Sniktitt på sminkekroken

Denne lille kroken er bare min, men den er ikke helt ferdig ennå. . som  nesten alt annet. Likevel kommer det seg virkelig, bare noen småjusteringer nå, så er det klart. Her er i hvert fall sminkebordet enn så lenge, som jeg faktisk har fått av storesøster. Hun fant det på loppis, og malte det til meg ♥ 

Alt blir så mye bedre organisert med de søte beholderne fra Cosmetic Organizer. Coverbrands har et kjempefint utvalg av disse.

Har også prøvd med på litt kaviarmanikyr siden sist, Ciaté er mitt absolutte favorittmerke innen lakker, og nå har de kommet med et fargerikt Caviar Manicure Set:

Tøft, sant? Kjempelett å legge også.

Du finner lakkene fra Ciaté her, ved siden av Caviar Manicure, er den lilla min favoritt, som faktisk flere av dere har etterspurt, Sugar Plum heter den.

Nå må jeg komme meg avgårde, har snart en kaffedate 😀

annonse

74 kommentarer

 1. neglelakken der er så fiin, elsker de små perlene ! kroken din var kjempe søt og koselig 🙂

 2. Hei 🙂
  Du, har du erfaring med sminke fra bare minerals? Har brukt dette en stund nå, og huden min har blitt så fin. Virker som om primeren og foundation pudderet er en slags fuktighetskrem. Det igjen gjør at jeg ikke gidder å bruke fuktighetskrem til ansiktet, men er det noe jeg burde gjøre? Pleier å bruke Ole Henriksen Nuture Me til vanlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg får det bare ikke til å funke :/

   – C

 3. Veldig fint❤❤❤ Syntes sånn kaviarmanikyr er så tøft

 4. Utrolig bra blogg du har 😀 må bare innom å titte hver dag 🙂

  Foresten… du måååå bare prøve ut magnetlakk! det er så kult 😀

  1. Fotballfrue

   Oh, det skal jeg sjekke ut 😀

   – C

  2. filippa

   digger magnetlakk 🙂 men skjønner jeg må bestille det her også:)

 5. Så koselig og fint hjørne 🙂 Og den neglelakken er bare helt fantastisk stilig! kommer nok til å kjøpe meg sånn selv 🙂

 6. Karen Marie

  Vakkert! D er kjempeflink 🙂

 7. marianne

  hei caroline. Har lest matrevolusjonen og S.Hexebergs LCHF bok og bestemt meg for å starte med dette. Det jeg ikke kan finne noe info om er : hvor mye karber skal jeg innta? Jeg vil ned 8-10 kg og tenkte å legge meg på ca 50 g om dagen. tror du det er ok?

  1. Fotballfrue

   50 gram om dagen høres ut som en fornuftig start, forsøk da og bruk grønnsaker og fete meieriprodukter som kilden til karbohydrater. Hvis du føler at det går litt trått i starten, kan du godt begynne litt høyere, og legge til en grovbrødskive til frokost o.l 🙂

   Etter hvert som du kommer deg inn i kostholdet, kan du selv gjøre de tilpasningene du føler er riktige ut i fra vektnedgangen 🙂

   – C

   1. marianne

    takk for svar:-) Men en annen ting jeg lurer litt på- det står ingenting om kalorier. Jeg er jo»gammeø» grete roede-fan og telte kalorier til jeg ble grønn i trynet. Lei av det- men på lchf,så lenge jeg holder karbene nede, skal man ikke telle kalorier da eller?

   2. Fotballfrue

    Kalorier skal du ikke tenke så mye på, det ordner kroppen selv 🙂 Spis deg passe mett 3 ganger om dagen.

    – C

 8. Ooooh so pretty!! In which room of the house is this and could you maybe show a better picture of the whole table? 🙂

 9. Åh, kan ikke du legge ut et bilde av hele sminkebordet?

  Har kjøpt et likens på loppis som jeg har tenkt å male!!!

  Hilsen Marlen:)

 10. Neglelakken med perler så veldig fin ut 😀 men hvor lenge sitter perlene?? ramler gjerne fort av etter dusj etc???

  1. Fotballfrue

   Det står opp til 48 timer, men mine sitter ikke noe særlig lenger enn 24 timer. De sitter jo lenger, men det er da det ser penest ut 🙂

   – C

 11. Hei 🙂

  Så fint det var! Lurte på en ting, hvor høy er LK? Blir du mye høyere enn han når du har på deg så høye sko?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Rundt 178-179 🙂 Blir noen ganger litt høyere, ja :p

   – C

   1. 🙂

    Må bare si at jeg syns innlegget ditt «et problem å ha det bra» var veldig bra 🙂

    Klem!

 12. Elisabeth

  Den sminkekroken er noe av det fineste jeg har sett! Så utrolig søtt og koselig (og organisert så klart) 😀

  1. Fotballfrue

   Ååå, tusen takk 😀

   – C

 13. Så koselig! Og neglelakken var bare rå!!
  Jeg lurte på en litt teit ting, nemlig hvilken bher du bruker? Er ca like smal rundt livet som deg, og sliter med å finne små nok bher, samtidig som de skal være store nok i cupen (65D). Har du noen råd?

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøper mine på H&M eller VS 😀

   Klem!

  2. Pernille

   Hei Kine!

   Jeg har samme «problem» som deg, da jeg veksler mellom 65E og 70DD, og de vanlige kjedebutikkene har ikke disse størrelsene. Jeg bruker mest merkene Change og La Senza! Change finner du «over alt» i Norge, mens jeg kjøper La Senza når jeg er i England! Er ikke så fornøyd med VS siden jeg syns de ikke sitter godt nok, men det er nok smak og behag («,)

  3. Prøv Change, de har godt utvalg i størrelser. Hvis du vil ha noe billigere har både Cubus og Lindex blitt bra på størrelser 🙂

  4. Sliter med samme problem som deg og for min del har Change blitt løsningen. Mange str og mange typer. Samt at de bestiller inn din str dersom bhen du vil ha er utsolgt 🙂 kjempekjekt! Og de hjelper deg med å finne rett str for de ulike modellene hvis du ønsker hjelp 🙂 litt dyrere, men så er kvaliteten bedre enn de fra H&M heldigvis 🙂 men om du ikke har Change i nærheten finnes det sikkert andre undertøysbutikker 🙂

   1. Tusen takk for hjelpen alle sammen! Da blir det Change=)

 14. Hopsjenta

  Kaviarlakk var nytt for meg! Det var jo litt fresht.. 😉

 15. Jeg var sikker på at boken din het «Fotballfruens dagbok», men ser nå at det står «Fotballfrues dagbok». Hvorfor ikke «EN fotballfrues dagbok»? Og skal det ikke være «Ett år…»? Jeg bare lurer jeg, skal kjøpe boken din nesten gang jeg er i en bokhandel 🙂

  1. Fotballfrue

   Alt dette har vært diskutert med norsk språkråd og med forlaget, så det som står er riktig 🙂 Det er et hvilket som helst år, så da blir det riktig med et og ikke ett 🙂

   – C

   1. Celine Engelstad

    «Fotballfrues» vs «En fotballfrues» er mer en smakssak, men ett brukes bare der det er nødvendig å understreke at det er snakk om kun ett, ikke to, eksemplarer av noe. Å bruke ett i denne sammenhengen ville derfor ha vært feil.

   2. Regnet egentlig med at det var gjennomtenkt (som vanlig) ja 🙂 Men var sikkert på at den het Fotballfruens (bestemt form) nemlig, det er jo hun som er «Fotballfruen» i dette landet 😉

 16. Hei 🙂
  Jeg lurer på hvor langt tid du bruker på å sminke deg på en «vanlig» dag, der du feks tar outfitbilder til bloggen og sånn? Hvor lang tid regner du fra du går på badet til du er ferdig? Ellers skulle jeg gjerne hatt sminkebordet m innhold ja.. 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker vel ca. 30 min. på sminke 🙂 Men på badet kan jeg bruke laaaang tid, mye fordi jeg surrer litt og gjør mye annet i mellomtiden 😉

   – C

 17. Har også bestilt meg den Ciate Caviar – lurer på hvor godt de kulene sitter? Om de flasser av når man kler av og på seg etc? Si fra når du vet 🙂

 18. Så nydelige bilder.. Du har en fantastisk system da =)
  Ønsker deg en fortsatt flott torsdag.

  Klem Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 19. Så fint sminkehjørnet. Neglelakken har jeg så lyst å prøve, selges sikkert til en fin pris på ebay.

 20. Ååå, SØT neglelakk!

 21. Heldig du som har en så snill søster, en sminkekrok er ikke akkurat til å forrakte!;) Kjempefine negler også forresten, det ble litt sånn sukkerspinn-preg over de nå. Me like!! : – D

 22. Hei!

  Jeg leste ditt forrige innlegg om Dagbladet og alt. Først og fremst vil jeg si at jeg så og si aldri kommenterer her, men er fast leser:-) Ja, du er en inspirasjon, ja du er sunn og flink og alt det der. Og du er på mange måter et forbilde for meg og!
  Men det jeg vil frem til er at når denne psykiateren uttaler seg som han gjør, så føler jeg meg litt «truffet». Rett og slett fordi jeg har utviklet spiseforstyrrelser av denne bloggen. Jeg tørr ikke gå med joggebukse ute lenger, og føler jeg må pynte meg for å gå ut i min egen hage. Jeg må shoppe ditten og datten. Og selv om jeg LIKER din blogg, så ser jeg jo at dette er farlig. Jeg kunne kanskje valgt å la være å lese bloggen, men det har jeg ikke tenkt til.
  Jeg gikk på lavkarbo et år ca, tok av meg ganske mye, trente hver dag og var kjempe sunn, og fornøyd:-) Så sprakk jeg på et foccacia brød (MYE bedre en lavkarbo) og etter det spydde jeg av alt som var lavkarbo, så lei ble jeg. Nå gidder jeg så og si ikke spise, og trener et par ganger i uken. Har tatt av meg mye mer. JA det er usunt, men hva gjør man ikke for å være slank og vakker?

  Og nå høres jeg kanskje veldig dum ut, men det er nok flere jenter en meg som tenker sånn. Og jeg er 20, ikke 15. Derfor tenker jeg mitt om de stakkars jentene som er 15, som kanskje tror at å være tynn, ha fine klær, sminke, og gift i en alder av 26 er idealet.

  Jeg har også hatt en ganske «normal» oppvekst, men mye var likevel vanskelig. Jeg husker hvor sjalu jeg var på jenter som deg den gangen. Sjalusi er en fryktelig stygg og ekkel følelse, og jeg unner ingen det. Nå er jeg glad for folk som er lykkelige, men jeg vet godt hvordan det føles. For deg som kanskje aldri har følt på dette er det vanskelig å sette seg inn i.

  Vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men kanskje det kan påvirke deg til å dele de mindre «perfekte» sidene av deg og, slik at det ikke blir så utrolig lett og tenke «herregud, jeg er jo helt ødelagt» når man ser hvor perfekt du er/har det.

  Ellers, stå på, jeg er jo tross alt fast leser:-)

  1. Huff da. Er ikke bra at du nesten ikke spiser! Husk at INGEN er perfekte; det er også det som gjør oss menneskelig og unik. Ingen våkner opp og ser ut som en filmstjerne. FF skriver selv at hun bruker en god halvtime på sminke om morgenen. Håret er extensions, brunfargen er selvbruning, neglene er falske og vippene er falske. Hun bruker hjelpemidler for å få det utseende hun har. Prøv å gå inn i deg selv og vit at du er god nok sånn som du er. Ingenting er så deilig som å slenge på seg en haremsbukse og et par UGGS om en bare skal innom butikken eller sitte og slappe av. Å være vakker handler ikke om hvor tynn du er, men om hva du utstråler! Ingenting er vakrere enn en jente om går med strak rygg og hevet hode 🙂

 23. Hei Caroline!
  Klesstilen din er absolutt nydelig! Jeg er av den litt større modellen, spesielt når det kommer til over bysten, og jeg sliter med at jeg enten ser veldig vulgær ut dersom jeg velger å «fremheve» dette, eller at jeg ser mye større ut enn jeg er når jeg forsøker å «skjule» det. Har du noen tips når det kommer til fasonger eller valg av stoff som kan gjøre at jeg også ser fin ut? Jeg er klar over at du ikke er noen profesjonell her, og at du selvfølgelig stort sett har erfaring med å kle din egen kropp, men jeg vil jo også tørre å påstå at du er over gjenomsnittlig interessert i mote, og kanskje du har plukket med deg noen tips her og der? Hvis du vurderer å skrive et innlegg om nettopp dette hadde iallefall jeg blitt veldig glad.
  Bloggen din er iallefall kjempefin, og veldig inspirerende!

 24. Men jeg vil se bilde av selve bordet! Ikke bare litt av bordflaten… Hvis det var så fint, hvorfor ikke vise det frem når søsteren din har pusset det opp for deg?

 25. Hei 🙂
  Hvor har dere kjøpt det fine rose bildet? Er på jakt etter et sånn bilde 🙂

 26. Ååhh, bare elska de små oppbevaringsdingsene og sminkebordet! Så søtt, så må nok ta en tur på loppis og se om jeg finner meg noen godsaker også. Hihi. Men veit du om det e rnoen rabattkode på coverbrands nå? Skulle gjerne bestilt meg de oppbevaringseskenesupre til å ha småting og sminke i. Har leita etter noe lignende lenge, så bra du tok frem det å 🙂
  Klem!

 27. Cathrine

  Så utrolig fint sminkebord, sånn ønsker jeg meg en gang i fremtiden også 😀
  Liker virkelig å lese bloggen din ^^,

  Men, hvordan er den negkekaviaren å få av neglene igjen?? For litt følelse av glitterlakk og det kan jo være et helvette å få av til tider :p
  Klem Cathrine :))

 28. Så fint dere har det:-) Er så gøy hver gang du legger ut bilder fra huset o.l. Jeg har et spørsmål som jeg lurer på om du kan svare på, siden du kan en del om kosthold og trening 🙂 Jeg er ei jente på 20 år, er ca 167 høy og veier ca 47 kg. Dette synes jeg er litt for lite og jeg ønsker så inderlig at jeg kunne lagt på meg noen ekstra kilo for å bli fornøyd med kroppen min. Jeg har veldig høy forbenning, men svært dårlig matlyst. Har alltid vært veldig slank, eller som folk kaller det «altfor tynn». Har du noen tips til hva jeg burde spise? Evt hva jeg burde trene? Er så redd for å trene for mye, føler bare at jeg blir tynnere av det 🙁

  <3

 29. Cathrine

  Hei 🙂

  Det sminkebordet ditt skulle jeg gjerne hatt 😀 Drømmer om sånn i fremtiden ^^,
  Men jeg lurer på en ting, hvordan er det å få av den neglekaviaren? For jeg har det for meg at det blir som glitterlakk og det kan til tider være et helvette :p

  Liker bloggen din kjempe godt ^^,

  Klem Cathrine 🙂

 30. Hei:)
  Ciate neglelakkene er så fine, også er de ikke testet på dyr heller 🙂
  Har sett at du skriver at du ikke bruker sminke som er testet på dyr og er så glad for at du fronter det!
  Lurte på om du kanskje kunne skrevet et innlegg om det. Av «velvære» produkter er det sminken som oftest blir trukket frem, men er mange som ikke vet at for eksempel colgate og palmolive er noen av verstingene når det gjelder dyretesting.

  Klem 🙂

 31. Kjære Caroline.
  Jeg er fast leser av bloggen din, og vil bare fortelle deg at du ER faktisk et stort forbilde og en stor inspirasjonskilde. Jeg er ei 19-år gammel jente som sliter med overvekt. Jeg vil gjerne bli sunnere, er ikke så opptatt av vekt, men vil gjerne ”stramme” opp litt og rett og slett få en sunnere livsstil. Dette er det blant annet DU som har inspirert meg til, men samtidig er det DU som gir meg selvtillit når du skriver at alle er vakre som de er, og det er du som gjør at jeg er forsiktig, så jeg ikke skal bli for opptatt av tallene på vekta og grammene på det jeg spiser, men heller en sunnere livsstil.

  Men jeg synes det er vanskelig! Fordi det vil nok ikke passe for meg å begynne med lavkarbo, min mann er ikke interessert i å begynne med det, og da er det vanskelig. Så da er spørsmålet mitt, er det mulig å gå ned i vekt, ”stramme opp” og få en sunnere livsstil med noen ”mindre drastiske” grep. Jeg har byttet ut brødmat med havreknekkebrød og havrefrokostblandinger. Grønnsaker preger også mye av maten vår. Kjøttdeig er byttet ut med kyllingkjøttdeig, og pasta med fullkornspasta. Godteri er byttet ut med frukt. Brus med juice. Men holder dette? Eller er det andre ting jeg bør tenke på?

  I tillegg, så lurer jeg på om du har noen gode zumba eller aerobic-videoer å anbefale?

  Seriøst, beklager at jeg skriver stil til deg liksom, men jeg ser så opp til deg og din sunne livsstil, og vet ikke hvem andre enn deg jeg kan spørre, dessutten så føles det så riktig å spørre deg om det liksom.
  På forhånd, tusen takk!

  Klemmer.. <3

  1. Det høres ut som du har gjort noen kjempefine grep allerede. Jeg skal ikke uttale meg om lavkarbolivsstil da dette er noe jeg kan veldig lite om, men dette er ikke noe du på død og liv trenger for å ha en sunn livsstil.
   Selv trener jeg 3 små økter i uka, unner meg alltid litt godis i helga ( fredag og lørdag) og spiser mye grove kornprodukter, reduserer fett/ sukker og salt inntaket. Spiser meg alltid mett, men ikke stappmett.
   Jeg har stabilt blodsukker, er slank (og dette er ikke noe jeg bare er fra naturens side). Godt blodtrykk, godt kolesterol – generelt en sunn helse.

   Selv kunne jeg aldri begynt på lavkarbo fordi selv moderate mengder av fett gjør at jeg blir veldig kvalm. Men de som synes at dette passer for dem? Kjør på! 🙂

   Bra at du har kuttet ned på sukkeret, det er ikke godt for noen uansett hvilke kosthold de følger. Dessverre er det slik at det ofte er mye sukker i frukt også, så jeg ville byttet det ut med mer grønnsaker. Feks appelsin inneholder mye mer sukker enn paprika, men likevel er det paprikaen som har mest C vitamin i seg.
   Og juice er bedre enn brus, men de inneholder nesten like mye sukker :O Vær litt OBS på dette!
   Spis litt av alt, velg grove produkter fremfor lyse, spis både frukt og grønt. Selv liker jeg best og spise rent kjøtt som ikke er kvernet om til kjøttdeig ol., men hver sin smak.
   Og husk at selv om du nå begynner å spise sunt, skal du ikke spise dobbelt så mye som det du gjorde fra før av bare fordi maten er sunn, tror dessverre at veldig mange gjør akkurat dette også skjønner de ikke hvorfor de ikke går ned i vekt. Og nei du trenger ikke telle kalorier slavisk for og gå ned i vekt. Tenk at maten skal være sunn, da spiser du ikke godteri hver dag.

   Og et siste tips Sumba er grei trening, men jeg ville kanskje kjørt på med noe som gir litt mer utfordring? Hva med sykling eller styrketrening?
   Man trenger ikke være veldig trent for å starte med noe av dette.

   Masse lykke til 🙂 Det er absolutt mulig å få en sunn (ihvertfall sunnere) livsstil med «mindre grep» om mat og kosthold 🙂

  2. Man kan fint ha en sunn livsstil uten lavkarbo. Spis gode proteiner fra kylling/karbonadedeig, egg og fisk. Spis godt fett fra avocado, solsikkeolje, mandler/valnøtter etc og spise trege karbs fra Ryvita og generelt grovt korn. Drikk kun vann som tørstedrikk og ty til frukt/bær om søtbehovet skulle slå til(ananas i egen juice med revet kokos og kanel er digg!!!) Tren regelmessig; jeg er selv fan av jogging sammen med yoga/pilates.

   En sunn livsstil med gode treningsvaner er alt som skal til 😉

   1. Fotballfrue

    Dette er jo lavkarbo? :p

    – C

   2. Er det lavkarbo å spise frukt og grove kornprodukter, grovt mel, brun ris og pasta?`Da har jeg misforstått konseptet lavkarbo.

    PS: Fint om du slipper gjennom den andre kommentaren jeg skrev også. Det er en jente med spiseforstyrrelser som kunne ha godt av å høre at ingen er perfekte og at hun burde begynne å spise igjen.

   3. Fotballfrue

    Det er mye som kan være lavkarbo, og ingen matvarer er utelukket, det handler bare om en litt annen tallerkenmodell. Grove kornprodukter. frukt etc kan fint inntas i moderate mengder, selv om du følger et lavkarbokosthold. Grunnen til at mange tror at lavkarbo utelukker disse matvarene, er fordi det som kommer frem i media o.l tar for seg et utgangspunkt hvor slanking er hensikten. For å få best mulig resultat i forhold til vektnedgang, anbefales det å kutte ut alle karbohydratkilder bortsett fra grønnsaker og fete meieriprodukter. Har du derimot normal vekt, og ingen sykdommer, kan du fint inta disse produktene i moderate mengder 🙂

    Den andre kommentaren er godkjent for lenge siden, ikke alltid jeg har tid til å godkjenne alt som kommer.

    – C

   4. Da blir det plutselig et veldig vidt begrep hva lavkarbo er. Nå mener jeg at en skal ha et sunt variert kosthold der en ikke nekter seg noe, men tenker at alt skal innta med måte. Det er ikke alle som anbefaler fete meieriprodukter, jeg er en av dem som holder meg langt unna slikt, og det her forskjellen kommer inn med en vanlig kosthold som inneholder litt av alt og LCHF.

    Jeg synes ikke man skal la være å spise ris/pasta/poteter etc så lenge en spiser det i fornuftige mengder, det gjelder egentlig alt av mat. Til syvende og sist er det kalori inn/ut som avgjør om du går ned i vekt.

    Jeg kunne ikke levd et liv der jeg ikke skal kunne kose meg med smågodt og sushi og annet med mye sukker og karbs. Så lenge en gjør det en gang i uka så er det ikke noe farlig så lenge en har en sunn livsstil ellers.

    Så står på mitt at kostholdet jeg anbefaler verken er lavkarbo eller LCHF. Men selvsagt opp til enhver hvordan de vil spise 😉

   5. Fotballfrue

    Da blir det plutselig et veldig vidt begrep hva lavkarbo er.

    Lavkarbo har alltid vært et bredt begrep, så det er ikke noe nytt 🙂

    Jeg synes ikke man skal la være å spise ris/pasta/poteter etc så lenge en spiser det i fornuftige mengder, det gjelder egentlig alt av mat. Til syvende og sist er det kalori inn/ut som avgjør om du går ned i vekt.

    En utrolig enkel fremstilling av et komplekst problem. En kalori er ikke en kalori, kroppen reagerer ulikt på ulike typer kalorier

    Så står på mitt at kostholdet jeg anbefaler verken er lavkarbo eller LCHF. Men selvsagt opp til enhver hvordan de vil spise 😉

    Jeg tror det er svært mange der ute som tror de ikke spiser lavkarbo, men som egentlig gjør det hvis de bare kutter ned på inntaket av sukker. Det er en grei anbefaling det du kommer med, og sikkert mange det kan fungere for. Men vi er alle ulike, vanskelig å komme med en generell anbefaling. En diabetiker bør ikke spise pasta/ris/poteter etc. En som er overvektig får bedre resultat i forhold til vektnedgang hvis vedkommende velger et kosthold lavt på karbohydrater, og rikt på naturlig fett.

    – C

 32. Hei, Caroline! Det nye sminkebordet var utrolig fint! Du er alltid så flink med interiør. Får alltid tips og mye inspirasjon fra bilder av huset deres som du legger ut på bloggen. Riktig nok har jeg bare ett rom å ta meg av, men det er mere enn nok. Tror jeg skal prøve å få skaffet meg noen av de beholderne til sminka mi, praktisk óg kjempe søte.
  Neglelakken på det siste bilde var også utrolig fin, men så lurte jeg på om de perlene dette fort av? Er det sånn at etter en dag så ligger nesten alle perlene strødd rundt omkring i hele huset, mens bare ett par stykker sitter igjen på neglen? Gjorde et bomkjøp på en ganske dyr neglelakk fra DNA som ikke holdt lenge før det meste av glitteret var borte, så vil gjerne sjekke ut litt før jeg eventuelt går for flere innkjøp av den type neglelakk :-).

  1. Jeg har hatt denne neglelakken en stund, og brukt den flere ganger. Min erfaring er at perlene detter veldig fort av. Hvis jeg lakker neglene en ettermiddag, fjerner jeg lakken dagen etterpå, for allerede da har mange perler falt av. Men perlene er så små, så jeg har aldri funnet de igjen i huset 😉

  2. Hehe, jeg må bare slenge på et svar på den der 😀 Siden du har kjøpt neglelakk på DNA, så er det vell Deborah Lippmann det er snakk om. Jeg er veldig fornøyd med lakkene jeg har derfra, men har av erfaring funnet ut at svært få neglelakker sitter godt uten en god base coat eller top coat. Så hvis du sliter med at neglelakker falmer og blir stygge i tuppene, så kan det være lurt å invistere i slike. Caviarperlene skal også sitte bedre med dette på 🙂

 33. Scrapbella

  Oh, i love the Durance Candles and love the cotton one.
  Greetings, Scrapbella …die passende Geschenkidee!
  http://www.scrapbella.com

 34. Marlene Greiff

  Hei Caroline! Må bare få sagt at du er til utrolig inspirasjon når det kommer til interiør og mote! Elsker stilen din, og synes du får det meste til å funke! Liker også at du viser hvordan man kan få til en bra stil også på budsjett! Jeg synes du gjør en kjempejobb. hver dag når jeg kommer hjem fra jobb/ skole, gleder jeg meg til og sette meg ned for og lese bloggen din. Stå på!
  -Stor fan

 35. Mye fint 😀

 36. Så herlig! Jeg vil også ha min egen lille sminkekrok 😀 Elsker selv å organisere sminken min! Og for en flott neglelakk 🙂 Håper du koste deg på kaffedate <3

 37. HERREGUD! Er det looov?! Alle jenters drøm! …. dèt og garderoben din, da. Det er alle jenters drøm! Heldiggris:)

 38. Marita Ø

  Hadde ikke takket nei til den kroken der 😀 Er så fint og koselig med sminkekrok, mer jentete får du det vel ikke? 😀 Hihi! Og den neglelakken var råfin!!

 39. Ciaté lakken er kul. Kjøpte mine på ebay for en stund siden. For meg er de mest for en kveld, perlene holder seg pene ikker mer enn et døgn som du sier. En stor minus er at lakken sitter hardt og er utrolig ekkel å fjerne…

 40. Åååh, så fint! Sminkebordet mitt er et rent kaos av pyntegjenstander for øyeblikket, haha :p men nå fikk jeg absolutt inspirasjon til å rydde litt!

 41. Michelle

  ah, elsker ditt lille rosa jentekrok 😀 Så femenint og fint! Alle jente jenter skulle hatt seg en slik krok <3 Takk for tips til fin dekor! 😉

 42. for en fantastisk blogg du har! vil veldig gjerne få litt bedre orden på sminkebordet med cover brands sine organizere, kan du ordne en rabattkode? hihi 🙂 takk for daglig inspirasjon!

 43. andrea:)

  må man ha en annen neglelakk under?????

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *