Messy fishtailbraid

Jeg har funnet et nytt favorittmerke på hårproduktfronten! Det er jo en jungel der ute, og jeg virkelig elsker både Alexander Sprekenhus og Moroccan Oil, men nå elsker jeg også Philip B. Han er Hollywoodstjernenes yndling nummer 1, og det med god grunn. Philip B har oppnådd internasjonal lovprisning for produktene sine, som er basert på rene botaniske ingredienser og essensielle oljer som ofte er en sjeldenhet i hårindustrien. Les gjerne mer om Philip B her.

Til denne frisyren har jeg brukt disse tre produktene og klare strikker fra Blax.

Beach mist for en litt tovete, messy look, samt toning mist for å forebygge floker, og hårsprayen Jet Set Precision Control.

Synes fishtailbraid var ganske vanskelig å lage, og måtte nok øve meg litt før jeg fikk det til. Denne videoen hjalp meg masse!

Har også blitt fullstendig hektet på sjampoen Russian Amber Imperial. Den er fantastisk dyr, men ja. . veldig, veldig bra. Og veldig drøy. Denne skal kun brukes 1-2 ganger i uken, som en slags kur, du trenger nesten bare et lite knappenålshode som du skummer mellom hendene sammen med vann i dusjen. Jeg tenkte å bestille en passende balsam etter hvert, men har ikke fått gjort det ennå. Har fungert fint å bruke en hvilken som helst annen balsam etter denne. Håret blir så glansfullt og fint, og jeg har opplevd at hårfargen min ikke har blitt gul etter en periode, som den hadde lett for å bli tidligere. I tillegg gir den utrolig bra med volum, og dufter het nydelig. Sjampoen inneholder ravolje, vitamin B5 som styrker håret, fuktgivende shea smør og en aromatisk, botanisk blanding av brennesle, kamille, borre, rosmarin, salvie og vindruekjerner som gjenoppretter hårets optimale glans.

Mange lurer også hvordan jeg gjør det med håret når jeg trener fem-seks ganger i uken. Jeg vasker det i hvert fall ikke hver dag, for meg holder det fint med 3-4 ganger per uke, men det jeg har startet å bruke i det siste er tørrsjampo. Det er overraskende bra, og du får litt av den ”nyvaskede” følelsen, selv etter en treningsøkt med skikkelig svett hår. Tørrsjampo kan du bruke så ofte du vil. Jeg sverger til denne fra Philip B. Den dufter utrolig godt, og fjerner fett fra hodebunnen samt rester fra stylingprodukter.

Har du lyst til å teste ut noen av produktene, kan du få 20 prosent rabatt på disse jeg har nevnt her, ved å bruke denne koden: 8vkce. Rabatten varer i 1 uke ♥

Philip B tester ikke på dyr.

annonse 

73 kommentarer

 1. Det var utrolig fint 🙂 Du er så flink med hår, jeg hadde ikke greid noe i nærheten om det stod på livet 😉

 2. Magnhild

  Nydelig!!:) (Forresten; fishtail braid er i to ord :))

 3. Camilla

  Glad du er opptatt av at produkter ikke testes på dyr 🙂

 4. I LOOOVE this braid style!!! <3

 5. Lærerikt! Takk for super instruksjonsvideo og en generelt veldig inspirerende blogg.

 6. Når får dere inn nyheter på Treasures?:)

  1. Fotballfrue

   Stort sett hver dag 🙂

   – C

 7. Martine

  Tusen takk for tips, elsker hårtips og alle andre tips fra deg;)
  Hårfargen din er så utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 8. Det var en utrolig fin flette 😀

 9. Hei , kjempefin på håret som alltid 🙂 Jeg lurer på hva slags extention du bruker – merke ? Og om du har keratin fester eller microringer ? Det ser så nattlig og mykt ut og jeg skal sette på men aner ikke hva jeg skal velge …

  1. Fotballfrue

   Teipextension fra Hendrix Hair 🙂 Er veldig fornøyd!

   – C

 10. Hvor fikk du tak i blanke blax? Jeg har vært på leting, men kun funnet sorte.
  Imponert over hvor godt de sitter, uten at håret slites!

  Flott fleste 😀

  1. Fotballfrue

   Står i teksten 🙂

   – C

   1. Herlighet, jeg så ikke linken første gang, selv om jeg så etter. Beklager!

   2. …og nå ser jeg at iPad’en sin autocorrect snek seg til å endre første kommentaren min, herlighet. Er visst ikke så observant i dag 😛
    Det skulle selvfølgelig stå flette, ikke fleste..

 11. Filippa

  Flere slike innlegg . Lager denne ofte selv syns den er så dekorativ :))))

 12. Michelle

  Sykt fin flette Caroline! Det kledde du 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte <3

 13. Så fin flette! Bare lurer på en ting. Hvilken farge og type neglelakk bruker du på tærne?

  1. Fotballfrue

   Nå har jeg en fra ciaté. sugar plum 🙂

   – C

   1. Ok 🙂 Men er ikke den lilla? Mente fargen på neglene var mer røde? 🙂

   2. Fotballfrue

    Du tenker sikkert på den dusrosa jeg hadde for litt siden, har akkurat byttet 🙂 Husker ikke hvor den er fra :/

    – C

 14. Hei.

  Jeg lurer på noe helt annet enn dette med hår, men mener du skrev en gang at din flotte søster er vegetarianer? Stemmer det?
  Hvordan gjør dere det når dere skal spise sammen, når du har din livsstil på mat og hun sin?
  Hun kan vel ikke spise fisk, reker, egg eller oster om hun er ordentlig vegetarianer? Det finnes sikkert mye dere kan spise, men jeg kommer ikke på så mye i farten..

  Ble bare veldig nysgjerrig.

  1. Fotballfrue

   Hun spiser egg, ost og fisk jo 🙂 Hun har vært vegetarianer i kanskje 2 år, har ikke vært noe problem i det hele tatt. Vi spiser jo det samme, det er bare å ikke lage kjøtt når hun kommer 🙂

   – C

   1. Det heter vel strengt talt ikke vegetarianer om hun spiser alt dette?
    Mange som ikke spiser kjøtt, men de blir ikke automatisk vegetarianer av den grunn?
    Men tusen takk for svar uansett 🙂

    Og takk for en fin blogg. Ikke meningen å være så pirkete, men dette begrepet er viktig for noen 😉

   2. Måtte bare blande meg her. Man er da ikke vegetarianer dersom man spiser fisk. Bare så det er på det rene 🙂

   3. Fotballfrue

    Pesco-vegetarianer, så 🙂

    – C

   4. Eller semi-vegetarianer 🙂 Om man ikke spiser egg eller ost er man vel veganer, ikke vegetarianer.

   5. En person som spiser fisk er ikke en vegetarianer! Man kan kalle det demivegetariane eller semi, men dette er ord som er utviklet for mennesker som spiser fisk, men ikke kjøtt. Det er ikke riktig definisjon, det er bare ord for å ha et navn på det. Samme med lakto-ovo begrepene. De jeg kjenner som ikke spiser kjøtt kaller seg ikke kjøtt-spisende.

    Veganere er de som ikke spiser noe som kommer fra dyr, ikke engang honning.

   6. Sandra

    Det finnes faktisk flere ulike former for å være vegetarianer. For eksempel vegetarianere, som ikke spiser noen form for dyreprodukt, lacto-ovo vegetarianere, som spiser egg og meieriprodukter, pollo-vegetarianere, som spiser and, kylling o.l, og pesco-vegetarianere, som spiser fisk. Dette er FAKTA. Er bare å slå det opp i fagforum hvor som helst. Definisjonen på hva en vegetarianer er, har endret seg opp gjennom åra. Så det så..tror søstra til Caroline vet hva hun driver med 🙂

    Men jeg har et spørsmål..er det ikke liiiitt drøyt, synes du, å anbefale et produkt som koster over 1000 kr? Uansett om du går god for det eller det er det mest fantastiske produktet du noen gang har prøvd?

 15. Så fin din flette ble!! Kunne virkelig ønske jeg hadde mer tålmodighet med håret mitt…

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Tok fem forsøk før jeg fikk til 😉

   – C

   1. Nydelig flette!! -men fem forsøk?? :O Synes denne fletten er lettere en vanlig 😀
    Du burde forresten prøve å rot-flette med denne, det blir superfint! 🙂

   2. Fotballfrue

    Synes det var kjempevanskelig, jeg :p Takk for tips 🙂

    – C

 16. Kjempe fin!

 17. Så fantastisk med en slik film. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg lager fiskeflette. denne filmen gjorde det lett ! 🙂
  fine bilder av deg ! 🙂

  klem
  http://fyllings.blogg.no

 18. Kjekt med tips 🙂

 19. Den fletten kledde du godt:) syns slik flette er så stilig!
  Kjenner jeg ble nysgjerrig på på Phillip B produktene, tror jeg skal bestille meg litt forskjellige produkter.

  Nå er ferien over for vår del, og hverdagen venter, det blir godt:) Vi er fornøyde med ferie vår og klar for høsten, men ønsker at både august og september blir fine varme måneder 🙂 Utrolig deilig at solen varmet og viste seg fra sin beste side på den siste dagen, det nøt både små og store her i huset.
  Kos deg på hytta den siste dagen med familien, deilig å komme seg litt vekk og få koblet av:)

  Ønsker dere en flott søndagskveld:)
  klemmepå

 20. Så fin den var altså 😀 Du er flink!

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 21. Linn Marie

  Caroline! 🙂
  Jeg har smuglest bloggen din i flere år, men aldri etterlatt et eneste spor.. Fant nå ut at det var på høy tid, og samtidig prøve å få satt ord på hvor motiverende du er! ..men det finnes vel ikke ord som er beskrivende nok!
  Jeg kjenner deg jo kun gjennom det du skriver på bloggen, men allikevel så kan jeg forestille meg hvordan du er i «virkeligheten»! Jeg elsker å sette meg ned med en stor kopp kaffe om morningen og titte innom her, og har det ikke kommet noen nye innlegg.. Så neivel, da leser jeg de gamle om og om igjen:) bryllupet deres er de som får meg til å smile mest, så vakkert gjennomført av detaljer, og et så forelsket og nydelig par! Jeg kjenner det kiler litt ekstra i magen når jeg ser bilder av dere, og gleder meg ekstra mye til å krype inn i armkroken til min kjære, hveer gang!
  Det er som du skrev for litt siden, det finnes ikke noe galt i å ha det bra! Rettere sagt, perfekt! Jeg er som deg, bare med litt «bagasje» fra barndommen.. Men det blir hva man gjør det til.. De problemene jeg har hatt og alt det vonde jeg har opplevd har gjort meg til det menneske jeg er i dag, og jeg ville aldri vært det foruten! Nå derimot, har jeg en herlig samboer, vi bor i et nydelig hus på landet, har verdens skjønneste hund og katter, og har alt vi trenger og mer til.. Rettog slett, helt perfekt! ..det blir hva man gjør det til, og det finnes ingen fasit på hva perfekt er:) men jeg ville egentlig takke deg for god motivasjon og tips når det kommer til trening, mat, klær, interiør.. You name it! Og ikke minst for at du er deg selv, står på ditt og har bein i nesa, jeg liker det!! Stå på videre! Nå har jeg skrevet et langt brev her føler jeg, men enda sikkert ikke fått sagt halvparten av det jeg ville si, hihi..
  Enkelt sagt; du er fantastisk, og en ubeskrivelig inspirasjon for meg!:)
  Forresten, en nettside som kanskje vil falle i smak hos deg.. http://Www.landligehjem.no
  De har utrolig mye fint:) Kos deg videre:)
  Stor klem

 22. Kjempefin flette. Lurte egentlig bare på om du fortsatt bruker Ole Henriksen produkter, og om du har en god ansikt/dagkrem å anbefale?

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg 🙂 Er veldig fan av african red tea serien 🙂

   – C

 23. Nina Therese

  Kjempesøt flette 🙂 Nå har jeg nettopp brukt rabattkoden på Nelly, tusen takk 🙂

  Fortsatt god søndag

 24. Hei! Hvor lenge har du prøvd shampoen? Jeg har prøvd den selv, men syns den ikke er noe god i det hele tatt. Burde jeg prøve den over en lengre periode tror du? Kjempefin flette btw 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 3 uker har jeg testet den. Hva er det du ikke liker med den? Jeg er helt avhengig. Får så fint volum og fin farge på håret 🙂 Det er viktig at du bruker den riktig, for konsistensen er jo veldig annerledes og spesiell 🙂

   – C

   1. Håret ble veldig fort fett av den, allerede samme dagen. Likte ikke konsistensen heller, men den lukter jo fantastisk! Jeg har nok ikke brukt den sånn du har gjort, så da skal jeg prøve det 🙂 takk 🙂

 25. Som frisør må jeg bare snike inn en rettelse. Alle tørrshampoer fungerer likt. Du sprayer på (eller på boks), tørt pudder som suger til seg fett og dermed gjør at håret ser renere ut. MEN, det fjerner ikke stylingrester. Det må det shampo og vann til for å få skylt vekk 😉
  Ellers er det et supert alternativ i hverdagen.

  1. Fotballfrue

   Det står faktisk at den gjør det.. 🙂

   – C

   1. Kanskje jeg kan spørre her hvordan man bruker tørrshampoen? Jeg har nettopp kjøpt en, men fikk den ikke helt til å fungere. Den hjalp litt, men så vet jeg ikke helt om den skal i røttene (hodebunnen) eller resten av håret, fordi det stod hodebunnen men at man kunne bruke den i lugger, og skal det være mye eller minimalt? Også om man skal spraye nært eller langt ifra… Kan jo være at du ikke har svar på alt dette Caroline, men jeg tenkte iallefall at det ikke skader å spør 🙂

    Ha en fin uke! Klem fra Stavanger 🙂

 26. Hei Caroline:) må si det att jeg syntes du kler veldig godt og ha håret flettet og i en sånn dounut osv som du har i headeren din:D
  men jeg har ett lite spørsmål:) jeg har litt trøbbel med og finne ut åssen extention jeg skal gå for, og lurte på om du kanskje hadde noen gode råd og gi meg? Har bare hatt clips tidligere, men lurte på om jeg skulle prøve kreatin denne gangen. Har du prøvd det tidligere? Skal jo selfølgelig gjøre det hos en salong da:)

 27. Hei!

  Jeg er også en av dem som har lurt på hva du gjør med håret siden du trener så mye.
  Men lurer på en ting… Du skyller vel håret i vann selv om du ikke vasker det?
  Håper at du svarer meg:)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skal jeg det? For meg holder det lenge å vaske det 4 ganger i uken, og i tillegg bruke tørrshampoo. . 🙂

   – C

   1. Mariell

    Er det ikke ekkelt å gå rundt med svette i håret? Går ut i fra at du ikke er noen «wonderwoman» som ikke svetter etter 10 km på mølla 🙂

   2. Fotballfrue

    Gå rundt med svette i håret? Jo, det er sikkert ikke noe særlig :/

    – C

 28. hvor kunne man få den rabatten du skriver om? ser ikke at det står hvilken nettside den gjelder for. 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle produktene jeg har linket til er jo fra coverbrands? 🙂

   – C

 29. Thanks a lot! I finally learnt how to do it!:)
  You look beautiful!:)

 30. Takk for hårtips! Skal teste ut fletta og kanskje også produktene 🙂

  Jeg trodde jeg hadde ganske god forståelse av de fleste ord, men lærer stadig noe nytt. Dog lurte jeg på hva du mener med «botaniske ingredienser» og «botanisk blanding av brennesle, kamille, borre, rosmarin, salvie og vindruekjerner». Hva betyr botanisk i denne sammenhengen? Tusen takk for at du opplyser meg!

  Fra bokmålsordboka:
  bota’nisk a2 som gjelder botanikk b- hage hageanlegg med systematisk anbrakte planter til botanisk studium, særlig ved universiteter og høgskoler

  Frå nynorskordboka:
  bota’nisk a2 som gjeld, er særmerkt for botanikk b- hage hageanlegg (særleg ved universitet og høgskular) der plantene er ordna etter eit visst vitskapleg system med tanke på studium el. opplæring i botanikk

  1. Fotballfrue

   Det er produsenten sine ord, så du må gjerne sende en epost dit for å få svar 🙂 Har linket til nor cosm. som fører philip b i Norge.

   – C

   1. Ah, trodde det var dine ord 😉 Takk! Da skal jeg sende e-post dit 🙂

   2. Mariell

    Dersom du ikke kan stå inne for hva det du skriver betyr, bør du kanskje ikke utgi det for å være dine ord, men heller merke det med anførselstegn e.l.?

   3. Fotballfrue

    Det er derfor jeg har linket til produktsiden 🙂 Dette er ikke info jeg trenger å stå inne for, dette er fakta. .

    – C

 31. MÅ , bare,,,,
  Jeg er en 42 år ( gammel) , mor som etter at min 16 år gammel datter viste meg siden din Caroline må innrømme å ha tittet innom noen ganger ja :). . Kjempegøy med masse gode inspirasjonstips ( hvis det er ett ord som heter det da, man må tydeligvis passe seg for ordbok politiet ;). Jeg er egentlig ganske overrasket over hvor mange kverrulanter som er der ute,,, ikke rart det er krig i verden,,,,

  Jeg syns bloggen din er kjempekoselig , med masse spennende å lese , både interiørmessig og mote.

  Bare måtte ut med det :)))

  Ønsker deg en fortsatt strålende dag!!!

  Siri fra Kristiansand

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, Siri!

   Klem fra C 🙂

   1. Jeg vil bare si at jeg ikke er en vanskelig kverrulant eller ordpoliti. Jeg skjønte rett og slett ikke hva produsenten mener med «botanisk» i disse sammenhengene, og det var derfor jeg spurte 😉

    Forøvrig synes jeg det er supert med nydanninger av ord 🙂

   2. Fotballfrue

    Det gjør ingenting at du spør 🙂

    – C

 32. Du inspirerer meg så mye, Caroline 🙂 Og jeg virkelig gleder meg hver dag når jeg skal inn på bloggen din! Fletta var så utrolig fin, og jeg tenkte at den skal jeg også lære meg. Så etter et par forsøk igår, så går det utrolig bra idag. Og den er jo så morsom å lage også. Men ikke bare med håret ditt, men med klesstilen, maten, treningen, alt!

  Hilsen Julie, som er en fast leser og som kommer til å være det leeeeenge! 😀 Haha

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det, tusen takk 😀

   Klem til deg 😀 <3

 33. Annette

  Kjempefin flette!
  Har nå bestilt både hårstrikkene og tørrshampoen.
  Jeg har langt og tykt hår (naturlig, ikke extensions) som jeg liker best å ha samlet i flette eller hestehale. Da er det greit med strikk som ikke sliter sånn på håret.

  1. Fotballfrue

   Strikkene er utrolig gode, ekstra fint når du har flette synes jeg 🙂

   Klem!

 34. Mange takk för tipset om videon! Har försökt lära mig göra fiskbensfläta i evigheter, och med den videon till hjälp fick jag till det direkt. Men din fläta blev mycket finare än den i videon, haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *