Søsterkveld

God kveld ♥

Nå har vi kjøpt inn både sushi, sashimi og pepsi max, så her sitter vi og har en etterlengtet søsterprat. Alltid mye å prate om, og alltid veldig godt å prate. De små tiggerne mine er også med!

Har hørt rykter om at mannen hjemme slår seg løs og roter når jeg ikke er der (les:twitter), men jeg vet jo egentlig at han bare sier det for å stresse meg. . Haha! Ekteskapshumor ♥

Vi skrives i morgen, håper alle sover godt 😀

39 kommentarer

 1. Marita Ø

  Så koooselig 🙂 Måtte dere ha en fin kveld! Dere ser fantastiske ut begge to 🙂 Her skal jeg snart køye, noe som skal bli veldig godt etter en lang dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Blir vel kvelden her etter hvert også 🙂

   Klem C

 2. SÅ utrolig koselig Caroline!;D Jeg skulle virkelig ønske jeg bodde nærmere mine søstre, slik at vi kunne hatt flere slike kvelder ! =)
  Kos dere.

  klem fra meg ! 🙂
  http://fyllings.blogg.no

 3. Margrethe

  Drikker du mye pepsi max?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 4. Herlig! Kos dere masse i kveld <3 🙂

 5. yaya nova

  kos dere masse <3

  du er et lys i hverdagen <3 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 6. Kos dere videre ! 🙂

 7. http://mylifeastiffany.blogg.no/1343158900_henger_ut_fotballfrue.html

  Jeg har skrevet et lite innlegg om noe av dagbladsaken og om herlige og inspirerende deg, Caroline 🙂 Håper du vil ta en titt på det bare for å se litt av mine synspunkter og at du er flott! Du aner ikke hvor mye du har inspirert meg gjennom mye av treningen min med gode tips og motivasjon 😀
  Stå på!!

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 8. Berit Kristine

  For noen skjønne, små tiggere! Hugo og Ronaldo er aldeles nydelige! Kos dere!

 9. Kos dere masse. Søsterkvelder er det beste <3

 10. Hei!

  Har du noen gode oppskrifter på hjemmelagde knekkebrød? Har brukt oppskriften fra God Morgen Norge, men er jo gøy å variere litt.

  Ha en fin kveld (:

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 😀 Søk i søkefeltet, de er kjempegode!

   Klem!

 11. SarpeRaz

  Så kos da <3 Nyt kvelden!

 12. ÅÅh, så kos meg søsterstund! Jeg savner min søster noe fryktelig, har flyttet fra Nord-Norge og helt til Sørlandet. Heldigvis kommer hun, med mann og barn, på besøk om litt over ei uke 😀
  Ta gjerne å titt innom min ny-oppstarta blogg (må jo blogge litt når man flytter så langt vekk fra familien) 🙂

  Stor klem til vakre deg <3

 13. Cathrine

  Hei :). Fantastisk blogg og ei fantastisk jente! Lure på kor høg du e og kor høge hælane dine vanligvis e? Hehe 🙂 Eg e 178 cm, 53kg og bruka hæla som e 13cm ca. Syns eg bli ALTFOR høg og ser enda tynnare ut enn eg e, men da e so fint med høge hæla 🙁 I da siste ha eg fått skikkle vondt i akillis på høgre fot, skjønna ikkje koffor. Klara ikkje strekka dan ut, trena ikkje, og går heller ikkje med hæla altfor ofte, berre til spesielle anledninga. Veit du ke da kan ver? Klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170 og bruker mellom 11 og 14 cm. 🙂 Vet dessverre ikke hva det kan være :/

   Klem!

 14. Elisabeth

  Nå fikk jeg bare såå lyst på søsterprat selv ( kom hjem fra Oslo Maariii ), og sist men ikke minst SUSHI.
  Smakte det for første gang forrige uke, kjøpt sushi 3 ganger på 4 dager. Herlig sier jeg bare 🙂
  Kos dere med mat og kvalitetsprat <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Sushi er et kjempedeilig avbrekk fra den varme middagen 😉

   Klem!

   1. Sushi er avhengighetsskapende 🙂 Var på ferie i Australia en måned, spiste så og si bare det til slutt, haha!:) Billig, lettvint og super godt!:) Gikk faktisk ned nesten fem kilo på tur, og hadde bare tre intervalløkter på den måneden:) Så ja, sushi is the shit!

 15. er pepsi max den eneste brusen du drikker, eller drikker du annen brus en gang i blant også?

  1. Fotballfrue

   Stort sett pepsi max, drikker veldig lite av det, men slår til en gang i mellom. Vi har sodastreamer hjemme, som er gull!

   – C

 16. Å herre min.. LYST…. på SUSHI… nå!! Hehe:) Det fristet. Dette innlegget burde merkes med reklame:P For tipper mange lesere hiver seg over sushi fatet ila morgendagen. Det må iallfall jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 17. Så fine hunder du har! Kjæresten min sier også det noen ganger, og da blir jeg litt irritert og superstressa, hehe! 🙂

 18. Høres veldig hyggelig ut. Blir ikke helt det samme med to brødre, den ene ni år eldre og den andre ni år yngre…

 19. Hei!

  Kjempe fin blogg du har 🙂
  Jeg og et par venninner skal til Oslo i neste uke. Og jeg lurte på om du har noen klesbutikker du kan anbefale??
  Nå tenker jeg ikke på alle kjedebutikkene, de skal jeg nok klare å finne:) Men noen små perler av klesbutikker som kanskje ikke er svindyre heller? 🙂
  Håper på svar !!

 20. Hahaha, ekteskapshumor! Jeg ler meg ihjel! Min kjære gjør akkurat det sammen! Kos deg med familien, Caroline!

 21. Hehe, digger ekteskapshumoren! 😀
  Misunner deg også søsterkveld, det er ingenting som er så deilig som å slappe av med bestesøstra og snakke om alt og ingenting over litt god mat og godt drikke!

 22. Så søt humor dere har, du og mannen. Dere er så fine sammen!

  Skikkelig stemningsbilde av deg og søsteren din, også! Så ut som du hadde en trivelig kveld.
  <3

  1. Fotballfrue

   Haha :p

   – C

 23. Åh, så koselig 🙂 Jeg har også et supergodt forhold til min lillebror, det er min aller beste venn =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 24. Michelle

  Så koselig med søsterkveld 🙂 håper dere koste dere med sushi og masse snakk <3

 25. Tonje :)

  Hei 🙂 Har nettopp begynt å lese blogge din, leste meg et godt stykke nedover igår. Ville bare si at du – i tillegg til å være kjempeflott å se på – virker som ei aldeles nydelig jente :)) Blid og positiv, og sprer mye glede og godhet gjennom hva du skriver :)) Kommer til å fortsette å lese innpå her! Klem Tonje :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta 😀

   Klem!

 26. charlotte nathalie

  Hei C

  Så på FINN.NO (torget og dameklær) i dag at det er noen som selger et helt nytt skjørt fra HM Fashion against Aids str 36, tenkte kanskje det var det samme skjørtet du snakket om på bloggen din her forleden, som du ikke hadde fått tak i. Det ser ihverfall veldig fint ut…
  Kanskje verdt å sjekke ut…?

  Mvh Charlotte

  Som forøvrig lenge har tenkt å rose deg fordi jeg syns du har en bra blogg og syns du får ufortjent mye pepper i pressen av folk som tydeligvis ikke setter seg inn i ting før de uttaler seg! Stå På sweety!

 27. Hei Caroline. Følger bloggen din hver dag og er veldig insperert av deg!
  Jeg får kjempe lyst til å begynne å trene å komme meg i go form. Det er lettere sagt enn gjort når du ikke er særlig flink med hvordan man burde trene eller hva. Jeg så etter mailen din men fant ikke noen steder hvor jeg kunne sende deg en privat melding. Det jeg lurte på var om du ville hjelpe meg med å sette opp et trenings opplegg som jeg følger.
  Jeg vil ned i vekt og få en slankere og sunnere kropp. Jeg er nok lagt i fra så sterk og flott som deg men vil gjerne bli.
  Har lagt igjen mailen min om du vil hjelpe meg, hadde blitt super glad 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *