Yatzy!

God søndag dere! Det er i dag det er mandag i mitt hode, men jeg skal nok klare helt fint å stille meg inn i søndagsmodus. Faktisk har jeg gjort det allerede, for jeg daffer fortsatt rundt i pysjen. Har planer om å bake et brød snart, så vi kan spise sen lunsj, og ellers er planene å bare nyte den siste dagen på hytta. Tenker å få til en liten treningsøkt også, kun for å gi kroppen litt bevegelse, ettersom gårsdagen gikk mest med til stillesitting. Men herregud, så gøy det var! Det er lenge siden hele familien har spilt spill til langt på natt. Mamma, pappa, Lars-Kristian, Anette, Loyd og meg. Det ble både kortspill og yatzy, men sistnevnte var helt klart det som slo mest an. Yatzy er så koselig! Både jeg og søster fikk faktisk yatzy i går også, vi var vel cirka like blide som et barn i en godteributikk.

Jeg og storesøster spilte alene før alle andre plutselig ville være med, se hvem som vant 😀

Nå må hundene ut på en liten tur, før det blir brødbaking, lunsj og hygge. I morgen tidlig reiser vi hjem. Det blir litt rart, men det er jo alltid så deilig å komme i hverdagsmodus igjen også.

Ha en fin søndag så lenge 😀

23 kommentarer

 1. SarpeRaz

  Fin søndag til deg også fine. 🙂 Jeg skal på Sarpsborg stadion i dag å heie. 😀

 2. Hyttekos, ost og spill er som regel oppskrift på svært god kvalitetstid med fine mennesker 🙂
  Kos deg med brødbaking og siste dag på hytta for denne gang!

 3. Jeg elsker å spille Yatzy! har det tilogmed på mobilen haha.:)

 4. Ha en super søndag med familien din 🙂

 5. Hei!

  Kunne du laget et innlegg om alle papirene man må huske på når man skal gifte seg i Sverige? iforhold til at ekteskapet skal være gyldig 🙂 og evnt hvor lang tid på forhånd man må ordne alle de forskjellige papirene. Det hadde vært supert 🙂

  keep up the good work 🙂

 6. Linn-Therese

  Det så utrolig koselig ut 🙂
  Ha en fortsatt fin søndag!

 7. Hei, Caroline! Hvem er Loyd? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjæresten til Anette 🙂

   – C

   1. Var det han som var der da dere hentet henne på flyplassen?

 8. Michelle

  Høres ut som en fantastisk og ekte hyttesøndag 😀 ahhh, er så koselig å spille spill!! Yatzy er super gøy, men selv har UNO alltid vært min store favoritt fra jeg var liten : ) Eller Alias, det er jo en vinner 😀 ha en fantastisk søndag fine deg <3

  1. Fotballfrue

   Takk det samme, skjønne!

   Klem 🙂

 9. Marita Ø

  Så koselig! Elsker sånne kvelder med familien på hytta, spill, moro og hyggelige samtaler 🙂 Deilig å koble av litt i rolige omgivelser! Nå gleder jeg meg til ny uke og mandag! <3

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg også! Skal bli så godt å komme i normale rutiner igjen 😉

   – C

 10. Kristina

  Så koselig! Kos deg masse 😀

 11. Heisann.
  Eg lurer på om du kan lage eit innlegg om korleis ein steller kle på ein skikkeleg måte, både med tanke på oppbevaring, lagring og vask 🙂 Dette er berre for at husmorgenet i meg skal verte tilfredsstilt 🙂
  Ha ein framleis god søndag

 12. Hygge <3 Skal selv spille yatzy i kveld sammen med kjæresten og besteforeldrene hans 🙂 I morgen starter jeg i ny jobb, blir veldig spennende. Ønsk meg lykke til 🙂 Ha en fin søndag.
  Klem

 13. er dere alltid mye mer med familien din, istede for familien til mannen din?
  for sånn kan det jo være litt av og til, at det er den familie som blir litt «ukjent» på den måte, og den andres part mye mer
  en stor famile for alle 🙂

  1. Fotballfrue

   Det blir litt til at vi ser min familie oftere fordi hans del av familien bor i Ålesund. Det er det eneste 🙂 Ingen av noen familie er ukjente på noen måter.

   – C

 14. Katrina

  Jeg har sett tidligere at du bruker Nike+ når du løper: Den dingsen du tar i skoen osv. Jeg bruker også det, og lurte på om jeg kunne legge deg til der? Hva heter du der? Jeg heter Katrina Evensen :))
  Også må jeg si at jeg elsker bloggen din. Stå på videre!

 15. Så koselig, kvelder som dette er fantastisk! 😀 Hvor har du kjøpt ostene? Så ut som det var mange spennende sorter, har ikke sett noen av de jeg, hehe 🙂

 16. Har nettopp fått maxi yatzy i hus, det er så mye morsommere enn vanlig yatzy 😀 Så nå er jeg og kjæresten hekta:) Meen er det ikke 84 poeng man må ha for å få bonus da? Og bonusen er på 100? Så da vant du med enda flere poeng ;D

  1. Fotballfrue

   Vi spilte vanlig yatzy 🙂

   – C

 17. Louise bjerkås

  Vanlig yatzy er med 5 terninger……. Er det mulig??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *