Fantastisk start på uken med nytt treningstøy

Når nytt treningstøy ligger og venter på meg, er motivasjonen noe som aldri henger etter. Jeg ligger utrolig godt an denne uken, og har hatt en kjempestart med så mye som 30 kilometer i beina allerede. Det er et mål for meg å løpe rundt 50 kilometer per uke, og selv om det ikke alltid går, lover det ikke annet enn veldig bra nå, ettersom det kun er onsdag i dag. To dager til med trening, så skal jeg ha fullstendig fri hele helgen. Da er det hyttetur!

Nå har Get Inspired fått inn masse nytt og fresht treningstøy fra Röhnisch, blant annet dette settet som består av Cross BH, Jennifer 7/8 og Basic Racerback. For flere av dere går helt sikkert ferien mot slutten, og hva er bedre enn litt ny motivasjon når du skal i gang med treningen igjen?

Alle nyhetene finner du her, og frakten er gratis.

Nå må jeg komme meg i dusjen, har en avtale i Skien rett over elleve, og etter det blir det kaffelunsj med Lars-Kristian.

annonse 

98 kommentarer

 1. Hærlig start på både dagen og uka!!!!
  Eg har og et mål om rundt 50 km i uka, men trur at det kommer til å gå «åt skogen» med det målet denne veka….10 km både i går og mandag, men i går var det så vidt eg klarte å fullføre pga et veeeeldig vont kne, så i dag blir det en lang tur med hunden i stedet;p

  Ha en fin fin dag:))

  1. Fotballfrue

   Uff, hold deg i ro til du blir bra igjen 🙂

   God bedring <3

   Klem!

 2. Vackra bilder! 🙂

 3. Elisabeth

  Hei

  Kjempe fine klær med friske farger.
  Takk for at du inspirerer og er et positivt innslag i hverdagen!

  Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Takk for at du leser <3

   Klem 🙂

 4. Elsker bloggen din! Jeg er alltid inne på bloggen muligens to ganger daglig! Elsker trenings innleggene du legger ut, for jeg liker å trene! 🙂

 5. Liker klærne fra Røhnisch! Jeg skal lage myslien din i dag. Synes den er så god, men vet du om det blir godt med gojibær og?

  Kos deg på lunsj:)

  1. Fotballfrue

   Brente gojibær har en veldig spesiell smak, men det kan jo hende du liker det 🙂

   – C

   1. Charlotta

    Tips 🙂 jeg har laget en egen mysli hvor jeg la til gojibær etter at myslien hadde svalnet 🙂 ble veldig bra. Takk for en super blogg må innom hver dag!

   2. Fotballfrue

    Smart! Det er nok godt 🙂

    – C

   3. Kristin

    haha, Caroline det er jeg enig i! 🙂 Jeg fikk erfare dette en gang når jeg skulle være litt «kreativ» med den hjemmelagede granolaen jeg laget. Endte med å sortere og plukke ut sånn ca 500 gojibær etter steking fordi de smakte så utrolig vondt (rene askepott-sysselen :/ ).

    Så Linn, jeg ville kanskje heller satset på å toppe muslien med ustekte gojibær. Det blir sikkert mye bedre 🙂

   4. Fotballfrue

    Haha, ææsj :p

   5. Takk for svar. Det ble til at jeg toppet myslien med gojibær. Veldig godt:)

   6. Fotballfrue

    NAM 😀 Det skal jeg også gjøre neste gang 🙂

    – C

 6. Har du noen gang fortalt historien om hvordan du og Lars-Kristian ble kjent? Hvis ikke ville det ha vært kult å få høre den 🙂

 7. Marita Ø

  Herlig 🙂 Veldig fint treningstøy! Jeg er akkurat som deg, nytt tøy funker som bare rakkern 😀 Ønsker deg en fin onsdag, jeg skal løpe ut døren og til jobb, sånn ca…. NÅ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Fine du! Ha en deilig dag på jobb 🙂

   Klem!

 8. Huset til tante og onkel på nest nederste bilde jo, artig 🙂

 9. Så fresht treningstøy! Ingenting er mer motiverende enn det 🙂

 10. Marianne

  Heisann.
  Du er en stor inspirasjon når det gjelder både trening og kosthold. 🙂 Etter å ha fått to små gutter, har det blitt dårlig med både trening og litt vel mye søtt på kveldene.. Men nå er det stopp!! Har slitt med migrene i åresvis, og har kjøpt bøkene til Hexeberg, og der står det at lavkarbo har hjelpt mange som sliter med migrene.. Så jeg vil prøve jeg og.. Men lurer bare på en ting ang karbohydrater. Syns jeg har lest noe om at noen karbohydrater trenger man ikke regne med, for kroppen tar de ikke opp.. Ser på easyliving feks så står dette.
  Karbohydrat
  5,18 g
  – Hvorav sukkerarter
  0,34 g
  – Hvorav sukkeralkoholer
  2,29 g
  – Hvorav stivelse
  3,79 g

  Hvilke skal jeg regne med som karbohydrater?

  1. Lars-Kristian

   Sukkeralkoholer kan du normalt sett trekke fra, men noen sukkeralkoholer oppfører seg på samme måte som vanlige karbohydrater. Erytritol (Sukrin), Stevia er sukkeralkoholer som er best for kroppen.

   Sukkerarter er også veldig forvirrende, og jeg er litt usikker faktisk. Men jeg tror at sukkerarter er glucose og fructose, som er monosakkarider (enkleste formen for karbohydrater). I tillegg til sucrose, som er et disakkarid (ett glukosemolekyl og ett fruktosemolekyl). Uansett er sukkerarter ikke noe du kan trekke fra, da det er helt vanlige karbohydrater.

   Stivelse er et polysakkarid, og består av en lang kjede med glukosemolekyl.

   Oppsummert så er sukkeralkoholer noe du kan trekke fra, men ikke i alle tilfeller. Maltitol, sorbitol etc er sukkeralkoholer du finner i sukkerfrie tyggiser, Atkinsprodukter etc, er et sukkeralkohol som påvirker blodsukkeret.

 11. Kule bilder!!! Men du jeg ser for meg LK kjører ved siden av med hue ut av bilen… Hehe
  Du har kjempe freshe treningsklær! Skjønner at det er treningsmotivasjon nr. 1. Etter 2 mnd med treningsfri pga. mye rart er det så vanskelig å strarte igjen… Men begynner å glede meg nå. Ha en fin fin dag:)

 12. Anna (:

  Gleder meg til den dagen jeg kan løpe 50 km per uke! 🙂 Du er superflink og det treningstøyet var bare helt ahhh! *sikle sikle* 🙂 Ha en fin dag!

 13. Jeg kjenner det kribler i beina etter å komme seg ut og løpe når jeg ser dette innlegget. Målet mitt er også 50 km i uka, og nå som
  været er så bra så ser jeg fram til mye uteløping. Caroline, du inspirerer så utrolig mye når det gjelder trening! Keep on running <3

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀 .. og det samme til deg <3

 14. Michelle

  Ingenting er som nytt treningstøy nei 😀 kjempe motiverende!! Ja, har hatt ferie fra skole, men tar aldri lang ferie fra trening :)) Det gir meg energi, og den energien liker jeg å beholde også på ferie 😀
  Du er kjempe sprek og en motivasjon i seg selv!! 50 km denne uken greier du, jeg heier på deg 😉

  1. Fotballfrue

   <3

 15. anniken

  https://weheartit.com/entry/34446943 deg innen 5-10 år. HEHE 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 16. Hei du, lurer på hvem det er som tar bilder av deg? Tenkte du ikke tok med deg foto stativ på joggetur 😛
  Hvilke løpesko anbefaler du? Tenkte jeg skulle starte med løping snart 🙂

  Ha en fin dag videre!

  Frida

  1. Fotballfrue

   Jeg liker både adidas-sko og nike-sko. Har skrevet et innlegg her https://fotballfrue.no/?p=13232 og her https://fotballfrue.no/?p=16249. Tester Reebok om dagen, og disse er veldig gode 🙂

   Klem!

   1. Noe jeg har lagt merke til MANGE ganger nå er at når du svarer på kommentarer svarer du ofte ikke på hele eller alle spørsmålene. denne personen spurte om to ting og du svarer bare på en, selv om det sikkert ikke tar lange tiden og skrive navnet på personen som tok bildet. Håper ikke du tolker dette frekt og tar dette på en dårlig måte for det er ment som konstruktiv kritikk.

   2. Fotballfrue

    Da så jeg det sikkert ikke, eller så har jeg svart tidligere 🙂 Det er nesten alltid Lars-Kristian som tar bilder av meg.

    – C

 17. Så flott du er 😀 Hvem har tatt bildene av deg? =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian 🙂

   Klem!

 18. Du er så herlig skjønn du Caroline! Fantastisk inspirerende blogg. Ha en super dag 🙂

  1. Fotballfrue

   God du er! Takk, søta!

   Klem 🙂

 19. Finner ikke toppen der? Den er ikke den samme som du har på deg.
  De har så rare modeller på get inspired, DU burde vært modell der! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er den samme toppen som jeg har linket til 🙂

   Takk 😀

   – C

 20. hei. jeg så for en stund tilbake at du har ett moschino belte. vil veldig gjerne bestille ett men er usikker på hvilken str jeg skal ta. Så derfor lurte jeg på om du kunne hjelpe meg med det ? Hvilken str har du å hva bør man ta om man ønsker å bruke det både til jeans og som mage belte . Håper du kan svare meg og tusen takk på forhånd.

  1. Fotballfrue

   Jeg husker ikke, for å være ærlig. Men jeg tok den minste strl. Det er i utgangspunktet ment til jeans, så jeg har laget ekstra hull i mitt for å få det i midjen også 🙂

   – C

 21. Har du kamera med når du løper?

 22. Ser veldig bra ut! Og – de hårproduktene fra Philip B – SÅ BRA!! Og det stemmer: håret ble fantastisk! Jeg kjøpte også en leavin-lovin conditioner – utrolig superglans og nesten litt tykkere hår:)

  Takk til deg for tipset:)

  1. Fotballfrue

   Hurra, blir så glad for slike tilbakemeldinger! Jeg er helfrelst på philip b om dagen selv, gøy med nye produkter 🙂

   Klem!

 23. Fikk et fantastisk latterkikk av bilde nr 2 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvorfor det?

   – C

 24. Du er jo helt rå på å løpe langt 😀 Du motiverer virkelig.
  Jeg har nettopp begynt å øve på å løpe lang og løp 1 mil på fredag og 8,5 i begynnelsen av uken. Er kjempefornøyd, og blir mer motivert av å se hvor langt du løper 🙂 Stå på, du er kjempeflink og utrolig flott 😀

  Klem

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Det er bare å stå på, om det er noe du virkelig liker 🙂

   Klem 🙂

 25. Herlige bilder! Nå har jeg endelig surret meg til å lage lavkarbo-pizzaen din. Fy så bra den ble! Måtte improvisere litt og bytte ut ost i bunnen med philadelphiaost, men det gikk strålende. Takk som deler:)

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre, den er utrolig god 🙂 Og egentlig ganske lettvint 🙂

   – C

 26. Takk for inspirasjon Karoline! I går løp jeg 15 km for første gang i hele mitt liv! (Pleier bare å jogge en halvtime ellers.) Føltes helt fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Æ, så herlig! Er det ikke deilig etterpå? Jeg føler meg nesten uovervinnelig :p

   – C

  2. Oi! Kjempebra, Mari 🙂 Jeg pleier selv å bare løpe en halvtime, men prøver å jobbe mer og mer «intensivt» (er nybegynner :P). Jeg har i det siste vurdert å slakke litt på intensiteten og heller løpe lengre. På mandag løp jeg 11-12 km, men ga opp planen om 15. Var redd det ble for stor påkjenning for kroppen å presse den ytterlige når jeg er vandt med mye kortere økter (løp da noenlunde samme intensitet av vane). MEN! Siden du klarte 15 km, skal jeg jammen prøve igjen nå 😀

 27. Jeanette

  helt herlige farger!
  Jeg har alltid hatt lyst å løpe selv,men har vært så overvektig at det neppe var smart.Dessuten fikk jeg alltid sting når jeg løp.Men nå klarer jeg å løpe en times tid i strekk,og det er bare herlig.Nå løper jeg 5 dager i uken og elsker det!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er, Jeanette 🙂 Skjønner godt at du elsker det, ingenting er bedre enn å finne den treningsformen en trives med 🙂

   Klem!

 28. Hey, Caroline) good work) my congratulations)
  but i wanna ask…
  How would you training if you work is since 9.00 till 18.00? because i come home at 19.00 or later very tired and got a lot of home deals. and i cant get up at 6.00 in the morning for training because i need time for sleeping. what can you advice?) what would you do if your timetable is like mine?
  thank you for answer)

  1. You just have to do it! Everybody is usually tired after work, still you have to motivate yourself, pick your trainers and go out for a run or any other type of exercise. Another option is to wake up before work and exercise or combine exercise with getting to work by running or biking to work for example. If you have a job that allows it, you could also go for a run at your lunch break.
   Whatever option you pick, you need to really want it. There will alwys be excuses, the key is motivation.

 29. Jeg må bare spørre deg om noe, du er for det første utrolig inspirerende! Når jeg så det første bildet på insta fikk jeg bare så utrolig lyst til å løpe, men det har bare blitt med tanken.. Den dørstokkmila er så utrolig lang og krevende for meg. Jeg føler på en måte alltid at jeg må være best og løpe raskest når jeg først begir meg ut på en løpetur. Har vært veldig sløv med treningen i det siste, så formen er ikke akkurat helt på topp. Har du noen gang vært borti noe av det samme? I så fall har du noen tips? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har laget innlegg om dette før, men kan godt gjøre det igjen, ettersom det er en stund siden? Les her: https://fotballfrue.no/?p=3606

   Klem 🙂

   1. Ja, det hadde vært supert! Du stopper aldri å spre inspirasjon og motivasjon du:)

 30. DU er så flink og en herlig inspirasjon! Og fantastiske bilder forresten 😉 Ble SÅ inspirert tidligere i dag at jeg løpte over 13 km langs asfalten, og hadde faktisk enda mer energi til å løpe lengre når jeg var ferdig 😀 Men har en betennelse i hofta å ta hensyn til.. Har i hvert fall aldri løpt lenger enn 10 km før 🙂 Takk for at du gjorde dagen min, Caroline 😀

  1. Fotballfrue

   Wow, det må jeg si! For en fantastisk innsats! Men ta hensyn til hofta di .. Anbefaler restitusjon i morgen 🙂

   Klem 🙂

 31. Hm ja gøy med nye treningsklær! ..har desverre ikke råd til å kjøpe det hele tiden.. men hadde vært en bra motivasjonsfaktor! 😉

  Har du tips til hva man kan gjøre når motivasjonen svikter helt?? jeg har prøvd det meste, men ingenting virker i lengre perioder :/ kjipt!

 32. herlige bilder. så landlig dere lever, med grønt gress, skog og hester i bakgrunnen her. er det ikke herlig? vurderer faktisk å flytte «på landet» etter endt skolegang, men da kommer jeg til å flytte til helgelandskysten. har du vært noen steder på helgelandskysten? det er nemlig den fineste plassen å være på sommeren!

  1. Fotballfrue

   Det er veldig herlig 🙂 Så er det kort vei til hovedstaden, og bylivet i Skien, så det er egentlig veldig kjekt 🙂 Godt med litt forandring!

   Klem!

 33. Du er virkelig kjempeflink, og et utrolig stort forbilde for veldig mange jenter! 🙂 men trener du noe annet enn langkjør når det kommer til løping? som feks farstlek eller intervaller?
  tusen takk for en utrolig bra blogg! 🙂

 34. Toppen og sportsbhén er allerder bestilt heim! Deilig med litt nytt treningstøy nå som jeg starter oppigjen med treningen etter nesten 2mnd pause! 😀 Jeg går mest på gruppetimer, men tar meg avatil en tur ut å går / jogger. Der du springe ute er der masse oppoverbakka osv?
  Merka at med engong jeg kommer til en oppoverbakke sliter jeg veldig med å holde ut like lenge, men på flata kan eg fint holde ut 30 min i strekk! Er ikkje så godt trent som du då 🙂 Hihi, Stå på vidare Caroline 🙂 digga bloggen din 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker terreng når jeg løper ute, litt oppover, men ikke mye 🙂 På mølla løper jeg for det meste flatt 🙂

   Klem 🙂

 35. Hei Caroline , kan ikke du skrive et innlegg der du forklarer litt om kostholdet og liksom hvordan hvordan du synes det er med de stygge komentarene du får og hvordan du klarer å fortsette bloggen selvom du får så mye press fra alle kanter .

  Digger deg så mye , men skjønner ikke hvordan du klarer det, hadde aldri jeg gjort, du virker så sterk og virker ikke som om du bryr deg i det hele tatt ?

  klem , ha en super onsdag kveld 🙂

 36. Bruce Wayne

  Jeg vil anbefale deg å komme deg mer opp og frem med overkroppen når du løper. Du trenger å skutt frem hofta mye mer for å løpe effektivt. Slik «sittende» løping som dette gjør at fremdriften blir dårlig, og det er også veldig hardt for knær og ankler. Foten skal settes ned under kroppen. De dyktige PT’ene på Elixia kan helt sikkert hjelpe deg igang med et mer effektivt løpesett. Lykke til, løping er en fantastisk form for trening!

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått beskjed om at løpestilen min er utmerket 🙂 Har selv hatt PT der 🙂 Har også blitt vurdert av fysio 🙂 Hvor har du det fra at fremdriften min er dårlig? Jeg er heller aldri skadet, har vært skadet 1 gang etter aktiv løping i snart 6 år 🙂 *bankibordet*

   – C

   1. Bruce Wayne

    Skal man dømme ut fra bildene ser man ganske tydelig at rumpa er lav og hofta sunket langt tilbake, det er dette som gir en mindre heldig stegavvikling og dårligere fremdrift i løpingen. Jeg forstod det slik at du hadde vært endel plaget med knær, til og med hatt løpeforbud. Det er nettopp slike slitasjeskader som er forbundet med den ekstra belastningen det medfører å lande for langt bak.

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg har ikke hatt en del problemer. Har hatt problemer én gang siden jeg startet aktivt for 6 år siden 🙂 Det var altså i starten av 2011, og jeg fikk behandling i ca. 2-3 mnd. hvor jeg også hadde løpeforbud. Utover dette har jeg aldri opplevd problemer med knær eller andre ting.

    Nå må du ikke glemme at dette er bilder, og jeg gjorde ting i slow motion for at det skulle bli et bra bilde.

    – C

   3. Bruce Wayne

    En skade hvor man settes ut av spill i flere måneder er jo i seg selv alvorlig nok. Du skal nok ikke se bort ifra at den kan settes i sammenheng med løpesettet.

    Det er når man jogger, eller gjør ting i slow motion slik du beskriver, det er ekstra viktig å være nøye med teknikken. Det er også da man lettest kan se hva man kan forbedre i løpingen. Ved høye hastigheter går ting mer av seg selv. Som sagt, jeg tror det vil kunne gjøre underverker for løpingen din å oppsøke noen som kan hjelpe deg opp og frem med hofta!

   4. Selv om ikke Caro tar til seg kritikken, gjør i hvertfall jeg det. Takk for gode tips, Bruce:)

   5. Fotballfrue

    Jeg synes ikke det er så smart å kommentere en persons løpestil på grunnlag av et bilde 🙂 Nå har jeg blitt vurdert i virkeligheten også 🙂

    – C

 37. I jobben min har vi hver høst en «rutinestart» kampanje. Tenkte jeg skulle ta den litt internt her hjemme i høst og prøve å finne igjen løpegleden min. Hadde den for noen år siden, men den forsvant med et par tette bekkenløsninger gitt…Så jeg sluker alle dine motivasjonsinnlegg og psyker meg opp til å komme over dørstokkmila! Kanskje litt nytt, fresht treningstøy er nettopp tingen 🙂

  1. En liten ting til (har riktignok ikke gjort noe søk her…) men kunne du laget et innlegg på hvordan du kler deg til utetrening når det blir kaldere i været?

   1. Fotballfrue

    Ja 😀

    – C

 38. Gøy å se bilder av deg i bevegelse. Mere sånne bilder! =)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Skal prøve på det 🙂

   – C

 39. Caroline!
  You inspired me to strat working out, and start running and doing sit ups and leg workout and stuff like that, and my goal is to look a little bit like you..
  I hope I can make it and I hope I won’t give up, but I’ll keep reading your blog anyway! 🙂

  Thank you so much!

  xoxo: Petra

 40. Karoline

  Du har så flott hår!!
  Jeg vurderer extensions, men er redd mitt eget hår er for kort og uegnet for extension, jeg har ca skulderlengde.
  Kan jeg spørre deg om hvor langt ditt eget hår er ca?

  1. Fotballfrue

   Til midt på puppen ca 🙂 Du har ikke for kort hår 🙂

   – C

 41. Du er så flink! Nå sitter jeg her i fullt treningsantrekk (ikke helt nytt riktignok) og prøver å manne meg opp til en joggetur, men så tenker jeg «er det egentlig noe vits?»
  Jeg er heeelt nybegynner når de gjelder trening, er «pianojente» som du tydeligvis også var, og sliter med å komme meg ut på trening.. For der andre sier at man får så god selvtillit og godt humør av å trene, så blir jeg mest deppa fordi jeg merker at dette er noe jeg egentlig ikke klarer. Jeg har jo verdens dårligste kondis!
  Så jeg lurte på.. Har du noen tips til hvordan man skal starte som nybegynner? Vet at du har postet et par motivasjonsinnlegg, men jeg sliter fortsatt med å finne en «gyldig grunn» til å trene. Jeg vet jo at jeg får en bedre kropp når jeg blir eldre ++, men jeg synes ikke det gir meg noe akkurat nå, og da har jeg veldig lett for å gi opp, desverre..

  -Selma

  1. Jeg slet også med å finne en grunn til å trene. For kun et par måneder siden hadde jeg kondis som en flodhest, og hadde ALDRI trent i hele mitt liv. Jeg ville stramme opp litt her og der, og samtidig få mer energi og glede i hverdagen, så jeg hoppet i det og bestemte meg for at jeg skulle klare det. De første ukene var veldig harde og slitsomme, og jeg holdt på å gi opp mange ganger, men nå, to måneder senere, er jogging noe av det gøyeste jeg gjør! Det tar ikke lang tid før kondisen bedrer seg hvis du jogger regelmessig, og bare det er motivasjon nok i seg selv. Bare hopp i det og gi det et forsøk, så skal du se at kondisen kommer seg fort og at det etter hvert blir kjekt å trene! 🙂

 42. Hei Caroline 🙂 ! Jeg har bursdag om ca 6 uker, og siden du er så utrolig flink med trening og nå mål, så spør jeg deg!
  Er 168 høy og veier nå 62 kg, før jeg begynte å trene veide jeg 55 kg, noe som selvfølgelig betyr at jeg har lagt på meg pågrunn av muskler. Jeg ligger på ca 20-25 fettprosent, vil helst ligge på ca 10-15 når jeg nærmer meg bursdagen. Har du noen tips til hvordan jeg kan nå målet? Jeg jogger minst to km hver dag/ eller sykler/spinner i en time!
  Føler jeg ikke har fått noe forbedring. Spiser en del søtt i ukene, men drikker veldig sjeldent brus og alkohol.
  Trenger gode råd!
  Ps: Leser bloggen din hver dag! Skulle gjort alt for å fått en slik kropp som du! 🙂

 43. What do you do to get thoose arms !!! omg tell me 😀

  1. Fotballfrue

   haha, nothing at all :p

   – C

 44. Uff, føler meg litt slem når jeg skriver dette, men føler det er viktig å få presisert overfor leserne dine. Når man kjører bil eller sykler skal man ligge til høyre i vegen, når man går eller løper skal man holde til venstre i vegen slik at ditt ansikt vender mot møtende trafikk.

  Dette er sikkert noe du allerede vet, men det er jo ikke sikkert alle leserne dine vet det, og ut fra bildene kan de forledes til å tro at man skal holde til høyre når man går/løper på veger uten gangfelt. Ønsker deg en fin dag videre! Nå skal jeg også ut og løpe, men jeg holder meg til gangveien rundt Sognsvann 😉

 45. Veronica

  Heisann
  Digger toppen på bildet. Leste på tidligere kommentarer at det er den samme toppen som du linket til. Jeg får ikke det til å stemme helt, for den ser absolutt ikke lik ut som den du har på deg på bildene?
  Du har uansett en kjempe motiverende blogg, alltid kjekt å lese 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det er den samme 🙂

   – C

 46. Tack för tipset om träningskläderna! Jag googlade på sådana tights i svenska butiker, men hittade inte höstens nyheter någonstans. i Uppsala i dag tittade jag på Intersport, men de hade bara caprimodellen och jag vill ha dem med 7/8 långa ben. Så nu har jag beställt från Getinspired i Norge. Längtar tills jag får sätta dem på mig och åka till gymmet! Ha en bra dag!

 47. Heisann!
  Har du noen gode treningssanger som får deg til å løpe ekstra hardt? Trenger litt ny musikk-motivasjon her 😛 hehe
  Veldig gøyt å se bilder av deg der du er i bevegelse 🙂

 48. synniva

  hei 😀

  var først innom bloggen i dag og eg har jogga men hadde litt gitt opp og nå var det 1,5 veka siden sist men når eg hadde lest bloggen din var eg så inspirert at eg tok på meg treningstøyet med ein gong og jogga 4 km og ska fortsetta med og takk for det <3

  1. Fotballfrue

   Flink du er 😀

   Klem!

 49. Det er en ting jeg ikke forstår. Du har et sunt forhold til mat, du passer på kroppen din og du står fram som et riktig bra forbilde. Hvordan kunne TV showet mene det motsatte og så tar de inn Linnea, som har stått fram med at hun har anorexia og man ser at hun har et usunt forhold til mat, bare å legge merke til på bildene. Tynne ben, utrente og utsultet.For å ikke snakke om negativiteten hennes til alt. Dine har muskler og du tar vare på dem. Og når i all verden begynte Linnea å lage mat? Har for all del ingenting i mot henne, men skjønner ikke helt hvorfor hun skal få noe hun ikke har jobbet for. Det er jo din hobby, du har din egen bok til og med! Du er inspirasjon og slike mennesker som ikke ser det kommer ikke langt, verken til himmelen.

  Kanskje ukomfertabelt at det blir tatt opp igjen, men er absolutt noe som må nevnes. Stå på, du er fantastisk.

  – K

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *