Fine mandag

Vi nærmer oss slutten av juli, det er overskyet og disse to tingene i seg selv tilsier at jeg egentlig burde være ganske gretten, men det er jeg ikke, for det er jo mandag! Min favorittdag, og denne uken kommer til å bli så bra! Allerede i morgen blir det Oslotur på meg i forbindelse med jobb, og rett etterpå tar jeg bilen til Sarpsborg hvor jeg blir helt til søndag. I morgentimene satt jeg og trommet negler mot bordplaten, mens jeg ventet på solen, men til slutt måtte jeg bare innse at den aldri kom til å dukke opp, så nå har jeg vært ute på en  utrolig forfriskende 8 kilometer langs de svingete Siljanveiene. Litt duskregn har jeg også rukket å få med meg, men når hjertepumpen slår nesten dobbelt så mange slag (eller mer) som vanlig i minuttet, er det bare deilig å få en kald dusj.

Nå skal jeg trene litt mage og rygg, før jeg skal lage meg en god lunsj mens jeg går gjennom dagens eposter. Ny bestilling hos Hasla må jeg også fikse, for nå er det mye utsolgt der. De kommer snart med ny kolleksjon snart, det blir spennende!

Senere skal jeg møte Lars-Kristian i sentrum, vi har en del ærender og gjøre, blant annet handle ferdig gaven til storesøster som skal feires på fredag 😀

Ha en fortsatt fin start på uken, dere ♥ 

69 kommentarer

 1. Andrine

  Caroline, hvordan trener du ryggen? Trenger virkelig svar, når det er det eneste jeg er ufornøyd med meg selv som jeg føler jeg kan gjøre noe med. har prøvd planken, men trenger flere tips:-D

  1. Fotballfrue

   Jeg trener den på en stor treningsball, om du skjønner? Også gjør jeg en del øvelser liggende på matte på magen 🙂

   – C

 2. Kjersti

  Jeg dør av misunnelse 🙂 du ser så utroolig bra ut, og huset ditt… jeg har ikke ord 😀 så fantastisk fint!

 3. Marita Ø

  Lekker og sporty! I like 😀 Ha en flott mandag, her er det tid for litt jobbing, men solen skinner så jeg smiler likevel 🙂 Klem til deg!

 4. SarpeRaz

  Så koselig med noen dager i Sarpsborg da Kanskje jeg ser deg luskende rundt i byen? 😉

  Har du forresten vurdert en spørsmålsrunde snart? Det er så lenge siden du har hatt det.

  1. Fotballfrue

   Det kan hende du gjør 🙂

   Ja, det er vel på tide snart, tenker vi kjører i gang etter ferien 😀

   Klem!

 5. Michelle

  Elsket det bilde av deg, sporty! 😉 JA, er deilig med mandag. ¨dagen å være produktiv!! Du har vel ikke et god tips om hvor man kan få god sushi i Oslo?? Haddev virkelig blitt glad for et sushitips 😀
  Mandagklem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Elsker house of sushi på kiellands plass 🙂

   Klem!

   1. christine

    spiser du kun sashimi når du spiser sushi? eller spiser du makiruller også? er så godt men er jo mye karb:/

   2. Fotballfrue

    Bestiller alltid noen maki, men mest sashimi 😀

    – C

  2. City Sushi har den beste i Oslo til veldig god pris og (119 for 15 biter) 🙂

   Den ligger i Byporten.

 6. ha en fortsatt super mandag!

 7. Malin V

  åå, du skriver så utrolig bra. Er så gøy å lese innleggene dine! 🙂

 8. Therese

  Du er så flink! 🙂 Blir så glad når jeg leser bloggen din, må gjøre det hver dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀

 9. Jeg var også nettopp ute å løp i duskregn og vind,men det er ikke så farlig når man løper og svetter=)
  Høres ut som om du får en veldig fin uke,kos deg masse!Her er det jobb jobb jobb.Jobbet i en måned i strekk,7 dager i uka!Bare en uke igjen så er det litt ferie før skolestart!

 10. flinke deg! Du har en utrolig bra blogg, og virker som en veldig hyggelig person :-))

  1. Fotballfrue

   Takk, søta!

 11. Vært ganske flink i dag du! Er godt å få gjort ting. Så får du også ha en fin uke, også må det bli en fin bursdag på fredag da! 🙂

 12. Mailinn

  hei 🙂
  jeg lurte på om du kan lage en video om hvordan du trener/tøyer osv… ?

 13. Deilig å løpe i regnet! 🙂 Kos deg denne fine mandagen, da =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 14. Hei! Må si at jeg elsker bloggen din, og er innom hver dag! 🙂 Men jeg håper du skjønner hvorfor folk blir kritiske til «arbeidsdagen» din. Når du skriver at mandagen din består av å tromme negler mot bordplaten for å vente på at sola skal komme slik at du kan trene? og deretter skal du lage lunsj og lese eposter. Resten av dagen består av nettshopping og inn til sentrum for å handle bursdagsgave til storesøsteren din som har bursdag på fredag? Regner med nettshopping hos hasla er til personlig forbruk? (og gir annonsefortjenester til deg?)

  1. Fotballfrue

   Nei, Hasla er innkjøp til Treasures.no.

   Når det gjelder arbeidsdagen min, så kommer ikke alt frem, og jeg setter ting litt på spissen. I tillegg har jeg ingen fast arbeidstid, men sprer ting utover. De timene jeg bruker på bursdagsgave i byen, tar jeg igjen når jeg jobber to timer ikveld 🙂

   – C

   1. Jeg tror det folk «kritiserer» deg for er ikke arbeidsmengden din pr dag/uke, men at du er utrolig priviligert som kan starte dagen din med trening og andre ting (lage mat/husvask) og ikke farte ut på jobb med en gang. Det er utrolig mye tyngre å komme sliten hjem fra jobb for «oss andre», for deretter dra ut igjen på trening igjen eller gjøre husarbeid, det er mye lettere å slenge seg i sofaen da ja! 🙂

   2. Det virker som veldig få har innsikt i hva det vil si å drive eget firma med blogg, nettbutikk og andre oppdrag. Caroline har jobbet hardt og målrettet lenge for å få sin bedrift oppe og gå. Dere som tror det er en fordel å ha jobben hjemme hos seg selv, burde prøve det. Arbeidsdagen blir aldri fra et definert klokkeslett til et annet – så lenge det ligger arbeid som må gjøres så må man gjøre det. Dessuten bruker jo Caroline mye av det dere kaller «fritidsaktiviteter» som trening, matlaging og mote i bloggen sin – dermed er det noe som må planlegges og gjøres ordentlig for å holde på interessen til leserne. Jeg ville sett andre legge ned så mange arbeidstimer som Caroline gjør. «Slappe» dager hos henne vil føre direkte til lavere inntekt – og derfor må hun jobbe jevnt og trutt til og med når hun er på «ferie». Det er lov å tenke litt før man kommenterer!

 15. Det hørtes ut som en forfriskende start på uken! Så utrolig fint inngangsparti dere har 😀 Jeg elsker sånne søyler!

 16. God mandag! Hvor har du kjøpt de hvite store krukkene og plantene fra i bakgrunnen? De var utrolig søte! 🙂

  1. Fotballfrue

   Plantasjen 😀

   – C

 17. Elin amlie

  Høres deilig ut! elsker selv å jogge en tur starten av uken!

 18. Hei Caroline!

  Må først få si at jeg elsker inngangen til huset deres, den er veldig lekker. I den forbindelse, husker du hvor du har kjøpt de fine pottene dine?

  Som ungdomsskolelærer vil jeg bare si at du har en fantastisk blogg. Mange av elevene mine følger deg, og jeg vet at du er stort forbilde for flere av dem. Stå på videre:-)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, de er fra Plantasjen 🙂

   Klem 🙂

 19. De dørene.. Må elske.. Har sett på samme typen selv til vårt eget hus. Men…. er de svarte eller hvite på innsiden? =/

  1. Fotballfrue

   Hvite på innsiden, I am in love!

   Klem!

 20. Herlig bilde ღ Du ser fantastisk flott ut – og stilig farger på treningstøy!
  Tror mandagene skal bli min favorittdag også, blir så positivt inspirert
  av deg ღ Har i dag fått gått lang tur, og trent styrke, så nå er jeg veldig
  glad :)) – ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  PS! – header bilder av deg er bare aldeles nydelig ღ skulle ha
  kommentert det for leeeeeeenge siden, men bare glemt 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne Mette! Du er alltid så positiv 🙂 Håper uken din blir fin!

   Klem 🙂

 21. Hi! just found your blog, fun and nice daily images of you and what you are wearing and doing.

  /josefina http://thatboston.com – London street style/ Style/ Interviews

 22. Heihei!

  Jeg har lest bloggen din en stund, men første gang jeg kommenterer! 🙂
  2 ting;
  Det første er skryt til deg og boken din! 🙂 Vi har laget masse god mat fra den, og jentene våre (2 og 4 år) eeelsker fiskegratengen! Jeeeii, tommelen opp for barn som liker fisk! 🙂 Den lager vi èn gang i uken, skal prøve oss litt frem med litt andre smaker på kremosten etterhvert også!
  Den andre tingen er om du har et bra tips til gode løpesko? Jeg løper mest i terrenget/grusveier, men ikke et must at skoa har terreng-såle. På tide med nye sko, skjønner du, og jeg er så usikker på hva jeg skal gå for, «It`s a jungel out there» med joggesko. Også vil jeg jo selvfølgelig at de skal se bra ut også da 😉

  Ha en finfin mandag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søta! Jeg er veldig fan av nike lunarglide, da jeg bruker chip i skoen, men synes også adidas sine clima cool er gode 🙂

   Klem!

 23. Ha ein fantastisk dag 🙂

 24. Ååh.. jeg får nesten følelsen av å ha kommet inn på yr.no når jeg egentlig er på bloggen din, Caroline. Vær så snill, du trenger ikke nevne været i nesten hvert eneste innlegg..

  1. Fotballfrue

   Haha, sorry! Blir jo påvirket som fy!!

   1. syns egentlig ikke det gjør noe jeg.. det er jo ferie og da blir man opphengt på vær. En skikkelig soldag gjør underverker! På alt!

 25. Så fint, fresht bilde av deg!:)
  Kan du skrive et innlegg om hva du pleier spise til lunch/lunchforslag? Synes det er så vanskelig å finne på noe interessant..
  Del gjerne flere ukesmenyer også!:D

  Ha en fin dag.

 26. Nå har jeg fått bikinien fra Porto Br, og den sitter som et skudd 🙂 Tusen takk for hjelp med valg av størrelse!

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy 😀

   Klem!

 27. hei søte… du har inspirert meg i lang lang tid.. men nå i to uker ca, har jeg bare vasa! ingen trening, og mye karbo mat… føler meg sååå hjelpesløs!!
  Hadde oppnådd målet mitt , og nå er jeg på vei tilbake til en sliten, slapp, kropp som jeg overholde ikke trives med.. trenger inspirasjon og hjelp til å komme i gang igjen : /

  1. Fotballfrue

   Det er bare å se fremover, ta det som en ny start? 🙂 Du kan klare det! Du har jo klart det en gang før 🙂

   Klem!

 28. Karoline

  Hei! Elsker mandagsspiriten din!! Jeg lurte på noe, jeg har langt blondt hår slik som deg og om jeg vasker det for ofte blir det så innmari slitt. Så prøver å unngå det, men når jeg trener blir jeg jo svett og ekkel og det må til. Hvordan løser du det problemet?

  1. Fotballfrue

   Har begynt å bruke tørrshampoo 😀

   – C

   1. Har du funnet en du er fornøyd med? Jeg er på leting etter en god, og mååå selvsagt spørre hvilken du bruker?!

    Haha, fulgt bloggen de lenge og aldri kommentert, og dette ble vist den første :o) Takk for masse treningsinspirasjon og underholdning!!! Selv om du til tider får mye (ufortjent) kritikk, og enkelte henger seg opp i det minste, er du et sunt forbilde med flotte livsverdier!!!

   2. Karoline

    Takk for svar 🙂

 29. Spreka!! Har du noen gode mageøvelser? Magen din er jo så stram og fin! 🙂
  Og foresten, takk for at du har lært meg og sette pris på mandager – det er jo virkelig en fin dag!! Wiiih 🙂

  1. Fotballfrue

   Søk i søkefeltet på innlegget «de mest effektive øvelsene» så finner du en del 😀

   – C

 30. Så kult at du kommer hit til Sarpsborg da 😀
  La engang merke til at du la ut et bilde fra joggeturen din, og merkelig nok så viste det seg at du befant deg nesten ved gata mi. Hehe

  Har hørt at du gikk på tindlund ungdomskole? Kan det stemme?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂

   – C

 31. Johanne

  Kjære, Caroline! Har lest bloggen din i et par år nå, og jeg må bare si at du imponerer meg mer og mer for hver dag som går. Du er en humørspreder til tusen og det at du aldri gir opp inspirerer meg til å gjøre det samme. I dag hadde jeg virkelig ikke lyst til å trene, men da jeg klikket innom bloggen din kjente jeg inspirasjoen ta meg og jeg hoppet ut av sofaen og det ble en løpetur likevel gitt!
  Du inspirer meg til å gjøre det godt på skolen, til å holde meg sunn og til å være glad i livet og hva det har å by på!
  Du virker som en fantastisk person og jeg ønsker deg alt godt!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Johanne, tusen <3lig takk!!

   Klemmer <3

 32. Ah! For et oppløftende innlegg! Gleder meg til å ta en joggetur nå! 😀 Kos deg! <3

 33. Så deilig!! Synes faktisk det er skikkelig godt å løpe i regnet jeg! Er ikke alltid motiverende å komme seg ut hvis det regner, men når man først er ute, gjør det ingenting 🙂

 34. Hei! Hvilke sko er det du har på deg på bildet? Modell og merke 🙂

 35. Veronica

  Alltid kjekt å kikke på bloggen din! Hvor har du kjøpt den treningstoppen? 🙂

 36. Kos deg i Sarpsborg da! 🙂

 37. Du gir så utrolig masse positiv motivasjon gjennom bloggen din!! <3

 38. takk for svar søteste Caroline 🙂 Skulle gjerne blitt bedre kjent med deg :))) er fra skien, og ser deg stadig vettu… masse felles interesser 🙂 du er ei nydelig jente som jeg hadde kommet godt overens med tror jeg,,, 🙂 prøvd å lagt deg til på face, men… :))

 39. Hei Caroline!
  Leser bloggen din fast og må si jeg blir veldig inspirert av deg.
  Har endelig begynt å trene igjen, men sliter litt med å finne gode styrkeøvelser, og lurte på om du kunne dele noen?

  God sommer!

 40. Caroline leser

  Hvor kjøper du nikeskoa dine? 🙂

 41. Therese

  Hvilken sko modell bruker du til løping?!;)

  1. Fotballfrue

   Nike lunarglide for det meste, men også adidas clima cool 🙂

   – C

 42. Hei, jeg har bare et helt annet sp.mål…

  Aner du hva fargen på huset deres heter ?

  Skal male huset og ser etter en hvit nyanse som ikke er helt hvit 🙂

  Utrolig fint hus dere har !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *