Borte bra . .

. . og hjemme venter mange pakker! Postkassen var full av hentelapper, og nå sitter jeg her med noe nytt fra både getinspired, sunspa, adidas, nelly og cameo.

Har bestilt noen nye kjoler som jeg tror jeg må spare til Cannes-turen med storesøster, for da har vi planer om å pynte oss hver dag 😀 Fikk tips til turen om en reisereportasje som nylig har vært i Det Nye, og var så heldig å få den tilsendt på epost, så den skal jeg kose meg med senere. Har så vidt kastet et blikk på den, og så allerede da at det var mange fine tips å hente der. Tusen takk ♥

Nå har jeg fått ryddet på plass det meste, blomstene er vannet, kofferten er tom igjen (virkelig hater å pakke ut av den) og jeg er veldig klar for en liten løpetur før det må lages middag. Sitter faktisk og planlegger middagsuken nå, så Lars-Kristian kan handle på vei hjem. Noen tips til et must eat-måltid denne uken? Sliter litt med fantasien, men har notert ned grillkveld, ostefylt laks, kyllingsalat og utradisjonell fiskegrateng enn så lenge. . Noen ganger vil jeg bare spise ute hver dag!

Nå skal jeg ut og teste nye løpesko, håper de er gode 😀

98 kommentarer

 1. Kan du være så snill å svare meg på hvor du har kjøpt de skoene hen? utrolig kule:) jeg vil også ha:)) klem Tonje

 2. Herlig det siste bildet 🙂 Får meg skikkelig i treningsmotivasjon!

 3. Karianne

  Hei fotball frue! Jeg har omtrent så lenge jeg kan huske slitt med beina. Altså når jeg går, så går beina skjevt, og når jeg prøver å rette dem opp gjør det innmari vondt, og det fungerer heller ikke. Jeg er 13 år, og som mange andre går jeg med Converse, men mamma sier at de skoene ødelegger beina. Så det er tydelig at jeg må gå med noen andre, og du er jo ekspert på trening og er supersmart, så jeg lurte på om du kunne anbefale et par?

  I tillegg til det har jeg cøliaki (hvete allergi) og jeg har vondt i magen omtrent hele tiden, og jeg har prøvd ALT! Medisiner, urtetull haha, alt mulig. Også slo det meg en dag at jeg kan jo gjøre om på hele kostholdet! Og da tenkte jeg at jeg kunne prøve lavkarbo, det ser både godt ut, og det er sunt og godt for kroppen. Jeg har alltid hatt stor tro på lavkarbo. Og det er ikke fordi jeg vil gå ned noen kilo, siden jeg er blessed med høy forbrenning 😀 dette ble en superlang melding, men jeg håper du svarer! Hadde blitttttt såååååå glad da <3

  Du er best! Og mitt forbilde!

 4. hehe, til og med ryggen på spisestolene matche sprossene på huset. <3 Tar av meg hatten – Perfeksjon 😀

 5. Must eat for meg minst en gang i måneden og som regel til lunsj er: *trommevirvel* wraps med laks!

  Fullkornswraps/maisbaserte wraps med røkt laks, salat, agurk, tomat, paprika, hvitløkskesam, rømme, mais, fetaost og sprøstekt løk. Tar 5 minutter å lage.
  Alle ingredienser kan jo byttes ut, men jeg bruker alltid røkt laks, hvitløk og sprøstekt løk. Det som gjør smaken 🙂

  Omnom, nå ble jeg sulten.

 6. prøvde grønnsakkarbonader i går, og de ble gode:
  2 porsjoner:
  1 liten løk, revet
  2 gulrøtter, revne
  2 poteter, revne
  100g sellerirot, revet
  1 egg
  3ss sammalt hvete, grov
  1 krm pepper
  0,5 ts salt
  1 ss flytende margaring(til stekingen)

  fremgangsmåte:
  1.skyll og rens grønnsakene. Riv dem grovt på et råkostjern.
  2. Bland grønnsakene med egg, mel og pepper. La det svelle i ca. fem min. Tilsett salt og bland godt. Form fire-seks runde, flate karbonader, ca. 1 cm tykke(det er litt vanskelig å få dem til å henge sammen, men det gjør ingenting å bare steke det uten at det henger sammen).
  3. La margarinen bli lysebrun i stekepannen og stek karbonadene på svak varme, ca. 10 minutter på hver side.

  Lag gjerne en salat og tomatsaus til med f.eks tomater, hvitløk, løk, salt, pepper, basilikum/timian.

  Håper det smaker!
  Kilde: «Kokebok for alle»-fra boller til burritos av Gyldendal og Helsedirektoratet side 9 og 7 (2008), fikk boka på skolen.

 7. Heisann!
  Spiste dette for noen dager siden! Utrolig godt, og tror det er sunt også siden det er kylling.

  http://trinesmatblogg.no/2011/06/30/sitronmarinerte-kyllingspyd-med-grillede-gronnsaker-fetakrem-og-basilikumcouscous/

  Anbefales på det sterkeste!

 8. Elisabeth

  Hvilken farge er det dere har terrassen/trappetrinnene på bildet? Vi må beise terrassen vår, og jeg skulle gjerne hatt akkurat den fargen!

  1. Fotballfrue

   Tror det er grå terrassebeis 🙂

   – C

 9. Anjaandrea

  Elsker Sunspa! Takket være deg er jeg nå brun og fin til tross for regnvær hele sommeren 🙂
  Geniale produkter 🙂

 10. Å du er virkelig utrolig heldig som har nye joggesko for hver trenings økt. Det må være utrolig motiverende å trene når du vet du får nye sko i belønning! Skulle ønske jeg var som deg, du er perfekt!!! Jeg må bruke de gamle gymskoene til mor fordi jeg ikke har råd til nye selv om jeg arbeider 100 % 🙁 Jeg skal ønske meg nye joggesko tl jul, og da vil jeg ha samme som du har 🙂 Det ville gjort meg så glad, og jeg hadde satt stor pris på det. Er ikke alle som kan kjøpe seg nye ting hver dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *