Dinner time

Så ble det sen middag . . igjen. Ser dårlig ut med denne «spise før klokken seks»-regelen vår, men det får gå. Middag må vi ha, og det smaker tross alt godt når som helst! Det eneste kjedelige er at jeg sover litt dårligere når jeg spiser så sent. Vel. Skjerpings i morgen, I guess.

Ser ikke dette godt ut? Det kan jeg i hvert fall love at det er! Gresk salat med kylling, fetakrem og auberginecrisp. Trenger kanskje en hjelpende hånd på danderingsbiten, men det kommer seg!

Oppskrift kommer som bestilt i morgen 😀

Gjett hva vi skal nå? Det stemmer. Benke oss foran Breaking Bad, vi er godt inn i sesong 3 allerede. Jeg klarer ikke løsrive meg. Kommer til å slite skikkelig når jeg skal hjem til mamma og pappa på fredag, og på hyttetur med jentene fra lørdag. Skal faktisk ikke hjem igjen før på tirsdag, så det blir mange dager uten. Tenk at jeg i det hele tatt tenker tanken. Håhå 😀

33 kommentarer

 1. Åh, det så kjempegodt ut! 😀 Kos dere masse i kveld, hihi 🙂

 2. nam, det såg heelt nydelig ut 🙂

 3. Så kjempe godt ut, men er ikke over 12 timer veldig lenge å gå uten mat? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo! Jeg kunne aldri gått så lenge uten mat?

   – C

  2. Du forventer vel ikke at Caroline skal dokumentere hvert måltid på bloggen? Gleder meg til oppskriften, for dette så veldig godt ut! 🙂

   1. Kristin

    Det står ikke i inlegget at hun ikke spiser på kvelden, bare at hun ikke tåler å spise så mye, noe hun ikke er alene om. Regner med hun spiser ett lite måltid…

   2. Fotballfrue

    Jeg foretrekker frokost før åtte, lunsj rundt 13-tiden og deretter middag rundt 17-18 🙂 Mellom der kan jeg spise nøtter eller andre ting, avhengig av hva jeg gjør ila. dagen 🙂

    – C

 4. Ble sen middag på oss her også 🙂 Nachochips med salsa og rømme, naamm..
  Har ikke sett breaking bad enda, men om du sier den er så bra, tror jeg at jeg må sjekke den ut! 😀

  Ha en god kveld 🙂
  Klem

 5. Det ser så godt ut! 🙂
  Blir sen middag her i huset og, men egentlig litt greit med kveldskos 🙂
  Må vel sjekke ut serien breaking bad siden du sier den er så bra 😀

  Ha en fin kveld videre 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme 😀 Ja, sjekk den ut!

   Klem!

 6. Det så jo helt fantastisk ut! 😀

 7. Det så kjempe godt ut, må prøve å lage det til helgen 🙂

  Klem!

  elisesworld.wordpress.com

 8. Michelle

  Det er en kunst det å lære seg å dandere maten picture perfect, men synes du greier deg veldig bra 😉 hahaha, helt hektet nå ja! er sååå lett for å bli hektet på en god serie!! kos dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk :p Jeg prøvde, men var jo så sulten også 😉

   Klem!

 9. Elisabeth Ø

  Gleder meg til oppskrift.. Ble nesten litt sulten nå.
  Koste meg forresten med den november TE`en din ista =) Kremet og deilig ..Takk for at du inspirerer til deilig mat også, så kjekt og bare klikke seg inn på kategori «mat« og hente inspirasjon når man har lyst på noe gått =) Håper kategori «trening« gjør samme susen imorgen 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Så bra at du henter inspirasjon her 😀 Ja, den teen er helt nydelig 😀

   Klem!

 10. Hei!
  Jeg har et spørsmål til deg: Jeg lastet ned nylig denne nike + gps app`en, og tenkte å bare prøve den ut i stua, for å se hvordan den fungerte. Jeg hadde den vel på i noen få min, og «løp» noe rundt 0,10 km. Dette gjorde jeg som sakt bare for å teste ut app`en. Nå ville jeg gjerne ha slettet denne «løpeturen», slik at den ikke blir med i beregningene mine for hvor mye jeg har løpt tilsammen. Jeg lurer derfor på om du vet hvordan man kan slette en «run» på denne appen?

  På forhånd takk! Håper du kan svare, du er en fin motivator for trening!!

 11. har du ikke jobb?..

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg jobber hver dag 🙂

   – C

 12. Gleder meg !!

 13. Det der så og hørtes bare utrolig godt ut! Elsker kylling, elsker salat, elsker feta, elsker aubergine… gleder meg til oppskriften!

 14. elisabeth

  Ser kjempegodt ut!
  Vil bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, og elsker stilen din!
  Så lurer jeg på hvilke blogger du leser, om du leser noen, også om du kan legge ut treningsprogrammet ditt? 🙂

 15. Katrine

  Kan dere ikke plis ta en weekend på Farris Bad igjen??? 🙂

 16. Det både hørtes og så veldig godt ut!

 17. Gleder meg til oppskriften, er sikker på at den er kjempegod! Digger når du legger ut oppskrifter, supert å få inspirasjon fra.
  Jeg har også kjøpt boken din, og har et spørsmål ang ostekaken med lime: Kan jeg bruke mager kesam istedet for rømme? det finnes ikke rømme her hvor jeg bor skjønner du.. Eller er det noe annet jeg kan erstatte istedet for rømme? Blir veldig glad hvis du, ELLER NOEN ANDRE, kan svare meg 🙂
  Og hva med vaniljepulver, er det det samme som vanljesukker? Hvis ikke, hva er forskjellen og hvor kan det kjøpes?
  Håper på svar, ha en fin dag!
  Klem fra Siri.

  1. Fotballfrue

   Litt usikker på hvordan mager kesam oppfører seg ift. rømme, hva med vanlig kesam i stedet? Vaniljepulver er (gjerne) økologisk fremstilt, og består av bla. frøene i vaniljestangen. Det er IKKE det samme som vaniljesukker, men dersom du ikke synes det gjør noe med litt sukker, kan du helt sikkert bruke det i stedet 🙂

   Klem tilbake!

   1. Tusentakk for svar 🙂 Her hvor jeg bor finnes det ikke vanlig kesam heller, kun noget lignende som mager kesam med 1 %.. Er det noe annet du tror minner om rømme heller så? Eller kan jeg blande i noe i mager kesam, som får det til å minne litt om rømme?
    Ok, så fortstår jeg, takk! Kan jeg så heller bruke frøene fra en vaniljestang i kaken så?
    Ha en fin dag 🙂

 18. God morgen, flotta! Takk for at du har gitt meg enda en lang frokost med kreative og inspirerende bloggposter:) Koooser meg!

 19. Hvordan fridde egentlig lasse?? Er såååå nysgjerrig på det! Har du et tidligere innlegg å linke til?:)

  1. Siw Irene

   http://fotballfrue.no/?p=4487 kan du lese om frieriet.

   Søkefeltet på bloggen fungerer utmerket. 🙂

 20. Det der så nydelig ut! Det er gøy å være så hekta på noe, da gjør man alt annet kjempefort bare for å få se på serien. hah! Godt å se at du også gjør det.

 21. Hei! 🙂 Du, er det vanlig med litt vondt i hodet når man kutter ut sukker i maten? Har nettopp startet på en diett fra personlig trener for å miste «gravidkiloene». Er det kroppen som får litt abstinenser etter sukker? 🙂

 22. Josefine

  Synes det er bra at dere lager middag hver dag jeg 🙂 gjør jo ingenting at det blir sent!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *