Helaften

Å, dere! Vi endte opp på hotell i Skien for natten, takket være fantastiske naboer som gjerne ville passe på Hugo og Ronaldo. Så nå blir det skikkelig helaften på oss. Middagen er i skrivende stund på Jacob & Gabriel, vi venter på en 3-retter mens vi deler en flaske Piemonte. Utrolig deilig vær det ble, forresten! Ble så glad da solen møtte oss etter filmen .. som var utrolig bra! Gleder meg til neste 😀

20120803-221511.jpg

20120803-221538.jpg

41 kommentarer

 1. Ragnhild

  Kos dere masse 🙂
  Klem!

 2. Marthine

  Så herlig 😀 Det fortjener dere <3
  Kos dere masse 😀

  Klem <3

 3. Ikke for å skuffe deg, men kommer ingen «neste» batman film.. Ikke med Christian Bale som batman hvertfall.. Og uten ham blir det ikke det samme

 4. Så fine Bilder, kos dere på hotell;–) har dere tenkt til å dra tilbake til Farris bad i Larvik?

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg absolutt 😀

   – C

 5. Du må vente lenge hvis du gleder deg til neste Batman-film. Dette er den siste 🙂

  1. Den siste fra samme director, kan fort hende at selskapet vil lage flere. Alt handler om penger i Hollywood 🙂

 6. Jeg har sett den filmen på kino flere ganger nå, og blir like forbanna hver gang. For det kommer jo ikke flere! Dette var jo siste batman film av den regissøren 🙁

  1. Fotballfrue

   Utrolig kjedelig :/

 7. Jeg er selv tynn, og er egentlig imot kroppsfiksering..men.Og jeg mener virkelig ikke være frekk, selv om det sikkert ikke er noen vei utenom. Et helt ærlig spørsmål: Er du så tynn fordi du ønsker det, og syner det er det som er penest på deg? Trives du med å være så tynn som du er?

  Igjen- jeg håper ikke du tar det for ille opp, for det er ikke ment i en frekk tone.

  1. Fotballfrue

   Jeg er som jeg er, det er vel alt jeg kan si? :p

   – C

   1. Ja, eller du kunne jo eventuelt ha svart på spørsmålet? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, det er jo svaret mitt. Jeg liker kroppen min, og er tynn fordi jeg alltid har vært sånn.

    – C

   3. Men Caroline er du virkelig så tynn fordi du er det? Eller er det kanskje fordi du ikke spiser noe usunt og løper 12 km på mølla flere ganger i uka..?
    Dette høres vell også frekt ut, men er et helt seriøst spørsmål og jeg tror dette er grunnen til at du får så mye kritikk..

   4. Fotballfrue

    Spiser jeg ikke noe usunt? Hvordan vet du det? Løper jeg 12 km. på mølla flere ganger i uken? Hvordan vet du det? Jeg løper maks 50 km. i uken, trener styrke og er generelt opptatt av å være aktiv, fordi jeg mener mennesket er skapt for å være i aktivitet, ikke for å sitte på rumpa halve dagen. Skeier ut gjør jeg hver eneste uke, spiser og koser meg, spesielt med vin og sjokolade, det er min «last» Må man bøtte i seg pottis og kaker for å skeie ut?

    Her har du vel egentlig bildebevis på at jeg er naturlig tynn: https://fotballfrue.no/?p=15339

    Jeg er så lei av alt dette. Samme hvor mye jeg poengterer og skriver om det, er det alltid noen som skal stille spm.tegn ved min livsstil. Utrolig slitsom å måtte forsvare den hele tiden.

    – C

   5. Kristina

    Beklager å måtte si det, men det å forsvare kroppen din må du bare bli vant til når du er en offentlig person slik du er, og har en såpass «kontroversiell» kropp.

   6. Fotballfrue

    Ja, hvis du mener det er kontroversielt å ha BMI innenfor hva som er normalt :p Er vel heller et tegn på hvor samfunnet er på vei helsemessig. Folk tror jo jeg er syk fordi jeg trener 5-8 timer i løpet av uken og spiser sunt.

    – C

   7. Lise: Kroppen vår er skapt for å være i aktivitet og å spise sunt. Om Caroline er tynn pga det, så er det med andre ord helt naturlig 🙂 Som Caroline nevner, man må ikke proppe i seg usunne matvarer å sitte på ræva for å kunne kalle seg naturlig tynn.

 8. det så koselig ut! 🙂
  Kos dere videre 😀

 9. Håper dere koste dere 🙂
  Ett spørsmål: Tenker dere på å få barn i nærmeste fremtid eller i de hele tatt?

 10. Håper dere koste dere 🙂
  Ett spørsmål: Tenker dere på å få barn i nærmeste fremtid eller i det hele tatt?

 11. Caroline KN

  så koselig! Hva syntes du om den nye Batman- filmen? Jeg syntes den var veldig bra.

  Ha en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Loved it 🙂

   – C

 12. Michelle

  Så kjekt at dere koser dere 😀 Høres fantastisk ut! God helg videre <3

 13. Hei! Hvor lang tid tok det fra du bestillte til du fikk bordkortene fra bellenza.com? Betalte du noe frakt/toll? Har veldig lyst på slinke 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, det husker jeg ikke :/ Er jo noen år siden nå, men det er klart det ble en del i avgifter. Du kan regne ut det på toll.no 🙂

   – C

 14. Så deilig! De har god mat der, forresten

  1. Fotballfrue

   Ja, virkelig 🙂

   – C

 15. Åh, så koselig! Viktig å gjøre sånn inni mellom! 🙂

 16. Det er den siste av Nolans Batmanfilmer er jeg redd

  1. Fotballfrue

   Så utrolig kjipt :/

   – C

 17. Katarina

  Hvor er armbåndet fra? Super fint!!:)

  1. Fotballfrue

   Kommer snart på treasures.no 🙂

   – C

 18. Katarina

  Hvor er armbåndet ditt fra? Det var super fint!!:)

  1. Fotballfrue

   Det kommer snart i nettbutikken vår 🙂

   – C

 19. «…deler en flaske Piemonte.»

  Man kan faktisk ikke si at man «deler en flaske Piemonte». Fra Piemonte får man alt fra heftige nebbioloviner, lette og enkle barbera´er og dolcetto´er, Asti spumante og Brachetto. I tillegg til roséviner og hvitviner.

  Om du ikke vet hva du drakk, så holder det å skrive fargen. Om du er modig, tar du bilde av vinen og legger opp på bloggen. 😉

  1. Fotballfrue

   Hva mener du nå? Du deler jo en Piemonte, uavhengig av hvor spesifikk man er. Deler jo for eksempel en sjokolade, uavhengig av hvilken type det er.

   Hvorfor skal jeg legge ut bilde? Og hvorfor skulle det være modig av meg?

   – C

   1. Helene

    Nei, det gjør man ikke, akkurat av den grunn at det i området produseres så totalt ulike viner. Det er helt normalt å prøve å fremstå som en større vinkjenner enn man er ved å bruke den slags uttrykk – du er ikke alene om det! Da er det bedre å prøve å «snobbe ned» og skrive at dere drakk en god rosé fra Piemonte. (Går her ut fra at det var vinen på bildet som var Piemontevinen.)

    Du kunne lagt ut bilde fordi leserene dine kanskje hadde synes det var spennende å prøve samme vin.
    Det hadde vært modig fordi du tidligere har fått en del pes for å ha valgt å servere Blue Nun Sparkling i bryllupet ditt, og attpåtil kalt det en champagne.

    Det er ikke flaut å like enkle viner (det tar tid og trening å utvikle god smak), det er myyyye flauere å late som de enkle vinene man liker er finere enn de egentlig er.

   2. Fotballfrue

    Tror du har litt livlig fantasi, jeg :p

    God helg 🙂

    – C

 20. Fantasi er ikke en del pensum på WSET Advanced Diploma. (Som forøvrig er en passe grundig vinutdannelse, om man lurer.)

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *