Lærer aldri

Hihi, disse brillene kom også med posten i dag, i hvitt, lime og rosa.

Tror kanskje det bare er et presse-sample, for glasset har sort print som ikke går bort, og sånn skal det sikkert ikke være. Men de var jo litt søte? De er visst fra Vendela sin kolleksjon. Lars-Kristian holdt på å le seg i hjel da jeg kom tuslende inn på kjøkkenet slik for noen minutter siden, SÅ slem! Vurderer å skaffe meg et par med glass i min styrke, litt for å provosere ham, og litt fordi jeg likte de ganske godt. Hva synes du?

Hva gjelder overskriften: NÅ skal vi spise middag. At det går an. Heldigvis er det ikke en tung middag, ettersom vi spiste en ganske stor og sen sen lunsj begge to, men likevel. Hver eneste uke innfører vi en regel som vi alltid klarer å bryte: Starte å lage middag klokken fem hver ukedag. Glem det. Det skjer jo så og si aldri. Vi får starte i morgen. Eller neste uke? I morgen. Haha, særlig. Jeg må uansett trippe opp og spise nå, deretter blir det sengen med magen full av kyllingsalat. Nam!

Sov godt, dere ♥

55 kommentarer

 1. Så fine briller! 🙂

 2. Marita Ø

  Looking good! Disse kledde du 🙂 Kjæresten min ler også hvis jeg kommer med slike briller.. Skjønner fortsatt ikke hvorfor, jeg liker dem 😀 Kos dere med kyllingsalat! Vi har hatt skinke- og pastasalat i dag 🙂 Namnam!

  1. Fotballfrue

   Haha, takk søte 😀

   Klem!

 3. Rabattkoden funker jo ikke 🙁 SKulle bstille hårproduktet du snakka om, men fikk det ikke til på coverbrands. 🙂

  1. Fotballfrue

   Den skal fungere :/ Hva skal du bestille, da?

   – C

   1. Skulle bestille en kur fra det merket du skrev om 🙂 Kommer ikke på hva det het nå.. Forsøker på nytt 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er kun rabatt på de produktene jeg har omtalt 🙂

    – C

 4. Superkule innfatninger! Hva heter en brillen du har på deg på bildet, og hvor får man Vendela-kolleksjonen?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke :/ Brilleland? :p

   – C

   1. Marianne

    Vendela sin brillekolleksjon finner du hos Synsam! Hos Synsam på Vinterbro har de den både i hvit, rosa og lime 🙂

 5. Synes du kledde dem kjempegodt! En annerledes look 🙂

 6. Christine

  Veldig kledelige briller! 😀
  Kjøp med styrke du, de var kjempe tøffe! 😉

 7. Trude A

  Hihi, vi spiser alltid sen middag. Men det er litt koslig. Og så får man liksom en ekstra unskyldning for å ta et glass vin til maten 😉 (et glass om dagen er godt for……magen)

 8. Brillene var utrolig tøffe! : )

 9. De brillene var helt perfekte til ansiktet ditt! Bruker du kontaktlinser hele tiden, eller har du et brillepar du bruker for å avlaste øynene av og til?

  1. Fotballfrue

   Har et brillepar å avveksle med, men bruker de aldri siden de har feil glass :/

   Klem!

 10. Synes de var utrolig kule jeg! 😀 du kledde de veldig godt 🙂
  Men igjen, så kler du jo alt også da! 🙂

 11. Første gang jeg har sett deg i noe du ikke kledde! =) De brillene så helt forjævlie ut!!! Selv på vakre deg!!! Nesten snodig!! =)

 12. Sånn, fra det ene til det andre- kunne du ha skrevet et innlegg om hvilken app du bruker å trene med? Og hvordan du bruker den? 🙂 Jeg har iphone, og min største motivasjon, er nemlig å få sett det, og ikke minst: jeg ser hvor mye jeg utvikler meg, men appen jeg bruker er kjempe klein. Evnt. om du har skrevet et innlegg før, om du kunne ha linket til det? 😀

 13. Camilla

  Årets brillemodell!:) Du kler briller søta;)

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 14. Hehe, slår aldri feil! Her i gården blir det middag kl 20 kvar kveld..aldri før..det går bare ikkje 🙂

 15. Den teksten på plastskivene i brillene står alltid på når brillen henger i butikken. Det er fordi en ikke skal kunne bare kjøpe innfatning men også må kjøpe glass til! Ta den fatningen med til optikeren din, så fikser de glass! Brillene er forresten kjempefine, kommer mye pilotformer nå fremover! ..Gutta henger langt etter når det gjelder brillemote!! Hilsen en optiker 😉

  1. Fotballfrue

   Hahaha, greit å vite 😉 Takk for opplysningen 🙂

   – C

 16. josephine

  leste gjennom kommentarene dine nå! du er så sykt kul som svarer på kommentarer! ville bare si det 🙂 du må være den eneste toppbloggeren som faktisk gidder det! digger deg for det

 17. Du kler brillene veldig godt! Og vet alt om å ikke klare å komme igang med middagen i tide 😛

 18. I morgen skal jeg dra å avlive hunden vår, hunden vi snart har hatt i 13 år. Vi fikk han da jeg var 8 år gammel. Den gang veide han kanppe 3 kilo og var en liten ball med pels som hopper glad rundt i stuen og logret med halen til alle han møtte på. Nå er han gammel, grå og sliten.

  Og du aner ikke hvor vondt det gjør.

  1. Fotballfrue

   Kjære deg. . Sender deg gode tanker og klemmer <3

 19. Så utrolig godt du kledde brillene 🙂

 20. De var sinnsykt kule!!! har akkurat ønsket meg sånne en stund nå. Så nå googler jeg for fullt for å finne tillsvarende 😀

 21. Michelle

  hehehe, du kledde jo de brillene super godt!! Brillemodell hadde faktisk kledd deg veldig godt 😉 Pen

  1. Fotballfrue

   Du er for snill! Tak, søte <3

 22. Synes du kledde solbrillene jeg 🙂 Og det er jo litt kos med seine middager i sofaen foran TV’en også 😉

 23. Oppskrift på kyllingsalat fine Caroline? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Den er så god! Bare søk på kyllingsalat i søkefeltet mitt 🙂

   Klem!

 24. Jeanette

  Hei skjoenne Caroline!

  Jeg er ei voksen dame i begynnelsen av 30 aarene, jeg er ei slank og hoey jente.BMI ligger pà normalen. De fleste sier jeg ser bedre ut naa enn da jeg var noen kg mindre. Ulempen med min kropp er at jeg faar syltynne armer naar jeg er slankere, kragebeinene stikker ut…., men om jeg gaar opp noen kg, er armene omtrent like tynne,. Fettet setter seg rundt magen og laarene+ leggene…. Saa naar jeg handler feks bukser, er de syltrange og ubehagelige, mens rundt baken er de for stor! Foeler meg ikke vel med dette!

  Oensker aa gaa ned noen faa kg (eller cm) fordi kroppen min ser mer harmonisk ut da, klaerne sitter mye bedre pà meg og jeg foeler meg mer vel.

  Jeg har en avhengighet til sukker og det er det som har formet kroppen min slik den er naa,,,,, Hvilke soetnings stoffer er best mht aa holde vekten,evt gaa ned noen kg? Vanlig sukker, som i sjokolade, kjeks,mm gir meg ogsaa uren hud…For aa ikke snakke om oppblaast mage delux!

  Jeg maa innroemme at jeg hater cardio trening… hehe… men det maa da finnes annen trening som minsker maalene rundt midja og laar og legger, og som toner kroppen og gjoer den mer fast??For aa ikke snakke om en sprett rumpe! *Droemme droemme* <3

  Haaper du har et tips eller flere 🙂

  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   <3 Takk for fine ord!

   Anbefaler deg å kutte sukker til fordel for sukrin, det fungerer kjempefint, er hundre prosent naturlig, og selvsagt ikke sukker ;)

   Klem!

 25. Hej Caroline,

  Nu har jag gått igenom ditt «smink-arkiv» för att finna den perfekta sminkväskan och jag gillar verkligen den du har ifrån LULU’s, dock framgår det inte riktigt hur den ser ut inuti. Hur många fack finns det, finns det plats för sminkpenslarna i alla väskorna (så som det finns i locket på den största)? Jag har letat efter en sminkväska där man kan ha «ordning och reda» men ännu inte funnit den perfekta, om du vill får du gärna göra ett inlägg om detta där man tydligt ser väskorna inuti också! 🙂

  Tack för en fin blogg, du inspirerar verkligen!

 26. Syns du kledde de, jeg 🙂

 27. Jeg får heller ikke trukket fra når jeg forsøker å bestille….. Vet du hva som er problemet? Med en så flott rabatt hadde jeg tenkt å bestille myyyye:)

  1. Fotballfrue

   Det er kun disse fire produktene det er rabatt på, ikke strikkene. Hva prøver du å bestille? Og bruker du koden i riktig felt?

   Jeg sender en mail til Coverbrands 🙂

   – C

 28. Sabrina

  Du kler absolutt alt!
  De brillene var knall <3

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 😀

   – C

 29. Linn-Therese

  Du kledde brillene kjempegodt 🙂 <3

 30. Synes de var kjempefin jeg! Har du mye i styrke? Hva liker du best av briller og linser?

  Selv har jeg brukt briller siden jeg var 2 siden jeg har så dårlig syn, men de siste årene har jeg blitt SÅ sløv å bruke dem. Å siden det ikke finnes linser til min styrke går jeg heller uten. Mulig jeg må invistere i noen penere innfatninger, bare synd det koster så sinnsykt!

  <3 ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker egentlig kun linser, da jeg har feil styrke på brillene. Hadde avlatsningsbriller da jeg bruker -0.75, og nå har jeg -2 😉

   Klem!

 31. Syns du var kjempesøt, jeg! Hihi 🙂 Sen middag blir det som regel hos meg også, deilig det =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 32. Caroline, jeg synes brillene var veldig fine og kledelig til deg! 🙂 Jeg stemmer for at du bør ordne deg et par! 😉 Liker bloggen din utrolig godt foresten og leser den daglig. Du er et lyspunkt i hverdagen min! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne du!

 33. Kule!! Du kler jo alt da..så kan umulig bli feil liksom 😉

 34. De kledde du veldig godt! Hvis du vil bruke brillene litt før du evt. lager egne glass til de (for det bør du da du kledde de kjempegodt!:)) så kan du fjerne den sorte skriften med negelakkfjerner. Funket i alle fall for meg!
  Klem

 35. Katrín

  Omg i need these glasses! They look so good on you. Could you please tell my the style number=)?

  ❤ from Iceland

 36. Hei! 🙂 For å få av skriften må du bruke rødsprit, ta bare litt på et papir og gni det av, skyll godt etterpå 🙂 Vi har skrift på alle brillene i butikken vår, og kunden skal jo selvfølgelig få lov til å kjøpe bare brillen, så vi tar bare bort skriften med rødsprit hvis de ønsker det, det har jeg gjort med mine briller! Da kan du dessuten også bruke brillene utenpå linsene. Hvis du velger å sette glass i brillene kan du også ta vare på de orginale glassene slik at du kan bytte på hvis du vil 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   – C

 37. christina vendela

  hei.først må jeg si at jeg syns de brillene passet til deg for de var og skal være litt spesielle.å man må bare gi f… i hva folk mener noen ganger for alle liker ikke alt og takk og loiv for det da.ha en god dag videre

  mvh
  christina vendela eriksen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *