Hade da, hytta!

Alltid så vemodig å reise fra denne deilige plassen ved vannet, mamma, pappa og storesøster. Men nå gleder jeg meg også stort til å komme hjem. Der er det ting som skal ordnes med, og i dag er det mandag, så det passer bra. Fortsatt min favorittdag! Kjenner det skal bli fint å komme i rutiner igjen, nå skal treningen og matvanene tilbake på plass, og det skal bli godt. Men først venter en ganske kjedelig biltur, spesielt når jeg og mannen kjører to biler. Fy søren, det gjør veien dobbelt så lang! Heldigvis får vi en fin stopp på fergen over til Horten.

Hihi, Ronaldo ligger fortsatt og sover 😀

Nå må vi komme oss avgårde. Ha en fin mandag dere, så skrives vi i Siljan ♥

31 kommentarer

 1. Hav en god dag, og en god ny uge! 🙂

  http://kassandragold.blogspot.com

 2. Kristin

  Så søt hundevovs 🙂 Fra bildene du har postet av han. mistenker jeg Hugo for å være litt av en soltilbeder 🙂

  God tur hjem igjen og ønsker dere en fin uke!

  1. Fotballfrue

   Han elsker solen! Ligger alltid på solflekker fra vinduet også 😀 Hihi, søt <3

   - C

 3. Marita Ø

  Alltid vemodig å reise fra fine stunder med familien 🙂 Dere får ha en god tur hjem, og velkommen hjem til hverdagen igjen! Hihi 😀

 4. Det ser veldig idyllisk ut! 🙂 Skjønner at det er trist å forlate hytta og fridager, men heldigvis føles det litt godt å komme tilbake til hverdagsrutiner også!

 5. Goood tur <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 6. Har hunden en Lexington-pute?!? Ha ha, snakka om att ha det bra 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀 Skal det være, så skal det være 😉

   – C

 7. God tur hjem ti Siljan, og velkommen til solfyldte Grendland:)

  I dag kom hverdagen tilbaketil oss, etter fire uker med ferie for mann og barn.
  Jeg er utrolig stolt over meg selv i dag:) Jeg har hatt raske gange/løp i 30 min på elipsemaskinen mens jeg så på OL på tv. Dette er en stor bragd for meg siden jeg har vært igjennom to store bukoperasjoner i jan og mai, pluss behandlig i tillegg som ikke akkurat har gitt meg energi:) Hadde aldri trodd jeg skulle hverken orke eller klare det kondisjonsmessig, men du verden det gikk. Akkurat nå føler jeg meg som superwoman,hehe. Lykken er på utsiden av kroppen!!! Mitt mål fram mot kontroll i oktober er trim 30 min hver dag, håper på en positiv kontroll slik at jeg kan komme meg i jobb igjen. Trengingen mot oktober blir veldig viktig, for jeg må styrke kroppen min som har ligget mer eller mindre i sofaen i 6 mnd. Wwweeee for en start på dagen og uka;)

  Ha en flott mandag og uke:)
  klem

  1. Fotballfrue

   Så flink du er, herlig å lese 🙂

   Håper uken din blir veldig fin, og at det er ålreit å starte på igjen etter ferie 😉

   Klem 🙂

 8. Frau-Eismann

  pretty pics)

  welcome on my wonderful fashion blog
  http://frau-eismann.blogspot.de/

 9. Michelle

  Så fine bilder 🙂 Ønsker deg en super mandag ;D Har hatt en god mandag selv hittil! En hard trening, akkurat slik jeg liker de på en mandag!
  Stor klem

 10. Skjønner at det er litt trist ja, men de kan jo alltids komme på besøk til dere – dere har jo fått det så fantastisk fint =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 11. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du har gått fram for å få nye venner etter at du flyttet til Siljan.

  Om en måned flytter mannen min og jeg til Sarpsborg (utrolig nok) for å begynne i nye jobber. Jeg kjenner ingen der, og mine nye kolleger er minst tjue år eldre og har allerede barn og fulle timeplaner. Vi er i tjueåra og planlegger ikke barn før om to-tre år. Da jeg flytta til Trondheim for å studere kjente jeg ingen, men der møtte jeg mange på samme alder i samme situasjon, og det var lett å engasjere seg i studentaktiviteter. Nå som jeg er voksen kjenner jeg litt på det, og jeg har inntrykk av at det er vanskeligere å få nære venninner. «Alle» har allerede nære venner, venner de kanskje har kjent hele livet, eller de har barn, fulle timeplaner, og de blir kjent med andre voksne gjennom barna (skole, barnas fritidsaktiviteter osv.).

  Vi går sjelden på byen, og på fritiden trener vi på treningssenter, går på tur i skogen/fjellet eller slapper av hjemme + møter venner.

  Føler jeg kan kjenne meg litt igjen i og har en del til felles med din situasjon. Hvordan fikk du ny venner? Har du blitt kjent med noen helt på egen hånd, eller har du i hovedsak (så langt) blitt kjent med kjærestene/konene til de andre fotballspillerne og de i støtteapparatet?

  Er svært takknemlig hvis du kunne skrive noe om dette!

  1. Fotballfrue

   Du vil garantert finne nye venner i et kollegialt miljø, det samme gjelder for mannen din 🙂 Jeg har blitt kjent med noen på egenhånd, men har også fått venner via Lars-Kristian 🙂

   Masse lykke til, det er lettere enn du tror, men du må selvfølgelig jobbe litt hardere for det nå 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Du er i VG i dag du, snakk om å bli pressa ut i media hele tiden.

  1. Fotballfrue

   Kommer til å gå videre med dette da de bruker bilder de ikke har fått lov til å bruke. Idiotisk.

   – C

   1. Alexis

    VG har da bare brukt bildene som en faksimile og det er helt lovlig så lenge kilden til bildene er oppgitt.

   2. Fotballfrue

    De har kun oppgitt kilde som privat. Jeg har en god venninne som jobber i Scanpix, og dette er overtramp 🙂 Dette er et privat bilde, det står klart og tydelig på bloggen min at ingenting kan brukes uten tillatelse.

    – C

 13. Endeliii he ej fått kokeboka di!!:) GLER mej til å prøve ut oppskriftene dine! du e kjempe flink!
  Ha en fin dag vidare, stå på Caroline!:)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig gøy 😀 Håper du liker den!

   Klem 🙂

 14. Christine T

  Si meg, er det en ørn jeg ser oppe til venstre på det første bildet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det tror jeg ikke? Måke? :p

   – C

 15. Hva med å ta Color Line fra Strømstad til Sandefjord hvis bilturen er så kjedelig?

  1. Fotballfrue

   vi tar fergen fra moss til horten, det blir vel omvei å kjøre til sverige først? *kløsegihodet*

   1. Helt klart omvei.. Dessuten har de gode sveler på bastøyferja. haha 🙂

 16. Åå, så fin hund! Hvilken rase er det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Langhåret chihuahua 🙂

   – C

 17. Hvilken biler har dere? 🙂

  1. Fotballfrue

   Toyota Prius og Ford Kuga 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *