Nest siste innsats

God fredag, dere ♥

Jeg sitter her og nyter frokosten min, etter det som ble ukens femte økt og tilsammen 47 kilometer. Jeg verken rekker eller orker mer i dag, så da ser det ut til at jeg legger inn en siste økt på søndag likevel. Kanskje. Er faktisk litt småstiv i både rumpe og lår etter en styrkeøkt jeg hadde på onsdag, og det satt meg litt tilbake på løpingen nå kjenner jeg. I morgen er det i hvert fall fullstendig fri, og det ser jeg sånn frem til!

Lite smaker bedre enn denne frokosten: 2 beger yoplait kokos, blandet ut med 3 ss. tyrkisk yoghurt toppet med masse hjemmelaget müsli, friske bær og helst litt tørket kokos. Rykende varm kaffe er et must ved siden av, og den nyeste utgaven av Det Nye. Det dumpet ned i postkassen min for et par dager siden, og jeg har vært flink å spare på det til i dag. Likte forsiden så godt, den var så høstete og fin. Ja.  . Jo. . Jeg har bare akseptert at høsten er på vei, og tenker at den faktisk bringer med seg mye fint. Blant annet masse, deilig høstmote! Burgunder, skinn fra topp til tå, klassiske snitt, statementsmykker. . Og SÅ mye mer!

Rakk å pakke ferdig i går, brukte bare en liten evighet. Og her er noen pakketips fra meg:

♥ Det lureste jeg kan gjøre, er å pakke i hele antrekk, men det krever planlegging, selv når jeg bare skal være borte i fire dager.

♥ Jeg tar alltid et bilde av hele antrekket inkludert sko og tilbehør med mobilen, så husker jeg hva jeg har sett for meg. Deretter pakker jeg det også sammen ned i kofferten, i den rekkefølgen jeg ser for meg å bruke det.

♥ Smykkene og tilbehøret legges i en liten, gjennomsiktig pose oppå antrekket.

Orden er stikkordet, så er det så mye kjekkere å være på tur 😀 Denne gangen er jo kofferten stappet av koseklær i tillegg.

Vel, ha en deilig fredag! Jeg må styre videre nå 😀

71 kommentarer

 1. Så fine pakketips! 🙂
  Ha en herlig fredag Caroline! 😀 Selv skal jeg på jobb 🙂

 2. Takker for gode pakketips;)) Ha ei fin hyttehelg;) Her har de ivertfall meldt knallvær i helga, så enda litt sommer igjen, jippi;D

 3. God fredag Caroline!

  Har du oppskrift på den müslien, den ser så god ut! …og hvor får du kjøpt youplait kokos? Har leta overalt…. Smart det der med å pkke hele antrekk, selvom d tar tid 😉 Ikke fullt så disiplinet pakking her i gården; her slenger jeg ned favo plaggene og setter meg på toppen av kofferten for å få den igjen når jeg er ferdig! 😉 Som regel blir det til at eg ikke aner hva jeg skal bruke sammen når jeg pakker opp igjen ;P

  Kos deg på tur!

  Janne

  1. Fotballfrue

   På kiwi eller meny for eks. 🙂

   God helg 😀

   Klem!

 4. Karolina

  I wrote that I came across your blogg by chance but I am really impressed 🙂 Wonder also what diet are you on? Is that sport that makes you look so fantastically slim ?

  Hugs from Poland xxx

  1. Fotballfrue

   Actually, I am not on a diet, but eat healthy food after the lchf-principle (low carb – high fat) I love it!

   Hugs 🙂

   1. Karolina

    Thanks a lot and have a nice weekend Caroline 🙂

 5. camilla

  Hei prøvde å finne frem til musli oppskriften din, men kan ikke finne den igjen. Kan du linke til den er du snill ? Ser så god ut 🙂
  Ha en fin helg !

 6. Hei 😉 din frokost ser super god ud, kunne man få oppskriften ?
  Sol klemmer fra Marbella <3

  1. Fotballfrue

   Oppskriften står beskrevet 🙂 Müsli ligger ute, men mulig jeg legger den ut igjen 🙂

   Klem fra en som savner solen 😀

 7. Camilla

  Kjære Caroline! Du er en kjempeinspirasjon- tusen takk for at du deler! Stor klem med ønske om en fantastisk fin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 8. God morgen, min store inspirasjonskilde:)
  Skal ut på mine siste 10 km for veka om få strakser og er då kommet opp i 45 km, jippiii. Har et trøblete kne, så hadde aldri trodd at eg skulle klare så mye denne veka:))

  Ha ei kjempe fin helg og kos deg!!

  Klem….

  1. Fotballfrue

   Søte deg! Så flink du er, men pass på deg selv og kneet! Det må komme først 🙂

   Klem 🙂

 9. Hei høpp!!

  Takk for gode tips!!

  Kos deg på hytta.

  Vi har barne fri helg…Skal feire 5 års bryllupsdag med
  min kjære på farris bad hele helgen,bare nyyyte!!!

  ha en fin helg!

  Klem Linda:)

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig 😀 Vi skal kanskje dit neste helg 😀 Kos dere!

   Klem 🙂

 10. Michelle

  for en deilig frokost det så ut som 🙂 er nettopp ferdig med min og sitter her å koser meg med en kopp te. Håper du får en fin dag søte deg og takk for pakke tips, det var ikke så dum ide det med å avbilde det man har tenkt ut 😉
  klem

 11. Ønsker deg en strålende helg på hytta med venner! Klem

 12. Hei 🙂 Tusen takk ! når du la ut linken til dei skoa du kjøpte, fann eg converse billegare! Nesten umuleg å finne de, og mamma syns dei var litt dyre for å være tøysko, sia eg har plattfot 🙂 åååå, no vart eg glad! Kor mykje kosta de i porto, og må ein betale toll? Du har ein kjempefin blogg! Blir i så godt humør når eg les den!! Så du har gjort dagane mine beitre i over eit år 🙂 Du fortena alt godt 🙂 Ha ein super hyttetur!!

 13. Virker som om du har tvangstanker. Både i forhold til trening og orden.

  1. Fotballfrue

   Virker som du tror du kjenner meg. Kjipt 😉

   – C

   1. Nei, jeg tror ikke at jeg kjenner deg, men jeg leser bloggen din, og det er ganske tydelig 🙂

   2. Fotballfrue

    Bare et bevis for både meg og de som kjenner meg, at du ikke gjør det 🙂

    – C

   3. Haha, gjør akkurat det samme når jeg pakker 🙂 Er så mye bedre å ha ting i orden når man reiser med begrenset plass.

   4. Jeg blir noen ganger så sjokkert over hva folk får seg til å skriver her på bloggen din Caroline.
    Hvordan kan et menneske som ikke kjenner deg komme med slike utsagn, for meg helt uforståelig. I tillegg underer jeg meg over hva vedkommende med en slik kommentar vil oppnå??

    Gled deg over at du inspirerer en hel masse, og jeg fikk faktisk mange gode tips i forhold til pakking:) Likeledes som du inspirerer meg til sund kost og trening:) Er jeg umotivert en dag, titter jeg innom bloggen din og vips, motivert og bedre humør, LYKKE<3
    Tusen takk:)
    Ønsker deg en flott helg med jentene<3 Nyt den og kos dere:)

    klem

   5. Heisan,
    Har akkurat begynt å lese bloggen din og synes det er befriende å se at det er flere som liker orden og ha det ryddig rundt seg. Å dra frem tvangstanker er vel litt drøyt vel…. Ellers liker jeg spesielt treningsoppdateringene dine C. Mitt mål er «kun» 20km i uka, men så er jeg hekta på Zumba i tillegg. Har med årene skjønt at jeg aldri kommer til å bli spesielt god i noe idrett, men blir heller ikke lei og får til 3-5 økter i uken. Og det med full jobb og vel så det, mann og 2 barn (10 og 8 år). Jeg synes det er bra jeg:-) Klem, klem. Heidi

   6. Fotballfrue

    Tusen takk, Heidi 🙂 Høres ut som du har et kjempebra treningsopplegg!

    Klem 🙂

   7. Tonje :)

    Skjønner ikke hvorfor du leser bloggen da, Ina 😀 Liker du ikke det du ser og leser, så er det jo absolutt bedre for deg å finne på noe annet å gjøre 😉 Jeg er litt av den oppfatninga at om man ikke har noe positivt å si til noen, er det bedre å klappe igjen :))

    God helg Caroline :)) Jeg leser bloggen din ofte – fordi jeg liker både deg og den :)) Syns du er ei supertøff jente, og å ta vare på kroppen, helsa og utseende (pynte seg) og ha orden og struktur – har da aldri vært gærent i det hele tatt, det både er og ser desto bedre ut – men det er vel akkurat dèt som er problemet til enkelte ;)) hehe..

 14. Liten Ida?

  Er det mulig? Skal du ikke på hyttetur? Da de fleste av oss pakker utetøy og kosedress- ofte litt slitt så den er fantastisk å ha på. Sminket blir hjemme….her er det smykker og match…hehe, du er sjarmerende jålete. 🙂 du, har du blitt kalt Caro? Du er liksom caroline-passer ikke til Caro, som for meg er litt harrykallenavn..

  1. Fotballfrue

   Caro går det nesten aldri i lenger 🙂 Jeg skal ikke bare på hyttetur, nei 😉 Jeg reiser til Oslo etter helgen. Skriver jo også at koseklær er med.

   – C

 15. Ha ha – sånn pakker jeg også! (*de-kaller-meg-kontrollfreak*)
  Ett og ett antrekk med sko/veske/tilbehør i hver plastpose for seg.
  (da har man også tomme plastposer når man skal hjem, til skittentøy/innkjøp etc)
  God tur !!

 16. Åhh…glemte å spørre om en ting; har du besøkt den nye kaffesjappa til Hexeberg i Parkveien ?
  Så herlig at det endelig har kommet en lavkarbo-cafe! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre. Men håper å rekke neste gang jeg er i Oslo 🙂

   – C

 17. Skulle gjerne laget müsli, men vet ikke helt hva jeg skal ha med, har du lagt ut oppskrift på det her tidligere?

  1. Fotballfrue

   Det er mange som spør, så jeg kan jo legge ut oppskriften på nytt 🙂 Har gjort noen endringer i den siden sist også. Den ligger ute under mat, søk på musli 🙂

   – C

   1. Takk, det skal jeg gjøre. Det ser så delikat og godt ut 🙂

 18. Den frokosten så veldig god ut! Lurer på om jeg ikke må lage meg det i dag jeg også 🙂 Å pakke i antrekk er virkelig det smarteste jeg noen gang har gjort, da pakker man verken for lite eller for mye! Genialt 🙂

 19. Så fine tips! Likte spesielt det om å ta bilde med mobilen! Skal prøve å huske det til neste gang jeg skal ut å reise 😉
  Kos deg masse på tur! <3

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig 😀

   Klem!

 20. Hei Caroline 🙂 Kan du lage en mote høstguide? Klem 🙂

 21. Gode pakketips der ja 🙂 Jeg lurer på en ting; når du er abonnent på DET NYE, får du bladet før det selges i butikker?

  1. Fotballfrue

   Ja, tror abonnenter får det litt før 🙂

   – C

 22. lilleMaiken

  Åh, elsker innleggene dine med sånne tips&trix til «et enklere liv», pakketips og sånn! Kan godt lage flere sånne innlegg 😀

 23. Cecilie

  Vet du hva du burde begynne å tilby? Bli ny-dager med farge- og stilanalyse for jenter som meg som skulle ønske de hadde din fantastiske sans for stil og mote. Når det kommer til å skulle sette sammen antrekk, se hva jeg kler etc. er jeg helt blank. Jeg får inspirasjon fra den flotte bloggen din, men når jeg står i butikken klarer jeg ikke å kjøpe noe som helst…

  1. Fotballfrue

   Hihi, det hadde vært gøy 🙂

 24. Hei!:)
  vil bare si først at du er en super inspirasjon og et positivt forbilde!:) takk for en superflott blogg!
  Jeg lurte egentlig på hvor du kjøpte/bestilte pulsklokken din?

  god tur på hytta! 🙂

 25. Hei på deg 🙂 Ville bare si takk for midddagstips i går. Den greske kyllingsalaten fallt i smak hos både meg og samboeren( han er kresen) hehe.. Så nå venter vi i spenning på flere middagstips fra deg( begge to) 😀 tok litt ekstra hvitløk i dressingen,kom på etterpå at jeg skal til tannlegen i dag..stakkars mann 😉 må nok lufte ut etter meg! hehehe. Ha en flott helg Caroline den fine! Klem

 26. Hei nydeligste:)
  Hvor har du kjøpt den genseren som du bruker når du sitter å pakker?
  Du har så utrolig mye fine klær:)
  Jeg satt å skulle bestille de skoene nå, men jeg forstår ikke helt størrelsen når det blir slik. Hva skal jeg ha når jeg må ha størrelse 40? Klær også? Hva er feks størrelse 12?
  Dette burde jeg vite i en aldre av 28, men nei da he he he…..
  Tusen takk.
  Du er den største inpirasjonen……..
  Takk for at du er du.

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Den er fra bubbelroom outlet, kostet nesten ingenting 😉 Det er en størrelsesguide på siden der, den er fin å følge, så vet du det blir riktig 🙂 Når det gjelder klær, er uk6 det samme som xs 🙂

   Klem!

 27. Marita Ø

  Herlig start på dagen! Min startet med en morgen-jogg ute i litt friskt regn i ansiktet, SÅ deilig 😀 Vask av leilighet og sengeskift er også ferdig, så etter noen timer på jobb nå kan helgen bare komme 🙂 Ønsker deg en fin fredag og en koselig helg på hytta med venninner! Klem 🙂

 28. Martine

  Du er så herlig! Kos deg masse på hytta og i Oslo! Det fortjener du. Du er en stor inspirasjon for mange av oss (meg, intet unntak) og jeg er kjempe takknemlig! TAKK 🙂

  Klem <3

 29. Kjære snille søte Caroline. Jeg skal til London nå til mandagen, og lurte på om du ikke kunne skrevet et innlegg om høstens mote-plagger? Da vet jeg hva jeg ikke bør gå glipp av og huske å kjøpe når jeg er der nede. Hadde satt så utrolig pris på det. God helg 🙂

 30. Camilla

  Hei igjen.. Må bare fortelle deg Caroline at de som kommenterer negativt er egentlig bare misunnelige for at du har guts og giv til å leve det livet du gjør! Du er sunn, fantastisk flott og med en stor styrke til å gjennomføre dine mål- SÅ inspirerende! Og for min del ønsker eg å være opplagt og fresh for min mann og mine barn- så derfor er kosthold, trening og mote gode grunner til å følge bloggen din! Igjen: tusen takk for at du deler! <3

 31. Oh my, tyrkisk yoghurt er nyyyyydelig :-))))) Satt i solen, yoghurt med en dæsj honning og lot som jeg var i Hellas her, oioioi, farligfarlig.

 32. Flotte pakketips 🙂 Kos deg!

 33. Elisabeth

  Hei!

  må bare si jeg elsker bloggen din 🙂

  har kjøpt masse smykker og alt er nydelig 😀

  men et kjapt spørsmål, den skinn kjolen du har på forsiden er helt nydlig. kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 🙂

  stor klem fra Elisabeth 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Tenker du på kjolen i headeren? Den er fra cameo, african dress 🙂

   – C

 34. Hei Caroline! Jeg har et spørsmål angående trening. Jeg har lagt opp et treningsprogram hvor jeg trener annenhver dag, og annenhver dag jeg er på treningssenteret trener jeg styrke og kardio. Styrketreningen har jeg fått hjelp til å legge opp. Men når jeg trener kardio, tror du det er nok med en time i strekk på Elipsemaskin?
  Beklager skrivefeil og sånn, men jeg er dyslektiker.
  Hilsen RM!

  1. Fotballfrue

   At du har dysleksi var ikke lett å se 🙂

   En time på elipsemaskinen høres ikke dumt ut 🙂 Så lenge du får opp pulsen, og kjenner at kroppen jobber, holder det i massevis.

   – C

   1. Tusen takk for svar :D!

   2. Å anbefale noen til å stå på ellipsemaskin en time i trekk ved kardiotrening sier hvor lite peiling du har på trening..

   3. Fotballfrue

    Fint om du deler litt kunnskap, i stedet for å bare angripe. Gjør en diskusjon så mye mer meningsfull 🙂

    – C

 35. Hei Caroline!

  Jeg ville bare stikke innom og si at du er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg, og at jeg leser bloggen din hver eneste dag! Når jeg leser bloggen din, blir jeg automatisk i godt humør av det du skriver, oppskriftene du legger ut – spesielt antrekksbildene dine, som du er blitt utrolig flink med. Digger stilen din! *tommel opp* <3 Jeg får rett og slett lyst til å hive på meg treningsklærne selv eller kokkelere alt det du legger ut bilder og skriver om. Du er flink!

 36. Hei Caroline:)
  Jeg har også en lei tendens til å bli støl etter styrke på rumpe og lår. Det betyr jo at vi løfter tungt og det er bra. Jeg har funnet et botemiddel som ihvertfall hjelper meg til å restituere meg fortere. Etter økta går jeg 30 min på mølla med litt stigning. Dagen etter går jeg også istede for å løpe. Dette gjør at jeg kan løpe igjen på dag 2 og trene styrke igjen på dag 3. He he , dette vet du sikkert så det er vel litt unødvendig å gi deg råd om dette. Uansett ha en strålende helg søte deg:)

 37. Marianne

  Hei!

  Drikker man kaffe får man som regel misfarging på tennene over tid. Har du noen tips angående forebygging av misfarging? Har du erfaring med tannbleking?

  Mvh. Marianne

 38. Marianne

  Hei!

  Har du noen råd angående misfarging av tenner? ( Som man ofte får da man drikker kaffe) Har du noen erfaring med tannblekking?
  Mvh. Marianne

 39. flinkis 🙂 sjekk ut bloggen vår; idag har vi kampanje på supereffektive tanning-lotions!!! 😀

 40. Nammis. Min yndlingsfrukost for tida også. Cottage cheese, mager kesam, frukt og bær, og frukostbalnding. Digger Pulus, den svenske, uten tilsatt sukker:)

 41. utrolig lurt tips 😀 jeg må pakke ferdig til rigaturen jeg skal på til uken, og har såvidt begynt.. drar imorgen, så begynner å bli litt stress :å men tror det skal gå bra nå, når jeg så det du skrev, hihi 🙂

 42. Det ser godt ut:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *