Dagens antrekk: Leopard

Leopardmønster minner meg alltid om Olivia Palermo, hun må være den kjente personen som eier fleste leopardantrekk og som rocker det hver eneste gang! Jeg skal ikke sammeligne meg selv med henne, men hente inspirasjon fra henne, det gjør jeg nesten daglig.

Topp Cameo (annonselink) / Sandaler Zara / Veske River Island / Shorts H&M / Armbånd Olympos / Smykke Treasures.no

Nå skal vi spise middag, hjemmelaget lasagne står på menyen, før jeg skal pakke for en hel uke. Det er alltid en utfordring!

Håper kvelden deres er fin 😀

59 kommentarer

 1. Elsker bloggen din! så koslig å lese å du oppdaterer så ofte å det gjør bloggen bare bedre!
  Men jeg lurte på om du ikke kunne lage ett innlegg om hva du bruker å ha i veska eller noe lignene?
  om det ikke virker støtende da såklart! men vesker er alltid så morsomme, brukte å snike i veskene til mor, å bestemødre når jeg var mindre alltid så mye rart å spennede oppi 🙂

  Hilsen Nysgjerrig leser 😀

  1. Bra forslag!!

 2. Utrolig fint! 😀

 3. Vakre bilder av ei vakker dame! 🙂 Ha en fin kveld!

 4. Nå har jeg tenkt lenge på å si dette; herregud for noen flotte ben du har! *misunnelig* 😀
  Ellers så syns jeg antrekket ser like bra ut som alltid 😀

 5. Marthine

  DU er så vakker! 😀 Ha en fin kveld, kos deg med pakkingen 😀

  Klem til deg <3

 6. Jeg ønsker bare å gi deg et kompliment. Du er en virkelig skjønn og inspirerende jente, og jeg beundrer at du er så positiv, energisk og engasjert. Og ikke minst har god og unik smak. Vi er veldig forskjellige, og har vidt forskjellig stil og livsfilosofi, men jeg leser likevel bloggen din ganske ofte. Mennesker som brenner for det de holder på med, og har en genuint positiv instilling til ting rundt seg inspirerer meg uansett hvor forskjellig de kan være fra meg selv og mitt liv. Jeg ønsket å skrive deg en kommentar etter å ha lest det lengre innlegget ditt her om dagen. Det er trist at andre mennesker ønsker å bruke energien sin på å presse deg ned i steden for å hente energi fra deg og sette pris på at det finnes mennesker som deg.

  Stå på!

 7. Marianne

  Jeg har lest bloggen din kjempelenge nå, og har sett at du også sliter med flyskrekk, slik som jeg. Jeg skal ut og fly i morgen, og angsten overvinner det at jeg faktisk gleder meg. Det er angsten for å dø som sliter mest, er nesten så jeg må ta farvel med alle mine kjære før jeg skal ut, vet det er helt tullete men slik har det faktisk blitt. Derfor lurer jeg på om du har noen tips som hjelper? :/

  Klem!

 8. Hei Caroline!
  Hva slags speilreflekskamera bruker du til å ta antrekksbildene dine og evt. hvilket objektiv bruker du? Du får så fantastisk dybde og skarphet i bildene dine.

 9. Hvor er bildene tatt hen? Ser ut som en fantastisk plass 🙂

  1. Tonje :)

   Jeg tror de er tatt på Løvenskiold i Skien, hvis ikke jeg tar helt feil 🙂 (er det feil, er det utrolig hvor likt det kan være to steder isåfall..hehe)

 10. Du er fiin 🙂 og jeg elsker skoa dine!

 11. Må bare si at du er helt fantastisk! Jeg er så imponert over pågangsmotet ditt, og måten du ser på livet på, du er utrolig flink, inspirerende og nydelig Caroline, du fortjener absolutt alt godt som kommer din vei!!

 12. Hvordan får man motivasjon til å starte treningen?! Jeg sier til meg selv at «ja, i kveld jogger jeg!» så kommer kvelden, og jeg setter meg ned og spiser i stedet, og utsetter det til dagen etter. Samme skjer da også. Har blitt innkalt til sesjon, og jeg må få ræva i gir ganske raskt. Jeg er ikke i dårlig form, ønsker bare å finne motivasjon til trening!

  1. MÅTTE bare skrive noe. haha 😀
   Les her:
   http://fotballfrue.no/?p=15391
   OG DENNE, den satte virkelig ræva mi i gir:
   http://www.supermarie.net/?p=4785

 13. Hvilke produkter har du på leppene på disse bildene? Nydelig farge!

  1. Fotballfrue

   Bruker electric lipslide med den rosa fra belmacz beauty over 😀 http://fotballfrue.no/?p=17766 og http://fotballfrue.no/?p=14429

   – C

 14. Du så utrolig nydelig ut i dag!

 15. Nydelig, og for noen fine omgivelser!

 16. Kristine Johansen

  Dette er første gang jeg ser et antrekk på deg som jeg ikke liker! Dette var faktisk en grusom kombinasjon av plagg og tilbehør..

 17. Du e fantastisk flott!

 18. Hva gjorde du på løvenskiold? reiste du helt dit for å ta outfit bilder til bloggen bare?
  nydelig er du i værtfall! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi kjørte forbi i dag, og ble så nysgjerrige 😀

   – C

   1. Ja men det er skikkelig fint der da! drømmeplassen 🙂

 19. I hvilke omgivelser er du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Løvenskiold 🙂

   – C

 20. Hei! 🙂

  Når du har lyst på noe å små spise på, hva spiser du da?

  Sliter så med og finne ting som ikke påvirker blodsukkeret eller som påvirker i liten grad. Og er glad i å små spise litt i mellom måltidene:)

  1. Fotballfrue

   Ost med Philadelfia, nøtter, mørk sjokolade etc 🙂

   – C

 21. Camilla

  Så vakker du er på fjerd siste bilde, alltid så pen på close ups!;)

 22. Martina

  WOW! Du er så lekker…Og de beina! Blir jo helt satt ut av din skjønnhet Caroline 🙂

 23. Jeg elsker leopardprint så der gjør du noe veldig riktig 🙂

 24. Du er nydelig, Caroline!

 25. Etter min mening så kan Olivia hente inspirasjon fra deg å 🙂 Vakre deg <3

 26. Hei Caroline:)
  Synes alltid du har så fine antrekk, men lurer på om du ikke fryser når du går kledd sånn ute? Jeg er veldig tynn, omtrent sånn som deg, og klarer ikke å gå med shorts o.l. med mindre det er rundt 26 grader… Ender alltid opp med jeans og en varm jakke, blir veldig lite variasjon i antrekk og får nesten aldri brukt sommerklærne mine, og det er utrolig kjedelig..

 27. Caroline KN

  You go girl! Er det noen som rocker, så er det du! 🙂
  Gleder meg allerede til å se hva slags spennende antrekk du har på deg imorgen 😉
  Husk, du er vår hverdagsinsprasjon 🙂

 28. Såå fint! 😀 Bare lurer på en ting, er håret ditt naturlig eller krøller du det? 🙂

 29. Du er vell så fin som henne! 🙂

 30. Ida Caroline

  Hei Caroline 🙂
  Jeg trenger å kjøpe nytt pudder til å ha over foundation, hvilket vil du anbefale meg? leste tipset ditt om Bodyography og synest den hørtes spennende og bra ut

  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig glad i både det og everyday minerals 🙂

   – C

 31. Hver gang jeg er innom cameo så forelsker jeg meg på nytt i kjolen African dress, brun, litt «skinn» og pynt ved halsen. Du har ikke noen look a likes alternativer til denne kjolen da, Caroline?
  Gleder meg svært til jeg får Sirkel ring – rosenkvarts i posten, den er bare såååå vakker:D

  1. Fotballfrue

   Å, den er så lekker, en av mine favoritter 😀 Gled deg til ringen også 😀

   Klem!

 32. Så fin du er altså 😀 Nydelig antrekk også! =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 33. Michelle

  ‘så fine bilder 🙂 Jeg er ingen fan av pakking, I admit it!! skal snart pakke for ett nytt år i utlandet for 3 gang.. Er vanskelig, man trenger så mye føler man.. Men kan ikke ta med seg alt.. så man må kun plukke med det viktigste og kun litt til!!! Det er jo umulig 😛 hahaha
  Lykke til med pakkingen din! 😀

 34. camilla

  NYDELIG. Du er kanskje den første jeg ser med leopardmønster, som faktisk ikke ser vulgær ut. Tror dette er det fineste antrekket du har lagt ut på bloggen. Hvis du syns Olivia rocker, må jeg rett og slett bare si at du har bedre stil enn henne 😀
  Ha en fortsatt kjempe fin dag, det fortjener du:D

 35. Fine fine Caroline.
  Din blog er så utrolig inspirerende og får mig til at ville blive bedre og bedre til at inspirere på min egen blog.
  Elsker din kombination af mode og træning!
  Kram fra Danmark.
  besøg gerne min blog 🙂

 36. For noen bein du har!!!! Skulle virkelig ønske at jeg kunne ha sånne altså:):) Men jeg får heller være misunnelig her jeg ligger med gravid magen min og får inspo fra deg:)

 37. Fin du var på bildene. Skulle ønsket du ikke matchet så mye hele tiden. Kanskje velge sko, jakke, eller veske og øredobber som i en annen farge. Det gjør Olivia ofte 🙂

 38. nydelig som alltid. Må bare gi lasse et kompliment her, Du har blitt veldig flink til å ta bilder, vurdert å jobbe som fotograf noen gang :)?

 39. Anneline

  Caroline, du er bare helt fantastisk! Jeg elsker å lese bloggen din, du gir meg så utrolig mye inspirasjon både med trening og mote. Du er virkelig forbilde mitt! <3

 40. Madeline

  Hei åssen tang bruker du for å lage de bølgene i håret ditt?:)alltid så fin på håret:)

 41. i dag laget jeg og mamma retten kyllingfilet med waldorfsalat og brokkoli fra boken din til middag 🙂 mmmm kjempegodt!

 42. For et utrolig fint antrekk, elsket skoene og vesken din! 🙂
  Også er det en ting jeg lurer på; Har du noen bra øvelser for magen (generelt til nedre delen av magen, fra navlen og ned)? Håper du kan legge ut et innlegg med mageøvelser generelt også;) Takk på forhånd!
  Btw, elsker bloggen din!<3

 43. Fint antrekk! Og av en eller annen grunn så det ganske behagelig ut å gå med også;)

 44. fineste outfiten din, på en god stund.. syns jeg :)) Du er nydelig Caroline!! 🙂

 45. Wow, for noen fantastiske sko 😀

 46. Hei søte vakre Caroline!
  Hvorfor kan du ikke gjøre noe annerledes med håret ditt snart? Jeg har følgt bloggen din i flere år nå, og jeg syntes du er et fantastisk menneske med en fantastisk stil og sans for skjønnhet og mote. MEN, hvorfor gjør du aldri noe med håret ditt? (Missforstå meg rett, det er perfekt krøllet, glattet ut, eller satt opp hver dag), men hva med skikkelig forandring av og til?
  Du har jo noen UTROLIG flotte antrekk som er forskjellige hver dag, men håret ditt er liksom alltid det samme.. Hadde vært så kult å sett deg med en annen frisyre,farge eller lignende.
  Jeg syntes også at mange av antrekkene dine er helt RÅ, men at håret ødelegger dem. Akkurat som antrekket i dette innlegget, det er rocket og elegant på en gang, men det lange kritt hvite, perfekt englebølgete håret ditt ødelegger liksom alt. (Kanskje mye fordi det er slik hele tiden)
  Savner virkelig forandring her! 😉 Bare tips! (Og jeg mener ikke to rosa clip on striper som forandring. Hva med å farge det mørkt? Klippe det kortere? Jeg er sikker på at du kler ALT! 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg vil ikke gjøre noe med håret kun på grunnlag av bloggen, jeg trives med håret mitt som det er 🙂

   – C

 47. For et fint antrekk! Skoene var ikke helt min smak, men toppen var superfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *