A sunny day

Goood fredag!

Ingenting gjør meg mer glad enn litt solskinn, og i kveld skal jeg vine litt med Katrine, så jeg håper virkelig at den blir på himmelen hele dagen! Ellers er det ikke så mye spennende som skjer her akkurat nå, jeg skal jobbe og ha vaskedag ettersom vannet streiket på onsdag, og jeg måtte utsette hele greia. Storkoste meg på kafé med Siri i går, hun reiser til Italia i dag, og da vi pratet om nettopp det, London, Paris og Barcelona ble jeg så utrolig reisesyk. Må se å få gjort noe med saken. .

Dette er de få helhetsbildene jeg rakk  knipse av gårsdagens antrekk, før himmelen åpnet seg:

Skjørt Midnightmacaroon / Skjorte Zara / Pumps Aldo / Smykker  og tilbehør Treasures.no 

Nå skal jeg ta de vakreste hundene i verden på en luftetur, før jeg durer i gang. Treningsøkten er unnagjort, så dagen har startet på best mulig måte! Ha en fin en 😀

67 kommentarer

 1. Nydelige nydelige du !! =)
  Ønsker deg en god fredag !!

  klem Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 2. Så sykt fint! kos deg masse i dag 😀

 3. Catharina

  Utrolig fin bluse!

 4. For ett nydelig antrekk! Kjempe fint skjørt 🙂 Håper du får en super dag, søte deg <3

  1. Fotballfrue

   Takk, vakre <3

 5. Så utrolig fin du er, Caroline! Håper du får en super dag 🙂

 6. Woah, you look incredibly beautiful! I adore your style, amazing!

  suvimariliis.blogspot.com

 7. Caroline

  Utrolig fint antrekk!! Liker fargene veldig godt:)
  Beklager at jeg spør så utrolig mye om LCHF, men er ganske nytt og selv om jeg har lest mye teori, er det ikke alltid like greit i praksis 😛 men har kjøpt brød og sjokolade fra Carbzone, er 2,7 gram karbohydrater pr skive og brødet (og sjokoladen) er merket med LCHF. Da burde det vel gå greit så lenge jeg ikke spiser for mye brød, men en skive til frokosten?
  vet ikke om du har hørt om de, jeg. men kanskje du kunne tatt en titt på carbzone.se? merker også jeg er redd for alt fettet, vil jo gjerne kvitte meg med 2-3 kg, så er redd for at det skal bli for mye fett og kalorier :S

  1. Lars-Kristian

   Fett er en viktig del av LCHF, og et lavt inntak av fett er en av grunnene til at vi idag ser en voksende fedmeepedemi. Kutter du inntaket av karbohydrater, må du øke inntaket av noe annet, hvis ikke vil du få i deg for lite kalorier og veien til småspising og mellommåltider vil bli kortere. Fett gjør at du holder deg lenger mett, og studier viser også at et LCHF-kosthold gjør at du automatisk kutter det totale kalori-inntaket med ca 15%. I tillegg viser også studier at den totale forbrenningen i kroppen ligger ca 10 – 15 % høyere enn et høykarbokosthold.

   Jeg ville styrt unne Carbzone, og egentlig alt som heter «net carbs», men nå høres det jo ikke ut som du har noen særlig problemer med vekten, så det kan jo gå fint. Grunnen til at jeg sier dette er at produktene til Carbzone inneholder både hvetemel og maltitol. Maltitol er en sukkeralkohol, hvor litt over halvparten tas opp i kroppen på samme måte som karbohydrater. Jeg ser at de poster grafer av blodsukkermålinger, men så vidt jeg kan se står det ingenting om hvor mye av hvert enkelt produkt de har spist i forkant av testen. Om de kun spiste en brødskive, er det ikke rart det ikke ble store økningen i blodsukkeret.

   For å sammenligne, hvis jeg spiser en frokost bestående av 800 kalorier (egg, ost, grønnsaker), har jeg maks 4,8 mmol/l. Testene til Carbzone viser opp til 5,9 mmol/l, og de sier ingenting om hvor mye testpersonene spiste. Om de spiste 200 gram av et produkt, er en økning til 5,9 mmol/l ganske mye.

   1. Jeg er meget spent på om du kommer til å endre ditt syn på lchf etter at du begynner å studere ernæring. Selv var jeg meget pro lchf før jeg begynte mitt medisinstudie for tre år siden, har nå når jeg har inngående kunnskap om hvordan kroppen fungerer drastisk endret syn. Mine forelesere/professorer som er de fremste I Norge innen dette faget mener også det stikk motsatte som deg. Man har jobbet for å få ned fettinntaket hos nordmenn i hele etterkrigstiden og når man har fått målingene på et akseptabelt nivå så er det fett som gjelder igjen?! Og når det gjelder fedme har vi aldri hatt så god tilgjengelighet på mat,det vil si at noen vil velge å innta for mange kalorier. Vanlig sunn kost og fysisk aktivitet blir aldri feil, og når det gjelder kroppsfokus har vi heller aldri sett større økning av spiseforrstyrrelser. Noen tanker om dette? Lykke til med studiene.

   2. Lars-Kristian

    Jeg har kommet såpass langt allerede, at jeg har begynt å lære om hvordan næringsstoffene tas opp i kroppen, og foreløpig ikke støtt på noe som tyder på at det ikke skal være bra. Men blir spennende å se, er uansett mange leger og ernæringseksperter som støtter LCHF, de har jo gått samme skole 🙂

    Ja, man har jobbet med å få ned fettinntaket i de aller fleste nasjoner, det gjelder vel ikke bare Norge. Dokumentasjonen som ble lagt til grunn for dette har vel aldri vært særlig sterk, og det har alltid vært skeptikere til denne reduksjonen av fett. Vi kan veø være enige om at resultatet ikke har vært utelukkende positivt? Diabetes og fedme øker så mye at det kalles en epedemi. Det er et komplekst tema, men i det siste har det kommet ganske mye om at hormonet leptin kan ha en veldig stor rolle. Leptin har som kjent oppgave å fortelle hjernen at «nå er jeg mett». Leptin styres av hvor mye triglycerider som er i blodet, og et kosthold med mye karbohydrater øker som kjent nivåene av triglycerider. Økte nivåer av triglycerider har vist seg å blokkere effekten av leptid, noe som fører til at på et høykarbokosthold inntas det mer kalorier enn hva det gjøres på LCHF. Når i tillegg det gjennomsnittlige aktivitetsnivået er på vei ned, er det en dårlig kombinasjon.

    Å si at vanlig sunn kost, og fysisk aktivitet blir aldri feil er i utgangspunktet riktig, men samtidig er det en utrolig forenkling av et problem som i bunn og grunn handler om kroppens hormoner, og derfor er litt mer sammensatt.

    Når det gjelder kroppsfokus og økning av spiseforstyrrelser, så tror jeg mediene spiller en stor rolle. De kjører på med artikler som «Dette er drømmekroppen», «Sånn vil mannen at du skal se ut», «Brokkoli øker risikoen for kreft». Media lirer av seg så utrolig mye dumt, at mannen i gata snart ikke vet hva han skal spise.

   3. Caroline

    tusen takk for svar! =) crappeti crap, siden jeg er nærmest avhengig av brød, og liker ikke 70% sjokolade:S men jeg får lære meg å lage lchf brød selv, en liten bit av sånn sjokolade innimellom tror jeg ikke skader så veldig. men ser dere har spist cavalier sjokolade – gjelder det alle cavalier, eller bare den mørke? ser de har noen med vaniljefyll og litt sånn 😛

   4. Lars-Kristian

    Altså, er du frisk og rask, og det ikke hindrer deg i å gå ned de 2-3 kiloene, så er det bare å spise det brødet. Ikke misforstå meg 😉

    Jeg er ikke så god på sjokolader og hva de inneholder, det overlater jeg til Caroline. Men når det gjelder mørk sjokolade, så inneholder de som regel en del karbohydrater, og bør intas i moderate mengder, selv om det står at de er sukkerfrie. Når det gjelder sukkeraloholer, kan det være et tips å gå inn på sidene til diabetikerforbundet, der står det ofte om hvilke sukkeraloholer som påvirker blodsukker og ikke 🙂

   5. Caroline

    supert! tusen takk for utfyllende svar 😀 ser at maltitol påvirker blodsukkeret, så det skal jeg holde meg unna. men en gang i blant tviler jeg på at det skader med en bit, har ikke reagert noe på det foreløpig 🙂

   6. Lars-Kristian

    Ja, som jeg skriver i forrige kommentar, har du kontroll på vekten/vektnedgangen, så spiller det ingen rolle 🙂

 8. Nydelig antrekk! Jeg elsker fargekombinasjonen 🙂

 9. Kjempenydelig antrekk til deg, elsker de duse og sommerlige fargene <3

 10. Fin som alltid.:) Ha en strålende dag!

 11. Du stråler 🙂
  Ha en fin dag med alt som står på planen! Og god helg!

  1. Fotballfrue

   <3 Flinke Kamilla! Tusen takk :)

   Klem!

 12. Vet du, du er bare så innmari flott! 🙂

 13. Karoline

  Åååå, du er superfin! Kjempesøtt antrekk 🙂

 14. Du er fin! Ha en fantastisk dag 😀

 15. Norges mest veltrente bein 🙂 Flott du er! God helg!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du 😀

   Klem!

 16. Du eso fin Caroline!! og flink til alt 😀 rett og slett misunnelig på livet du lever!:-) stå på vidare, du e inspirasjon, motivasjon og forbilde:-D

 17. Nydelig antrekk, elsker fargene! Du er så flink til å kombinere. Ha en strålende dag! 🙂

 18. Utrolig fint antrekk:) liker bloggen din kjempegodt og titter innom flere ganger daglig:) Du gjør en utrolig god jobb, fortsett med det:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 19. Linnea maknany

  Hva jobber du med egentlig??

   1. Linnea makrani

    Okei Takk, btw du var skikkelig søt da du var liten….. Love your blog! Stå på Caroline du er den beste bloggeren, de andre suger, jeg og søstra mi amina makrani er innpå bloggen din ca. 3-6 ganger om dagen!!!,,,

    Kleeeeem.

 20. kristine

  Jeg tror du har flere timer i døgnet enn det jeg har!! 😀
  ha en fin dag søte <3

 21. For et nydelig antrekk, Caroline! Ukens beste spør du meg 😀

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀

   – C

 22. Ada Emilie

  Hei! Jeg kjøpte boken din i dag og tenkte å prøve meg på pizzaen din 🙂 Det er nemlig fredagstradisjon med pizza her i hjemmet 😉
  Siden jeg er ny på det hele lavkarbogreiene så lurte jeg på om man kunne bytte ut eller sløyfe soyamel og/eller johannesbrødkjernemel da jeg ikke har det for hånden?:) Jeg har forøvrig mandelmel og hvetemel (ja, fyfy – men nå er jeg ikke rååstreng på karbohydratene helt enda).

  1. Fotballfrue

   Mandelmel har jeg ikke prøvd, men jeg tror ikke det gir en like god smak. Om du skal bruke mandelmel, må du huske at dette trekker til seg veldig mye væske, så da bør du halvere 🙂 Skal du bruke hvetemel, kan du like gjerne lage vanlig pizza 😉 Du kan prøve å kutte jbkm, men jeg ville ikke gjort det :p

   Klem!

   1. Ada Emilie

    Takk for svar! Skal prøve meg fram 🙂

 23. Camilla

  Hei

  Jeg så for en stund siden at du hadde rabattkode til Smile lab fra coverbrands liggende ute på bloggen din. Den koden er nå ugylding, så derfor lurte jeg på om du har noe lignende nå for tiden? Ha en fantastisk dag!!

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

   Klem!

  2. Livingdoll.no har en rabattkode på SmileLab ute nå:)

  3. Smile lab kommer på kampanje hos Vita butikker neste uke sa snille ekspeditøren til meg i går 🙂 Synes hun sa 359 som pris.

 24. Karoline

  Flott antrekk! Ha en strålende dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀 En fin fredag til deg også 🙂

   Klem!

 25. ingrid fra Voss (men skrev på bokmål ) :)

  Hei Caroline!Utroligt fint antrekk du har så mangen fine klær jeg blir nesten syk av å se på deg 😀 Jeg håper du får en nydelig dag!Ps.Hvem tar alle bildene av deg?(du trenger ikke svare hvist du ikke vil! :)Men jeg håper du svarer 😀

 26. Fint antrekk! har du gjort noe annerledes med sminken din idag? det var i alle falll utrolig pent:) kos deg videre idag!:)

 27. Håper du får en strålende dag Caroline! 😀
  Antrekket var superflott !!
  Her blir det grillings og kos i sola i dag med barna og gode venner 🙂

  Klem

 28. Håper det går bra at jeg kommenterer her, skulle egentlig kommentert inlegget «et problem å ha det bra» men det var for mange kommentarer til at min treige pc ville hente opp alle sammen så fikk derfor ikke kommentert der. Men uansett, må bare si det at jeg ble helt sjokkert over at en som skal være profesesjonell skal uttale seg på den måten om andre. Det er rett og slett som du sier mobbing, å gå til angrep rett på en person er det styggeste jeg vet om. Når ble det et problem å ha et sunt og variert kosthold med trening? når ble det et problem å skrive om det ALLE jenter og også så klart noen gutter liker å lese om? skjønnhet,mote,selvtillit,trening.ja, rett og slett bare hva din dag inneholder. Det har aldri vært et problem å ha det bra å det skal det aldri være heller. itillegg synes jeg det er helt sykt at noen kan tillate seg selv å nekte deg å være på tv fordi du er for tynn. Nå i dag har det blitt slik at dersom man kaller noen feit blir man slått hardt ned på og kaldt en mobber, men dersom man blir kaldt for tynn er det ingen som sier noe. jeg elsker ihvertfall bloggen din, og blir i godt humør hver gang jeg klikker inn på den. Alle de positive inleggene dine, og hvordan du ser så positivt på alt. så klart du har som alle andre dine dårlige dager, men hva er vitsen med å skrive alt av privatliv på bloggen? du inspirer ihvertfall meg hver dag, ikke la deg knekke av alt mediatullet. Han som skrev det i avisa burde skamme seg..

 29. Fine, sommerlige antrekksbilder! Liker! Ønsker deg og dine en god helg! 🙂

 30. Anniken

  Nydelig antrekk!
  Liker bloggen din veldig godt, du er flink! Ønsker deg en fin fredag og god helg 🙂

 31. Hvor er det mulig å få kjøpt det skjørtet du har på deg? Det var jo bare helt nydelig! Prøvde å søke litt på nettet, men kunne ikke finne noe…

  Ha en fin dag, klem!

 32. hei! <3 Er en fastleser av bloggen din! <3 du er så utrolig flink!
  jeg går på skiskyting, jeg går veldig ofte på rulleski, så du kunne jo ha prøvd det, du trener jo nesten alt annent :), så hvorfor ikke rulleski? 🙂 det hadde du mestret!! 🙂 <3

  klem anna (13år)<3

 33. indiadamen

  Til info: chai innebærer at det er melk i drikken. Du trenger derfor ikke slenge på latte. Chai = krydret te med melk.

  1. Fotballfrue

   Det står jo i absolutt alle kaffebarer i hele Norge 🙂 Chai latte er jo det alle sier 🙂 Bestiller du kun chai te, får du vanlig te, altså med vann. Bestiller du chai latte, får du chai te med steamet melk 😀

   – C

   1. Det er ikke bare i Norge det heter Chai latte. Her i Tyskland står det også i alle kaffebarer Chai latte. Så det er nok det som er den rette betegnelsen…

 34. Your skirt is so adorable! Love this outfit!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 35. Utrolig fint antrekk du har på deg her, hvor har du kjøpt den blusen? (link?) 🙂

 36. her stråler du virkelig! utrolig flott er du 🙂

 37. Åh, jeg visste det antrekket kom til å være superfint! Vakreste deg <3

 38. Tusen takk for inspirasjon. Elsker fargene og kombinasjonen!

  Jeg vil bare si litt om det utdypende innlegget om avisartikkelen (mm), da jeg ikke fikk til å skrive det der. Veldig fint skrevet. Jeg synes du er en fantastisk blogger, OG et meget godt forbilde for en hver kvinne. En hver! Det er jo kjempebra å ha fokus på sunn livsstil. Dine fantastiske oppskrifter og tips om sunn mat er det ingen som har vondt av. Tvert imot. Det gir det inspirasjon til å leve slik, og det er jo bare positivt!
  Og om man er naturlig slank er jo det helt greit. Ingen bør beskylde noen som helst for det. Det er slik mennesket er skapt. Jeg blir mektig irritert på disse som påpeker sånt. Jeg synes du er vakker som du er, jeg!

  Du skriver så herlig og åpent, så inspirerende og gledesmittende. Å lese bloggen din kan være et lite høydepunkt i seg selv.
  Herregud, jeg beundrer deg virkelig. Forstett med det du gjør, i samme stil.

  Nå ble jeg litt revet med her, men virkelig. Jeg mener hvert eneste ord!
  Hilsen Elin (15)

 39. Hei!
  Digger bloggen din og er fast leser!
  LCHF er jo basert på mye fett som jo er viktig, men det er jo selvfølgelig forskjell på fett og måten det er blitt behandlet på.
  Da tenker jeg kaldpesset og varmebehandlet fett.Dette er ofte lite omtalt.
  Hva bruker dere?
  Klem

  1. Fotballfrue

   I forhold til oljer, er det best å bruke kaldpresset av oliven eller raps 🙂 De passer best til salater. Skal vi steke eller varme noe, bruker vi smør.

   – C

 40. Så flott du er altså 😀 Elsker skjørtet =)

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 41. AnneBeth

  Fine, Fine Caroline! du ser sunn & lykkelig ut – DET liker vi!

 42. Katharina ( Niesa til Katrine)

  Ååååå! Så kult så kult så KULT! Du skulle drikke vin med tante Tine( Katrine) SÅÅÅÅ KULT ;)))))

  1. Fotballfrue

   Haha, gøy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *