Grey silk dress

For en deilig onsdag dette har vært! Var noen timer i Skien for å handle inn litt til kontoret her hjemme, fikk endelig lagt nye negler hos flinke Katrine, og har vært på kafé med mannen. Da vi kom hjem ble vi sittende på hver vår mac, i hver vår heaven dining char, på hver vår ende av spisestuebordet, helt til nå. Han har studert og jeg har jobbet med mitt. Elsker dagene hvor alt går i ett, og det likevel ikke føles hektisk. Nå har han dratt på fisketur med en kompis, og jeg ser jeg meg snart ferdig for dagen. Har planer om å ta frem kylling fra fryseren før jeg finner frem vaskebøtta. Onsdag er vaskedag! I dag står gresk salat med kylling og fetakrem på menyen, oppskrift kommer 😀

Grey flower dress Cameo (annonselenke) / Pumps Aldo / Smykke Hasla – Treasures.no / Ring Hasla . Teasures.no / Veske 3.1 Philip Lim / Hatt BikBok

Kos dere i kveld ♥

98 kommentarer

 1. Hei! Veldig fin blogg:-)
  Har et veldig urelevant spørsmål til deg, som jeg håper du kan hjelpe meg med!
  Hvordan har du lagd den «velg kategori»- boksen din?
  Håper på svar!

  Mvh Frida.

  1. Fotballfrue

   Jeg får hjelp med designet, så jeg vet dessverre ikke :/

   – C

   1. Åh, okei… Takk for svar iallefall:-) Elsker bloggen din!

 2. Hva syns Lasse om at du går med hatter ? hehe bare lurer min kjære syns jeg ser helt dum ut 😛 sier jeg ser ut som jeg er tilbake på 50 tallet :O
  Jeg syns det er så kult!

  Men igjen, du kler jo alt 😉

  1. Fotballfrue

   Han liker det 🙂

   Takk, det er jeg sikker på du gjør også!

   Klem 🙂

 3. har du ikke en jobb eller andre ting du gjør eller bare blir du på blogg og og tar foto av deg selv er ikke det BORING

  1. Fotballfrue

   Dette er en del av jobben min, og det er alt annet enn boring 🙂 Du kan lese mer her: http://fotballfrue.no/?page_id=882

   Det som må være boring, er å faktisk ha tid til å legge igjen en slik kommentar på en blogg.

   – C

   1. Tror visse folk burde prøvd et par uker å ha en blogg som ligger på toppen av blogglista i Norge..så får vi se hvordan de hadde taklet det i tillegg til alt annet som skal gjøres og fikses i hverdagen 😛

    Go Caroline 🙂

 4. Jeg klarer ikke å kose meg når kjæresten er borte! :/ Har du noen tips der? Hva gjør du for å få tiden til å gå/tenke på andre ting når mannen er borte?

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker litt alenetid fra tid til annen, jeg 🙂 Det kommer jo an på hvor lenge han er borte? Men nå skal jeg lage litt påfyll av müsli, brette tøy, vaske og lage middag, så er han tilbake igjen 🙂 Er han borte lenge, som for eks. på reningsleir, er jeg sammen med venninner stort sett hele tiden.

   – C

   1. Jeg elsker også litt alenetid, men 2 uker er litt i overkant selv for meg… :/ Føler tiden går så utrolig sakte!

   2. Fotballfrue

    Det kan jeg forstå! Slik er det når Lasse er på treningsleir, da passer jeg på å være sosial. Det er viktig, for da går dagene så utrolig fort 🙂

    Klem!

   3. Anette

    Kjæresten min jobber på supply båt i Nordsjøen og har en 4-4 turnus, som vil si at han er vekke annenhver måned. Jeg benytter denne tiden til få masse kvalitetstid med venninnene mine, lese bøker, jobbe ekstra vakter og finne på ting med familien min. Dagene går tross alt fortere når man har noe å gjøre på hele dagen, eller visst man kan drømme seg inn i en bok 🙂
    Trening blir det også mye av!

 5. Gunnhild Hasla

  Kjempefint, Caroline! Bergkrystall er alltid riktig. 🙂 Ha ein god dag!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Å, den er så FIN!

   Klem til deg 🙂

 6. Katrine

  Du kler alt!! den hatten er så fiin på deg, missunelig 😉

  Koos deg videre idag.

  klem

 7. Sikke et fint outfit! Elsker simpelthen din blog og er forbi den hver dag ♥
  Og for slet ikke at snakke om dine hunde!!!!! :’)

  http://fashionbystefanie.blogspot.dk/

 8. kjersti

  Hei! Digget kjolen, og vurderer å slå til – men det ser ut som om den blir litt fort krøllete?
  God vask! 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse bildene ble vel tatt i to-tiden, og jeg kledde på meg rundt ti, så kanskje? Skrukkene synes bedre på bildene. Jeg satt jo en time på kafé og kjørte bil en god stund, og da skal det godt gjøres å ikke få litt skrukker i et plagg 🙂

   – C

 9. Hei Caroline 🙂 Jeg vet at du liker disse Atkins barene. Det som er med dem, er at flere av dem (alle?) inneholder palmeolje. En vegetabilsk olje/fett som er ugunstig (ikke bra i det hele tatt) for kolesterol, helse osv.. I tillegg er det ikke bra for miljøet, fordi denne planten som oljen kommer fra dyrkes frem på plantasjer som er blitt laget etter at regnskogen blir hogget ned. Palmeolje er så lønnsomt at produsenter av denne oljen hogger ned regnskogen for å kunne dyrke denne planten frem.

  Jeg vet at du er så opptatt av å spise riktig type (sunt!!) fett, og det er ikke palmeolje! Og det er ikke bare Atkins, men hele 10% av varene på supermarkedene som inneholder denne typen fett. Ofte er det skjult under navnet vegetabilsk fett/olje, men på noen varer står det faktisk palmeolje. Men allikevel, selvom det står vegetabilsk fett/olje under innhold i varen, betyr det ikke at det nødvendigvis er tilsatt. Du kan finne ut om forskjellige varer inneholder palmeolje på palmeoljeguiden til regnskogfondet: http://www.regnskog.no/bevisst-forbruker/palmeoljeguide, og lese mer om oljen her: http://www.regnskog.no/om-regnskogene/truslene-mot-regnskogen/palmeolje.

  Selv er jeg veldig opptatt av å bevare regnskogen, i tillegg til helse. Og jeg vet jo at du er en bevisst person når det kommer til disse tingene du også. Alle burde bli bevisste på å unngå å kjøpe mat som inneholder denne oljen. På den måten kan vi kanskje legge et press på forbrukerne om at de heller bør benytte seg av sunne veg. iljer som raps/solsikke. Palmeolje benyttes nemlig fordi det er ganske billig. Men hva har det å si til syvene og sist? 🙂

  Fortsett med det du holder på med, du er flink. Håper du tar deg tid til å lese denne kommentaren.

  M.V.H Anne 🙂

  1. Fotballfrue

   At Palmeolje er negativ for helsen, stemmer ikke. Ingen forskning eller studie som bygger opp under den påstanden, faktisk tvert i mot. Miljøet derimot, er en annen sak 🙂

   – C

   1. Er det noe forskning/ studie/ link du vet om som sier at palmeolje er bra for helsa? I såfall på hvliken måte? Jeg har hørt at mettet fett ikke er farlig, men aldri hørt noe om at palmeolje har positive effekter på helsa.
    Jeg tenker siden du skriver «tvert i mot».
    Jeg synes det er veldig spennende med helse, men liker å høre ting fra litt forskjellige sider før jeg tar noen standpunkter til hva jeg vil spise.
    Håper du kan svare 🙂 Hilsen Ane!

   2. Lars-Kristian

    Bryter det opp litt, og ser på hva palmeolje inneholder:

    Palmeolje inneholder 39 % oljesyre, som det er mye av i olivenolje og er kjent for å senke kolesterolet. Finnes blant annet i Avocado. 9 prosent linolensyre (essensiell omega-3-fettsyre) og en stor andel korte og mellomlange fettsyrer. Dessuten inneholder palmeolje store mengder antioksidanter i form av betakaroten, andre karotenoider, vitamin E og tokotrenioler.

    Grunnen til at det blir fremstilt som negativt, er det store innholdet av mettet fett (51 prosent). Men dette er basert på gammel forskning, hvor studiene som regel tar for seg kosthold med mye karbohydrater og fett. Mettet fett er vel så og si frikjent per dags dato 🙂 Den største kilden til mettet fett er palmitinsyre, som (uten at jeg vet dette sikkert, har bare blitt fortalt det) går inn i muskelceller, og hindrer insulin i å transportere glukose inn i cellene. Dermed opprettholdes blodsukkernivået i kroppen, slik at at hjernen og sentrlnervesystemet hele tiden har nok glukose tilgjengelig. Palmitinsyre finnes blant annet i store mengder i morsmelk.

    Palmeolje er også mye brukt i kjeks o,l, hvor den er blitt varmebehandlet. Den versjonen av palmeolje er IKKE bra, da det er en transfettsyre, noe som ikke er bra for hjerte og kar :/

    For å finne gode studier, må jeg også lese de, det tar dessverre litt tid :/

   3. Inga Helene

    Jeg prøver igjen. Palmeolje ER skadelig for helsen, blant annet i f t kolesterol.

    http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=18084572

   4. Lars-Kristian

    Dette er basert på gammel forskning, og gamle holdninger mot mettet fett, Inga. Se min forrige kommentar 🙂 Vi spiser masse palmitinsyre, som visstnok er så dårlig for kolesterolet, og merker ingenting til at det har noen negativ effekt 🙂 Caroline målte kolesterolet sitt for noen dager siden, og det var faktisk utrolig bra 🙂

   5. Inga Helene

    Kan du vise til nyere forskningsrapporter som motbeviser de gamle forskningsresultatene?

   6. Lars-Kristian

    Ikke som går direkte på palmitinsyre (som er den syren som gjør at palmeolje har sine kritikere), men som går på mettet fett generelt.

    http://www.springerlink.com/content/1665l525j917h055/

    Dette er en meta-analyse av forskjellige observasjonsstudier og kliniske studier, viser at mettet fett fra meieriprodukter ikke øker faren for fedme og hjerte- og karsykdommer. Meieriprodukter inneholder mye palmitinsyre.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Meta-analysis%20of%20prospective%20cohort%20studies%20evaluating%20the%20association%20of%20saturated%20fat%20with%20cardiovascular%20disease

    Enda en meta-analyse. 21 forskjellige studier, med en oppfølgingstid som varierte fra 5 til 23 år. 347.747 personer var inkludert i analysen hvorav 11.006 fikk enten hjertesykdom eller slag. Inntaket av mettet fett var ikke assosiert med økt forekomst av hjerte- karsykdom. Korreksjon for alder, kjønn og kvalitet på den enkelte studie endret ikke på dette resultatet. Konklusjonen var at det ikke finnes bevis for at inntaket av mettet fett i kostholdet ga noen økt forekomst av hjerte- karsykdom.

    I de nye rådene til staten, har til og med de gått bort i fra at mettet fett er årsaken til hjerte- og karsykdommer.

   7. Takk for at du tok deg tid til å svare 🙂 Det er helt sikkert den transfettsyra du nevner som jeg har hørt om.. Vet du noe om hvordan jeg kan vite/ finne ut om det er transfett i maten eller bare «vanlig» palmeolje? Altså om den er blitt varmebehandlet?
    Du nevner noen matvarer som jeg har hørt om før, men er det noe man kan se etter for å finne ut dette?
    Jeg håper ikke du/ Caroline tar spørsmålene mine ille opp, det er ikke ment som kritikk, men ren nyskjerrighet fordi jeg selv er interessert i temaet 🙂

   8. Lars-Kristian

    Bare for å oppklare: Transfett er når umettet eller flerumettet fett blir herdet, eller delvis herdet. Umettet fett er vanligvis flytende ved romtemperatur, og for å få den hard, skytes det hydrogenatomer inn i molekylene for å gjøre den hard. Problemet da er at stoffet som blir dannet er kroppsfremmed, og derfor er skadelig i store mengder. Dette var tidligere vanlig i margarin, og produkter med lang holdbarhet. Produsentene av blant annet margarin, hevder at de ikke gjør det lenger, og vi får velge å tro på de.

    Det finnes også en annen type transfett, og det er den du finner naturlig i blant annet smør og kjøtt. Dette er IKKE farlig, og finnes dessuten i svært små mengder.

    Varedeklerasjonene er ikke så veldig bra på dette området, men det du kan se etter er om det står herdete vegetabilske oljer eller delvis herdete vegetabilske oljer. Denne betegnelsen skjuler et visst innhold av transfett i matvaren. Herdet vegetabilsk fett inneholder riktignok ikke transfettsyrer, men andre svært uheldige, unaturlige forbindelser og reststoffer. I Norge er imidlertid ikke matvare-produsentene pålagt å deklarere innholdet av transfett, så det er vanskelig å si hvor store mengder det er av dette fettet i en matvare. Hovedkildene til transfett er:

    * Frityrfett som benyttes i gatekjøkken og fastfood-bransjen
    * Frityrlaget som omgir frossenvarer som fiskepanetter, snitzler og lignende
    * Bakefett i kjeks, kaker og annet bakverk (særlig produkter med lang holdbarhetsdato)
    * Suppeposer og sauseposer
    * Potetchips og tilsvarende

    Når det gjelder varmebehandling, så er faktisk Palmeolje en av de beste vegetabilske oljene å bruke, på grunn av høyt innhold av mettet fett. Mettet fett er stabilt, i motsetning til umettet fett, som danner farlig oksidativt avfall. Hvis jeg skal anbefale deg noe, så er det å steke i produkter som har så høyt innhold av mettet fett som mulig. Kokosfett er det beste, som består av 100 prosent mettet fett. Selv bruker jeg meierismør, mest pga smak. Oljer som olivenolje, Rapsolje o.l, er best å bruke til salater og dressinger, ikke til steking eller varming. Og bruk da de oljene som er kaldpresset 🙂

   9. Cecilie

    Hei Lars-Kristian, (og Caroline)

    Dette synes jeg var utmerkede og saklige svar på et tema som jeg selv er svært opptatt av! Tusen takk for oppklaringen palmeolje-kontra herdet fett og hva som inneholder sistnevnte.

    Tror det er mye forvirring og feilinformasjon rundt dette. Informasjon som kommer fra media og andre aktører, gjerne med en økonomisk agenda bak bør man stille seg kritisk til. Skulle ønske kildekritikk ble et eget fag fra ungdomsskolen av så hadde kanskje flere lært seg å ikke stole blindt på alt som står i media!

    Uansett, tusen takk for saklig info!

    Og Caroline; jeg begynte å lese din blogg som skeptiker, men er nå blitt frelst;) Etter innlegget ditt om hva bloggen din er og at den er ment som et hvilket som helst annet livsstilsmagasin ble jeg nesten rørt, og jeg skjønner godt din frustrasjon. Since when ble det å trene en time for dagen sykelig? Det er noe alle burde i gjøre i dagen samfunn med kjøring til å fra et kontor, samt 8 timer på rumpen;) Du er et sunt og godt forbilde når det gjelder både trening og kosthold, det får du jo og bekreftet hele tiden 🙂 Så jeg håper du ikke lar det gå for mye innpå deg! Janteloven regjerer sterkt i dette landet, og det er bra du er her og røsker opp i tingene! Du er også positiv og ser verdien det beste i livet- familie, venner, dyr og kjærlighet! jeg tror at hvis man lærer seg å sette pris på disse tingene, pluss alle de andre små tingene i livet så ville alle vært mye lykkeligere:) Vi lever tross alt i verdens rikeste land-der alle har mulighet til å oppnå det du har!

    Så stå på videre, du er fantastisk synes jeg 🙂

   10. Takk igjen for utfyllende svar 🙂

 10. Hei Caroline!
  Du er en inspirerende og herlig jente, leser bloggen din daglig, og det har jeg tenkt å fortsette med! 🙂

  Det jeg lurte litt på var om du fra tid til annen kanskje kunne lage noen innlegg med stylingtips og motetips til oss som ikke er like freshe som deg, men som feks er litt mer formfulle, tips til hvordan kle seg ift ulike kroppsfasonger osv…

  Jeg har feks funnet denne (http://www.zizzi.dk/da/webshop/bukser-og-leggings/shorts/Y92846A/y92846a?farve=Sort) shortsen som jeg kunne tenke meg å bruke utover høsten vinteren, gjerne med strømpebukser… Men hvordan gjøre det kult?
  Hadde blitt SUPERglad for hjelp 😀

  Du er herlig – stå på!

  Klem fra Fredrikstad!

  1. lilleMaiken

   Helt enig med Mari her, vi som er mere formfulle og ikke kan gå i «alt», regner med du har kles- og stilingtips til oss også, du er jo en slags kles-guru, Caroline, hehe!

   Kunne også ønsket meg en «høye-hæler-guide», er ikke så flink til å gå med hæler (ENDA), greit med en guide over hvilke typer hæler som er greit å begynne med hvis man er helt grønn, hva slags type sko som er gode å gå med selv om de er høye, og andre tricks og tips til høye hæler. Du ser jo ut som du er født med hæler, haha, mens jeg føler meg mer som om jeg er født med tresko på beina 😉

   Takk igjen for inspirasjon og en deilig blogg!

   1. Fotballfrue

    Takk for tips til innlegg 😀 . . og for fine ord <3

    Klem!

 11. Gleder meg på oppskriften! Håper den kommer fort! Blir spennende å se hva fetakrem er? Aldri hørt om det 😮 Dersom det er noe med fetaost (som det hørtes ut som) er det absolutt noe jeg skal prøve! Det er noe av det beste jeg vet 😀

 12. Nina Therese

  Sååååå utrolig fin kjolen va te dæ, har den æ å. Glede mæ te å bruk den 🙂
  Ha en fortsatt fin ettermiddag.

  Vennlig hilsen

  Nina Therese 🙂

 13. GORGEOUS AS ALWAYS!!! 😀

 14. Hei:) Har du noen gang bestilt klær fra topshop? vet du hvor mye de ekstra kostnadenene kommer på?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er en stund siden. Tror ikke de sender til Norge lenger?

   – C

 15. Hei vakre!!!))) bare storgleder meg til nye fargerike smykker ankommer!!!! Kan jeg spørre når du venter varene i butikken? Du er skjønn Karoline!!!

  1. Fotballfrue

   Om et par uker, vil jeg tro 🙂 Sier ifra 🙂

   Klem!

 16. Jeanette

  Hei 🙂
  Går det ikke ann å kontakte deg personlig på mail? mhv Jeanette

 17. så fin kjole! 😀

 18. Så fin du var med hatt! Skikkelig classy! 😀

  Du, jeg lurer på en ting – du bruker Nike+ Sportswatch GPS, ikke sant? Jeg er storfornøyd bruker av nikeplus selv, men lurer rett og slett på om jeg kan adde deg på nikeplus? Trenger litt inspirasjon og motivasjon, og det hadde vært kjekt å ha noe å «se etter». Jeg forstår veldig godt hvis du ikke vil ha masse blogglesere snikende innpå profilen din, men det hadde som sagt vært veldig kjekt 🙂

 19. Du kler deg… SÅ PENT! 😀 Kjempefint antrekk, og så er du også veldig vakker! 🙂 Trivelig å følge bloggen din, en blogg som har godt innhold!:)

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Du gjør meg glad 🙂

 20. Herlig kjole Caroline 😀
  Bare lurte på en ting.. bruker du noen i skoene for at de ikke skal skippe? jeg syns ofte at beina sklir når jeg bruker høye hæler, har du evt. noen tips?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Men jeg har prøvd kippekappe, funker som bare det!

   Klem 🙂

   1. Her kan jeg bare skrive at det er veldig greit med silikon-såle fremme i skoen. Det er enda bedre syns jeg enn de som er sånn «tøy-greier» fordi da sitter føttene bedre på. Det fins også noe sånn som du kan ta på hælen inni skoen sånn at du ikke glipper der. Det koster sånn ca 30 kr på bianco iallefall om jeg ikke husker feil. De må du visst ha til hvert par sko på en måte, altså de kan ikke brukes på flere forskjellige fordi de limes på, men de er jo veldig billige og de virket veldig gode. 🙂

 21. Filippa

  VAKKERT LEKKERT LEKKERT!! vil ha—NÅÅÅ:)

  men lurer på en ting: hvilken kaffe drikker du og hvilken kaffemaskin har du? mannen ønsker seg nemlig en og jeg ANER ikke hvilken jeg skal kjøpe :((( han liker best svart kaffe egentlig, jeg håper å kunne begynne å LIKE kaffe 😉 hehe men er så redd for kaloriene… kanskje har du noe å anbefal??

  1. Fotballfrue

   Takk, søta! Vi drikker nespresso fra nespressomaskin her, men har også to dolce gusto maskiner 🙂 De er også veldig fine, og kaffen er lettere å få tak i (kan kjøpes på for eks. Rimi) Men jeg må jo si at nespresso er favoritten 😉

   – C

 22. Er det Chai latte du har der…? Så godt ut 🙂

 23. Du er fantastisk, Caroline:) Må jo si jeg blir litt sjalu noen ganger på hele deg, men du klarer jo alt du vil! Du er et forbilde og det burde du være stolt av 🙂 Jeg lurte veldig på om du kunne lage et nytt innlegg om treningsmotivajon, jeg tenger det sårt!!! Godklem

 24. Elvhira

  Hei Caroline! Utrolig fine sko, vet du om de fortsatt selges hos Aldo? Så deg på vei inn til Katrine i dag 😉

 25. Men gud vad snygg du är!

 26. Marita Ø

  Å! Så fin en kjole! Den så veldig deilig ut på en hverdag 🙂 Nydelige bilder av deg, fina! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

   Klem 🙂

 27. Hey, Caroline)you are great inspiration for me)
  but i wanna ask…
  How would you training if you work is since 9.00 till 18.00? because i come home at 19.00 or later very tired and got a lot of home deals. and i cant get up at 6.00 in the morning for training because i need time for sleeping. what can you advice?) what would you do if your timetable is like mine?
  thank you for answer)

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂 I would probably work out before work, but if you can’t, I would take my gymbag to work. If you do, you will be surprised how much easier it is to actually just work out for one little hour after 😀

   Good luck 🙂

   Hugs!

   1. thank you) you are amazing girl)

 28. Liker bloggen din kjempe godt !! 🙂 Men syns du har vinklet den litt inn til å bli en antrekksblogg :/ Veldig ofte antrekksinnlegg å masse masse bilder av samme antrekk…
  Savner den hverdagslige bloggen som ikke bare handler om outfits å pynte seg…

  1. Fotballfrue

   Glad for at du liker bloggen min 🙂 Jeg forstår ikke helt hva du mener, helt siden jeg trappet opp fra 2 innlegg om dagen til 3 innlegg om dagen, har dette tredje innlegget gjerne vært antrekk 🙂 Jeg har antrekksposter 3-4 ganger i uken, noen ganger 5, men sjelden noe mer enn det. Faktisk tror jeg aldri noe mer enn det :p Hva mener du med samme antrekk? Jeg bruker faktisk aldri et antrekk to ganger her på bloggen. Jeg skriver like mye hverdagslige ting som før (du må lese teksten selv om jeg poster antrekk), og kommer til å fortsette med det, sammen med tips om trening, kosthold, oppskrifter, mote, og diverse 🙂

   Personlig synes jeg ikke «hei, har dere sovet godt?» er så veldig morsomt dag ut og dag inn, og jeg blogger også for min egen del. Deler det jeg synes er gøy å dele 🙂

   – C

   1. Hvorfor bruker du aldri ett antrekk om igjen? :O du får jo masse skryt for antrekk:) da har du isåfall voldsomt mye klær 😛

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker de jo flere ganger, men ikke til outfitbilder på bloggen 🙂

    – C

   3. Tror nok Leila mente at du hadde flere bilder av samme antrekk, altså ikke at du brukte antrekket flere ganger, men at du har flere bilder av ett antrekk;)

 29. under opplæring

  Lurer bare på en ting….. den kylling du tar ut av fryseren i dag og skal ha til middag?-tiner du den i micro????For når jeg tar kylling ut av fryseren tar d jo godt over et døgn i kjøleskap før det er ferdig tint! :O Lurte bare på om du hadde noen supertips jeg ikke har fått med meg 😀

  1. Fotballfrue

   Legger den i brødpose i varmt vann 🙂 Går også an å langstidstine den i mikroovnen, om du har det programmet 🙂

   – C

   1. Obs, Caroline! Opptining av kjøtt i varmt vann er ikke hygienisk. Det varme vannet skaper et optimalt klima for forråtnelsesbakterier og eventuelle sykdomsbakterier som ligger på overflaten av kjøttstykket. Tiningsprosessen skjer fra utsiden og inn, og gir derfor bakteriene god tid til å «våkne» og formere seg. Tiner du derimot kjøttet i mikrobølgeovn tiner hele kjøttstykket samtidig over kort tid, og faren for bakteriespredning er mye mindre. Bare et tips 🙂

   2. Går an å legge det i kaldt vann (:

    – L

 30. Du er vil vel ikke selge bordkortene fra bellenza da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeeii 😀 De er så dekorative, og mange av gjestene tok de med seg som en gave 🙂

   – C

 31. Nydelig! Jeg bare elsker vesken din 🙂

 32. Hei søte deg:)

  At du er vakker på bildene er det ingen tvil om, men du verden så flott du er i virkeligheten! Du ser så sunn og frisk ut:)
  Samtidig må jeg få si at dere er et flott par, søte sammen:)

  Klem

 33. Caroline T

  Ååå, veska <3<3

 34. Er så imponert over at du orker å gå med skjørt/shorts/kjole hele tida i denne veldig norske sommeren vi har i år….Jeg vil så gjerne, men min indre termostat er ikke på bølgelengde med viljen min. Kan jeg regne med at du har med jakke f eks??

  🙂

  1. Fotballfrue

   I dag hadde jeg ikke behov for jakke 🙂 Var jo kjemoedeilig!

   – C

 35. Flott kjole!
  Er Lasse flink til å hjelpe til rundt i huset? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, han er en utrolig bra mann <3

  2. Hva mener du med hjelpe til? Er det slik at du har hovedansvaret og så skal mannen gjøre det en tjeneste ved å gjøre husarbeid? Det var en utrolig merkelig innstilling i 2012.

   1. Fotballfrue

    Handler litt om å fordele arbeidet. Hos oss er det vanlig at jeg står for husarbeidet, mens Lars-Kristian gjør andre ting som klipping av plen, vasking av biler, dekkskift etc. Men Lars-Kristian er flink til å gi meg en hjelpende hånd hvis jeg ikke rekker det.

    – C

 36. Bloggen din er fantastisk.
  Du inspirerer virkelig:)) Tusen takk.
  Og du var kjempe fin i dagens antrekk, som du alltid er…

 37. Så fin du er!! Den kjolen var perfekt til deg.
  Tekopp bildene var så koselige. Fikk sånn høststeming nå <3

 38. Michelle

  Hei Caroline! Måtte bare klikke inn på Cameo og kjøpe denne kjolen med ein einaste gong! Nydelig er den! Er den ganske normal i størrelse? Hva er leveringstiden på Cameo? Håper på svar 🙂 God middag forresten, det så veldig deilig ut!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er den 🙂 litt trang i armene, bare :/ Ellers normal 🙂 Leveringstiden er 3-5 dager 🙂

   Klem 🙂

 39. Elisabeth

  Hei Caroline! 🙂 Har lenge lurt på hvordan den kjolen er på. Kjempe fin! Nå fikk jeg ihvertfall lyst på den! 🙂
  Men er den veldig gjennomsiktig? Har du hele alle plaggene til Cameo? Får du klærne fra de? 😉
  Ha en super duper kveld!

  1. Fotballfrue

   Nesten alle 😉 Haha 😀

   Nei, men jeg får tilsendt en del, selvsagt 🙂

   Den er forresten ikke gjennomsiktig 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Tusen takk for svar pene Caroline! 🙂
    Hihi,jeg skjønte det 🙂
    Jeg elsker klær fra cameo,det beste er at plaggene er så mye finere i virkeligheten.

    Sov godt dåkker!

 40. Michelle

  Døds fint outfit! elsker hatter, har fått helt dilla på det, så blir nok nødt å gå i innkjøp av det snarest 😀 Ja, er deilig med dager som er fylt med mye å gjøre uten at det går over til stress 🙂

 41. This dress is gorgeous! You look beautiful!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweeite 🙂

 42. What a pretty outfit! I think that hat fits you so well, it looks really good with your blonde hair. 🙂

 43. Flott som alltid!

 44. Kjempe fint antrekk! ^^

 45. Så jättefin outfit, och jag älskar kombinationen med hatten. Jag gillar 40-talet, när alla män och kvinnor bar hatt, åtminstone i städerna. Så sofistikerat! En hatt blir pricken över i, tycker jag. Då är man verkligen klädd 🙂 Jag gillar själv hatt, men har det alldeles för sällan. När vi reste runt och bodde på slott i Frankrike nu i sommar tyckte jag att det kunde passa bra, som här:
  http://justnujusthar.files.wordpress.com/2012/08/solrosor-2.jpg, och här http://justnujusthar.files.wordpress.com/2012/08/ch-des-vigiers-plommon.jpg

 46. Utrolig fin kjole§ ! 🙂

 47. Mathilde

  Jeg lurte på om du kunne legge ut en video hvor du lager de krøllene du har på disse bildene?
  de er så utrolig fine!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort 🙂

   – C

   1. Mathilde

    Okei tusen takk 🙂 du er en stor inspirasjon for meg Caroline!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *