Åpningen av Oslo Fashion Week 2012

Tirsdag allerede? Ettersom gårsdagen ble som en lørdag for min del, spoler jeg uken en dag tilbake, og sier til meg selv at det er mandag i dag. Fresh start! Jobb, mye vann, sunne smoothies med spirulina, og ikke minst: Breaking Bad! Har vært hjemme i Siljan noen timer allerede, reiste fra Oslo klokken åtte. Det var LITT hardt å stå opp etter gårsdagens vinglass, men det er ingenting litt kaffe og hotellfrokost ikke kan fikse. Jeg har fått gjort litt arbeid og snart reiser jeg inn til byen for noen ærender. Denne uken blir hektisk, det samme blir neste, men jeg kan dessverre ikke si noe mer om hvorfor. Dere får vite det utover høsten, det lover jeg!

Her er et bildedryss fra en kjempefin gårsdag:

Følte meg som en ballerina 😀

Mine favoritter fra showet var Venti Uno, TSH, Soya au Lait og Norwegian Couture.

Hihi 😀

Jeg hadde på meg en kjole fra Aqua, som de selger her (annonselink) / Pumps Asos / Veske H&M Trend / Ring Hasla – Treasuers.no 

Ha en fin, fin tirsdag, dere ♥

92 kommentarer

 1. Er det ikke litt ut å matche sko og veske? Mener jeg fikk det med meg på Project Runway :p

  1. Fotballfrue

   Hvem bestemmer at det er ut? :p Det er «helt lov» når du ikke har noe annet i samme farge, mener jeg. Det som ikke ser bra ut derimot, er å matche topp og sko.

   – C

   1. Ha ha, hvem bestemmer at det «ikke er lov» matche topp og sko da? 😛

   2. Fotballfrue

    Sa ikke at det var bestemt eller ikke lov 🙂 Sier bare at det i mine øyne ikke ser bra ut 🙂

    – C

   3. Jeg tenker at det meste er lov – det kommer helt an på antrekket, farger, hva som kler den enkelte osv. Jeg er vokst opp med at rødt og rosa (for ikke snakke om orange) ikke passer sammen, heller ikke sort og blått. Vel – tidene forandres. Det er bare å henge med:-)

   4. Hahha, Dette har jeg ikke fått med meg. Verken det med sko/topp og sko/veske. Hva er det egentlig som er «lov»/ser bra ut å matche da? Dette skulle jeg gjerne hatt litt innføring i merker jeg. Ellers så tror jeg at jeg må være tidenes stocker, for jeg tror jeg ser at du har skiftet sko? Tenker på disse bildene vs det bilde du la ut i går?

    Ha en fin og spennende uke 🙂

   5. Og Linda mener at det ikke ser bra ut å matche veske og sko. Deal with it.

   6. Fotballfrue

    Har jeg sagt noe imot det da, Stine? Spurte bare hvem som sa at det var ut. At Linda ikke liker det er helt greit, vi har jo alle forskjellig smak 🙂

    – C

   7. Stine Marthinsen

    Men Linda sa jo heller ikke at det var bestemt eller ikke lov…….

   8. Fotballfrue

    Nei, sant det 🙂

    – C

   9. Victoria Madeleine

    Kjolen din var helt nydelig!!

    Synes at tilbehøret ga kjolen det lille ekstra 🙂
    Hurra hurra

   10. Så….vil det si at kremfargete sko hadde vært helt feil til den kjolen? Det syns ikke jeg…Eller gjelder «regelen» om ikke å matche topp og sko bare når det er bukse eller skjørt + overdel..?

   11. I det forrige innlegget hadde du andre sko til den kjolen.
    Hvite med sølv, som matchet kjolen og midjebeltet? Da matchet du jo topp til tå… Det får være det samme 🙂 Kjolen kledde du kjempe godt! Lekkert tilbehør var det også.

   12. Fotballfrue

    Jeg ble tvunget til å bytte fordi føttene mine verket. De andre var de eneste jeg hadde med meg 🙂 Ton i ton funker fint synes jeg, men ikke for eks. lilla topp og lilla sko. Ordla meg kanskje litt dårlig. Men når alt kommer til alt, er det smak og behag, og mote er individuelt 🙂

    – C

   13. Camilla

    Likte den siste setningen!:D

   14. Fotballfrue: Hvorfor mener du at det ikke ser bra ut å matche topp og sko? Skjønner ikke helt den….

   15. Fotballfrue

    Igjen, dette er smak og behag. Jeg synes for eks. en oransje topp og oransje sko ville sette uheldig ut. Jeg hadde nemlig dette selv en gang, og gremmes når jeg ser bildene, derfor lærte jeg at slike knallfarger ikke er en heldig kombinasjon på 2 plagg samtidig, som topp og sko. Topp og veske, eller sko og veske er noe annet etter min mening, og det kommer også an på hva du har på deg av farger. Men igjen: Smak og behag.

    – C

  2. Mariell

   http://www.kk.no/891004/naa-skal-sko-og-veske-matche-igjen

   Det har tydeligvis blitt «in» igjen 🙂 Om det var av betydning..

   1. Fotballfrue

    Haha 😀 Så vittig!

 2. Hei Caroline! Jeg lurer på en liten ting.. Denne høsten begynner jeg og bestevennen min på helt forskjellige skoler og vi kommer til å bo langt unna hverandre. Vi har vært venner så lenge jeg kan huske og jeg er så redd vi skal miste kontakten. Hvordan klarte du og venninnen din Elise holde kontakten? Var ikke dere barndomsvenninner også? Holder dere kontakt den dag i dag?
  Stor klem til deg vakre..

 3. Du så kjempe flott ut, som alltid! OG for en nydelig kjole!
  Elsker den åpne ryggen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gleder meg til å bruke den igjen 🙂

   – C

 4. Ojsann! Ikke meningen å se så uinteressert ut! 😉
  Tok flere fine bilder av deg på løperen altså, før jeg måtte sjekke hvor makkeren min var..
  Du var helt nydelig i den kjolen, så skjønner at du følge deg som en ballerina! 🙂
  Og skoene var råkule!

 5. Den kjolen fra TSH var jo nydelig!

  Du er et stort forbilde Caroline, og hele livsstilen din motiverer meg daglig. Har for eksempel sluttet å trene for å gå ned i vekt, men begynt å trene fordi det er bra for kroppen, og fordi om man bestemmer seg for at man liker det, så tar det ikke lang tid før det er morsomt likevel 😉 Er ikke helt på LCHF-biten, men er ganske overbevist om at det du og Lars-Kristian fremmer er både sunt og inspirerende. Utrolig flott at han har begynt å studere ernæring, forresten!

  Ha en kjempefin mandag i dag!

 6. Så utrolig flott du var 😀 Den kjolen var så nydelig!
  Har lest bloggen din lenge nå, og vært veldig nysgjerrig på produktene fra Ole Henriksen som du har skrevet om! Tidlig i sommer så kjøpte jeg et startkit som inneholdt serum, ansiktskrem og øyekrem og ble hekta etter første gang jeg prøvde 😀 Jeg er så enig, de er rett og slett helt fantastiske!!! Og nå venter jeg på en ny pakke med flere produkter som jeg gleder meg veldig til å prøve!!

  Ha en fin dag!

 7. Hvordan får du i deg Spirulina? Trenger et godt tips! Jeg fikk beskjed om å blande det i eple juice og drikke det, men jeg har ikke sjans i havet til å få det i meg.

  Nydelig antrekk forresten 🙂

  1. Enkelt, du putter det oppi en smoothie! Smaker INGENTING av det da. Jeg virkelig hater smaken av spirulina, men smaker ingenting i smoothie 🙂

 8. Herlige bilder 🙂 Du er kjempe fin :-)))

 9. Ojda!! Ikke meningen å se så uinteressert ut! 😉
  Du var helt nydelig i den kjolen, og skoene var kjempekule!
  Jeg tok flere bilder av deg på løperen før jeg måtte sjekke hvor makkeren min var (derfor så oppslukt i iphonen…)
  Enig med deg; likte Venti Uno, TSH, Soya au Lait og Norwegian Couture veldig godt. Men syns også debutanten Tonje Jakobsen hadde mye bra 🙂
  Ha en fin Moteuke!

 10. Nydelige deg <3

 11. åååh, skjøønneste!!

 12. victoria

  Dette høres kanskje litt rart ut, men du kler å være blek Caroline! Du er sånn fin-blek:) Det er så naturlig og rent, syntes nå jeg.

 13. Elsker kjolen din!!! Kjente at det rykket litt i «shoppingfoten» når jeg så disse lekre bildene….

 14. Marita Ø

  Å, så gøy! Du ser fantastisk ut 🙂 Kjolen din var helt nydelig! Fortsatt god tirsdag 🙂 Her er treningsøkten unnagjort, deilig salat til lunsj og solen skinner, så nå må jeg ut! Endelig litt ferie, og det føles SÅ godt 🙂

 15. Alexandra

  Hei Caroline=) Kunne du være så snill og skrive hvor er den søte blusen som du hadde på deg på hytta i helga fra? Den du har sammen med hvitt skjørt=)

 16. fantastisk stil som alltid! det er bare en ting jeg har lurt på lenge.. h&m trend, hvor ligger denne avdelingen eller butikken? ser du har masse fint derfra som jeg selv har hatt lyst på.

  du er en helt fantastisk blogger!

  🙂

 17. SÅ vakker du er <3 Kjolen din var utrolig fin 🙂

 18. Du var nydelig 🙂 Mykje fint!

 19. Den kjolen var helt nydelig på deg Caroline 🙂

 20. katrine

  åå, for noen fine bilder, nydelig kjole:-)) stor inspirasjon!!

 21. Så pen du er Caroline! Og kjempe fin kjole, elsker at det er åpen rygg! 🙂

 22. Du ser fantastisk ud, som altid (;
  skøn kjole, super flot ryg og mega fedt bælte,
  kan du linke til det? mener du skrev på et tidspunkt det var fra nelly eller asos?

  http://www.FashionBySterup.blogspot.dk

  1. Fotballfrue

   Belte hører med 🙂

   Klem!

 23. Kjersti

  Synes du er nydelig jeg 🙂 Ryggen på kjolen din var bare rå…
  Den vil jeg og ha!!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Elsker ryggen på den jeg også 😀

   Klem 🙂

 24. Så utrolig nydelig!!!
  <3

 25. fineste dama! 🙂

 26. Den kjolen var bare breathtaking! Du skulle ha vært på runwayen du, Caroline, du lyser jo opp overalt du går. Så vakker…. :)))

  Nå skal jeg google Ole Henriksen, har blitt nysgjerrig på mannen…

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Har gjort et intervju med ham, og skrevet om det på bloggen her: http://fotballfrue.no/?p=10671

   Klem 🙂

 27. Annette

  Verdens nydeligste er du 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme*

 28. Er du klar over at du ikke er helt edru når du har hatt noen glass vin, og skal kjøre klokken 8 på morgenen neste dag?

  1. Fotballfrue

   Det kommer jo helt an på mengden og tidspunktet det er inntatt på 🙂 Vi delte en flaske, noe som gir meg ca 1,5 i promille. Vi begynte å drikke vinen 21.30, dvs at det gikk 11 timer til vi satt oss i bilene for å kjøre. Du forbrenner ca 0,15 promille i timen, dvs at all alkoholen var ute av kroppen min ca 07.30. Promillegrensen i Norge er på 0,2, dvs at teknisk sett, kunne jeg kjørt allerede 06.30.

   Jeg kunne aldri kjørt i alkoholpåvirket tilstand 🙂

   – C

   1. 1,5? Er ikke det sykt mye?? Fikk ikke den til å gå opp altså…når du har 1.5 i promille er du du maurings,hehe!

   2. Fotballfrue

    Det er jo ganske relativt :p For noen er det sikkert mye, for andre er det ikke det. Uansett bruker du ca 10 timer på å bli kvitt all alkoholen i kroppen hvis du har 1,5 i promille 🙂

    Nå hadde vel jeg aldri så høy promille, da måtte jeg i så fall drukket den halve vinflasken på styrten.

    – C

   3. Du mener vel kanskje at man forbrenner 0,10-0,15 promille pr. time?

    Jeg bruker denne kalkulatoren for å beregne når jeg kan forvente at jeg er edru: http://www20.nrk.no/kalkulatorer/promillekalkulator.aspx Den gir en pekepinn på når man er edru. En halvflaske er 3,75 dl, én enhet vin er 12 cl (har sett alt fra 12-20cl) – du har drukket knappe tre enheter.

    Vet jo ikke når du drakk den siste enheten, men ifølge kalkulatoren (tippet på vekta di) så er du (som du skriver) helt edru 10 timer etter at siste dråpe er inntatt.

    Skjønner ikke alt folkt stresser slik. Hadde du hatt en real fest hadde jeg skjønt det, men etter et par glass vin?

   4. Fotballfrue

    Ja, 0,15 🙂

    – C

   5. Det kan lønne seg å ikke regne fra det tidspunktet du begynte å drikke, heller regne fra det tidspunktet du sluttet å drikke. Det er jo ikke slik at i det man åpner vinflasken har man 1,5 i promille, også går det bare nedover etter det. Man bruker jo kanskje litt tid på en halv flaske vin (i hvert fall folk flest), og da er det kanskje riktigere å regne fra det tidspunktet man slutter å drikke.
    I tillegg bør alle huske på at det er ikke noen automatikk i at en er kjørbar fordi alkoholen er ute av kroppen, da kroppen og hodet ikke alltid er i optimal tilstand når man har drukket mye.

   6. Fotballfrue

    Kroppen begynner å forbrenne alkohol så snart den blir tatt opp i blodet, noe som skjer relativt raskt. Så lenge du drikker raskere enn hva kroppen klarer å forbrenne, er det helt normalt å regne fra det tidspunktet du begynte å drikke. Du kan eventuelt plusse på 15 minutter for å være sikker 🙂

    Jeg er sikker på at ingen kjører dagen derpå om de har skallebank og tunellsyn, selv om kroppen er alkoholfri 🙂

    – C

   7. Jeg liker i hvertfall å være på den sikre siden, men det er meg 🙂
    Det er faktisk mange som kjører dagen derpå til tross for tydelige tegn på fyllesyke, noen av disse blir også tatt i kontroll, andre slipper unna. Det er kanskje en smule naivt å tro eller være «sikker» på at ingen kjører for tidlig dagen derpå 🙂

    Ha en god dag!

   8. Haha. 1,5 i promille du liksom? Etter en halv flaske vin? Det skal vel litt mere til.

   9. Fotballfrue

    Nei, det skal ikke det Ida. Drikker jeg en halv flaske vin på styrten, får jeg, ut i fra min størrelse, 1,5 i promille 🙂 Nå drakk jeg aldri denne halve flasken på styrten, så promillen min ble aldri så høy.

    – C

   10. Elisabeth

    Veier du 48 kilo??

   11. Fotballfrue

    Ikke helt heldig med det regnestykket? Hehe.. Veier nok mer enn det 🙂

    – C

  2. http://www.promille.no/promille-kalkulator/

   Selvsagt er man edru så lang tid etter et par glass vin. Hallo!

 29. wow 🙂 nice 🙂

 30. Camilla

  Kall meg uvite, men hvem står du sammen med på bildet med Bertine Zetlitz? Hun i hvitt genser?:)

  1. Fotballfrue

   Marte Krogh 🙂

   – C

 31. Nydelig kjole, FOR en rygg 😀

 32. Camilla

  Du er fantastisk vakker!

 33. Kristin

  Ser at Dagbladet omtaler deg som Caroline Berg-Hansen nederst i denne artikkelen! Haha 🙂 http://www.kjendis.no/2012/08/13/kjendis/mote/oslo_fashion_week/tone_damlie_aaberge/anne_kat_herland/22946486/

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 34. Et spørsmål utenom innlegget, men vet du om noen av atkins barene er glutenfrie?

  1. Jeg er ganske sikker på at de er med stivelse, og ikke er glutenfrie 🙂 Det sa de i alle fall til meg på helsekosten, så jeg har ikke sjekket det selv!

 35. Så fin <3

 36. Dette er noe av det fineste jeg har sett deg i! enkelt og stilrent, kjempe, kjempefint:) Du er utrolig vakker!

  1. Fotballfrue

   Så god du er! Tusen takk 😀

 37. Dette er noe av det fineste jeg har sett deg i! Enkelt og stilrent, kjempe, kjempefint:) Du er så utrolig vakker!

 38. For en herlig kjole! Du ser strålende ut som alltid! 🙂

 39. Nydelig kjole på en vakker jente!: 🙂

 40. Utrolig fin kjole! Så gøy å være med der 🙂

 41. Line Rosasco Olsen

  Hei, super fint antrekk <3 Skal prøve smoothien, har kjøpt boken din og jeg ELSKER den, så mange sunne og deilige oppskrifter og fine bilder. Jeg skal spørre om jeg kan få kjøpe kjolen. Klem Line 😀

 42. Hei, Caroline! 🙂

  Som du vet så har jeg fulgt deg siden du omtrent begynte å blogge, og du som jeg er veldig opptatt av trening og helse. Jeg har et (litt uvanlig..?) spørsmål som jeg håper du enten kan svare på dette spørsmålet i et eget innlegg eller her. Hvordan tenker du og LK på dette med alkohol og trening? hvor ofte og mye er liksom greit, når du ikke vil at det skal påvirke verken helsen eller treningen din i stor grad!? i dagens samfunn er det jo mer normalt å kose seg med vin enn å ikke gjøre det?! så å utelukke det fra kosens stunder blir vel egentlig bare å glemme. Hvordan tenker du på virkningen av en helg med festing og lite søvn? hvordan reparerer du kroppen på best mulig måtte etter helgens utskeielser? 🙂 hva sier LK om dette mtp at han er toppidrettsutøver? 🙂

 43. Understreker bare at gult ER kult:)

 44. Du har absolutt nydelige bein !! Misunner deg big time .

 45. Pauline

  Nydelig kjole på nydelig jente! Kan jeg spørre hvordan kjolen er i størrelsen? hvilken str har du? Har akkurat begynt å lese bloggen din og har blitt helt hekta! Du er kjempeflink! klem

 46. Hei!
  Jeg vet det her er long shot, men har du noen tips om hvordan man skal kle seg når man skal på OFW? Skal på min første motevisning i morgen, og har vrengt hodet for å finne antrekk, men vet ingenting om dresscode og slikt i slike sammenhenger.

  Takk for en inspirerende blogg, forøvrig. Den har inspirert meg til blant annet å elske tredemølle, noe som er et stort skritt!

  1. Fotballfrue

   Bare kle deg i akkurat det du vil, ikke tenk for mye på det 🙂 Pynt deg gjerne litt 🙂 Ellers er den lille sorte eller hvite alltid en safe klassiker 🙂

   Klem 🙂

 47. Så flott du e! Heilt fantastisk fin 🙂

 48. Veronica

  Hei!

  Lurte på hvor du hadde kjøpt armbåndet du har på deg?
  Utrolig fin kjole, på en utrolig fin dame 🙂

 49. Har du størrelse UK 4 eller 6 i denne kjolen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *