Porsgrunn igjen

Hei dere! Her er en liten del av dagens antrekk:

Rekker ikke legge ut flere bilder nå, men det kommer i morgen tidlig. Nå skal jeg bile til Porsgrunn for å treffe Siri på kafé, det er alltid like hyggelig. Hun reiser på ferie i morgen, så jeg må jo få sagt ordentlig hadet. Jeg sliter forresten med å finne en kafé med skikkelig god chai latte her i Grenland. Tullis sin er det nærmeste jeg har kommet god hittil, men det er jo kjekt med alternativer. Tips?

Håper dere har en fin kveld. Vi skrives i morgen 😀

54 kommentarer

 1. Superfint antrekk, Caroline – som alltid! Hvor er skjørtet fra?

 2. Kafe K i Porsgrunn! 😀 Var der for noen uker siden på ferie, og der er kjempegod chai latte+ masse god mat! 😀

 3. Håper dere koser dere med god chai latte 🙂

 4. Så nydelig skjørt! 🙂 Kos deg på kafé 🙂

 5. Syns Katarina Flatland i den mini serien Stilsikker på vg nett hintet veldig til deg når hun snakket om at noen bloggere prøver å være veldig perfekte. :/. Jeg syns du er nesten helt perfekt og da skal du ha lov til å vise det. Syns det er leit hvordan media har begynt en heksejakt på deg. Kanskje den mannlige psykiateren er misunnelig på deg, at HAN kanskje ønsker å være gift med en kjekk fotballspiller, bo i et perfekt fint hus på landet med stakittgjerder og ha to flotte hunder :)). Hvem vet. En ting er sikkert. Du virker som en utrolig flott dame, så bare stå på. Vær stolt av alt du har å bare tenk på at du har alt enhver jente ville gitt alt for. :))

 6. Maja J.

  Lekker fargekombinasjon 🙂

 7. Har du vært på Stockmann i Skien? Vet ikke om de har Chai Latte der, men de er gode på kaffe ellers så om de har den der regner jeg med at den er god. =) Helt nydelig skjørt forresten!

 8. MichelleW

  Prøv Kaffe og The Spesialisten på Storgata i Porsgrunn 🙂

 9. beautiful skirt ! 🙂

 10. Du må innom Stockmann å prøve chai latte! De skifter lokaler nå, litt usikker på når de åpner igjen… Men fantastisk kaffe har de hvertfall! 🙂

 11. Hallo i uken
  Likte sminkeavd skikkelig godt. Bordplaten er lekker. Er den malt slik? Sjablong? Nydelig ihvertfall.
  Neglelakken som ligner toppings til cupcake er grusom, (ler) men du er fin med den da. Jeg er nok for gammel for den…
  Det er ingen tvil Caroline du har stil, sjarm og oser av girlpower. Det er vi mange som liker. Også må du ha en veldig snill storesøster!

 12. Karoline

  Elsker deg og bloggen din:-)

 13. Hei
  Vil bare si st det vil alltid finnes fok som er missunelige på det ene og det andre.
  Liker bloggen kjempegodt 🙂 Tar oppskriftene og humøret med meg samt et motetips i ny og ned .
  Vi er alle forskellig og det er det som er så bra , så la kritikken prelle av,.
  Er selv veldig glad i tening , de som har trent over lenge tid vil nok dele den oppfatningen av at trening er som humør kick, im addicted.
  Ha en fin kveld fruen

 14. Jeg jobbet på Kafe K før, der lagde vi den med ca 50/50 chai te og steamet melk, og en skje med honning oppi. Den var veldig god 🙂 Ellers vil jeg tro den er god på Kaffe og te-spesialen (litt usikker på om den heter det ennå) i Storgata i Porsgrunn, vis a vis det nye Sparebank1 Telemark-bygget, rett ved den gamle brannstasjonen, ved siden av Tilbords 🙂

 15. Camilla

  Idag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort før, jeg gikk med heels, ikke wedges, men heels i byen takket være deg! Pakket de med nå når jeg skulle på ferie, men var en smule usikker på om jeg skulle tørre å gå med de. Men rett før vi skulle ut i kveld tenkte jeg på deg og alt du har sagt om å pynte seg i hverdagen, og tenkte bare: Do it! Følte meg så fin, takket være at du ga meg selvtillit til å gjøre det! Tusen takk! Men når det er sagt, er i Bergen, heels+ Bergen(brostein)= bah, men jeg følte meg bra likevel! Takk igjen!
  Dårlig forbilde du liksom!!!??

 16. Om du er i Tønsberg noen gang, må du gå på BareBarista i Øvre langgate ved torget. VERDENS beste barista’r 😉 (kan desverre ikke komme med noe nærmere, hehe)

 17. Heidi Viktoria

  Du er bare SÅ FIN!!! Og virker så snill og god tvers igjennom! Forresten så forstår jeg godt at all denne hetsen går innover deg. Jeg er en sånn person selv, som ikke synes noe om å bli angrepet uten å kunne svare for meg, og selvfølgelig har du rett til det selv om du er en kjent blogger! Det skulle vel bare mangle… Ha en fortsatt herlig kveld, Caroline – det fortjener du!!! Du er så mye bedre enn de som må presse andre ned for å føle seg bra selv. KLEM til deg <3

 18. Caroline

  I Fredrikstad har de fått en restaurant som har lavkarbo pizza, sandwich, burgere, osv 😀 kjempegodt! Paa brygga heter den 🙂

 19. Fin fargekombo!

 20. «Kaffe og The-spesialisten» (rart navn) i Porsgrunn har veldig god chailatte. Ligger i Storgata, rett overfor fantastiske woken, Jonas B osv. I samme bygg som Balkan, men det vet vel ikke du hva er. Hehe 🙂
  Eller Stockmann, som ligger rett overfor Arkaden i Skien.

 21. Betina Durmisi

  Nydelig antrekk Caroline!

 22. Betina Durmisi

  Foresten Caroline, vet du ca hvor mye det er i toll fra saboskirt og ca hvor lang tid det tar å få det man bestiller? 🙂

  1. Tar meg friheten til å svare på ett av spørsmålene 🙂 Toll er jo det samme uansett hvilken utenlandsk nettbutikk du bestiller fra. Hva tollen blir, kommer an på hvilke(n) vare(r) du har bestilt og verdien på den, og det kan du sjekke her http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564 🙂

 23. Du finner ingen god Chai Latte her i området egentlig. Ikke noen av de som nærmer seg Oslostandar i hvertfall! Hvis du gjør det, så si ifra da:)

 24. Utrolig fin blogg 😉 og og høre at du var i Porsgrunn for jeg kommer derfra 😉
  Jeg bor i Brevik eller en øy utafor ;-)<3

  Ha en god sommer <3;-)

  – Radia

 25. Porsgrunn er et herlig sted!

 26. Ooh, ser ut som et veldig fint antrekk ihvertfall!! ;D

 27. Hei! Jeg er fast leser av bloggen din. Trykker meg inn flere ganger daglig, og liker det avbrekket. Satt nettop og tenkte på at jeg aldri har blitt støtt av bloggen din i form av politiske utsagn etc. Det virker som om du er ei oppegående jente som har gode meninger om ting. Du ordlegger deg alltid rett!

  Noen bloggere har et veldig overfladisk inntrykk av verden, og skjønner nok ikke selv at de skriver ting som er veldig ekstremt – enten den ene eller den andre veien.. Selv mener jeg at de virker dumme. Men det gjør ikke du!
  Så må si at jeg ble overrasket når jeg bladde meg ned og så det Dagbladet hadde skrevet om deg..

  Klem

 28. Alexandra

  Prøv Waynes Coffee på Solli 🙂

 29. jeanette

  Fint! Kos dere 🙂 Chai latte er så sykt godt<3

 30. Jeg bare lurer på en ting; Har du vært på Rica Nidelven hotell i Trondheim og spist frokost der? Har lest at der er Norges beste hotellfrokost! Skal dit på mandag, og gleder meg til frokosten! Og i tillegg er det superfine rom! 😀
  Jeg lurer på noe, jeg har aldri bodd på hotell i Norge før (påå tiiide..!), og lurer på om frokosten serveres på rommet, eller om du må spise den der du tar maten(matsal elns.). Hvordan er det på Royal Christiania?

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, der har jeg ikke vært. Men jeg holder en knapp på Royal Christiania sin hotellfrokost <3 BEST!

   Klem!

 31. Det antrekket så griselekkert ut.

  Selv hadde jeg en soya chai latte på waynes coffe som var nydelig!

 32. Stockmann sin Chai Latte er god hvertfall!! Der har de utrolig god espresso i tillegg.

 33. Hello 🙂
  Kom innom siden om ernæringsfysiologi. Det er det Lars Kristian driver med nå sant?
  Har han akkurat begynt på 3årig? Kan sikkert lese meg til på siden, men syns det er greit å spørre andre:)
  Kunne tenkt meg det selv. Må bare ta opp et fag (bah) Kanskje du kunne fortalt litt?
  Hva med bøker, må man kjøpe de selv?

  Ha en fin dag så lenge:)

  1. Fotballfrue

   Han studerer ved Bjørknes nettstudier, da han ikke har mulighet til å møte opp på noen skole 🙂 Han er veldig fornøyd med opplegget så langt 🙂

   – C

 34. Kristine

  Hei C:) God morgen og god dag til deg og dine lesere! Jeg er litt frekk nå og har et spørsmål om nike pulsklokke som ikke akkurat berører siste innlegg men prøver likevel;D Gjør pulsklokka nytten på ellipsemaskin? Har ellipsemaskin hjemme som jeg bruker regelmessig gjennom hele året. Og om ikke du Caroline svarer, kanskje det er noen andre som kan?

  1. Fotballfrue

   Det gjør den dessverre ikke :/

   – C

 35. Kristin

  Hei:)

  Er fast leser av bloggen din. Syns du er kjempe flink og en virkelig inspirasjon for mange kvinner der ute!

  MEN idag når jeg klikker meg inn på bloggen din ser jeg at du har kredittkortreklame som hovedreklame!! Dette syns jeg er svært skremmende med tanke på det kjøpepresset mange unge jenter kan føle idag av bloggene de leser. Selvfølgelig ikke bare din! Men hær syns jeg du burde gå frem som ett godt eksampel og ikke ha slike reklamer! Som du selv sier, bloggen din handler om mote, trening, kosthold osv. Ikke kredittkortselskapet eller bankdrift. Skjerp deg, og ikke gjør alt for pengenes skyld.

  Hilsen trofast leser

  1. Fotballfrue

   Det er ikke jeg som styrer bannerannonsene 🙂

   – C

   1. Nei, men det er vel du som styrer hvem du samarbeider med;-) Hva hadde du gjort om det hadde vært reklame for pels eller sminke som var testet på dyr? Jeg har skrevet mange (iallfall for meg) støttende kommentarer til deg Caroline, blant annet for ditt engasjement i dyrevern, men dette svaret var ikke helt oppklarende for meg. Du driver jo ett livsstilsmagasin, og da må man vel ta ansvar for hvilken reklame som dukker opp i dette magasinet? Eller er jeg helt på jordet nå? Jeg skal nemlig ikke påstå at jeg vet så mye om blogging, avtaler og internett og slikt:-) Har du ingen som helst påvirkningskraft på hva som reklameres for på bannerne? Og hva syns du egentlig om det? Bannerannonsene kan nemlig lett tolkes som en del av bloggen (utenom for sånne som meg, som har lest bloggen lenge og vet du har svart på dette tusen ganger før).

   2. Fotballfrue

    Nei, det har jeg ikke. Det er Nettavisen som har alle rettigheter til bannerannonse for bloggen min.

    – C

   3. Ok, greit å vite:-)

   4. Og: for the record – jeg har ikke reagert på noe av reklamen her. Som du sier ifht. kredittkort; man må være atten. Jeg bare lurte hvilken mulighet du har til å påvirke om det hadde dukket opp noe du ikke støttet, f.eks. dyretestet sminke. Men vi som leser bloggen vet jo uansett hva du står for. Du er flink:-)

    Elsk på skjørtet! God helg:-)

   5. Fotballfrue

    Jeg har ingen påvirkning på hvilke reklamer som blir solgt inn nei.

    Når det er sagt, må alle som søker om et kredittkort være over 18, i tillegg til at vedkommende må kredittgodkjennes. Dette har hver enkelt ansvar for selv.

    – C

   6. Hva er det for en sak å kommentere på da?
    Skal dere drive å kjefte på folk som står å reklamerer for kredittkort på kjøpesenter bare fordi det går unge jenter forbi?
    Det er jo selvsagt at en må være over 18 for å søke kredittkort, og som Caroline sier, det er hver enkelt sitt ansvar!

 36. Stå på!

  Du har litt av noen digre fotball- legger, flott og se at du endelig har lagt på deg. 🙂 God helg!

 37. Koos<3
  Døds fint antrekk! De fargene passet du virkelig til! Ha en super dag!
  God sommer<3
  Klem!

 38. looking forward to the outfit post! the skirt seems really cute!!

  http://profdrskinnybitch.blogspot.de/

 39. så fin fargekombinasjon. litt sånn miami-pastell..

 40. Kaffe og the spesialen i Porsgrunn har veldig god chai latte 🙂 Ligger ved siden av balkan.

 41. Trines Konditori i storgata i porsgrunn anbefalles 😀

 42. kristine

  ja kaffe og te spesialisten i porsgrunn er den beste, dumt at de ikke har noe å spise.

 43. Så koselig! Søtt antrekk ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *