Løpetur, pizza og film

Har nesten akkurat kommet ut av dusjen etter en deilig og rolig løptur på 7 kilometer. Brukte nike+ gps app i dag, har klart å glemme klokken min hjemme, men dette er en kjempefin erstatter!

Mens jeg og mamma var på løpetur, bakte Lars-Kristian hjemmelaget pizza, så nå sitter vi klare i den nyoppussede tv-stuen, klare for filmkos 😀

I morgen tidlig kjører vi hjemover, mannen skal ikke på trening før i to-tiden, så vi bestemte oss for å bli en dag ekstra. Dette er jo faktisk første gang i sommer jeg har vært på hytta, så disse dagene har vært utrolig hyggelige. Det blir faktisk ikke så lenge til neste gang nå, jeg og noen venninner tar turen om et par uker. Gleder meg!

Håper dere har hatt en fin helg, tenk at vi snart er i august allerede. En merkelig tanke, kjenner at jeg ikke er helt mett av smaken på sommer ennå. . ♥

39 kommentarer

 1. FOR ein hærleg søndag på deg!:) DRømmer meg bort, snart er det min tur med ferie:)

 2. Så deilig! 😀

 3. Har ikke vært innom bloggen din på en stund, så ser jeg bildet med «Ullerøyveien», og jeg er jo på hytte litt lenger inni kilen der! Nesten hyttenaboer, morsomt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy! Det er så deilig her 🙂

   – C

 4. SÅ flinke dere er da 🙂
  Hærlig å komme hjem til hjemmelagd pizza.. Ha en nydelig kveld 🙂

  Klem! 🙂
  http://fyllings.blogg.no

 5. Det ser ut som dere koser dere max på hyttetur! Kjøkkenet har også blitt superfint! Hva er vel bedre enn en kosestud etter en løpetur – god samvittighet – også komme tilbake til ferdiglaget mat – herlig! Ha en strålende ny uke :))

 6. Så herlig 🙂 Her blir det også filmkos om få strakser, hihi =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 7. Arabisk tatovering ja! Cooool!
  Hva står 23 for? 🙂

  1. Fotballfrue

   23 er hans første spillenummer 🙂

   – C

   1. Og M.Jordan og David Beckham sitt ( i Real Madrid)
    Gøy! Ikke første for DB da,hans favoritt-nr 7 sier vel litt om hva datteren heter. Vakkert synes nå jeg.

 8. Linn Kristine

  Hei Caroline !

  Takk for en inspirerende blogg, som virkelig får meg opp av sofaen, og i aktivitet 🙂

  Jeg lurer på om du kunne tatt deg tid til å skrive et nytt innlegg om gavetips til kjæresten? Har 2 årsjubileum snart, og trenger litt tips. Eller om du evt kan skrive litt om herreklokker – hva som er fint, ikke aalt for dyrt, men fortsatt moteriktig og noe gutter kan like. Har nemlig tenkt mye på dette som gave 🙂

  Klem fra meg

 9. Du og L-K skulle ikke meldt dere på amazing race????! 😀
  Forresten, hva heter foreldrene dine? Aldri fått det med meg :-p
  varm klem<3

  1. Fotballfrue

   Det har vi snakket om, hadde vært fantastisk!

 10. anonym 19

  Hei!
  Siden du jogger så mye lurer jeg på noe:) Før jogget jeg hver dag, mellom 30 og 60 minutter. Men det siste halvåret har jeg fått veldig vondt i leggene og knærne. Jeg kan ikke jogge mer enn 4 ganger i uken, og jeg har litt vondt når jeg løper også, spesielt nedoverbakker. Så hvordan greier du å jogge så ofte uten å få vondt eller skader? Har du noen tips?:)
  Veldig takknemlig for svar, hilsen fast leser

 11. Det kan umulig stemme med 360 kcal på 7 km løping eller ? Synes det er vanskelig å vite om pulsklokken regner rett.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, at det er for mye tenker du?

   – C

   1. Nei, det hørtes så lite ut.. Tenkte kanskje du hadde kjennskap til om det er reelle tall eller ei 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er reelt 🙂

    – C

   3. I går løp jeg ca 6.5 km, og da regnet pulsklokken ut at jeg hadde forbrendt 362 kcal. Så jeg tror det er sånn ca riktig i hvert fall 🙂

   4. filippa

    jeg tenker det samme. syns det høres veldig lite ut =( hadde lett tippa 500 kcal (?) trodde løping var den som forbrant mest kcal?

   5. Fotballfrue

    Det stemmer nok ganske bra 🙂

    – C

  2. Jeg vil tro det stemmer ganske bra. Min pulsklokke kan variere fra 450-700 på å løpe en times tid, kommer helt an på intensitet og fart.
   Om man løper på lavpuls (65-75% av maxpuls) forbrenner man mindre, men til gjengjeld høyere % fett og man forbedrer oksygenopptaket (veldig nødvendig med lavpulstrening innimellom også, ikke bare høypuls og intervaller) – mens om man løper på høyere puls (80-90% av max) forbrenner man mer kcal i løpet av en time – da pulsen er høyere og kroppen jobber hardere. Man løper jo selvsagt og litt lenger..

   1. Løper

    Det kommer også an på vekt. En som veier 70 kilo vil forbrenne flere kalorier (gitt samme distanse og intensitet) enn en som veier 60 kilo.

 12. God morgen, Caroline! Så spreke:) En løpetur er godt for kropp og sjel. Forhåpentligvis kommer det en smak av sommer også i august:) Ha en flott dag!

 13. Martine

  Hei!
  Flott innlegg! Et spørsmål, hvor er genseren fra? Er det merket » Designers remix»?
  Ha en fin dag!

 14. Hei Caroline!

  En ting… På det bildet der du kan se hvor langt du har løpt, hvor mange kalorier du har mistet osv… Er det en app? Isåfall… Hva heter den? 🙂

  Elsker bloggen din! Er en fast leser:)

  Hadde vært urolig koselig om du hadde giddet å stikke innom bloggen min ( linneliassen.blogg.no ) og kanskje også skive en komentar om hva du syns og tips, kanskje?!? Da hadde jeg vært i lykkerus! 🙂

  1. Fotballfrue

   Har jo skreeevet hvilken app det er :p

   Takk for fine ord 😀

   Klem!

 15. kan du legge ut oppskriften på pizza 😀

  1. Fotballfrue

   Den ligger ute 🙂

   – C

 16. Hei!

  Tv-stua ser fin ut! Vi skal også «hvitte» veggene i hytta, men vil gjerne at treverket skal skinne igjennom. Akkurat som jeg ser veggene er der! May I ask – hva har de brukt på veggene?

  Keep up the good work!

  Camilla

  1. Fotballfrue

   Jeg må nesten høre med mamma 🙂

   – C

 17. Kristine

  Hei Karoline:)

  Tenkte jeg skulle gi deg et tips. Ser du bruker en app fra Nike. Det gjorde jeg før også, men fikk for kort tid siden høre om en app man kan bruke til det meste. Alt fra løpe og gå, til å bokse og ri:). Det beste av alt er at den er gratis! Har bare brukt den til jogging foreløpig, og synes den er grei til det. Gir meg motivasjon! Den virker noe lik den fra Nike du la ut bilde av, men synes denne jeg har prøvd meg på er ennå mer oversiktlig (noe som er lurt for meg som ikke er så teknisk at det gjør noe, hihi). Det som trekker litt ned er at den må ha mobilnett for å funke, men for meg er ikke det noe problem. App’en heter forresten Endomondo.
  Anbefaler deg å prøve den!

  Klem Kristine

  1. Fotballfrue

   Den har Lasse! Takk for tips 🙂

   Klem 🙂

   1. Nå ble jeg nysgjerrig her, Caroline. Du har sikkert fått dette spørsmålet mange ganger, men hva kaller du LK oftest? Lasse, Lars-Kristian eller LK? Eller har du et eget navn du bruker på han?

   2. Fotballfrue

    Både Lasse og Lars-Kristian 🙂

    – C

 18. Den genseren der var knallfin! Må jeg spørre hvor du har fått tak i den?

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

   – C

   1. Takk 🙂 Titta litt nedover her på et annet innlegg, og så det var den samme 🙂

 19. Sommeren går så altfor fort <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *