Snapshots i regnet

Noen få bilder på dagens antrekk før jeg stikker opp og vrenger av meg klærne til fordel for joggebukse og hettegenser. Det ble ikke noen restitusjonsøkt i dag, snarer heller en hviledag, så er jeg tilbake for fullt i morgen. Kjente rett og slett at jeg hadde null energi og lyst, og da er det like greit å starte med en knakende god økt i morgen i stedet. Å lytte til kroppen er det lureste vi kan gjøre.

Bukse, bluse, sandaler H&M / Veske Selected Femme / Ring Treasures.no – Hasla / Armbånd BikBok / Olympos

Nå skal jeg lage mat til meg og mannen i mitt liv, laks står på menyen i dag, og kakaoen som skulle bli dessert er allerede borte. Hihi, vi klarte ikke vente 😀

96 kommentarer

 1. Herlig å se at du prøver å tviholde på sommerfølelsen i fine sommerlig klær:-) Du ser flott ut! Skjønner likevel godt at joggebuksa venter;-)

 2. wooowwww.. lekkert lekkert lekkert!!!
  Likte godt den gule buksen som en kontrast til det storte, samtidig som fargene i blusen blir fremhevet:)
  I dag var du skikkelig flott Caroline<3

 3. Du er bare sååå vakker Carloine! Misunner deg såå sykkt 🙂 Er din No.1 fan! 🙂

 4. Du er bare såå vakker Caroline! 🙂 Misunner deg så syykt mye 🙂 Er din No.1 fan! 🙂

 5. Hva slags krølltang bruker du får å få de fine bølgene i håret ditt? Kunne du eventuelt lagt ut en link om hvor jeg kan få kjøpt den. Kjempe fint =)

 6. Hi! I really like your blog, your photo’s and content you post are just so great! I really hope we get to know each other as I will be visiting your blog often! Feel free to stop by my blog! I just started it yesterday :).

  Ziqqua.blogspot.ca

 7. Så flott og fresh du er! Og du er tusen ganger finere med dine egne negler:-))

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Venter på ny negletime :p

   – C

   1. Så ikke før det ble nevnt, men er enig. Så deilig å se deg med naturlige negler. Du kler utrolig godt å være «bare Caroline» hvis du skjønner hva jeg mener?
    Jeg håper å en gang se deg i skulderlangt hår jeg da… det blir sikkert den dagen du får bebiss. Tro meg, da er langt hår noe herk. Jeg klippet håret til rett under ørene like etter jeg fikk første bebiss. Det var så befriende! Mistet dessuten utrolig mye hår i ammeperioden så det var vel egentlig det beste.. morsomt å ha prøvd det i allefall!
    Ellers superfine bukser! Ser ut som det er divided buksen? De er supergode å gå i!

 8. Du kler gule bukser og du! Kjempefin 🙂

 9. Så utrolig pen du er uten løsnegler! 🙂

 10. Kristin

  Oj, har du tagit bort naglarna…det var ovant att se dina naturliga.
  Vilken sommrig och fin outfit! Du ær vacker 🙂

  Ha en trevlig kvæll! Kram 🙂

 11. Synes du har en utrolig fin, trendy og feminin klesstil<3 Skulle gjerne likt å sett deg style noen antrekk med litt mer "praktiske" sko, synes nemlig det er vanskelig å style tilsvarende antrekk, i en mer aktiv-hverdag-setting..:)

  -K-

 12. Likte neglene dine 🙂 Så naturlige og fine.

 13. Hei fine deg, hva bruker du for å bølge/krølle håret ditt!?

 14. Martine

  Nydelig <3

 15. Lurer egentlig på om du vet av noen skikkelig gode rødviner vi lavkarbere kan drikke som er på papp?:) Skal på hyttetur i helga, og da er det så kjekt med en 3-liter:)

  Tar forsåvidt imot gode tips til vin på flaske også!:) Hva er dine favoritter?

  1. Fotballfrue

   Spør på polet, de har oversikt over hvor mye sukker som er i vinen 🙂

   – C

 16. Ooh! Elsker buksa 😀 *løpeogkjøpe* 🙂

 17. Jeanette Mathisen

  Hei 🙂 Kjempe fint antrekk du hadde på i dag vakre deg 🙂 Ha en fin treningsøkt i morgen i stedet du 🙂

 18. Hva tenker du om at du ikke fikk komme på Sommertid, men at Linnèa Myhre får komme? Og hun har jo spiseforstyrrelse og er tynnere enn deg. Jeg personlig synes du er ett mye bedre forbilde, du trener og spiser sunt osv, jeg skjønner ikke hvorfor du ikke fikk komme, men at Linnèa får komme. Synes ikke du det er litt dårlig gjort?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke om jeg synes det er dårlig gjort, men om hun får komme, så ser jeg ingen grunn for at jeg ikke burde få komme.

   – C

   1. Celine

    Dette er ikke ment som kritikk mot Caroline, men Linnéa står jo åpent frem med en spiseforstyrrelse, noe hun (basert kun på å lese bloggen hennes, jeg kjenner henne ikke personlig) har slitt med i flere år. Hun har en helt annen type blogg enn Caroline, der hun kanskje èn gang i uken lufter tanker og meninger, og trekker paralleller til sitt eget liv. Så å si «Linnéa er jo tynnere enn deg, da burde du også få komme» synes jeg blir merkelig, for det er to vidt forskjellige personer, med to helt forskjellige vinklinger på bloggene sine. Linnéa er et godt forbilde på sin egen måte.

   2. Fotballfrue

    Jeg skulle dit for å promotere boken min, i likhet med henne. Å promotere en sunn og aktiv livsstil kontra å snakke om spiseforstyrrelser og depresjon er to forskjellige ting, ja.

    – C

   3. Men konteksten rundt Linnea sin opptreden er vel noe annerledes enn den du, Caroline, skulle vært med på?

   4. Fotballfrue

    Jeg skulle også prate om boken min… som tross alt er en bok som handler mye om mat. Så nei.

    – C

   5. Forskjellen ligger vel i at Linnea har innrømt at hun har en spiseforstyrrelse.. ?

   6. Fotballfrue

    Hva mener du med dette? Jeg har snakket åpent om at jeg tidligere har hatt en vanskelig periode rundt dette med kropp og mat, for å slippe slike ting som du kommer med nå. Dette var en kort periode i 2006, og det er sårende for meg om folk peker en finger mot meg og mener jeg er syk, når jeg er veldig obs på hva det å være syk innebærer. Jeg er opptatt av helse. Ingenting annet.

    Forskjellene på meg og Linnea er mange, men hun er faktisk både syk og deprimert, og jeg synes det er like rart at tv2 ønsker å vise dette på TV, fremfor en som er frisk og lever en sunn livsstil. Og jeg har ingenting imot Linnea, jeg syns hun er en kjempeflott og dyktig ung, kvinne, bare så det er sagt.

    – C

   7. Sikkert andre/flere grunner til hvorfor det ikke ble aktuelt å ha deg med, men det er vel greit å ha noe å «skylde» på 🙂

   8. Fotballfrue

    Da kunne de vel sagt at de fikk en gjest som heller var mer aktuell? I stedet for å skylde på at jeg er «sykelig undervektig og sykelig opptatt av mat og trening»? Veldig lite voksent. I tillegg hadde de diskutert vekten min innad i redaksjonen, hvilket de ikke har noe grunnlag for å gjøre. Veldig frustrerende for meg, som i følge bmi er innenfor normalen. For en syk verden vi faktisk lever i. At slike mennesker jobber med tv gjør meg så utrolig flau.

    – C

   9. Kristin

    Uavhengig av at de valgte å ikke ha med deg, hvorfor mener du det er «rart at tv2 ønsker å vise dette på TV», dvs en som er syk og deprimert? Jeg mener det er positivt med større åpenhet rundt slike temaer.

   10. Fotballfrue

    Dette er ingenting jeg tenker å diskutere, jeg snakker om det å ha en sunn og aktiv gjest (som de valgte bort) kontra å velge en som fremmer det totalt motsatte. De beskylder meg for å være syk og velger meg bort på grunnlag av det, mens de i ettertid velger å ha med en som faktisk er syk. Det er det jeg snakker om. Mer har jeg ikke å si om saken.

    – C

   11. Kristin

    Nå var det ikke dette jeg spurte om. Spørsmålet hadde ikke noe med deg eller ditt tilfelle å gjøre, som jo var det første jeg skrev! Synd du ikke vil uttale deg.

   12. Fotballfrue

    Jeg skriver at jeg synes det er LIKE rart at de ønsker å vise depresjoner og spiseforstyrrelser på tv, som å velge bort å vise en person som er sunn og frisk og som liker å lage (sunn) mat. Skjønner du nå hva jeg mener?

    – C

   13. Kristin

    Jeg skjønte hele tiden hva du mente med det, men du skjønte ikke at det ikke var det jeg spurte om..jeg spurte om hvorfor det i det hele tatt var «rart». Men whatever, svarene dine taler for seg selv.

   14. Fotballfrue

    Jeg sier ikke at det i seg selv er rart, da har du misforstått. Jeg sier det er rart at de viser det ene og velger bort det andre. Les hva jeg skriver.

    – C

   15. Kristin

    Ok, du skriver på en måte som kan lett misforstås.
    Forøvrig kan nok Linneas selvinnsikt være en grunn til at de ville ha med henne…

   16. Fotballfrue

    Jeg har svart på spørsmålet ditt, ganske klart og tydelig 🙂

    Forøvrig kan nok Linneas selvinnsikt være en grunn til at de ville ha med henne

    Fordi hun innrømmer og er åpen om sine spiseforstyrrelser?

    Hva mener du da jeg skal gjøre? «Plea Bargain» og vedgå spiseforstyrrelser (som jeg ikke har), bare for å bli akseptert av enkelte?

    Nei, Kristin, hvis jeg var deg ville jeg nok heller tatt en titt på min egen selvinnsikt. Har du evne til å vurdere om jeg har spiseforstyrrelser?

    – C

   17. Pernille

    Synes Caroline svarer ganske klart og tydelig på spørsmålet ditt, Kristin! Du spør hvorfor Caroline synes det er rart at Linnea er der, hvor hun svarer at hun ikke synes det er spesielt rart i seg selv, men satt i lys av at hun selv ikke fikk være med, så er det rart.

    Du skal være ganske vrang om du ikke klarer å se det ut i fra svarene til Caroline…

   18. Kristin

    Om du tolker den setningen slik, så misforstår du. Jeg har virkelig ingen formening om du har spiseforstyrrelser eller ikke. Det jeg mener er at også mennesker som ikke nødvendigvis selv har sf, kan påvirke negativt i den retning, uansett. (Snakker av erfaring, og ja – jeg vil si at jeg har god selvinnsikt).. Uansett, skjønner at vi ikke ser likt på saken.

   19. Jeg liker bloggen din kjempegodt Caroline, men syns kanskje du bør være forsiktig med å beskylde Linnea for å FREMME en syk livsstil. Jeg føler i alle fall ikke at bloggen til Linnea Myhre fremmer spiseforstyrrelser, heller tvert i mot.Selv om man har en sykdom betyr ikke det at man fremmer denne ved å ha åpenhet rundt den.

    Bare så du vet det så er ikke dette kritikk mot deg som person, men syns det blir feil av deg å slå fast at hun fremmer denne sykdommen som det skulle vært noe positivt.

    Syns det var trist du ikke ble med på tv2, men det kommer sikkert flere anledninger for det 🙂 Antrekket ditt likte jeg kjempegodt, og håper du får en fin dag videre 🙂

    Tine

   20. Fotballfrue

    Nå blir ting blåst veldig ut av proporsjoner her, jeg har aldri sagt at hun fremmer dette! Hvor i alle dager tar du det fra?

   21. Dette sier du litt lengre oppe, Caroline: «Dette er ingenting jeg tenker å diskutere, jeg snakker om det å ha en sunn og aktiv gjest (som de valgte bort) kontra å velge en som fremmer det totalt motsatte.»

    Der sier du jo direkte at Linnea FREMMER spisefortyrrelser, noe hun da ikke gjør. Å snakke om det kan derimot bidra til å øke generell forståelse og kunnskap om sykdommen.

   22. Fotballfrue

    Fremmer var kanskje feil ord, representerer passer bedre.

    – C

   23. Mariell

    Linnéa skriver om sine spiseforstyrrelser til «skrekk og advarsel» for leserne, og har flere ganger sagt at hun ikke unner noen i verden de problemene.. Du har kanskje ikke spiseforstyrrelser, men kroppen din fremstår på bloggen som et «forbilde» for leserne dine, og du oppmuntrer til din livsstil. Forskjellen ligger ikke i hvor tynn dere er, men hvilke holdninger som fremmes på bloggene deres.

   24. Fotballfrue

    Så fordi jeg oppfordrer til en sunn livsstil, så er det verre? For å si det sånn, det er svært mange glade, sunne, bevisste og aktive mennesker på TV.

    – C

   25. «jeg snakker om det å ha en sunn og aktiv gjest (som de valgte bort) kontra å velge en som fremmer det totalt motsatte.» DET var frekt, Caroline! Linnea viser kun sin negative frem på bloggen sin, og selv vennene hennes har sagt at hun ikke ligner på den personen som er på bloggen. Hun sa selv at hun klarer bedre å skrive om sin negative side. Virker som at du tar bloggen hennes som en faktabok. Jeg tror grunnen til at folk liker henne er måten hun skriver på og ikke reklamerer for selvbruning, sminke…

   26. Fotballfrue

    Nå sporer du litt av her, Marit. Jeg snakker kun om bloggen, og ikke hvem Linnea er privat. Jeg har snakket med henne ved flere anledninger, og hun er en kjempehyggelig jente. Jeg har ikke ett eneste negativt ord å si om henne 🙂

    Jeg har også poengtert et annet sted i denne diskusjonen at bruken av ordet «fremmer», ble litt feil.

    – C

   27. Marit:
    «jeg snakker om det å ha en sunn og aktiv gjest (som de valgte bort) kontra å velge en som fremmer det totalt motsatte.»

    Hvordan oppfatter du dette som frekt, Marit? Gjennom bloggen fronter (eller fremmer) ikke akkuratt Linnea det å være sunn og aktiv…? Olalomper (og andre ting hun spiser/gjør) som hun skriver om på bloggen er jo langt fra hva Caroline blogger om. Jeg vil faktisk si det er det totalt motsatte… 😉

    Bra blogg Caroline! Syntes du skriver veldig bra. 🙂

  2. Eirik Larsen

   Nå har vell Linnèa en underholdningsverdi som overgår de fleste bloggerene her til lands. Hun fortjener all den oppmerksomheten som hun får.

   1. Fotballfrue

    Linnea er supermorsom, men det er vel smak og behag, Eirik?

    Det var uansett ikke det som var poenget. Poenget var forskjellsbehandlingen.

    – C

   2. Eirik Larsen

    Jeg har ikke lest boken din, men det var bøker om kosthold, trening og slanking som fikk Linnèa inn i spiseforstyrrelsen. Det naturlig at hun får være med i Sommertid i ‘og med at hun skal legge ned bloggen og på en måte legge den siden med syke-Linnèa som vi ikke fikk lest om i bloggen. Det er ikke forskjellsbehandling å gi oppmerksomhet til enkelte.

   3. Fotballfrue

    Linnea ble påvirket av en Grete Roede bok, hvor temaet er minimale mengder med mat og slanking. Min bok handler om normale mengder mat, matglede og en aktiv livsstil. Disse to kan ikke sammenlignes.

    Jeg er enig at min og Linneas situasjon ikke er identisk, og det har jeg heller aldri hevdet. Men et paradoks, det er det.

    I utganspunktet er selvfølgelig ikke det forskjellsbehandling, men når grunnlaget for å droppe meg er egenkomponerte påstander om at jeg er syk, er det litt rart å slippe til en person som faktisk er syk. Ikke noe vondt om Linnea, hun fortjener all den oppmerksomheten hun kan få. Det er ikke feil at hun er på TV, men feil at jeg ikke fikk være med.

    Men uansett synes jeg det blir helt feil å sitte her i kommentarfeltet og diskutere henne. Hun er en kjempehyggelig jente, som jeg er så heldig å prate litt med nå og da, og jeg ønsker henne alt godt 🙂

    – C

   4. Nellis

    Den store forskjellen er at Linnea sier hun er syk og at hun jobber for å bli frisk, mens noen i TV2 oppfatter deg som at du er en sykelig tynn person som benekter at du er syk og mener at du har en sunn kropp og livsstil.

    Det er klart at det er stor forskjell på å være syk og innrømme det, og å være syk og mene at en er sunn og er et forbilde for andre. Så at TV2 valgte å ha med Linnea er ikke rart eller et paradoks på noen måte. Men vurderingen deres om at du er sykelig tynn – den er ganske tynn ja, og selvfølgelig veldig oppskakende for deg!

    Jeg mener ikke du er sykelig tynn, så jeg synes at du kan føle deg forurettet med rette! Men at det er et paradoks at Linnea fikk komme og ikke du – den er jeg ikke enig i.

   5. Det som er den største feilen er vel at Katharina Flatland er programleder. Hun skriver mye mer om trening enn det du gjør, prater om å løpe til hun spyr, og står opp klokken 5 for å sykle to mil…

    Dobbeltmoral

 19. Therese

  Så utrolig stilig! blusen og buksa passa godt sammen 🙂 du er nydelig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 20. Buksa er rett og slett perfekt 😉 Gult er kult!!!

 21. Hei, fin den gule buksa, jeg har en veldig gul sommer i år, har nettopp kjøpt meg en gul sommerkjole men har superproblemer med å finne kult tilbehør… Har du noen tips til hvilke farger og smykketyper som kan passe, skal nemlig i bryllup nordpå og tror jeg trenger bl.a. en bolero eller et sjal…

 22. Alexandra Pettersson

  Hej!

  Mitt namn är Alexandra och jag bor i Sverige och jag har läst din blogg nu i snart en månad och är helt fast! Får sån inspiration ang kläder och heminredning och så äter jag LCHF vilket gör det ännu bättre. Men snääääällla kan du inte börja skriva på engelska. Det skulle verkligen underlätta. I dagsläget orkar jag inte läsa dina inlägg för det tar för lång tid. Tror att fler skulle bli glada om du började skriva på engelska, eller kanske både och (norska och engelska).

  Keep up the good work 🙂

 23. Michelle

  Utrolig fint sommer outfit Caroline! Det lyste virkelig opp 😀 Ja, viktig å lytte til kroppen… har gått på en del smeller der opp gjnnom tidene, men har blitt en del flinkere til å høre etter nå 😉 Håper dere har kost dere med en deilig middag 🙂
  klem

 24. Hvor er de pottene fra og hvor har du fått kjøpt de buskene som er oppi? 🙂

  1. Fotballfrue

   Plantasjen 🙂

   – C

 25. Wow 😉 Nice outfit 😉

 26. Heeei vakre du,har fulgt bloggen din en stund og har bare et spørsmål-hvorfor poserer du på absolutt alle bilder? Ser alltid ut som tatt rett ut fra et motemagasin,hadde vært så flott med noen «naurlige» bilder for en gangs skyld! Bloggen hander jo om livet ditt-er sikker på du ikke går rundt og (unnskyld uttrykket)-ser ut som en dukke til enhver tid?!El poserer,for den saks skyld..
  Ikke misforstå-du er ei nydelig jente med et godt indre-men litt mer naturlighet hadde gjort seg!

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg også, bare å se på innlegget fra i går 🙂 Her viser jeg jo frem antrekket, og da er dette den beste måten.

   – C

 27. Høres lurt ut 🙂 Håper du har hatt en fin hviledag! Litt godt i dette været. Du ser forresten fab ut!!

 28. heei Caroline 😀 Dette har egentlig ikke noe m innlegget å gjøre, men jeg sitter med den fine boka di i hånda. Jeg har så lyst til å prøve ut de hjertekonfektene de ser sååå gode ut..nammm 😀 Men jeg har vært rundt i noen butikker i dag og finner ikke de peppermynte og karamell ekstraktene, vet du hvor man kan få tak i disse ? Digger boken og bloggen din 😀 du er jo bare en stor inspirasjonskilde og det er så gøy å titte innom her 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 🙂

   Du finner de på Panduro.

   Klem!

 29. Hvordan krøller du håret?

 30. Camilla

  SÅ fint antrekk! Bra at du trosser været og kjører sommerstil;)
  Du gir meg så utrolig mye inspirasjon og motivasjon! Når det gjelder trening, matlaging og klær! Er jeg umotivert til å trene klikker jeg meg inn og etter noen bilder av deg og treningsgleden din blir det en løpetur;) På klesfronten også, din hverdagsglamour stil er så inspirerende! Er jeg umotivert til å kle meg fint tenker jeg på deg og finner frem en kjole, et skjørt eller en fin topp! Da føler man seg så fin!

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 😀

   Klem!

 31. Filippa

  sitter å ser igjennom litt gamle blogginnlegg 🙂
  ser at du trente mye spinning og rockering før.. hvordan syns du det var ? selv trener jeg mest spinning, men så at du hadde gjerne en løpeøkt i forkant eller etterkant av 1 times spinningtime.. ? jeg for min del er helt tom etter 60 min, hvordan klarer du å holde energien oppe så lenge?
  og ang rockeringen, hvorfor har du evnt sluttet, og hadde den effekt 🙂

  Ønsker deg en god natt 🙂

  1. Fotballfrue

   Trente aldri mye løp før spinning, men var ofte med på 45 min. spinning, og da løp jeg gjerne 15 min. før 🙂

   – C

 32. Hei! Er det mulighet for at du kan vise enten med videoblogg eller bilder hvordan du krøller håret ditt? 🙂

 33. Kjempefint antrekk! Elsker den buksa 🙂 Kos deg i kveld!

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 34. Such a beautiful blouse! You look so pretty!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 35. Hei Caroline 🙂
  Jeg bare lurer på en liten ting.
  Du har jo teipet på hår, hvordan blir det da når du vasker det?
  Du har vell fall og bølger i håret ditt naturlig. Ser det ikke litt rart ut vis det løshåret er helt rett også er håret ditt bølgete?
  Blir det ikke veldig slitsomt at du må rette det hele tiden da?

  Elsker forresten bloggen din! Du er et stor forbildet

  1. Fotballfrue

   Jeg har naturlig rett hår, det går helt fint å vaske det, akkurat som vanlig hår 🙂

   – C

 36. Hei Caroline! Antrekket var kult; elsker at du klarer å «pulle off» (!) gule bukser, som jeg trodde var ute for 5 år siden.

  Men du. Kan du ikke ha spørsmålsrunde snart? Det hadde vøri gærbra ;D

 37. Du er så utrolig nydelig, Caroline, akkurat som vanlig! <3
  Tror det må være været, jeg, følte meg på akurat samme måte i dag: helt tom for energi og tidenes sjokoladesug 😛 Den kakao-oppskriften din var perfekt timing 😉 😀

  Jeg har vært fast leser av bloggen din i nesten 2 år nå, men har ikke vært så flink å kommentere… Men vil bare si at du er en enorm inspirasjon fra meg. Til å komme seg opp av senga, møte dagen, og gjøre det beste man kan ut av den! Du er alltid så sprudlende, og har bestandig en positiv innstilling, selv til utfordringer, og det er så utrolig inspirerende! Føler jeg blir så oppmuntret og motivert av å lese bloggen din, blir jo nesten avhengig 😉 Men det er veldig viktig for meg å se at det går an, at noen får det til, at noen faktisk lykkes. At det ikke bare er en uoppnåelig drøm å ha det bra, og nyte livet. Verden i dag er så altfor mørkt, og janteloven står altfor sterkt i samfunnet. Verden trenger flere mennesker som deg, som kan stå i mot det! Takk for at du er den du er, og for at du fortsetter å stå på, og være deg selv tross all den massive motstanden du har hatt!! Jeg beundrer deg for den styrken du har, for at du tør å være deg selv.
  Please fortsett! 😀

  Stor klem fra Naretha <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig vakre ord <3 Disse skal jeg ta med meg videre.

   . . og ja! Jeg tror sjokolade hører en regnværsdag til 😉

   Mange klemmer <3

 38. Tenkte automatisk på deg når jeg så alle de fine klærne på denne nettsiden her; http://www.missguided.co.uk
  Du burde sjekke den ut:D

  1. Fotballfrue

   Oooh, takk for tips 😀

   – C

 39. Nydelige deg! Elsker kobinasjonen mellom buksen og blusen!
  Håper dere hadde en fin,fin kveld! 🙂

  <3 astudentway.femelle.no

 40. Så stilig det var med gul bukse, og hvertfall i kombinasjon med den blusen 😀

 41. Karianne

  Hallois. Dette er kanskje irrelevant til temaet, men jeg må likevel prøve. Jeg har slitt med beina mine i alle år, jeg går skjevt. Jeg har ikke anelse hvorfor, men når jeg prøver å gå rett, altså strekke ut beina, så gjør det dødsvondt. Og jeg er 13 år, og som i likhet med de fleste andre, går jeg i converse. Men når jeg går, merker jeg at det belaster beina veldig. Og mamma sier at det ødelegger beina ved å gå i slike sko 🙁 så derfor burde jeg vel skaffe meg noen ordentlige sko, og du er jo ekspert på trening, så eg lurte på om du hadde noen tips?

  Du er helt fantastisk! Jeg og mamma hadde blitt innmari glad om du kunne svare! :):)
  Masse klemmer!

 42. Kjempefint outfit Caroline! 🙂

 43. Så fint dere har det utenfor huset! Nydelig bluse! 🙂

 44. hei! kan du noen gang fortelle om hele dagen din, sånn forhold til blogg, hva må du gjør untatt og blogge? og hva jobber du med??

  1. Fotballfrue

   Du kan lese om det her: http://fotballfrue.no/?page_id=882

   – C

 45. Elsker kobinasjonen mellom buksen og blusen og elsker blomster print.Velkommen til polsk – norsk blog om mote! http://piekniejsze.blogspot.no

 46. dette antrekket var skikkelig kult! har en topp som ligner veldig på den du har på, så spørs om jg må ut og handle meg gul bukse! 🙂

 47. Mona Nergård

  Jeg må bare si at jeg synes du er utrolig flott, og dere har ett skikkelig drømmehus. Det er synd at det skal bli fokus på vekten din, men det bunner vel mest i misunnelse for de som må hakke på deg. Jeg er selv overvektig, å ønsker å komme ned i vekt når jeg er ferdig med å amme, så du er heller en inspirasjon enn noe negativt. Stå på og vær den flotte personen du er. Jeg kunne ønske moteverden tenkte på oss som må bruke str 46/48 med tanke på snitt, farger og mønster… Selv om jeg er stor ønsker jeg ikke å kle meg i noe som ser ut som en sekk.. Det antrekke du hadde på deg var skikkeli kult.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Mona! Det setter jeg stor pris på 🙂

   Klem!

 48. Utrolig fin outfit 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *