Chai iste ala Caroline

Vel, jeg rakk å nyte solskinn i Siljan i nøyaktig 3 timer før det skyet over. Nå både regner, tordner og lyner det, men er det ikke sånn at bak skyene er himmelen alltid blå? Det har i hvert fall meldt knallvær fra klokken seks, så vi får vel se om det er til å stole på. Jeg liker uansett å gjøre det beste ut av situasjonen, så nå har jeg akkurat laget chai iste til meg og min bedre halvdel. Og om jeg får lov å si det: NAM! Dette ble utrolig godt! Jeg vet ikke om noen kaféer som serverer dette, men det burde de!

Dette trenger du til to glass:

 • Chai te
 • Vann
 • Isbiter
 • 3 ss. sukrin
 • 1 beger yoplait vanilje yoghurt
 • 2 dl. soyamelk

Jeg bruker en chai te som storesøster kjøpte med til meg fra India. SÅ GOD! Men Stockfleth’s har også en som smaker fantastisk.

Slik gjør du: 

Fyll teklypene med te og kok opp vann. Dekk teklypene med det kokende vannet, og la det trekke ca. 5 minutter.

Knus isbitene i en blender, og tilsett soyamelk, yoghurt, sukrin og te. Bland godt.

Hell i to glass, og server! Fant disse fine pastellsugerørene hos søtrene Grene for noen uker siden. De gjør drinkene eller smoothiene enda søtere!

Håper det smaker, god helg ♥ 

68 kommentarer

 1. Hei!
  Lurte berre på om du kan legge ut oppskrift på chai latte teen og ?

  Mvh Sofie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *