Den følelsen

Når du kan strekke deg så lang du er, i solen på terrassen, og skue utover nyklippet gress, samtidig som du vet at alle flater og kriker og kroker innenfor husets fire vegger er skinnende rene. Det er virkelig den beste følelsen av helg.

Putene til den fine gruppen vår fra Room21 er forresten endelig på plass, de kom da vi var i Hellas 😀

Til tross for at begge har hatt treningsfri, har vi stått på som to helter i dag. Jeg ble ikke ferdig med husvasken i går, så jeg fortsatte i dag, mens han har klippet gress og ordnet i hagen. Nå har vi skjært opp litt jordbær, knekt opp litt mørk sjokolade og åpnet en flaske Bordeaux. Grillspyd er på grillen og solen fortsatt høyt på himmelen, så nå kan helgen bare komme!

Ha en fin lørdag, beste ♥ 

69 kommentarer

 1. Så herlig! 🙂 Ha en fin helg søte dere! 🙂

 2. Camilla

  Siste bilde, idyll;)

 3. Hei, kom hjem fra ferie nå og ser at det har blåst litt her de siste dagene.. jeg får ikke lest kommentarene på innlegget «et problem å ha det bra», har du sperret det?

  1. Fotballfrue

   Nei, kan være at det er fordi det er såpass mange, at det tar tid å laste opp?

   – Cv

   1. Ok, når jeg prøver blir det bare «hvitt», men kanskje jeg er utålmodig bare 😉 Får prøve igjen.. Men jeg leste jo innlegget og håper alt er så bra det kan med deg etter forholdene hvis det er lov å si det.. for det er jo helt klart at noe slikt går inn på en uansett hvor sterk person man er.. man er jo bare et menneske på godt og vondt.. pass deg for veggen da.. Hvis kroppen din feks sier til deg nå at det bare skal slappes av og la bloggen ligge noen dager, gjør det, alle som leser den vil være her alikevel.. hvis kroppen sier bare et innlegg om dagen så gjør du det.. Lytt til varseltrekanten i magen.. den er ikke alltid morsom å høre på, men det er den som tilslutt «bestemmer» og den vil deg bare godt.. Det har jeg merket etter utallige svelgede kameler.. Klem 🙂

   2. Fotballfrue

    <3

    Klem tilbake <3

 4. Så herlig da 😀 Kos dere resten av kvelden =)

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 5. Så fine glass:-) Hvor er de kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Åhlens, brukte de i bryllupet 🙂

   – C

  2. Kjempesøte glass, men helt feil glass til Bordeaux, men man kan bruke tulipanglass til f eks Burgund, men da skal de være større i bunnen slik at aromaene kommer frem! 🙂

   1. Du må virkelig være hakkende gæren om du ikke har mer å irritere deg over

 6. Dere kler hverandre! 😀

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk :))

 7. Og eg har opna ein Chenin Blanc, Sør Afrika:) Anbefalast:)

  1. Fotballfrue

   Mmmm 🙂

 8. Hvem tar bildet av dere? Har dere besøk?

 9. Nydelig! Litt lengre nord holder vi nemlig på å regne bort. Men jeg har uansett åpnet en Leitz Riesling. En av mine favoritter:) Kos dere med vin, sjokolade og jordbær og nyt finværet. Send gjerne litt oppover?? En stråle eller to kanskje?;)

  1. Fotballfrue

   Hihi, håper dere så litt til sola, prøvde så godt jeg kunne :p

   Klem!

 10. Ha en riktig god helg, Caroline 🙂 Det fortjener du! Jeg må si at jeg bare fikk enda mer respekt for deg etter det innlegget du la ut nå på onsdag. Jeg har fulgt bloggen din daglig veldig lenge nå, og jeg har alltid beundret deg! Du virker som en så utrolig herlig og fantastisk kvinne som virkelig ser lyst på livet og hverdagen. Du har gitt meg veldig mye inspirasjon og motivasjon, spesielt når det gjelder matlaging. Tidligere i vår kjøpte jeg boka di, og jeg har prøvd flere av oppskriftene. Er det noe som virkelig har falt i smak hos både meg, og familien min, så er det de LCHF-hamburgerbrødene og den dressingen. Vi går ikke på lavkarbo selv, men disse hamburgerbrødene er jo mye sunnere enn de man får kjøpt på butikken. Og den hamburgerdressingen smaker helt himmelsk! Det ser virkelig ut som det blir flere middager fra boka di fremover.

  Når man ser på alt du har oppnådd, kan man ikke gjøre annet enn å se opp til deg! Ønsker deg en kjempefin helg og en fortsatt flott sommerferie 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord, du gjør meg veldig glad 🙂 Håper du liker resten av oppskriftene, blant mine favoritter er absolutt ostefylt laks med hasselnøtter, nam 😀

   Klemmer!

 11. Så fine bilder 🙂 Herlig med perfekt lørdag<3 Ryddig og rent over alt, best feeling :-))) NYT!!

 12. Marita Ø

  Så fantastisk fine bilder! Og dere to ser vanvittig bra ut 🙂 Håper vinen smaker! Det hørtes så absolutt ikke feil ut nå! Mmm 🙂 Dette blogginnlegget fikk virkelig helgafølelsen i meg 🙂 Kos dere, god lørdag <3

  1. Fotballfrue

   Å, så bra, søte du!

   Klem 🙂

 13. Deilig 🙂 her sitter vi på landstedet vårt i Kviteseid med akkurat samme følelsen, grillmat på bålpannen og vinglass i hånden.. finnes ikke noe bedre!! 🙂

 14. Det er så godt å se at du hygger deg! 😀

 15. filippa

  Hei du 🙂

  I know the feeling 🙂
  Men du en ting jeg lurer på… Tror vi er ganske vi like vi to. Jeg liker og ha det ren tog ryddig rundt meg tross 2 barn som til tider grise veeeldig mye (naturlig nok;)) Jeg liker ellers at ting er gjennomført både når jeg har selskap og elelrs venter gjester etc.. men så jeg fått tilbakemeld om at jeg blir fort perfekt liksom… kjenner den stikker litt… jeg vil jo bare at gjestene skal kose seg, og ikke minst at JEG skal føle meg bra med å vise fram de tingene jeg er stolt av å ha laget eller ordnet til… er det så galt da?
  Senest i dag var det noen som hadde sagt til noen at jeg er liksom for perfekt…
  hva tenker du omkring dette? håper veldi på dine innspill, for kjenner dette er litt tungt for meg å svelge og det er jo liksom bare sånn jeg er (og har alltid vært=)

 16. Hei!
  Lurer fælt på en ting; hvordan/hvor laster du ned solsidan til i-paden?? Har nemlig store planer om å henge på elipsemaskinenbog tredemøllen:p ha en fiin kveld:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg ser det på tv2 sumo 🙂

   – C

 17. Følelsen av tid til å kunne senke skuldre, kjenne kroppen nyte varmen og sola er ikke akkurat vondt! Bare så synd at jeg nesten aldri får tid til det;)

  En annen god følelse er når man har hatt to dager i Kr.sand dyrepark, og barna er sutrete og slitne når man kommer hjem. Det tyder på to flotte dager med sommerfugler utenfor magen, og parken og alle opplevelsene tilsvarer dems forventninger om ikke mer:) Følelsen når eldstemann sier » Takk mamma og pappa, jeg elsker dere», da har du lykkes<3 Jeg har i to dager aldri fått så mange koser, nusser og "glad i deg", "elsker deg mamma" fra en mer fornøyd storebror, han minste (1,5) har bare smilt fra øre til øre og sagt fint,flott etterfulgt av mye latter:) Ikke rart de nå sover godt og søtt i sengene sine 🙂 Faktsik er det tidlig kvelden for mor og far snart også, for i stedenfor å gå ned alle de bratte bakkene som finnes i parken gjorde vi det motsatte, vi gikk opp! En kjenner det etter to fulle dager med å ha vandret rundt og rundt:)

  Ha en flott lørdagskveld!

  klem

  1. Fotballfrue

   Å, hahah 😀 Høres herlig ut 🙂

   Klem!

 18. Høres utrolig herlig ut!
  Du får meg til å glede meg til å ta husvasken i morgen ;-D
  NYT kvelden! Dere er kjempesøte!
  {klemmer}

 19. jente 15

  hei:) jeg leste innlegget om det å ha det bra og tenkte jeg kommenterte her siden du kanskje så det da? Jeg ble så sinna når jeg leste det, ikke på deg men på media og dagbladet og det talkshowet og han proffesoren. I det siste har det blitt veldig fokus på at å være fyldig o.l er vakkert, og det er det jo, men da har det også skjedd at å være tynn er «stygt» Hvis en tv kanal hadde sagt at noen ikke kunne komme fordi de var for feite ville det blitt en stor sak men for tynn er tydeligvis helt greit? Det er så feil. Man skal ALDRI si negative ting om andres kropp?! uansett!
  Jeg er veldig tynn og for meg er det bra å se tynne jenter tørre å posere og vise seg frem. Jeg for ofte høre at jeg er for tynn, og at det ikke er fint. Selvom det er på en helt annen skala for deg så skjønner jeg litt hvordan du har det! Ikke gjem deg bort! Du er ikke for tynn, så lenge du er sunn er du fin:)
  Du for meg IKKE til å ville bli tynnere men får meg til å trene for å bygge muskler, og skjønne at jeg også kan gå i bikini selvom jeg er tynn!

  Og når folk sier du er for bra og er for vellylkka viser det virkelig at vi lever i jantelov norge. Vi blir så jævla sjalu når vi ser andre som er vellykka! De fleste burde jo også skjønne at du ikke er perfekt, men viser litt mere det som er perfekt på bloggen, men du viser også hva som ikke er perfekt. Du har fått det til i livet om du skjønner, og det er bra å ha slike forbilder:)
  Takk til deg og takk for meg:)
  <3

 20. Drit i fjompen med stor F , and keep up the good work!!

  Ha en flott kveld 😀

 21. Ser herlig ut!!!

 22. Herlig ! 😀

 23. Hei! Har vært fast leser av bloggen din i et par år nå, og jeg syns du er et flott og sunt forbilde! Av og til tar jeg meg selv i å tenke at «det er umulig å ha det så bra som hun tilsynelatende har det», men så tenker jeg igjen at det nettopp er mulig 🙂 Du skaper din egen lykke, og jeg beundrer deg for alt du har fått til. Stå på videre, jeg gleder meg til å følge deg i noen år til! 🙂 Klem fra meg.

 24. Høres ut som en helt herlig helgefølelse. Ser dere er heldige med sommerværet der! 🙂

 25. Hei Caroline. Jeg er fast leser av bloggen din og tenkte å lage en liste over hvem bloggere jeg leser fast på min blogg. Lurte på om jeg kunne kopiere header bildet og bruke det til innlegget mitt? med link selvfølgelig:)

  1. Fotballfrue

   Kjør på, søta 🙂

 26. Susanne

  Idyll!

 27. Åh, dere er jo så søte – turtelduer !!! =)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg !;D

  klem fra meg
  http://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!!

 28. Ikke har jeg skrevet noe her tidligere, og ikke er jeg vel i målgruppen din.
  Men JA, jeg heier på lykken, jeg heier på tryggheten, jeg heier på at alle kjenner sin vei dit.
  Jeg heier på DEG.
  På at du skal stå stødig i stormer og angrep, og kjenne deg trygg på at det er de som angriper som taper. Ikke du.
  Jeg har tenkt mye på det selv, dette at det er lov til å ‘ta’ andre for deres måte å leve på, at man skal passe inn i en gitt type ramme….eller så!
  Det er mange som trenger noen rammesprengere, så stå på kjære deg. Lev livet ditt med hvilende skuldre, hevet hode og varmt hjerte.
  Klem- Anne Grete.

  1. Fotballfrue

   <3

 29. Ha en superfin helg begge to. Dere er et super flott par <3
  Kan jeg spørre om hvilken maling/ beis/ farve dere har på uteplassen? Den er veldig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 grå terrassebeis 🙂

   Klem!

 30. Hej I just discovered ur blog such a nice one and u have a gorgeous style! 🙂 kisses from Italy 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

   Kisses :*

 31. IsabelleMH

  åå herlig <3 du er så flott caroline! også må jeg si en ting. Jeg har fått min godeste mormor på over 80 år til å bli hektet på bloggen din! haha, hun må lese bloggen opptil flere ganger om dagen:p stå på!

  1. Fotballfrue

   Haha, det er jo bare herlig 😀

   Klem 🙂

 32. Alltid koselig å titte inn her til deg ღ
  … enten det er klær, mat, hudproduker
  eller fine bilder fra hjemmet ditt ღ
  Ser ut som du har hatt en kjempeflott
  dag – og det bilde med vinglass og vin
  var bare så fristende 🙂 – kos deg masse
  og ha en fortsatt fiiiiiiiiiiiiiiiin helg, søte
  Klem fra Mette

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg! Takk for vakre ord <3 Håper kvelden din er fin 🙂

   Klem 🙂

 33. Så koselig det så ut, og så heldige dere er som har fint vær:-)
  Ha en fortsatt fin kveld:-)

 34. Herlig følelse! Ha en fin lørdag selv <3

 35. For et deilig helge-innlegg <3 Kos dere masse! På Sunnmøre pøser regnet ned, og det er ikke mye som minner om sommer… 😉
  Riktig god helg videre!

 36. Michelle

  Den følelsen ja!! 😀 Herlig, kos dere masse <3 gleder meg til å prøve chai latten din i morgen!! Wee 😀

 37. Sååå hyggelig 🙂 God helg!

 38. Hei, jeg har fulgt og beundret bloggen din i lang tid. Jeg ser at du i mange sammenhenger sier at du legger ut 3 blogginnlegg per dag, men jeg har den siste tiden lagt merke til at det stadig oftere blir «bare» 2 inlegg per dag. Er det en årsak til dette? Er det bevist, kommer du til å ha færre blogginnlegg i fremtiden?

  1. Fotballfrue

   Overhodet ikke. Har alltid blogget 2 ganger fredag og lørdag, de gangene det har kommet to i hverdagene, har kun vært tilfeldig, og kommer ikke til å vedvare 🙂

   – C

 39. Bloggen din er en fantastisk pause fra virkeligheten, hvertfall for meg! Jobbet 14 timer i går, 12 timer i dag og har 10 timers lange arbeidsdager hver eneste dag i ukene fremover! Ingenting er som å komme ut av en varm dusj og lese bloggen din før leggetid! Ønsker deg en herlig søndag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre, tusen takk 😀

   Klem!

 40. Veldig vakkert par 😉 Kler hverandre veldig godt;) Ha en strålende flott dag:)

 41. Mathilde Åsnes

  Å det så herlig ut!

 42. Jeg vil gjerne både dele, og kommenteren innlegget «Et problem å ha det bra», men det ser ikke ut til å gå? Vet du hvorfor? 🙂

 43. åh, nå fikk jeg tilbake helgefølelsen selvom det er søndag og en trist dag! herlig innlegg:) elsket det siste bilde, dere må være det nydeligste paret jeg vet om, håper dere har det så bra som det ser ut som:)

 44. Så herlig sofa!!
  Må bytte ut putene på vår utesofa, men målene sto ikke på siden. Vet du målene på sitteputa??

  1. Fotballfrue

   Godt spørsmål :p Jeg vet dessverre ikke :/

   – C

 45. Du imponerer med vinvalget! 🙂

  Klem fra vinmonopolansatt som nettopp kom hjem fra vinfestival i Bordeaux! Ha en fin mandag 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, fy søren! Ta meg med neste gang!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *