Hjemme best

Slik er dere vel ikke vant til å se meg? Rakk bare å slenge med meg noe comfy i baggen før vi bestemte oss for å overnatte i går, så det var dette som var lettest tilgjengelig: Kosegenser, shorts og converse. Det ultimate dagen derpå-antrekket. Så nå har to slaskete sjeler dasset rundt på Meny og handlet inn til grillkveld – de har SÅ mye godt å grille der. Blomster må også på bordet i dag, det er jo lørdag!

Nå må jeg ut og nyte litt godvær før jeg skal løpe meg en tur. Håper dere har en deilig helg, her skinner SOLA 😀

51 kommentarer

 1. Love it! Casual er sexy og behagelig! Ha en fin helg!

 2. Hei! Har du prøvd AquaMin Total, og vet om det funker? Ser du har annonser for det i margen, og har selv vurdert å kjøpe det. Jeg plages med vann i kroppen, spesielt under PMS og ved reise.

  1. Fotballfrue

   Det har jeg faktisk! Brukte det nesten regelmessig tidligere, før vi la om kosten, for jeg fikk så mye vann i kroppen ved eggløsning. Funket for meg 🙂

   – C

   1. hvorfor sluttet du etter at du la om kosten?:) var det ikke behov da?;)

   2. Fotballfrue

    Nei 🙂

    – C

 3. Jeg lurte på om du hadde tips til hvor jeg kan reise, ala sånn storby ferie? Jeg skal jobbe så mye og trenger et lite pust i bakken når det nærmer seg desember, men jeg vet ikke hvor jeg vil og siden det virker som du er ekspert på storbyferie opplegg, drister jeg meg til å spørre deg.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg liker både London, Lisboa, Paris, København, Stockholm og Nice 🙂 Skal selv en tur til Cannes i slutten av mnd, og har hørt mye bra om det også 😀 Milano ble jeg skuffet over, så jeg vil ikke anbefale det. Men Roma skal jo være topp!

   Klem!

   1. May Lene

    Roma ER topp! Anbefales virkelig 🙂 Edinburgh og Praha er også nydelige byer! Paris i desember ville jeg nok unngått, synes iallfall selv det var litt skuffende.

   2. Roma er fantastisk – men IKKE reis dit i vintermånedene, tro meg! 🙂
    Dersom du skal ut å reise i desember vil jeg anbefale Berlin, kanskje London!

   3. Birgitte

    Jeg kan selv anbefale Milano på det sterkeste. Trendy og classy restauranter og fantastisk shopping. Det samme med London, NY, Paris, Barcelona, København og Stockholm. Firenze er og en superhyggelig by. Jeg likte ikke Lisboa, syns det var skittent, og ekstremt mange tiggere og doplangere i hovedgatene. Men mulig det har endret seg siden jeg var der:) Lykke til med valg av by, kommer jo litt an på hva man er ute etter:)

   4. Fotballfrue

    For meg er matopplevelsen vel så viktig, og jeg har faktisk aldri blitt så skuffet som i Milano! Men shoppingen er jo i en egen klasse 🙂

    – C

   5. Birgitte

    Gi meg en lyd så skal jeg tipse deg om de riktige stedene:) Er utrolig mye god mat og hyggelige restauranter der. Mat betyr ekstremt mye for meg på ferie, og jeg blir SUR om maten ikke tilfredssstiller kravene.. Jeg har iallefall funnet mine favorittsteder:)

   6. Fotballfrue

    Så spennende! Har tenkt flere ganger at vi kanskje burde gi det en ny sjanse. Jeg tar gjerne imot tips, så da skal jeg ha deg i bakhodet 🙂

    – C

   7. Tips gjerne meg. Drar til Milano om ei uke 🙂 Takk!

 4. Jeanette

  Det er vi ikke nei- men gud så flott du er! 😀 Kos dere!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   Klem 🙂

 5. God helg! 🙂

 6. Anna Maria

  Ja, det var veldig uvanlig! Hehe

  Jeg har et spørsmål angående trening, siden du er så flink og sånn med det: Hver gang etter jeg har jogget blir jeg ikke rød, men blek, jeg får også utrolige smerter i eggstokkene(jeg har ikke mensen, hadde det for en uke siden), og jeg blir utrolig slapp, det vil si at jeg mister balansen litt og jeg blir ør, og greier ikke se helt tydlig hvis du skjønner. Jeg lurte da på om du vet hva jeg må gjøre eller hva dette kommer av/ kan være? Jeg spiser alltid frokost som er havregryn med kanel, og sukker før jeg går ut å løper. Vet ikke om det har noe med det å gjøre, men det kan være. Hadde blitt utrolig glad for svar, siden det er ikke noe gøy! 🙂

 7. Maarion

  Hyggelig at du tar deg tid til å svar på spørsmål i kommentarfeltet! Sånne bloggere liker vi 🙂

 8. Hihi, deilig å være litt slask, da! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 9. Lurer bare på om du vet hva slags gulv dere har? Merke, type, navn?

 10. Michelle

  dagen derpå er det ikke annet å gjøre enn å ta på seg noe digg og behagelig 😉 kos deg i dag! Skal er syk, men venter sushi på meg nå, så da gjør det ingenting!! blir nok en deilig slapp dag forran tvn til en forandring 🙂

  1. Fotballfrue

   Signerer den! God bedring <3

   Klem 🙂

 11. Deilig med et casual antrekk innimellom da 🙂 Du ser fin ut uansett!

  My Fashion Inspiration

 12. Hei.
  Kan du kjapt beskrive kostholdet deres?
  Hva er det dere holder dere unna og hva er lov?

  Kort sagt : Hva er JA mat & hva er NEI mat?

  1. Fotballfrue

   Ingengting som er ja eller nei mat. Vi har matvarer vi spiser mer av, og matvarer vi spiser mindre av, akkurat som alle andre som er bevisste med hva de spiser.

   Vi spiser svært lite ris og kornprodukter, sukker holder vi oss nesten helt unna, og kun moderate mengder melk. Smør, fete meieriprodukter og grønnsaker spiser vi mer av 🙂

   – C

 13. God helg til deg Caroline 🙂

 14. Slettet du det ene bilde bort fra innlegget ??

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg likte det ikke 🙂

   – C

 15. Skal du ta silikon?

  1. Fotballfrue

   Når? Hva mener du nå? :p

   – C

 16. Men hvorfor overnattet dere på hotell i utgangspunktet?
  Altså, i stedet for å ha en 3-retters i Skien og deretter
  ta taxi hjem eller noe slikt, i stedet for å overnatte på hotell
  20 min unna det vakre huset deres?

  1. Fotballfrue

   Deilig å sitte på hotellet å ta et glass vin og roe seg ned før maten 🙂 Etter maten er det kort vei hjem, i tillegg til at det er en deilig hotellfrokost som venter på oss neste morgen 🙂

   – C

 17. Hei Caroline 😀 Lurte bare på om du fortsatt har personlig trener? Tenker å skaffe meg noe slikt selv… hva synes du om det? Og dersom du sluttet med det, hvorfor?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har en pause ut sommeren i hvert fall, vil bare teste hvordan det funker om jeg gjør noe av det samme på egenhånd 🙂

   – C

 18. Hei Caroline 🙂

  Legger bare igjen en liten hilsen i kommentarfeltet ditt for å si at du har en super blogg, og du er en kjempestor inspirasjon for meg både i forhold til lavkarbo-livsstilen og på motefronten 🙂 Ha en strålende lørdagskveld 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 19. Hei!.. nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar (og det for aller første gang;) Min datter og jeg så dere når dere kom ut av hotellet idag, og jaggu har vi ikke kommet med på bilde også 🙂 God helg, vakre!

  1. Fotballfrue

   Haha, så festlig 😀

 20. Du er jo fin uansett hva du har på deg. Likte genseren din veldig godt!
  For noen fantastiske blomster. Avskårene blomster er så koselig til helgen. Kjæresten min er også flink til å overraske med det innimellom 🙂

 21. Så vakkre bilder ! 🙂 Jeg er så misunnelig på deg som har en så dyktig fotograf, de bildene gjør seg virkelig ute i ekte lys!! Kjempe lekkre !! 🙂

  Må bare spørre deg om noe, hvilken modell har du av apple pc`ene ? 🙂 Er du fornøyd ?

  Jeg har fått den andre boken din, og er så heldig at jeg får loddet den ut til en av mine lesere. Jeg har noen sponsorer som sponser meg med gaver til giveaway, men denne syns jeg det er ekstra stas å lodde bort ! 🙂

  Ønsker deg en fortsatt nydelig helg 🙂
  klem

  http://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Jeg har macbook pro, og er veldig fornøyd 🙂

   Klem!

 22. Så nydelige blomster du har kjøpt 🙂 Kos dere masse med grillkveld 🙂

 23. Marita Ø

  Du er jo like flott, uansett hva du kler deg i 🙂 Dagen-derpå er det alltids best å ha på seg behagelige klær 🙂 Håper dere får en herlig lørdagskveld 🙂

 24. Hei! Der jeg jobber (Tango Liegata i skien) har alltid roser på hver stasjon i salongen. Å da jeg skulle velge roser så jeg de lilla rosene du alltid har, som minnet meg skikkelig om deg! (husker ikke navn)! Å de er de fineste rosene vi har hatt noen gang! De er blitt super store å såå fine 😀

  Takk for intern tips! hehe..

  1. Fotballfrue

   Memory Lane <3

 25. Nora Elise

  Heihei, jeg har bare et lite spørsmål, hvor er den genseren fra, den er kjempe fin!! Har lett etter akkurat sånn type genser veldig lenge! 🙂

  1. Fotballfrue

   Gina 🙂

   – C

 26. Tusen takk for tips til storbyer å reise til! Har du tips til fine hoteller i København? Jeg har nemlig aldri før vært i København og tenkte vel at det nå er på tide å utforske byen!:) Hvorfor er egentlig Milano så skuffende? Jeg har kun hørt lovord om byen og det er en av få byer man faktisk burde dra til, om man elsker å reise, men kanskje det ikke stemmer.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker hotell admiral 🙂

   Milano var. . jeg vet ikke. Skuffende på flere hold, men spesielt maten og utvalget av restauranter / fine og ordentlige natklubber / barer. Men det kan jo være vi var uheldige, for jeg har også hørt mange som liker seg der, så vi vurderer en tur til. . Må bare gjøre litt research, kanskje? Shoppingen der er veldig bra, da 🙂

   – C

 27. Kor er boksene fra, på bildet nederst? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *