Aztec volume II

Skinner solen like sterkt hos deg som hos oss i dag? Det er så deilig, og her i huset er det rene badstuen, så jeg skal snart ta med meg resten av arbeidet ut på terrassen. Er det forresten noen som vet om det finnes noe til macen, som gjør det lettere å sitte ute og jobbe? En solskjerm eller lignende? Hadde vært veldig kjekt å ha!

Skjørt Lipsy / Sandaler H&M / Genser H&M / Veske 3.1 Philip Lim / Armbånd kommer snart hos Treasures.no / Briller RayBan 

Vel, jeg får komme meg ut. Har litt å gjøre før jeg skal trene, det blir kveldstrening i dag, har ikke hatt tid før, men det blir kjekt, for da skal jeg se Breaking Bad! Hihi 😀 Skal prøve å ikke snakke for mye om det. .  Lover! Skrives senere ♥

64 kommentarer

 1. Har du noen gode forslag til styrkeøvelser man kan gjøre hjemme uten særlig utsyr?

  1. Armhevinger, plankevariasjoner, knebøy, utfall, hofteløft, spensthopp, for å nevne noen.

  2. Google is your friend 🙂

 2. Elsker måten du setter sammen antrekk og accessories på! Armbåndene var knall fine!! 🙂

 3. Været er herlig her også! 😀 Endelig. Nydelig antrekk (som alltid), du er sååå flink å kle deg!

 4. Så fint antrekk 🙂

  Har ikke peil på om det finnes en slags «solskjerm», men det hadde vært utrolig kjekt!

 5. Nydelig som vanelig! Men jeg lurer på om du kan legge ut litt fest-antrekk bare littegran fremover, jeg trenger å bli insperert til hva jeg skal ha på meg på bursdagen min! Ser etter en kjole til max 1200 kroner :O Klem ♥

 6. Like morsomt hver gang aa sjekke bloggen din Caroline, saa mange kjekke tips, inspirasjon og ikke minst MOTIVASJON for trening 🙂

  For skjerm paa Mac’en, alt etter hvilken Mac du har er det gjerne mulig aa bytte skjerm? Selv har jeg 15-tommers MacBook Pro med refleksbehandlet widescreenskjerm med høy oppløsning og er kjempeforn0yd med den, refleksbehandling gj0r at den er mye bedre utend0rs og i solskinn. Ogsaa innend0rs er den mer behagelig aa se paa en standard-skjermen. Koster sikkert en tusenlapp ekstra men absolutt en god investering!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Og takk for tips!

   – C

   1. Daniella

    Det er mulig å kjøpe film slik som på iphonen til mac. som gjør den matt og ikke like vanskelig å se på i solen 🙂
    Det er mulig dette må bestilles via internett, men jeg kjøpte mitt i USA 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, smart! Den skal jeg jammen skaffe meg 😀

   – C

 7. i love the aztek skirt!

 8. Synes bølgene var mer spenstig enn vanlig, har du brukt krølltang eller rettetang for å ordne håret ditt sånn?
  Det var kjempefint i hvert fall:)

  1. Fotballfrue

   Krøllstav 🙂

   – C

 9. Kan du skrive et innlegg om ditt forhold til religion? Jeg mener ikke at det ville vært for personlig..

 10. Ingeborg

  Hei.
  Kan jeg spørre hvem som tar bilder av deg? Hverdagsbilder der du viser frem dagens antrekk ol?

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian 🙂

   – C

 11. veldig fint antrekk til deg

  1. Fotballfrue

   Takk :))

   – C

 12. hva heter rayban brillene dine ? greey/green?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke? :/

   – C

 13. Hei! Vanvittig flott antrekk! Love it 🙂 kan jeg få spørre deg hvilken type Mac du har, og størrelsen på skjermen? Vurderer å kjøpe det til daglig, vanlig bruk og d er jo det du bruker den til, så lurer på om du er fornøyd 🙂

  1. Fotballfrue

   MacBook Pro, 13 tommer 🙂

   -C

 14. vakker som alltid du caroline =) hvor har du kjøpt skjørtet? ser det er fra lipsy, men link o.l?
  digger det! slik du har det på deg på bildet, hvor høyt oppe har du skjørtet da? kan man ha det
  lenger ned?

  ha en god kveld i sola <3

  – M

  1. Fotballfrue

   Lipsy sine hjemmesider 😀 Har det opp til navlen 🙂

   Klem!

 15. Herlig antrekk – liker de friske fargene, står i stil til det friske været. Utrolig deilig i dag 😀
  Håper du har kost deg med både jobb, middag (for dere har vel spist litt tidligere i dag? :D) og trening.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Og du, takk for tweeten, hihi 😀

   Klemmer <3

 16. Så flott du er 🙂 Unikt skjørt! Herlig armbånd!

 17. Jeg husker du skrev at du hadde tykt hår fra naturens side, men selv med hair extensions er det jo ikke veldig tykt?

  1. Fotballfrue

   Har bare litt over 1 pakke nå, det er ganske tykt 🙂 Har jo halve håret bak, ikke alt er foran 🙂 Uansett, det har blitt tynnere med årene, det skal jeg ærlig innrømme. Striper er ikke akkurat underverker for håret 😉

   – C

  2. Vil bare bemerke at jeg har også ganske tykt hår, selvom det ikke ser så tykt ut. Hver gang jeg skal stripe/farge håret hos frisøren, sier de at de måtte bruke mye mer farge enn de trodde, fordi det ikke så så tykt ut.
   Selv syns jeg det er bra. Syns ikke det er pent med altfor tykt hår – men så er jeg så heldig at jeg har bra, tykt hår uten at det ser stygt ut. 🙂

 18. What a fun, gorgeous outfit! You are so beautiful. 🙂
  I just wanted to leave a short comment, as I just recently found your blog and now I’ve been coming back for inspiration quite often.

 19. Så fresht og herlig antrekk!! 🙂

 20. Elska antrekket!! Nydelig både genseren og skjørtet! Og ikkje minst i kombinasjon. Har sett den genseren ilag med mange underdelar på deg, og den går virkelig til masse. Du kledde også dette veldig godt! 🙂 Du e skikkelig flink med kle, sko og tilbehør! Ha en fin kveld.

 21. Ikke for å være frekk, men syntes du sa at du ikke photoshopet bildene dine? Du mangler en del av kneet ditt på det første bildet, og på både det og nr 2 er det ekstremt tydelig at du har fikset bena dine i photoshop tynnere.

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha! Det er jo sola! Vesken bak kaster skygge på låret mitt. Forsøk å gjøre det mørkere, så ser du.. Tror du virkelig jeg er så dum? :p

   – C

   1. Har du noen gang photoshopet bildene dine? (annet enn justering av farger/skygger/nyanser)

   2. Fotballfrue

    Nei, hvordan da?

    – C

   3. Bare spurte

  2. Tenk å sitte å studere bildene så mye for å finne feil…… Jeg ser på bildene til Caroline hver dag, og alt jeg ser er det vakre!
   Du vil få det mye bedre med deg selv om du SER det vakre, positive og det fine. Det som er fint er at vi alle har et valg!

   Det lukter misunnelse lang vei… Vil du virkelig være sånn?

 22. Anette I.

  hahaha må le jeg nå, den kommentaren var legendarisk dum. Noen folk assa? haha…

 23. Jeanette

  photoshoppet bena tynnere ja.nå har jeg hørt det også! haha

 24. Hei Hei! : )
  Den rosa genseren din fra H&M er så fin 😀

  Lagde middag til familien i dag, salat med kylling, og måtte bare prøve ut fetakremen du hadde lagt ut oppskrift på. Og den var såå god at det er noe jeg deffinitivt kommer til å lage igjen! Så, TUSEN TAKK for oppskriften! :))

  Klem fra din daglige leser <3

 25. Flott antrekk!:)
  Men så kom jeg til å lure på hvordan du gjør det med vasking av alle de fine plaggene dine? Noe er vel for «fint» til å vaske i maskin? Fjollete spørsmål, I know! Men jeg er alltid så redd for å ødelegge kvaliteten på de fineste klærne mine ved å vaske de i maskin!

  1. Fotballfrue

   Hehe, ingen spørsmål er fjollete, tipper jeg 🙂 Jeg renser noen av klærne mine, men de fleste går fint på håndvaskprogrammet på maskinen, eller finvask 🙂

   – C

  2. Kristine

   Finnes jo også vaskeposer. Er lurt å bruke på spesielt pene skjorter og kjoler som kanskje helst skulle vært på renseri. Og for klær med fks paljetter, perler osv.

 26. Josefine

  Helt vanvittig, har vært 27 grader i skyggen her på vestlandet i går og i dag 😀 😀 guuuuuud så herlig!

  1. Fotballfrue

   Å, sommer <3 Vil ikke ha høst ennå :/

   - C

 27. For noen nydelige bilder! 😀 Jeg bare lurer på når dere får inn det armbåndet med korset på? Det var rett og slett fantastisk 🙂
  Klem <3

  – B

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Det kommer ila. en ukes tid, sier ifra 😀

   Klem!

 28. Dette var skikkelig fint 😀

 29. Du ser fantastisk ut i farger!! SÅ kult antrekk, beundrer evnen du har til å mikse og kombinere kule plagg!! 🙂
  Hellas var forresten nydelig! Elsket stedet, rolig og behagelig. Ikke mas, perfekt 🙂

  Klem

 30. Hei, Caroline.

  Nå har jeg et litt rart spørsmål som jeg håer du svarer på. På de aller fleste antrekksbildene dine så har jeg lagt merke til at du står slik at bena peker innover, altså skotuppene mot hverandre. Det gjelder både avstandsbilder og nærbilder av skoene. Jeg antar at det er bevisst, og at det er en del av poseringen? Eller tar jeg feil? Min mening er at det gir de ellers fantatsiske bildene et litt barnslig preg. Det er små jenter med knestrømper som står med skotuppene mot hverandre 🙂 Du er jo så fin at det går bra uansett altså. Jeg bare lurte 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, uff :p Det er nok bare en «vane» jeg har lagt til meg, for å prøve å få litt variasjon i bildene for eksempel, skal prøve å tenke på det fremover 🙂

   – C

 31. Så utrolig fin genser du har på deg. Elsker den <3

  Lagde middag til familien i dag. Det besto av salat med kylling. Måtte jo så klart prøve ut fetakremen du har lagt ut på bloggen for noen dager siden, og gud som den var god. Hadde aldri hørt om det før, men heretter skal det bli det på saltaten i stedet for annen dressing. Tusen takk for tipset! Ha en fin dag som kommer! ;D

  1. Fotballfrue

   Så deilig å høre! Fetakrem er jo supert som dressing 🙂

   Klem!

 32. Kristine

  Elsket kors-armbåndet! Er det også fra treasures? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 33. Hei 🙂

  Hvilken størrelse har du i den HM genseren din?

  1. Fotballfrue

   Small 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *