I sjokoladehimmelen

Hei dere! Endelig hjemme fra Sverige og flere timer blant både vin, ramlösa og exotic snacks. Nå holder vi på å se etter servise til Anette sitt 30-årslag. Både mamma og storesøster er faktisk hakket verre enn meg når det gjelder å bestemme seg for ting, så nå synes jeg egentlig synd på pappa som ser på fra sidelinjen.. Haha! Titter bare innom for å vise dere mine fantastiske kupp:

20120725-170142.jpg

Disse blir med på hytta, så nå skal vi snart kose oss 😀 Senere blir det ost og hjemmelaget middelhavskjeks. Føler nesten jeg er på en liten ferie, utrolig befriende følelse!

Håper dere har en fin lillelørdag 😀

55 kommentarer

 1. Du er en liten godtegump du;)

 2. harrytur til sverige er alltid moro 🙂

 3. herlig! åh, du er så sykt pen 🙂

 4. lillelørdag? er det ikke onsdag da?
  elsker bloggen din Caroline, stå på! <3

  1. Fotballfrue

   Jo, lillelørdag er på onsdag 🙂

   – C

 5. Bare lurer på om de sjokoladene var mye billigere i Svarige? Evnt hvor mye billigere?
  Kos deg på «miniferie»!

  1. Fotballfrue

   Tror det er en prisforskjell på ca. 10 ,- 🙂

   – C

 6. Marita Ø

  De sjokoladene der er så gode! Elsker at jeg faktisk kan ta meg en bit til kvelds når jeg vil, uten å føle det blir for usunt! Hihi 🙂 Nydelig bilde av deg, forresten! God lillelørdag <3

 7. Så glad du så ut, fiin!

  Men det er en ting jeg lurer på, når tok du førerkortet? Hahaha 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, da jeg fylte 18 🙂

   – C

 8. lillemeg

  Hei!

  Skal til Oslo i neste uke sammen med noen venninner. Har du noen fine klesbutikker å anbefale som ikke er så veldig dyre? 🙂
  Håper på svar 🙂

  Kjempe fin blogg foressten! 🙂

 9. Hei Caroline!:) Må bare komplimentere deg for en super blogg! Du er nok den som har størstedelen av mine bokmerker om mote, mat og generelt livets gleder. Stor inspo er du! Og så er det litt kult at du nå henger på de samme stedene jeg gjorde da jeg bodde hjemme i Porsgrunn:) Virker som du stortrives! Så til et lite spørsmål… Jeg har tittet gjennom sminkekategorien din etter anbefalinger av primere. Jeg er nemlig veldig lei av at foundationen jeg bruker blir ufresh etter noen timer. Og du har noen anbefalinger jeg skrev bak øret, men det virker som om hovedpoenget med dem er å glatte ut linjer og det er vel og bra, men vet du om en som gjør at foundation sitter som støpt hele dagen? Eller har du andre tips for en holdbar base? Takknemlig for svar:)

 10. Hei!
  det blir nok godt med en liten «ferie» også er det jo meldt så fint vær =) men jeg bare lurer på en ting, kunne du laget ett syden pakke innlegg? er alltid så dårlig på og pakke når jeg skal bort…. tar alltid med for mye, men ingenting jeg får brukt liksom :o. hvor mange kjoler, shortser, topper osv man burde ha 😉 du ser jo alltid smashing ut på tur 🙂 også lurte jeg på om du har hvert på kos (den greske øya), skal dit to uker i august med min samboer og min datter på tre. så hvis du har noen tips til hva man kan gjøre så blir jeg glad for tips 🙂 (mener og ha lest att du har hvert mye på de greske øyene)

  kos deg masse på ferien din og legg bort arbeid! 🙂

 11. Jeg har hatt en fin lillelørdag:) Så utrolig vakker du var på det bildet.. Ha en fin kveld videre

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du!

   Klem 🙂

 12. Har bare et ønske og et spørsmål til deg!
  Du som norges største blogger, kan ikke du hjelpe meg med en sak.
  Nå har det seg slik at jeg brenner for dyrs rettigheter og er totalt imot dyremisshandling.
  Det jeg håper på at du kan gjøre, er å lage et lite blogg innlegg om hvor brutalt dyr blir misshandlet før de havner bak kjøtt disken. Og hvor mye de må lide for at vi skal se bra ut.
  Jeg håper at du og jeg kan få flest mulig folk til å boikotte sminke som er testet på dyr. Boikotte pelsdriften. Det blir for mye for meg og ønske at hele verden skal boikotte kjøttdriften og bli vegitarianer. Men det er mitt høyeste ønske.
  Sophie Elise la ut en video som handler om akkurat dette, men jeg vill at du og skal gjøre det slik at flere folk ser det og skjønner alvoret i dette.
  Jeg vil at folk skal skjønne at de dyra som er på jorden, ikke kommer til å være hær nå serlig lenge slik vi holder på.
  Så jeg ber deg om å lage et slikt innlegg om dyr. Ikke alt handler om sminke og velværet, husk det. Vii må kunne klare å se virkeligheten inn i øynene, og fikse opp i det gale vi har gjort.

  Takk for meg !

  1. tror det blir litt for drøyt for og være helt ærlig, de dyra som er her i norge har det overhode ikke vondt før de blir slaktet! de har det utrolig godt på gårder her i norge, og om man vil spise kjøtt eller ikke må være opp til hver og en. caroline tipser kun om sminke og slikt som ikke er testet på dyr og har hatt noen saker om dette. pels dyr oppdrett er ikke så ille som det man ser på tv, noen er nok så grusomme, men det finnes også mange som tenker på dyrenes ve og vell! mattilsynet er innom gårder og oppdrettere gjevnlig!
   gale vi har gjort? vi spiser mat for og overleve!

 13. Aw, 70% sjokolade i mitt <3 !
  Kos deg masse, søte!

 14. Den med kokos er F A N T A S T I S K!
  Og den med pecan og havsalt da.. Og appelsin.. Og pistasj og.
  Egentlig alle.

  Men kokosen er sykt god, hvis man er glad i kokos.

  1. Fotballfrue

   NAM 😀

 15. Ann Helen

  En sverige tur er jo ikke å forrakte 🙂

  Du må bare nyte fritiden med dine, og kose deg masse Caroline. For det unner jeg deg! 🙂

  Ha en fortsatt fin sommer 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀

   Klem!

 16. Mmm…maange gode sjokkiser! 🙂

 17. Hei!

  Denne kommentaren har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men vil bare takke deg for supertips om tredemølla di! Ble så inspirert at jeg ringte sportsmaster og bestilte likedan, etter to dager kom den på døra selv om jeg bor ca 50mil unna butikken! Og jeg er helt forelsket i mølla mi:-D Litt skummelt egentlig, for blir jo helt hekta……….må skjerpe meg så jeg ikke løper en time hver dag, prøver å begrense meg til 5 ganger i uken….

  Så, tusen takk for tips!

  Ha en fin kveld, og kos deg med svenskesjokoladen og familien din:-)

  1. Fotballfrue

   Uææ, så gøy! Ja, servicen er helt super 😀 Haha, jeg klarer faktisk helt fint å begrense meg :p

   Klem!

 18. Herregud, snakk om å gjøre en sjokoladegal jente misunnelig da 🙂 Cocoa Raspberry så dritgod ut!! Yum yum… 🙂

  1. Fotballfrue

   Den blir tilbehør til morgenkaffen 😉

   – C

 19. Åå er det premium cocoa cocos den nederste? Synd Norge ikke har alle disse..

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Herreguuuuuud, så god!!

 20. Hoppas du hade en fin tur! En av de grejer jag saknade i Norge var faktiskt svenkt exotic snack!

  https://pernillabredolt.com

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg godt! Det er jo helt avhengighetsskapende :O

   Klem!

 21. Heisann! 🙂
  Har egentlig ett veldig urelevant spørmål. Meen jeg har nett kjøpt meg lik nike+ klokke som du har, og oppdaget ganske fort at den er innstilt på «miles» og ikke «Km», egentlig ikke noe problem, men såå mye greiere å kunne se Km standen med en gang.
  Var din innstilt på Km eller var dette noe du måtte gjøre selv? Og i det tilfelle, hvordan? ^^ hehe.
  hjelp!

 22. cocoa Rasberry er min favoritt. mmm… blir nesten alltid med hjem fra sverige. desverre finner jeg ikke igjen det som var min favoritt. den var fra Lindt tror jeg, mørk 70 % med cherry og chilli. 🙁 det som er så bra med denne 70 % sjokoladen, foruten at det er mye sunnere. er at man spiser så mye mindre, jeg er hvertfall sånn. ett par biter. så har det liksom dekket søtsuget. spiser jeg vanlig sjoko, typ freia, spiser man jo hele sulamitten. nei best å holde seg til rasberry`n. anbefales! mmmmm… nyt kvelden caroline ;D

  klem

  1. haha, jeg har sett at enkelte matbutikker som CC mat, Coop-butikkene osv, har Lindt 🙂 *

 23. Michelle

  Exotic snacks <3 Det er så deilig!! håper dere koser dere på deilig sjokolade og annet godt!! mihihi
  klem

 24. Ooh, har ikke sett den med bringebær før! Den med bare 70% sjokolade er min favoritt – foreløpig 😉 Syyykt god 😀

  – L

 25. Skal til Sverige i morgen, og mørk sjokolade pluss exotic snacks står høyt opp på handlelisten. *gledeseg* Nesten bra vi ikke har det her hjemme, for da blir det litt ekstra stas. Og det er jo SÅ godt! 😀 Håper du koser deg maksimalt med familien din i kveld, og de kommende dagene 🙂 Klem til deg

 26. Heij 🙂

  Jeg lurte på om du føler at du blir oppblåst av denne jokoladen ? Jeg er slank hele veien, men så fort jeg spiser.., ja, hva som helst, så får jeg sånn oppblåst mage ! 🙁 🙁
  Takk for all inspo ! 🙂

  KLem

  1. Fotballfrue

   Jeg blir oppblåst av den fra Cavalier :/ Men ikke disse 🙂

   – C

 27. Hvis du er glad i god sjokolade, kan jeg absolutt anbefale deg en tur til Sjokoladepiken i Stavanger! Et sted alle sjokoladeelskere bør besøke! 🙂

 28. Wææ, du kan jo ikke legge ut bilder av det her!? Blir helt dårlig her jeg sitter 🙁 Snakk om cravings a.. Er den ene der seriøst med kokos(<3<3<3)? Hvordan smaker den? Mååå ta en tur til Sverige snart! 😀
  Kos deg masse masse på hytta, Caroline!
  Klem <3

 29. Den med havsalt og pecannøtter er sinnsykt god! 🙂

  1. Fotballfrue

   I knooow 😀

 30. Hei hei.

  I LCHF dietten, kan man da spise slike sjokolader?
  For jeg jeg trodde man ikke skulle ha noe sukker.

  Du er virkelig en motiverende og super person, kjøpte boken din og elsker den 😀

  1. Fotballfrue

   Man kan spise hva man vil, det handler bare om det totale inntaket. Det er ingen regler for hva du kan eller ikke kan spise, det er bare en litt annen tallerkenmodell på lchf enn på det «vanlige» kostholdet.

   Mørk sjokolade inneholder antioksidanter og mye fett, mye mindre sukker enn melkesjokolade for eks., så noen knekk ca. hver dag gjør ingenting :p

   – C

   1. Men er ikke cavlier sin mørke sukkerfrie sjokolade bedre enn disse mørke med sukker? mtp insulinnivået kombinert med mye fett i kosten som dere har? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ganske sikker på at cavalier inneholder maltithol, som faktisk påvirker blodsukkeret :/

    – C

 31. Sånn jeg har forstått det, så skulle lchf være med på å dempe søtsuget, men jeg syntes du spiser godteri og kaker og kjeks hele tiden jeg (i alle fall ser det sånn ut på bloggen). Er det noe jeg ikke har skjønt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Godteri og kjeks uten sukker 😉

   – C

 32. Hei! Vil bare tipse om at Divine sin mørk sjokolade med bringebær er helt fantastisk! God torsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, ja! Den er en av mine favoritter også 🙂

   – C

 33. Hei! Ser du skriver at den mørke sjokoladen er billigere i Sverige, tror du det gjelder i Danmark og Tyskland også? Har du peiling på andre gode kupp man kan gjøre i disse landene når det gjelder lavkarbo/LCHF-matvarer? 🙂

 34. Nam! Elsker bringebær i sjokoladen! 😀

 35. Åååh, du er så irriterendes pen!!! hahaha… har flere venner som nesten ikke klarer å lese bloggen din på grunn av det!! hahah 😀

 36. Lillelørdag på onsdag 😉 Elsker det!
  Ville bare si at jeg syns bloggen din er så flott – og jeg syns det er fint å se hvor flink du er til å oppdatere, på alle fronter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *