Dobbelt savn

Hamstret masse godt til våre to firbeinte da jeg var i byen tidligere, ingenting gleder meg mer enn å se de to pelsdottene logre, sitte pent og vente på at matmor skal gi dem noe godt, for deretter å slike ansiktet mitt rent for sminke.

Denne tannbørsten er en favoritt!

De er så skjønne, og når jeg er så travel som jeg har vært de siste dagene, reist hit og dit og opptatt med ditt og datt, får jeg så dårlig samvittighet for at jeg ikke får gitt bort nok kjærlighet. Så da prøver jeg å kjøpe meg inn igjen med godis. Haha 😀 Funker som bare det, og i natt skal de sove i sengen vår ♥

Nå skal vi spise kveldsmat, har bakt lchf-brødet mitt, og har kjøpt masse godt å ha på. Så skal vi SELVFØLGELIG se Breaking Bad igjen! Å!! Som jeg har savnet den serien! Har ikke sett siden fredag, vi snakker abstinenser! Speaking of: Har dere sett traileren til den nye filmen, Step Up Revolution? Den har snart premiere (17. august) og jeg har så lyst til å se den, sammen med Magic Mike, som har en av de heiteste mannlige hovedrolleinnehaverne ever: Channing Tatum. Han spilte jo faktisk også i den første Step Up filmen, som jeg husker jeg så igjen og igjen. Og igjen og igjen. Derfor er jeg veldig spent på Step Up Revolution, og om Ryan Guzman lever opp til forventningene. Ser egentlig lovende ut. Du kan se traileren her.

Det pågår en konkurranse nå, hvor andre som blogger kan vinne billetter ved å dele traileren på bloggen sin. Les mer om det her (annonselenke)

Skrives i morgen, fine mennesker ♥

33 kommentarer

 1. Du MÅ se Magic Mike! Men legg igjen mannen hjemme. Verdt å se med jentene.. Helt rå!

 2. Ingelin

  Skal love deg at du kommer til å se Magic Mike om igjen og om igjen og om igjen også! 😉 Channing skuffer ikke, kan du si… 😉 Ha en flott kveld 🙂

 3. Skjønn hund ♥

 4. Caroline T

  Channing Tatum har jo faktisk jobbet som stripper også i en liten periode, jeg dør hver gang jeg tenker på det! 🙂 Har veldig lyst å se den, men ikke på kino tror jeg, lurer litt på hva pappa vil si liksom, hehe…

 5. hei 🙂 jeg skal kjøpe meg nye joggesko, til bare jogging, mest på tredemølle. jeg lurer på hvilke sko du anbefaler? vill at de skal være lette og god men likevell pene å se på 😀

 6. Caroline, du gjør meg glad! Hver gang jeg føler at hverdagen er litt grå, klikker jeg meg inn her – dvs hver dag 🙂

 7. Bare et spørsmål: I gjennomsnitt, hvor mange mail mottar du per dag? Og hvordan organiserer du tiden din slik at du får svart på mailer i tillegg til alt annet du gjør? Her om dagen fikk jeg rundt 50 mail på en dag som jeg måtte svare (kort) på. Det var litt tilfeldig, men jeg var helt utslitt da dagen var omme bare pga all mailingen fram og tilbake!

  1. Fotballfrue

   Jeg har heldigvis hjelp til halvparten av slike ting, men resten må prioriteres i riktig rekkefølge 🙂 Har på autosvar, slik at de som sender vet ventetide er et faktum 🙂

   – C

 8. Jeg smelter helt av det lille pels-ansiktet:-)

 9. Hælledussan, for en nydelig pelsdott <3

 10. Hehe, rart det der hvordan man får abstinenser etter serier! Husker jeg hadde det etter Mad men og Game of Thrones 🙂
  Søøt bissevov!

 11. Elisabeth Vonka

  Hei! Hvor har du kjøpt disse «tannbørstene»? Jeg har selv en Tibbe som elsker å tygge pinner og dentastix 😀

  1. Fotballfrue

   Dyrebutikken pleier å ha disse 🙂

   – C

 12. Nå har jeg vært i Hellas i en uke, gleder meg vanvittig mye til å møte mine fire elskede pelsdotter når jeg kommer hjem igjen! Kan absolutt si at jeg kjenner på savnet altså, hihi 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 13. Herregud!

  Man sier at hund og eier ligner på hverandre, og.. se på det siste bildet. Han poserer som deg! Med et halvveis smil og et drømmende blikk ut mot horisonten.

  Ikke at du ser ut som en hund, Caroline, men det var veldig slående. Og dere har jo ganske delikate trekk begge to.

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Søta! Jeg ligner gjerne Hugo, han er jo bare skjønn :p

   Klem!

  2. ElisabethH

   Hahaha! Så vittig. 🙂

 14. Superfina kläder på Oslo fashion week! u were stunning 😀

  Idag ska vi på barnehagen med vår lilla prinsessa Alexis – första dagen så blir spännande. Sedan träning i nya kläderna från Bavac, wiie! Can`t wait!

  Ha en UNDERBAR dag med massa sooool =)

 15. Ååå, som han koser seg. Elsker at du er så flink med – og glad i – dyr 🙂 Et kjempeflott forbilde for dyrevelferd – syns det er flott at du bruker påvirkningskraften din der!

 16. Så første episode av Breaking Bad i går, etter å ha blitt påviket av deg og Trine!! haha :p Må nok se mer i kveld 😀
  Elsker step up filmene, blir nok en tur på kino når denne kommer:)

  1. Fotballfrue

   Haha, kult! Elsker den serien, fy søren! Men det vet dere jo 😉 Fortell meg hva du synes etter hvert, da 😀

   Klem!

 17. IKKE se ‘magic mike’!!! det er den stoerste skuffelsen jeg har opplevd paa aar og dag!
  men for aa nevne én positive ting om filmen: dansescenene med mister tatum 😉

 18. forresten, har du sett step up 2 og 3? 3’ern (take the biggest step of them all) var knallbra!

 19. Elisabeth

  Breaking Bad er virkelig den beste serien EVER! Heelt hekta. Har begynt å se serien på nytt nå. Er så spent på hvordan det ender, synd at sesong 5 er den siste! Jeg har jo blitt avhengig!

  1. Fotballfrue

   Å, I know 😀 😀

 20. Så søt! 🙂 Vet du hva? Her om dagen påstod moren og søsteren min at du ikke jobber, men bare blogger. Da ramsa jeg opp alt du jobber med, Hehe, da ble det stille 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan jo spørre de om de mener at journalister ikke jobber? 😉

   – C

 21. Den filmen MÅ jeg bare se. Step up var jo knallfin

  Lottemora

 22. Jeg har set filmen og den er fantastisk! Glæd dig.

 23. Bettina

  Jeg så Step Up Revolution i kveld, og jeg sier bare: WOW! Ryan Guzman er en god Channing Tatum nr. 2! Dansing er jo bedre å se på enn stripping også, som fort kan bli litt «småkleint», det var virkelig en feelgood film! Jeg skal hvertfall se den igjen, og IGJEN 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, kult! Gleder meg til å se den 🙂

   – C

 24. Spar pengene ang Magic Mike på kino. Vi var 6 jenter (alle på 24 år) som gledet oss vilt. Sett bortifra de første 20 min med hotte dansescener og en hylende pinlig (og fnisete) penis-pumpe scene, så er hele filmen RÆVVA kjedelig. Bærer preg av at det er spilt mer på sex enn på penger! Billig-produksjon og merkelig story…..

 25. Hei 🙂
  Kan du skrive litt om hvordan du lærte hundene til å bli stuerene, og diverse hundeoppdragelse-tips?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *