Dagens antrekk og hytteliv

Skjørt All Saints / Pumps Aldo / Genser H&M / Smykke Treasures / Armbånd BikBok / Briller RayBan / Veske 3.1 Philip Lim

Endelig på plass ved vakre Skjebergkilen, og den fineste hytta! Mamma og pappa har brukt store deler av sommeren på å pusse opp kjøkken og stue her, så jeg tenkte å ta litt bilder for å vise dere i morgen. Det er så FINT nå! Jeg vil være her for alltid. Det eneste som mangler er Lars-Kristian. .

Nå venter middag, endelig. Er så sliten etter dagens handlerunde, så nå gleder jeg meg til bursdag på fredag og totalt avslapning fra og med nå . .  og frem til leggetid.

67 kommentarer

 1. Hvilken frisør var det du gikk til igjen?
  Nydelig antrekk 🙂

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair <3

 2. Johanna

  Så koselig 😀 Nydelig outfit, likte spesielt godt smykket!

 3. Beautiful 🙂

 4. Det var hytteantrekket sitt 😉
  Tar du aldri fri fra høyehæler?

  Jeg kan ikke gå i slke sko. Noen ganger skulle jeg ønske at du dresser ned med skoene, de kan bli for mye og anklene dine ser så anspent ut.

  Jeg har lest i bloggen din en stund nå og av en merkelig grunn klarer jeg ikke å la vær å lese.

  Vi to er så forskjellig, men du har en del tips og gøy å se hus og hage.
  Men klær og sko er vi langt fra hverandre.
  Du lager en super blogg, men noen ganger undrer jeg litt over ting og skjønner liksom ikke helt vitsen med noe.
  Men det er så flott at vi er så forskjellig og det gjør hver av oss unik 🙂

  Kos deg på hytta og nyt dagene.

  1. Jeg er enig her, noen ganger skjønner jeg ikke jeg heller

 5. Så flott antrekk du har i dag. Ønsker deg en fortsatt fin hyttetur, gleder meg til å se bilder av den.
  C

 6. Kos deg på hytta i kveld 🙂

 7. perfect outfit <33

 8. Så fin du er! Og skjørtet: Fantastisk!
  All Saints har virkelig bare såå mye flott!

 9. stilig! stilen din er så utrolig fin, får masse inspirasjon fra deg 🙂

 10. Susanne

  I all verden, dette antrekket er det ikke én ting å utsette på. Stilikon, det er det du er! Elsker spesielt skjørtet 🙂

  Men du, jeg har et LCHF-spørsmål (som så mange andre, hehe): Har spist LCHF i ca. ett år nå, og ligger vanligvis på 40-50g carbs om dagen. Er stort sett stabilt på den lavere enden av normalvektig og trives med det. Av og til så hender det at jeg går helt bananas på snackingen, særlig nøtter, ost, og typisk hotellfrokostmat. Jeg teller ikke, men det blir oppimot 3-4000 kalorier på en dag. Hvis dette skjer 4-5 ganger i måneden, kan det gjøre noen form for «skade» tror du? Jeg er ikke redd for fett, men man begynner jo å lure når man dobler det man forbrenner på en dag…

  1. Fotballfrue

   SÅ lenge du ikke får noen negative reaksjoner av det, så går dette helt fint 🙂 Kosthold handler om helhet, ikke hva du gjør en gang i uka.

   – C

   1. Susanne

    Makes sense, tusen takk for svar 🙂

   2. Fotballfrue

    Bare hyggelig 🙂

    – C

 11. Så utrolig fint dette antrekket var 🙂 Elsker skjørtet!

 12. …Så må du kose deg som bare det på ferie/hytten – glemte å skrive det 😀

 13. Nydelig! Kos deg videre på hytta <3

 14. VELDIG fint outfit, elsker det! 😀

  Hvor lang tid tar frakten fra Makestyle? (om du skjønner hva jeg mener?!) Vurderer å kjøpe Gorgeus curl wand, siden jeg synes krøllene dine er så fine! Er den til å anbefale ennå? 😉 Jeg trenger den nemlig før jeg drar bort en stund… 😉
  Klemmer fra fast leser<3

 15. Skjebergkilen?! Det er der vi har båten vår, nærmere bestemt Falkensten Marina, vet du hvor det er?:) Btw, digger smykket!:)

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 16. katrine

  Du vet ikke om og hvor det finnes en lignende veske, bare billigere?;P den er så fiin! men litt for dyr for min lommebok:/

  1. Fotballfrue

   Tror de har en lignende, litt mindre på BikBok? 🙂

   – C

 17. Nydelig, jeg bare ELSKER det skjørtet! 😀

 18. Elsket skjørtet! Og armbåndene var kjempetøffe. Pen du!

 19. Likte antrekket ditt veldig godt idag 😀 Kjempefint!
  Kos deg på hytta! Skulle ønske familien min hadde en hytte også.. Er alltid kjempegøy når jeg drar sammen med venner!
  Klem 🙂

 20. ..ikke at du NOENSINNE ikke ser bra ut altså. Men idag var du rett og slett flawless!:D Vakre Caroline! Kos deg masse på hytta

  1. Fotballfrue

   Æ, takk, skjønne!

 21. Utrolig fint antrekk! misunner deg, du har så utrolig mye fint! 🙂

 22. Hei! Jeg er «ny» leser her inne;) Ettersom flere gode venniner leser bloggen din i ny og ne, blei nysjerrigheten for stort gitt;).. Super fin blogg..
  Ville bare si TAKK til deg, for inspirasjonen du har gitt meg! Etter neste 3 år vekk fra trening, er det utrolig tungt å komme igang, men nå er jeg endelig igang!!!;) Fikk 3 barn på 2 1/2 år, først verdens nydeligste sønn Liam i 2010 og så var vi så heldige og fikk en-egga tvilling jenter i 2011, Sarah og Millie.. Der fikk du en liten del av livshistoria mi… he he..
  Saken er ettter å ha gått hjemme med barna i nesten 3 år, er det så syyykt tungt å finne motivasjon til å få tilbake formen igjen.. Er så deilig å ha den godfølelsen etter en skikkelig treningsøkt igjen;) Og ikke minst så fint å lese om flere som også søker og elsker den følelsen! så igjen tusen takk!!

  Kommer til å kikke innom bloggen din, da jeg trenger litt motivasjon, som du skjønner har jeg mer enn nok å drive på i hverdagen med 3 herlige småtroll;)
  En annen ting, vet ikke om jeg burde skrive det her, men i og med du ber så pent om å ikke få eposter skriver jeg det likevel:
  Jeg er sykepleier, og setter Botox og filler (om du skulle trenge/ønske det i fremtiden). Du trenger nok ikke ennå, men ha meg i tankene hvis du ønsker en dyktig sykepleier til å fikse litt;) he he.. Holder på å lage nettside, men er langt ifra ferdig! http://www.anikasbeauty.net
  P.s Ble best i klassen;) he he

  Ha en fin fin torsdag, klem!

 23. utrolig fiint! elsker stilen dine, Caroline. Hadde virkelig ikke hatt noe imot i å bytte garderobe med deg. haha 🙂

 24. Hmm, når jeg er på hytta blir det lite høye hæler og skjørt.. I Rondane egner det seg best med fjellsko og anorakk 🙂 Lange fjellturer i all slags vær, og kose seg med god mat og fyr på peisen etterpå. Eller grilling på verandaen med utsikt over Jotunheimen. For meg er Rondane det stedet jeg senker skuldrene og lader batteriene. Også hunden min (som desverre døde i Desember) stokoste seg på fjellet. Hun ville bare være ute og snuse i lyngen, og sov gjerne ute om natta for ikke å gå glipp av en eneste liten mus eller hare som hoppet forbi.
  Liker både syden og storby, men det er Rondane som står mitt hjerte nærmest. Kos deg på hytta og med familien

  1. Fotballfrue

   Blir dårlig med høye hæler på hytta her også 🙂

   – C

 25. Karoline

  Digger alt ved det antrekket, skjørtet er magisk!!

 26. Hei,

  Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men ville bare høre med deg om du klarte, og evt. hvordan, å slappe av på bryllupsdagen din? Jeg er veldig lik deg på mange måter; liker å ha kontroll, at ting er “perfekt” osv – og ikke bare for min egen del, men fordi jeg synes det er hyggelig å stelle i stand for andre. Det er jo en måte å vise at man bryr seg på! Jeg skal gifte meg neste helg, og håper så inderlig jeg klarer å senke skuldrene den dagen og bare nyte den. Følte du at du greide det?

  Vil også si at jeg synes mediakritikken som har kommet ang. å fremstå for perfekt er helt på jordet, da jeg som sagt kjenner meg veldig igjen i deg enkelte ganger. Mitt ønske om å se best mulig ut, eller ha et ryddig hjem handler ikke om å fremstå perfekt – men rett og slett om at det er sånn jeg trives, det er sånn jeg vil ha det! Jeg ser ikke noe grunn til å skulle fremstille livet mindre “perfekt” – vi har nok av triste ting og ulykke her i verden, vi trenger ikke bli påminnet om det hvert eneste minutt. De fleste oppegående mennesker skjønner at alle har både opp- og nedturer, uten at man trenger å fortelle hele verden om det for det. Jeg synes jeg faktisk blir et lykkeligere menneske av å fremstå “perfekt” (misforstå meg rett når jeg sier “perfekt”) – du skaper din egen lykke, og ved å stadig minne deg selv på alt som er negativt blir man i hvert fall ikke lykkeligere. Personlig blir jeg så absolutt ikke mer nedfor hvis jeg har en dårlig dag og leser bloggen din – stikk motsatt faktisk! Av å se ditt blide ansikt, flotte innlegg og fine bilder blir jeg derimot i bedre humør. Føler noen at å se lykkelige mennesker drar dem lenger ned, er det faktisk de som burde gjøre noe og evt. få hjelp spør du meg.

  Stå på, jeg synes du virker tvers igjennom god =)

  1. Fotballfrue

   Takk for fantastiske ord! <3

   Og. . gratulerer som kommende brud 😀 Det var ikke noe problem for meg å slappe av verken på fredagen eller lørdagen. Stresset som en GAL i månedene og ukene før, så da helgen kom, senket jeg skuldrene umiddelbart. Jeg visste at jeg hadde flinke folk rundt meg til å ta seg av ting for at alt skulle klaffe, og det var bare en helt fantastisk følelse. Vi hadde gjort alt vi kunne for at helgen skulle bli perfekt, så da fredagen kom kunne vi bare. . nyte 🙂 Ikke noe problem, jeg lover! Gled deg / dere 🙂

   Klem 🙂

  2. Trude A

   Gled deg Tina 🙂 Det kommer til å bli den mest fantastiske dagen i ditt liv. Jeg stresset noe helt enormt dagene før bryllupet, og jeg så for meg at det kom til å bli ti gang verre på selve dagen, men da falt alt på plass. Det er jeg helt sikker på vil skje med deg og! Så om du stresser mye eller lite, så er jeg neste hundre prosent sikker på at du ikke vil gjøre det på dagen! (Bare masse sommerfuglerimagen følelser i såfall)
   Gratulerer så mye!

 27. Så flott du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 28. Jeg bare elsker skjørtet ditt! Har gått rundt på All Saints butikker i London i en evighet og bare siklet 😛 Men har begynt å spare, så havner nok et i klesskapet mitt også etter hvert. Liker måten du styler det på!

  Ha en fantastisk dag!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Nå har jeg to, de er litt like, men likevel ikke :p

   – C

 29. Hva pleier du å ha i veska di? Du har ofte så stor veske så jeg er såååååå nysgjerrig 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, liten toalettmappe, lommebok, og andre jenteting 😀

   – C

   1. Ønske

    Det ønsker jeg meg et innlegg om! Vi jenter/damer bærer alltid rundt på så mye nyttig og unyttig i veska, hadde vært morsomt å se hva du har i din 🙂

   2. Ja jeg og! Tips til ting som kan være kjekt å ha med seg overalt osv.

   3. Hadde vært sååå gøy med et «what’s in my bag» innlegg! 😀

 30. Så fint det var 😀 Håper du koser deg masse 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 31. Så fin du er! Elsker antrekket 😀

 32. Cathrine

  Bruker du sånne klær når du er på hytta? :p (hilsen meg som sitter i stoooor t-skjorte pg pysjbukse :p).. Hehe

 33. elisabeth

  Åh, så fint antrekk !! Du er alltid velkledd, men dette likte jeg spesielt godt. Nå har jeg hatt 14 dagers ferie og bare fått lest bloggen din av og til, men nå blir det fast hver dag igjen . Inspirasjon, inspirasjon !!!

 34. Hei! Brukte den selvbruner du bruker på beina dine i ferien min (kom ikke på navnet akkurat nå, brun flaske), men den smittet sånn av på klærne mine :/ Jeg er ganske ny på selvbruner markedet, har kun fått sprayet på et par ganger før. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå dette? Eller må jeg bare la vær å bruke klær jeg er veldig glad i? 😛 Jeg elsket fargen på den. Smurte til og med inn en motvillig kjæreste en dag, haha! 😉

  1. Fotballfrue

   Dusjet du grundig av deg / såpet deg godt inn etter 6-8 timer?

   – C

 35. De to siste antrekkene dine har vært veldig fine, men grå og svart langermet genser? Det er midt på sommeren,- vi vil se farger og bare armer! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet du hvor dårlig vær det har vært her jeg bor? :p Hvor ser du grått. forresten?

   – C

   1. Været i Siljan er vel like ustabilt som for resten sør-Norge, I guess. Og du går jo i miniskjørt, så SÅ kaldt kan det vel ikke være?
    Vær eller ikke vær: Skal ikke «arrestere» deg i å gå i genser. Poenget mitt er at jeg gjerne skulle sett deg i fine, fargerike, glade topper. Er jo så lekkert med solbrun hud.
    (genseren i Pattern on patteren-innlegget er, i mine øyne, grå )

   2. Fotballfrue

    Same, same 🙂 Jeg går uansett med det jeg føler for, for mer fargerike antrekk: Bla deg gjennom kategorien «antrekk» 🙂

    – C

   3. 🙂 (fin kjole i dag 🙂 )

 36. Hei 🙂 Kaller du Lars-Kristian bare for Lars noen ganger, eller sier du Lars-Kristian?

  1. Fotballfrue

   Lasse 🙂 Aldri Lars.

   – C

   1. Hahah, Lars som jeg kjennes kaller jeg for Lasse eller Lasseliten!

 37. Kjempefint antrekk! Men ærlig talt, høye hæler på hytta.. det er noe som overhode ikke stemmer her;) Men antrekket var som sagt kjempefint<3

  1. Fotballfrue

   Står det at jeg hadde høye hæler på hytta, eller som dagens antrekk på handleturen rundt omkring? Hmmm :)))

 38. Du er så vakker! Liker at du står på. Jeg får alltid glede av å komme inn her. Har du fortsatt det smykket på treasures? Kjempefint!

 39. Kjære Caroline!

  Jeg har tenkt mye i det siste på deg og all hetsen du får for hvordan du ser ut, og jeg må oppriktig si at jeg syns utrolig synd på deg!! At folk kan finne på å si at du er for tynn til å være med på et tvprogram, og mobbe deg for at du har den kroppen du har, det begriper jeg ikke. Når har du kunnet noe for hvordan kroppsbygning du har? Hvordan kan du gjøre noe med at du har smal midje? Du trener 6 ganger i uka, og du er ikke den eneste i Norge som gjør det.!! Du spiser feit mat, og har aldri snakket om måter å slanke seg på. Jeg ser VIRKELIG ikke problemet? Hvorfor er det lov å fortelle folk at de er for tynn, men ikke at man er for tjukk? Hvordan kan folk si så mye stygt om deg når du legger ut bilder av deg selv i bikini og kalle deg et problem? Jeg syns det er skammelig!!

  Jeg tenkte ekstra på deg når jeg kom over denne artikkelen: http://www.dagbladet.no/2012/07/26/nyheter/utenriks/facebook/sosiale_medier/bilde/22693251/

  Hun sier at alle burde være stolte av kroppen sin, og kunne legge ut bilder av seg selv på stranda. Ja, det syns jeg også!! Jeg syns ALLE burde kunne legge ut slike bilder, uansett hvordan de ser ut. Når hun får lov å være fornøyd med sin kropp, så hvorfor kan ikke du få være fornøyd med din?? Jeg syns jenta på bildet er nydelig og tøff som legger ut bildet av seg selv så hele verden kan se det! men jeg syns det er forferdelig urettferdig at ikke du skal få gjøre det samme!! Jeg syns du er fantastisk som holder ut med all den urettferdige dritten du må tåle, både fra anonyme personer i kommentarfeltet, men også fra media og eksperter som mener du ikke er god for oss andre dødelige. Aldri hør på dem! Du er god for oss!!! Hadde flere vært som deg, hadde det vært mindre hat i verden. Fortsett å tenk på alle du inspirerer hver dag, og aldri gi opp bloggen!

  <3 <3

  1. Fotballfrue

   <3 <3

   1. JEG ER SÅ ENIG!!! Jeg er en jente på 15 år, og jeg har fulgt bloggen din i ca ett år. Jeg syntes all negativt du får mot deg er helt forkastlig! Det at noen tydligvis mener at du er et dårlig forbilde, skjønner jeg ikke. Du spiser sunt, du spiser normalt, du trener mye, som ikke kan være annet enn bra, og du er virkelig IKKE sykelig tynn. Når folk sier «herregud, fotballfrue har jo ikke en normal kropp, hun er jo alt for tynn», da blir jeg lei meg. Hvordan kan folk finne på å si at et annet menneske ikke er normalt? For hva er egentlig normalt? Noen mennesker er tynne, andre ikke. Sånn er det bare. Og når du selv har skrevet om at du hadde et vanskelig forhold til kroppen din for noen år siden, må jo folk forstå at du neppe har det nå. Kanskje rart å høre, men jeg har diskutert om deg med familien min. De mener at blogger sjennerelt er latterlig. At du fremstiller alt perfekt og at verden ikke er sånn. De sier også at småjenter kan bli negativt påvirket fordi du er så tynn og pen, at de også vil bli sånn. Hallo?? Skal ikke du få lov til å blogge fordi du har en slank kropp og fordi du lever sunt å trener? Det er helt latterlig. Og hvis småjenter blir negativt påvirket og etter å lese bloggen vil se ut som deg, da er de rett og slett for små til å surfe på internett. Og det med at noen mener at du fremstiller livet ditt perfekt. Du skiver om mote, outfits, trening, mat og alt annet. Ja, det er kanskje overfladisk, men det er vel ikke meningen at du skal skrive om absolutt alle kranglene du har med Lars-Kristian, alle dagene du har en jævlig dag eller alle gangene du ser deg i speiet og tenker æsj. Det er ikke meningen at du skal brette ut om hele livet ditt. Som du selv skirver, er dette et magasin på nett. Du fokuserer på det positive, og det leserne dine setter pris på å lese om, som ikke er alle små problemer og alle dumme dager. Det går det ikke ann å bli inspirert av, og din jobb og sikkert ønske er jo nettopp å inspirere! Og jeg vet at du er klar over at verden ikke bare er en dans på roser, at høyhelte sko, fine bluser og extenions egentlig ikke er så velig viktig hvis man ser verden i et stort bilde. Men det handler om hva du liker og velger å bruke litt av pengene dine på, og det har vel ikke noen andre noe som helst med. Du har jo også samlet inn store penger til f.eks barn i afrika, som er veldig bra. Du har bygget opp bloggen din selv, du har flere jobber og dette er selvprodusert, noe som det står respekt av. Du startet selv å bygge opp dette, du har ikke blitt populær bare fordi du var en kjendis eller hadde en styrtrik far. Alt dette har du laget, formet og bygget opp selv. Vær stolt, aldri la media eller noens negative meninger gå inn på deg. Du er unik, vakker og vellykket! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *