolte av det og spesielt hotellet! :)) Er kåret til Norges beste spa, så det er ikke noe tull her! Neste gang anbefaler jeg dere å ta med fjellstøvlene og gå til Høgevarde. Der er det ei turisthytte som man kan overnatte på om man vil, eller bare gå ned igjen samme dagen. Flott tur 🙂 Eller kanskje dere tar turen tilbake den 8.sept, da det er Norefjellmarsjen! Kjempebra opplegg, og fjellet er jo så flott på høsten! N3 er nok noe for dere, sjekk her http://n-3.no/ :))
  Ha en fin dag, fining! Du ble forresten kjempefin med den nye hårsveisen!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Vi er her mye om vinteren, men det er jo vakkert her på denne tiden også 😀

   Klem!

 33. Mari T.

  Hei! Så du likte økologisk peanøttsmøt, og lurte på litt i den banen; kjøper du mye økologisk mat? og bruker du fairtrade-produkter (og finnes det fairtrade lavkarbo?)

  1. Fotballfrue

   Ja, vi prøver å være økologiske der vi kan 🙂 Selvsagt finnes det fairtrade lavkarbo, ettersom lavkarbo er helt vanlig mat 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *