Pattern on pattern

Skjørt Lipsy / Genser BikBok / Veske Mulberry / Sandaler H&M / Smykke Treasures.no 

Etter en vellykket dag i Oslo med både møter, en kjapp tur innom frisøren og et veldig etterlengtet stopp på Stockfleth’s, sitter jeg nå godt plassert i sofaen i barndomshjemmet. Har allerede lyst på enda en chai latte og kan ikke forstå hvorfor ikke Stockfleth’s finnes i alle kommuner og byer i hele Norge. De har uten tvil både den beste kaffen (etter Nespresso) og teen, så hvorfor ikke? Jeg tenker å ta dagdrømmene mine ut på en lite løpetur, for snart kommer storesøster hjem. Vi skal bruke kvelden på å skravle, gleder meg! I morgen turer vi til hytta, mamma og pappa, skal bli skjønt å se de beste i verden igjen.

Håper dere tirsdag er fin 😀

59 kommentarer

 1. Dette var jo kjempefint! Pynta, men laidback. Ha en fin kveld med familien!!!

 2. wow, utrolig fint antrekk, elsker skjørtet ditt 🙂 du er også veldig pen, syns spesielt du kler oppsatt hår. ha en fantastisk kveld! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 3. Så fint skjørt! Håper du får noen fine og avslappende dager på hytta 🙂

 4. Karoline!!!!!

  Det nye skjørtet var helt utrolig fint! Ble det forresten til at du bestilte de turkise skoene fra Christian Louboutin? Bare nysgjerrig:)

  1. Fotballfrue

   Ikke ennå, men jeg er fortsatt i tenkeboksen 😉

   – C

 5. Jeg elsker din blog! Jeg er fra Danmark, men tjekker stadig din blog hver dag.
  Jeg kan rigtig godt lide din tøj smag. Vil gerne have at du følger min blog: sheilalukman@blogspot.dk

 6. Hærlighet, elsker den veska! Du får den jo til å funke med ALT 😀

 7. Det var nydelig! Så fint skjørt 🙂

 8. Amina khan

  Hei, du har skikkelig pen kropp altså! Skulle ønske min var slik, men jeg trener meg fram jeg også!

  Bare lurte på om klesstørrelsen din er 32? Fordi det opfattes som size 0 i USA.

  Plis svar!

 9. Hei! Hvilken av Nespresso-kapslene synes du er best?

  1. Trude A

   Ja, det lurer jeg også på;) Min absolutte favoritt er Ristretto.

 10. Åh, digger blandingen av casual og classy! Også elsker jeg aztec-mønster på skjørt, har du sett det fra HM Fashion Against Aids? Såååå fint!! Er det lenge siden du kjøpte genseren, forresten? Tror du den fortsatt er i butikk?

 11. fint jeg hår spurt deg om vi skal bli venner på facebook :)??

  1. Fotballfrue

   Jeg har skjult profil, så da er det nok en som utgir seg for å være meg :/ Har sett det selv :/

   – C

 12. hei. lurer bare på hvor du fyller på leppene dine? ser de er større nå, men du skriver aldri hvor du gjør det som alle andre bloggere? er det fordi du betaler for det selv og derfor ikke gidder reklamere? eller syntes du det er flaut å innrømme? jeg får hverrtfall alltid blåmerker der jeg gjør det og hadde vært ålright å høre om dine erfaringer, hvilken lege som gjør det, klinikk osv ser veldig bra ut:).. takk takk:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har ingenting i leppene nå 🙂

   – C

 13. det er Stockflets i Skien sentum. Det heter Stockmann (byttet navn bare fordi gata heter stockmann) 😀

 14. Beautiful outfit, love your skirt

 15. Marita Ø

  Skjørtet!! <3 Du var kjempelekker i dag! Høres ut som du har en fin kveld, og dager i vente 😀 Herlig! Kos deg masse 🙂

 16. L O V E the outfit! Du har så killer bein! Ha en fantastisk tur til hytta 🙂

 17. Nydlig antrekk! 🙂 Hvor er neilelakken fra? 🙂

  Ha ein fin kveld videre! 🙂
  Klem!

 18. Liker antrekket 🙂 Bestilte en kjole med ekspress fra asos, kommer den i post eller på døren? Tenkte du var den rette å spørre, hehe 😉

 19. Kjempestilig kombinasjon av antrekk, Caroline;) Kos deg masse med storesøster i kveld!

 20. Nydelig fint med den genseren til det skjørtet 😉 Hadde eeelsket antrekket om skoa ikke hadde matchet veska.. Aner ikke hva det er men jeg syns det ødelegger for den fine veska di..

 21. Jeg lurer på en ting, for eksempel oppskriftene dine i boken din som er Lavkarbo, går det fint an å mikse det med Lav-kalori? eller blir liksom effekten borte da?:-) Veeldig fint antrekk forresten!! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er vel bare å spise mindre av det 🙂

   – C

   1. Tusen takk 😀

 22. Oi.. Det var kjempe stilig:) Den ideen tror jeg kanskje jeg stjeler.. hihi

 23. Du kan bedre enn det Caroline!

 24. Så fiint! 😀

 25. Ja, det stemmer at de har Stockfleths i Skien. Den ligger jo rett ved Arkaden, og heter, som noen nevnte, Stockmann istedet.

 26. Camilla

  FINT antrekk! Har du kjøpt den genseren nå nylig ? 🙂

 27. Kristine

  Digger antrekket! Mismatch er bra! Skulle likt å se deg i lave converse til dette 🙂

 28. Nydelig antrekk. Likte de to mønstrene sammen!

 29. it looks gorgeous. love the photos.

  xx

 30. Nydelig antrekk – fine deg!
  Jeg bare elsker skjørtet! Har falt helt for aztec trenden selv! Så stilig!

 31. Dette var virkelig ikke en fin kombinasjon. Ser rotete og altfor «planlagt og merkelig». Tror du hadde lyktes med en outfit som ikke skriker at du prøver for hardt.

  1. Birgitte

   Jeg skjønner ikke helt vitsen med slike kommentarer.. Hvor vil du hen med det? Det viktigste er jo at Caroline selv føler seg vel med det hun går med, og som du ser på de andre kommentarene er det tydeligvis mange som synes dette er en fin kombinajson, så det er heller din smak som kanskje er litt annerledes. Er så unødvendig å komme med sånne negative kommentarer..

   Du er vakker, Caroline!!

   1. jeg syns det må være rom for å diskutere outfits når dette er en blogg som handler mye om mote. Den kommentaren var ikke SÅ ille. Slapp av litt 🙂

 32. you look beautiful and the skirt is georgous.

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 33. I love your skirt

 34. veldig kult antrekk. Digger at du mixer en komfortabel genser med et litt mer pyntet skjørt. Jeg må bare spørre, hvordan får du så mye volum i i håret ditt når du har det i en slik topp. Skulle gjerne ha fått det til selv, men min blir alltid så flat. Kunne du ha laget en tutorial eller noe hvor du viser hvordan du gjør det? Prøvde å lete på bloggen, men fant ikke noe.

 35. Kristin

  Du er så fin! <3

 36. Er det lov å si at du normalt sett alltid ser smashing ut, men at det kanskje ble litt mye mønster her? Skjørtet er dødskult, men kanskje kulere sammen med en ensfarget overdel? F.eks sort.. Bare min tanke da.

 37. Rå kult antrekk!!!! 😀

 38. SInce I started a mostly raw vegan diet last year I don’t get PMS anymore…just saying. :p Still love your blog though. Don’t like the fact that you’re paleo. I read Norwegian but my writing isn’t so good. 😀

 39. Karoline

  Elsker antrekket! *inspirert*

 40. Så fint det var altså! Ser for meg at øredobber eller smykke med samme farge som skoene og vesken hadde vært kjempefint =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 41. Michelle

  utrolig, utrolig fint outfit! Elsket det og du kledde virkelig den stilen Caroline ;D

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne deg 🙂

   Klem!

 42. Kjempefint, elsker mønsteret på skjørtet! Tror nesten jeg må kjøpe meg et sånt : )

 43. Du er så utrolig fin!

 44. Dwightinha

  Dristig, men lekkert Caroline. (men med de bena går jo nesten alt!)

 45. Hanna S

  Hei!
  Jeg lurte på om du kunne kommet med tips til hvordan en kommer seg tilbake i de gode treningsrutinene og formen en var i før en lang sommerferie uten noe trening og med et veldig usunt kosthold? Jeg synes dette er veldig vanskelig, og det gjør sikkert flere andre også.

  Hanna S.

 46. Lovely look! I think good jumpers are such a wise investment!

 47. Lekkert antrekk! Du gjorde det utrolig kult med pilotbriller til 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *