A lot of aztec

Var innom posten og hentet en pakke fra Lipsy tidligere, jeg handlet på salg der for det som kjennes som tusen år siden. Pakken har blitt sittende fast i tollen (hater å vente på pakker), og jeg måtte sende over dokumentasjon, kvitteringer og styr og stell, men nå er den endelig her, og se på alle de deilige fargene:

Ja, det stemmer, jeg har investert i enda flere aztecmønstrete skjørt, fortsatt litt bitter for at jeg ikke fikk tak i det fine fra H&M fashion against aids. Disse blir mine nummer 3 og 4 i samlingen, for før helgen kom det enda et fra all saints spitalfields, som jeg bestilte for en tid tilbake. Også er det en kjempefin kjole her også, med aztecmønster. Love!

Gleder meg til å bruke! 

38 kommentarer

 1. Det ligger mange H&M aztecskjørt på Ebay til en billig penge 🙂 Jeg fikk mitt for en uke siden, elsker det 😀

 2. Martine

  SÅ stilig, kjempe lekre farger. Gleder meg til å se dem på deg vakre 🙂

 3. Jeg synes aztec er så fint! Likte disse plaggene veldig godt!

 4. Margrete

  Trenger du virkelig alt det der??

  1. Trenger du virkelig gulpe her inne??

 5. Nydelige, jeg elsker aztec mønster! Det skjørtet fra AllSaints må jeg også bare ha.. 🙂

 6. Sikkert et unyttig tips for en erfaren shopper som deg, men jeg sikret meg nettopp et på ebay i str 34, såvidt jeg så var det flere igjen i den str og 🙂

 7. Du finner skjørtet fra H&M på Ebay! 🙂

 8. Så fina! Svårt att få tag på såna, iaf i Sverige!
  Kram!

 9. Så mye fint! Hvilke nettsider har du bestilt fra?

 10. Det er så nydelig med aztecprint! Jeg skal i bryllup om ca to uker og trenger hjelp til å finne en kjole, og lurer på om du har noen nettsteder med rask levering å tipse meg om? Jeg har bestilt kjole til meg og min søster fra Nelly.com men de holder på å bytte lager, pakken er enda ikke sendt(bestilt for tre uker siden) og er redd for at den ikke kommer i tide. Begynner å bli litt stresset 😉

  1. Fotballfrue

   Ikke Lipsy i hvert fall :p Men asos går kjempefort, om du velger ekspress 🙂

   – C

 11. kjenner jeg blir litt frustrert her.. har kommentert så mange ganger på bloggen din og da kommer kommentarene aldri frem/blir godkjent. har hendt at det har blitt godkjent en gang, men ikke noe mer enn det. kommenterte sist gang på «Filmkveld i regnet» og sjekket flere ganger om den kom frem, noe den ikke gjorde. hvorfor er det slik?

  1. Fotballfrue

   Finner mange godkjente kommentarer fra deg, men ingen på det innlegget :/

   – C

   1. Det samme skjedde med meg. Kommenterte fra iphonen på samme innlegg.

 12. Men når det gjelder skjørtet fra Fashion against Aids har de det sikkert på eBay? Ville hvertfall tro det:)

 13. Elsker det fra All Saints! Du kommer til å se smashing ut i det (som i alt annet)!

  1. Fotballfrue

   Skjønne du <3

 14. Utrolig lekkert ! 🙂 Gleder meg til å se outfitbilder med tingene på 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld.

  Klem 🙂
  http://fyllings.blogg.no

 15. Hei! Vil bare si at jeg kjøpe et av de H&M skjørtene du snakket om på EBay for 2 uker siden. Kan være de har igjen fortsatt, betalte rundt 300 kr og de kom etter 1 uke i posten! 🙂

 16. Fine skjørt, elsker mønstrene!

  Ikke så interessant for noen her, men må bare skrive det 🙂 I dag er jeg sirup. Alt jeg gjør går så innmari tregt!
  Skulle trent for mange timer siden, men kommer meg «aldri» ut på løpetur :/.
  SÅ, etter å ha tittet innom her og drukket 3 kaffekopper kom endelig treningsgleden! Hihi, TAKK!! Nå skal jeg ut!! (Håper det blir opphold) 🙂

  Elsker bloggen! Mitt dagelige ukeblad og flukt fra hverdagsmas 😉

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra 😀 Stå på 😉

   Klem!

 17. *daglige

 18. Elskerrr aztecmønsteret! Har letet lenge etter det skjørte fra H&M fashion against aids, men eneste plassen jeg fant det var på ebay. Kanskje du finner et der om du absolutt vil ha et? 🙂 Vurderer å kjøpe et selv, fra ebay 🙂
  Skjørtene du kjøpte var forresten utrolig fine! digget kjolen!

 19. Så fine! Elsker stilen din! 😀 Du inspirerer meg, nok engang!

 20. Heihei, nydelig du er! forresten, siden du har så lyst på det kjørtet fra H&M så kan du kjøpe det på ebay! <3 kos deg i dag

 21. Hei, alle er så fine.
  Har selv det lyse fra all saints, elsker det!!
  Er i New York nå å brukte det i kveld, folk stoppet meg på gaten for å spørre hvor
  jeg hadde kjøpt det, fikk kommentarer i butikken og når vi var ute å spiste. Det hadde jeg ikke trodd.
  Hvertfall 10-15 kommentarer på et par timer! Sykt!
  Lekkert 😉 Du kler det helt sikkert!!

 22. Hei Fotballfrue
  Vil begynne med å si at jeg liker bloggen din veldig godt – slik at denne kommentaren ikke blir virkende som usaklig kritikk. Jeg bare tenkte å nevne at du bør slå opp betydningen av ordet «investere». Du bruker det ofte i en litt rar sammenheng, og språknerd som jeg er klarte jeg ikke å la vær å si ifra lengre :p

 23. Så mye fint! Gleder meg til å se det på =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 24. Fint!

 25. Michelle

  herlige farger! Elsker den stilen. Veldig frustrerende når pakker stopper opp i tollen, I know… :/

 26. Ida Caroline

  Caroline 🙂 Kjøpte du allsaints skjørtet på salg på allsaints sin nettbutikk? Hvilken størrelse har du i det?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har strl. uk6 🙂

   – C

   1. Ida Caroline

    Tusen takk for svar! Jeg kjøpte de i strl. uk8, hadde ikke mer igjen av 6 så krysser fingrene for at det passer!! 🙂

 27. Hei 🙂
  Elsker kjolen! Har du prøvd den på? Isåfall; hvordan sitter den, og hvordan er størrelsen på den? Fikk akutt lyst å shoppe når jeg så dette innlegget:)

 28. Sunniva

  Det skjørtet fra H&M sin fashion agains aid collection kan du finne på e-bay 😉

 29. Du burde sjekke ut Cala & Jade sin aztec-inspirerte veske kolleksjon, og støtte norsk design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *