Filmkveld i regnet

Godt ut i andre omgang åpnet plutselig himmelen seg, men det gjør egentlig ingenting, for i dag ble det endelig seier! Deilig! Regner gjør det fortsatt, så nå skal vi krype opp i sofaen, snurre film og spise lun kyllingsalat. Tror kanskje jeg smeller sammen en kake til dessert også, har en utrolig god 1-2-3 pakke liggende i skapet.

Slik ser jeg ut  i dag:

Genser VILA / Smykke Treasures (utsolgt) / Belte Nelly / Shorts H&M / Pumps Aldo / Veske Mulberry / Armbånd Treasures.no

I dag er siste dagen for sommersalget i nettbutikken, forresten! Vi skrur opp rabatten med 10 prosent frem til  midnatt, så ved bruk av koden SOMMERSALG får du 30 prosent avslag på alle varene i hele Treasures, inkludert designersmykkene i sølv fra Hasla 😀

Gode tanker til alle ♥ 

60 kommentarer

 1. HUGO <3 😀

 2. Camilla

  Så fint antrekk, elsker fargene!
  Hugo på 4. bilde^^

 3. Heii, digger bloggen din, ta mer enn gjerne en titt innommin blogg: karroaat.blogg.no

 4. Karoline

  Kjempefin genser 🙂

  Gode tanker til deg <3

 5. Hahaha, der er lille voffsen igjen! Linselus 😀 Utrolig fin du var i dag, vakre <3

  Klem!

 6. Kjære Caroline, I dag bla jeg gjennom arkivet ditt og det var gøy å se hvor lenge jeg har lest bloggen din og hvordan du har forandret deg og blir vakrere hver eneste dag. Jeg husker da du la ut bikini bilder av deg selv i leopardbikien og i rosa bikini da du blogget på fotballfrue.blogg.no og jeg leste gjennom kritikken du fikk. Jeg er utrolig imponert! Måten du har taklet den kritikken og blogger den dag i dag er helt utrolig. Jeg er veldig sjenert og folk i klassa pleide å le av meg når jeg sa noe. Jeg snakket med norsk læreren min om det og hun sa at det viktigste var at jeg klarte å heve meg opp og var muntlig aktiv i timen, selv om de lo. Og jeg husket det da jeg leste gjennom både den gamle bloggen og denne. Du har hevet deg opp på en fantastisk måte og det burde DU være stolt over. Selv om folk skriver unødvendige og slemme kommentarer, så er du bare positiv og sprer glede. Du er en inspirasjon. Tenkte bare at du burde vite det 🙂

  Nydelig antrekk BTW 😀

 7. Du er så nydelig du! Ser alltid innom bloggen din om jeg trenger en oppmuntring eller noe for å lette på humøret. Og ellers hver dag! Stå på videre du vakre menneske. Du er det flotteste forbildet. Takk for det! 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er det jeg som skal takke <3 For fantastiske ord!

 8. Du er så pen du Caroline! Ser innom bloggen din daglig for inspirasjon, glede og positivitet. Funker hver gang! Stå på du vakre menneske. Du er et flott forbilde:-) Klem Elin (16)

  1. Fotballfrue

   Så søt du er! Tusen takk 😀

   Klem!

 9. Nydelige deg! 🙂
  Utrolig fint belte! *Liker*

 10. Synne Munkerud

  Du er bare så utrolig vakker, Caroline! Elsker bloggen din:-)

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 11. HUGO! <3

 12. Karoline!!!!!

  Så søt Hugo er:) Kan du ikke begynne å ha «Finn Hugo»- innlegg, han har jo lurt seg med på bilder i begge de to siste innleggene. Haha:)

  1. Fotballfrue

   Haha, det har jeg faktisk tenkt på 😉

   – C

 13. Marianne r

  Hvordan klarer du å ha på så lite klær når det regner? Andre ville jo tatt på seg regnjakka!?

  1. Fotballfrue

   Det var solskinn da vi dro på kamp 🙂

   – C

 14. Fint antrekk! 😀

 15. Prøver å handle i nettbutikken din – men når jeg trykker på «kjøp nå» så skjer det ingenting. varene legger seg altså ikke i handlekurven.

  1. Fotballfrue

   Fungerer fint her :/

   – C

 16. Julianne

  Elsker den genseren! Den ser så god ut, og fargen er jo helt skjønn! 🙂

  Forresten, jeg prøvde å lete etter det innlegget ditt «Et problem å ha det bra», men jeg fant det ikke :/ Jeg vil så gjerne vise det til mamma, for det var så utrolig bra skrevet, og det viser virkelig at du er et fantastisk forbilde! Men har du sletta det eller noe? For når jeg søkte på det og prøvde å trykke meg inn, kom det bare opp en hvit side..

  Klem fra Julianne

  1. Fotballfrue

   Det ligger ute, og ingenting er endret. Det er jo utrolig mange kommentarer på det, så det tar sikkert litt tid å laste opp alle :/

   Klem 🙂

 17. Silje Cathrine

  Hehe, skulle gjerne sett den ringen din på nært hold 😉
  Du er stunningly vakker som alltid søte Caroline <3 Og alt du skriver er inspirerende og flott. Stå på, vi som er faste leserer heier på deg og ønskerr deg alt godt i verden!!
  God søndagsklem !

 18. Hva heter genseren? Elsker den.. Har sett den flere ganger her på bloggen din!

  – Klem

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke dessverre, har hatt den siden april i fjor :/

   – C

   1. Nora C

    Takk, uansett <3

 19. Du ser så utrolig bra ut, oser positivitet fra både deg og det du skriver! Måtte forresten benytte meg av tilbudet og klikke hjem et par øredobber fra Hasla, gleder meg til å få dem 😀 God kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, vakre! Gled deg til øredobber fra Hasla! Alt de har er så vakkert! Hvilke bestilte du?

   Klem 🙂

   1. Sirkel – Rosenkvarts heter de, ser utrolig fine ut! 🙂

   2. Fotballfrue

    De er helt nydelige 🙂

    – C

 20. I love ur bag!!!! I was thinking to buy one myself!

 21. Høres ut som en herlig kveld 🙂

 22. Fine Caroline! Stilen din er slik som jeg tenker jeg vil ha den når jeg har mistet alle disse usunne kiloene. Fargerik, klassisk og tidløs. Nydelig!

  Den 1-2-3 kakeposen, er den lavkarbo? Kan jeg spørre om man finner det på butikken? Her i byen er ikke utvalget så godt når det gjelder sånt, men det hadde vært fint å hatt noe lettvint selv om man har lagt om livsstilen.

  God klem til deg!

 23. Så fin du er 😀 Også så koselig med hjemmekveld 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 24. jeanette

  Hei 🙂 Kan du ikke legge ut oppskriften på kyllingsalaten og kaken`? Klem <3

  1. Fotballfrue

   Kaken er en pakke med ferdigmiks 😉 Salaten finner du på bloggen, bare å søke på kyllingsalat 🙂

   Klem!

   1. jeanette

    Hvilken ferdigmix bruker du ,da ? Tusen takk for svar <3

   2. Fotballfrue

    En fra proteinfabrikken 😀 Den er så god!

    – C

 25. Nydelige bilder! 🙂
  Deilig å kunne nyte innekvelder når regnet øser ned ute! 🙂

  klem! 🙂
  http://fyllings.blogg.no

 26. Hei
  Fikk boken din i bursdagsgave og ble kjempe glad!! <3
  Klemmer fra fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra!

   Klem 🙂

 27. Får ikke rabattkoden til å fungere 🙁

  1. Fotballfrue

   Dette var i går, så salget er dessverre over nå :/

   – C

 28. Helene G

  Så fint antrekk, koslig med kjærestekveld 🙂

 29. marianne

  hei!!
  Hvilken blender har du? og er du fornøyd med den?? klem

  1. Fotballfrue

   Kitchen Aid, og ja 😀

   Klem!

 30. Hei jeg elsker bloggen din og har lest den i over 2 og et halvt år. Jeg starter på videregående i august, og sliter veldig med hva jeg skal ha på meg første skoledag. Viktig å gjøre et bra førsteinntrykk. Jeg vil ikke være for pyntet, og ikke daff. En mellomting hadde vært perfekt. Kunne du laget en inspirasjonsguide om antrekk til skolestart? Sikkert flere som vil ha det!

 31. Hei, hva hter den 123 pakken som var så god? Du er utrolig pen, forbilde <3

 32. Liker antrekket veldig godt! Det er så fint med en klassisk svart shorts, en beige genser og brune detaljer på smykker og sko 🙂

 33. I dag fikk jeg kjolen fra Cameo levert på døren (dét er så luksus) og den sitter som et skudd! I love it! Nå må bare solen komme…
  Og så Hugo da, linselusen! Håper du får en strålende dag, søte!

  1. Fotballfrue

   Hihi, han er håpløs :p

   Jeg vet! Elsker å få det levert på døren 🙂

   Klem!

 34. Hei!

  Du er nydelig! Jeg lurte bare på om den 1-2-3 kaken var lavkarbo? Har savnet lavkarbo ferdigmiksposer 🙂

  Klem!

 35. Lisbeth

  Du ser du helt nydelig ut! Elsker antrekket! Elegant og chic. Haaper du faar en straalende uke :))

 36. Du er like nydelig som alltid du, Caroline! 🙂

  Jeg har bestilt et par ting på treasures.no, og gleder meg utrolig mye til det kommer 🙂 Hvor lenge bruker det å ta før det kommer i posten til meg ?

  1. Fotballfrue

   Det skal skje ganske kjapt 😀

   Klem!

 37. Kathrine

  Ahh..de stolene! Hjerter i øynene 😀 ..også flotte deg da!

 38. Charlotte Johansen

  Hahaha, Hugo <3 Det lille ekstra på outfit-bildene! 🙂

 39. Great look! I love it 🙂 Especially the belt is really cool.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *