Helsematen kjøkkenprat

Nå som kjøkkenet til Helsematen endelig er i boks, har jeg så smått startet å tenke på uttrykket, interiør, og på en rød tråd som skal gå gjennom det hele. Jeg har ennå til gode å se kjøkkenet live, så jeg kjenner ikke til innredningen, men skal vi skape en helhet rundt konseptet, er dette noe jeg tror vi kan gjøre uavhengig av innredningen. Grønn er vel den fargen som folk fleste forbinder med helse og mat, dette er også noe som går igjen i logoen vår, så her tenker jeg at denne fargen er noe vi vil holde på:

Jeg tenker hjemmehygge møter det rene. Det skal være green gate, blomster og prikker, men også rene linjer. Her er mitt lille moodboard så langt:

Utstyr som hadde vært gøy å ha – Kitchen Aid er selvsagt, helst i fargen green apple:

Så trenger jeg deres hjelp! Jeg må jo ha et forkle når jeg står og lager mat, jeg tenker et klassisk forkle ala det over, men det hadde vært så utrolig kult med et kremfarget forkle, og grønne detaljer, som for eksempel logoen til Helsematen på brystet. Er det noen av dere som kjenner noen, eller som vet om et sted det er mulig å bestille slike ting etter eget ønske? Kanskje du er flink til å lage slike ting selv? Ikke vet jeg, men del gjerne forslag i kommentarfeltet, så blir jeg kjempeglad 😀

74 kommentarer

  1. Spydeberg Reklame trykker logoer/tekst på tekstiler 🙂

    1. Fotballfrue

      Hihi 😀 Så søtt!

      – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *