Trener i jumpsuit

God tirsdag! For et par timer siden kom jeg tilbake fra en 5-kilometers morgenjoggetur, og det var alt jeg rakk, for nå er jeg straks klar for å reise inn til byen. Har en del ærender å gjøre i dag, så jeg tror dette blir en slik dag hvor jeg eventuelt deler økten min i to. Håper å rekke en kort kveldsjoggetur også. Jeg er så vanvittig støl i både bein og rumpe etter å ha løpt ute i det siste, at det er helt latterlig. Skulle tro jeg aldri hadde trent en muskel før. Det er en enorm belstningsforskjell for kroppen å jogge ute kontra inne i hvert fall, det er helt sikkert.

Prøvde meg på tur i det nye treningsplagget mitt fra Get Inspired:

Haha, vepsen under armen ♥

Ja! En jumpsuit, faktisk!  Det er en nyhet fra Casall, du finner den her (annonselink) Kult med noe litt annet å trene i.

Fikk tilsendt et brett med Crystal Sugar Free fra Proteinfabrikken forrige uke, for de som lurer hva jeg drikker på. Boksene går unna så det suser! En fin avveksling fra de altfor mange kaffekoppene jeg drikker daglig, og et kick til løpeturen.

Nå må jeg komme meg avgårde, håper dere får en fantastisk dag!

35 kommentarer

 1. Åhh heldige deg at du kan løpe 🙂 den som bare kunne det ( lyskeskade) og skal til Marbella på lørdag, så må holde treningspause frem til på søndag, og satse på jeg kan løpe en morgenjogg på stranden.
  Ha en fin dag vakre

  1. Fotballfrue

   Uff, krysser fingrene for at det løser seg for det 🙂

   God tur!

   Klem 🙂

 2. Så stilig med en trenings-jumpsuit 😀

 3. Forskjellen på å løpe inne og ute er at du faktisk flytter kroppen fremover ikke hopper på en tredemølle. Personlig løper jeg alltid ute..

 4. Tar du noe proteintilskudd etter trening, eller får du i deg nok gjennom kostholdet? 🙂

 5. Spreka!!:) Elsker sånne energi drinker,selv om jeg prøver og ikke drikke for mye sånnt…Synes den sukkerfrie Mountain Dew er så god!!!

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂

   – C

 6. Marita Ø

  Oi, den så deilig og behagelig ut! 🙂 Her er økten min unnagjort også, så nå kaller jobben 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme søte 🙂

   Klem!

 7. Ser du har lagt på deg. Det er fint.

  1. Fotballfrue

   Godt gjort å se det i en vid jumpsuit 🙂 Jeg har nok ikke gjort det.

   – C

 8. Hehe, kanskje et tegn på begynne å trene mer ute enn inne da?;) Håper ikke du trodde det skulle være like «lett» å løpe inne som ute..

  1. Fotballfrue

   Løp masse ute da jeg var skadet i fjor. Men trives best inne 🙂 Løper ute en gang i uken, gjerne rolige langturer, men den siste uken har jeg nesten kun løpt ute, både intervaller, langkjøringer og bakkeløp. Det er der jeg merker forskjellen.

   Håper ikke du trodde du visste alt om meg 😉

   – C

 9. Treningstøyet så veldig behagelig ut, og ikke minst så det veldig fint ut også 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 10. Flinka! 😀 Du ser fantastisk ut. Håper dagen fortsetter i et slikt fint spor.

 11. Sara Maria

  Ååhh den var fin! Og såg behagelig ut… du såg flott ut i den ! den vil eg også kjøpe!! trur eg skal unne meg en treningsfridag etter 140 km på sykkelsetet i går over bakker og fjell :p Ikkje å anbefale til sensitive bakender!!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Hahaha, nei det anbefales virkelig ikke for sensible stumper 😉

   – C

 12. Så fin den var, da 😀 Deilig å løpe ute 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 13. Den var lekker!

 14. Det er noe annet å løpe ute ja, spesielt hvis det er bakker og ujevnt underlag. Om du setter mølla på 1% stigning blir det omtrent samme effekt som å løpe på flat vei.

  1. Fotballfrue

   Løper alltid med 2 prosent, jeg 🙂

   – C

 15. Hei Caroline:)

  Føler meg litt sånn «blåst» når det gjelder proteinpulver. Vil gjerne finne en vanilje og/skjokolade pulver til baking. Hva burde jeg velge? Blir student neste uke og har et mye bedre kosthold nå men trenger ikke det dyreste og har ikke behov for 5kg første omgang 😛 Noen tips? 🙂 Setter veldig stor pris på svar 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke noe særlig erfaring selv, bruker det bare en gang i mellom, for litt smaksforandring 🙂 Jeg har kjøpt et fra chocorite på iherb som jeg synes smaker godt 🙂

   – C

 16. For et flott treningsantrekk! 😀 Jealous!
  Enig at det er mye tyngre å løpe ute enn inne! Men har hørt det er mye å bedre å løpe i terreng enn på mølla, så da er det dumt at vi bor i et land med så lite pent vær :p Mye lettere å velge mølla da 😉

  1. Fotballfrue

   Ikke sant :p Mølla in my <3

   Klem!

 17. Haha, jeg må le litt av den vepsen. Men jeg grøsset litt også! Haha, like fin som alltid du! <3

 18. Det var en stilig varriant av et treningplagg:) me like:) så veldig comfy ut! Suiten satt veldig fint på din kropp Caroline:)

  Jeg har hatt mine 30 min på elipsemaskinen. Fremdeles stolt av meg selv at jeg klarte det i dag også, siden jeg var en smule støl etter i går. Utrolig hvor godt det er å kjenne blodpumpa jobbe og slå, og svetten sildre nedover kinnet! En får så mye energi og jeg blir i et utrolig godt humør etterpå, føler meg så utrolig fresh og vel:)
  Nå gleder jeg meg til en kveld med de tre skjønne gutta mine<3 (to små og en stor) Mannen min er så glad og stolt over meg, gleder han så veldig at jeg har så mye energi, med tanke på vårhalvåret jeg har hatt:) Det i seg selv er jo bare balsam for sjela, å kunne glede mannen sin og at han syns du er så flott<3 heldig meg;) Får sånn deilig forelskelsefølelse inni meg jeg da<3 I tillegg føler jeg meg så frisk og det har jeg tenkt å forbli:)

  Klem fra meg som lever i en lykkeboble om dagen<3

 19. Merethe

  Skikkelig fin jumpsuit! Sånn vil jeg også ha! 🙂

 20. Merethe

  Skikkelig fin trenings-jumpsuit! Sånn vil jeg også ha! 🙂
  Jeg foretrekker mølla jeg å, selvom jeg skulle vært flinkere til å løpe ute.

 21. Å, du er et av mine største treningsforbilder! Jeg spiller håndball, og har nå pådratt meg en kneskade. Litt på depper’n på grunn av det, men når jeg klikker meg inn på bloggen din og ser den fantastiske deg med de herlige klærne og hvor flink du er, blir jeg ufattelig inspirert til å trene meg opp igjen. Så du skal vite at du er en håndballcoach sammen med OL-jentene i mine øyne 🙂 Stå på, fru Eriksen!

  1. Fotballfrue

   Uff, lei for å høre om skaden din! Tusen takk for så fine ord, jeg blir helt overveldet 🙂

   Klem og god bedring <3

 22. Du er sporty! Det er ikke rart du blir støl av løping hvis det er mølle du er vant til, det blir jo mer som kneløft på stedet sammenlignet. 🙂

 23. Hei!
  Elsker den jumpsuiten, satt som et skudd på deg!
  Jeg tenker også å bestille meg en slik, men hvordan er den i størrelsen?
  Vet ikke om jeg skal ta 34 eller 36..
  Du er et stort forbilde 🙂 Keep up the good work!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er helt normal i strl. 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *