8 armer fra Lisbeth Dahl

Endelig er lysekronen fra Lille My på plass! Denne har vi ventet lenge på, bestilte den for en tid tilbake, og jeg tror dessverre den er utsolgt nå, men tipper det går an å forhåndsbestille den som vi gjorde.

finnes her

Litt nytt i skosamlingen 😀

Er ikke lysekronen fin? Dette var i hvert fall siste kronen på verket her inne, så nå er vel skapet mer eller mindre ferdig. Må bare bestemme oss for om vi skal få sydd en liftgardin til vinduet eller ikke først. Tar noen fine bilder av helheten, og viser dere snart!

Ellers har jeg vært på en liten morgenrunde, bedre å løpe ute når jeg uansett må dusje av meg i hageslangen etterpå.

Vakre Siljan!

Uff. Får litt sånn hyttevibber av å måtte hente vann ute for den minste ting, som å vaske ansiktet da jeg stod opp i dag, eller for å pusse tennene og koke kaffe. Litt hygge er det jo, men jeg gleder meg til å vaske håret skikkelig om noen timer, når rørleggere og elektrikere forhåpentligvis er ferdige i hagen her. . Når ting som vann og strøm plutselig er fraværende, går det virkelig opp for meg hvor utrolig avhengige vi er, og ikke minst hvor heldige vi er.

Nå skal jeg få unna litt, og i kveld skal jeg på kafé med Siri 😀

Håper dagen deres blir fin, snart er helgen her igjen 

90 kommentarer

 1. Haha, høres ikke så veldig deilig ut å dusje i hageslangen 🙁 Men jeg må likevel le litt, hehe 😀 Ha en fin dag!

 2. Pernille

  Åå, den lysekronen var helt nydelig, Caroline! Kan jeg spørre om hvor stort og høyt rommet den henger i er? Har akkurat kjøpt meg leilighet, og skulle gjerne hatt en slik lysekrone over spisestuebordet, men er redd for at den blir for «stor» for stuen da leiligheten kun er på 50 kvadrat, og det ikke er så høyt under taket. Noen som har noen råd, enten Caroline eller dere lesere? Klem, Pernille («,)

  1. Fotballfrue

   Denne er faktisk mindre enn jeg trodde :p Vi har en med 12 armer nede i stuen, og den er ganske diger. Vi bodde på 68 kvm. før vi flyttet i huset, og denne ville passet bra i stuen der 🙂 Litt usikker på hvor stort dette rommet er, men kanskje et sted mellom 14-16 kvm.?

   Klem 🙂

   1. Ingvild

    Dinna he ej me! 🙂 Love it! Vi har den over spisebordet inne på spisestua, og den er ikkje for stor i det heile tatt 🙂

    Ville berre takke deg for masse flott inspirasjon og flotte bilder! Du e fantastisk 🙂

   2. Fotballfrue

    Elsk på dialekten din!

    Klem <3

   3. Ingvild

    Samme dialekt som din kjære, så den forstår ej! Lenge leve sunnmøre 😉

   4. Fotballfrue

    Hihi <3

   5. Ej me he den dialekta! 😀

   6. Fotballfrue

    Den er knallfin! Skulle ønske jeg kunne prate sånn. Lars-Kristian overtalte meg i Hellas, og jeg gikk med på det etter noen glass vin. Ble pratende sånn resten av kvelden, tror nesten det ble litt irriterende for han til slutt 😉

    Klem!

   7. Pernille

    Tusen takk for svar, Caroline («,) Stuen er rundt 25 kvadrat, så hadde du gått for en 8 eller 12 armer? Godt å høre at vannet ditt er tilbake forresten 😉

   8. Ingvild

    Størrelsen er jo veldig avhengig av korleis det ser ut ellers i leiligheita/huset. Om der er masse plass rundt, sånn at lysekruna ikkje blir for overveldande hadde ej gått for den store. Vi he et rom på 15 kvardat og der hadde det ikkje passa med den 12 arma for å sei det slik!

   9. Therese

    Hehe, kjenner til den! Kjæresten min er fra østlandet og hermer etter meg hele tiden! Skal nevnes at han er fryktelig dårlig til det også :p Tror ikke vi har så lett dialekt å herme etter 🙂

  2. Fantastisk lysekrone:) Er den med sølv eller gull ermer?
   Har en som er litt i samme leia som denne lysekronen på Skeidar, da i sølv til rett under tusenlappen, veldig fin den også synes jeg:)

   1. Fotballfrue

    Den er bare hvit 🙂 Alt annet er krystall / gjennomsiktig 🙂

    – C

   2. Fin! Hva koster den?

   3. Fotballfrue

    1500,- 🙂

    – C

   4. Jeg hadde elsket om du la ut video med deg som snakker sunnmørsdialekt! 😀

 3. Får håpe rørleggeren og elektrikeren snart blir ferdige! Du får ha en din dag du og 🙂 Kjempefin blogg!

 4. Er det ikke bedre å vente med å trene eller utsette det til i morgen hvis du ikke har vann? Høres lite behagelig ut (og kaldt!) å dusje i hageslangen!

  1. Fotballfrue

   Vannet er faktisk tilbake nå, så nå blir det dusj 😀

   – C

 5. I dag vil jeg bare si, at jeg er glad for at DU er til <3

  1. Fotballfrue

   Herlige Bente! Takk, det samme til deg <3

 6. Helene G

  Flott lysekrone 🙂 Heldig du som har så stor plass til klærne 😀 og skoene….

  1. Det er så merkelig når folk med samme navn som meg kommenterer, for jeg heter også Helene G, eller Granli da! Flaks du ikke skriver noe stygt, slik at Caroline ikke tror det er meg.. Haha 😀

 7. Hvilket kamera bruker du til å ta bilder? Og er det som tar bilde av deg og outfits osv? 🙂 Håper på svar!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker et sonykamera med div. linser 🙂 Antrekksbilder er det Lars-Kristian som tar 🙂

   – C

   1. Da er han flink, hihi! Du er også kjempeflink til å ta bilder <3 Herlig du!

 8. Jeg har lest bloggen din fra tid til annen pga oppskrifter og LCHF kosthold.
  Som mor, og stemor, må jeg si at jeg er glad for at nettopp DU har Norges største blogg.
  Jeg håper mine stedøtre vil finne inspirasjon i deg fremfor mange andre bloggere når den tiden kommer (og at du fremdeles blogger 🙂 ).
  Du er ekte, glad, handlekraftig og en fantastisk motivator for sunn mat, trening og det å ta vare på seg selv.

  Stå på Caroline! 🙂 Fortsett som du gjør.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord, Linda <3

   Sender deg en klem!

 9. Michelle

  Lysekroner in my <3 Deres var absolutt nydelig!! Har selv 2 som jeg er kjempe fornøyd med!
  Ja uff, blir sikkert deilig å få vannet tilbake, er liksom tiltak å måtte løpe ut hver gang man skal ha det… Du må ha en fantastisk dag videre søte deg 🙂 klem

 10. Åh, elsker lysekroner! Den dere har kjøpt var dritfin!

 11. Wow, den lyskronen var nydelig! Jeg er så svak for lyskroner, det er vakkert 🙂

 12. Den lysekronen var virkelig helt nydelig! Blir ekstra deilig å få vannet tilbake da etter å ha holdt på slik en stund 🙂 Så vil jeg bare si at jeg har sendt deg en mail med noen headere til fotballfrue@treasures.no. Vet ikke om du bruker den mailen eller ikke?

 13. Sunniva

  Hei 🙂
  dette her har ingenting med innlegget ditt å gjør men håper på svar 🙂
  når du lager smoothie hva pleier du å ha oppi? bruker du foreksempel en vanlig naturell yoghurt eller vet du om en som er mer sunn og samtidig god :)? kunne du lagt ut en smoothie oppskrift på bloggen 🙂 ?

  1. Fotballfrue

   Jeg har flere smoothieoppskrifter på bloggen og i boken min 😀 Her er noen: http://fotballfrue.no/?p=14699 http://fotballfrue.no/?p=12840 http://fotballfrue.no/?p=7570

   Klem!

   1. Sunniva

    Tusen takk for svar! 🙂 har veldig lyst på boken din og tror jeg skal kjøpe den 😀 oppskriftene i boken din, er det alt fra frokost, middag og kveldsmat oppskrifter? ingrediensene du bruker i oppskriftene i boken er dei lett tilgjengelige i butikker som for eksempel Coop eller mega 🙂 ?
    må si at jeg syns det er så utrolig vanskelig å spise sunt og å trene regelmessig, men du motiverer meg 😀
    jeg synes du er et sunt forbilde og akkurat det jeg trenger nå. har det litt vanskelig for tiden og når jeg leser bloggen din gir det meg en avbrekk fra det vanskelige vis du forstår:P

   2. Hei!Hiver inn ett svar for deg siden jeg har boken. I den finner du masse gode alternativer til alle måltider og mye kose mat/godis. Er noen ting du må på helsekosten å kjøpe, men dette er i tillegg ting du har en god stund så jeg føler hvertfall det er en bok som endelig har oppskrifter hvor du ikke må kjøpe en ting du aldri bruker igjen:)

 14. Therese

  Fin veigrøft ja.

  1. Fotballfrue

   Positivitet <3

 15. Mathilde

  Hei, vil bare si at du er en stor inspirasjon for meg! Jeg har slitt hele livet mitt med litt for mange kilo på kroppen og ingen treningslyst i det hele tatt. Etter at jeg begynte å lese bloggen din ble jeg veldig inspirert og nå har jeg skrevet en treningsplan for flere uker! Er på dag 5 nå og har fullført alle treningsøktene denne uka! I tillegg har jeg begynt å spise mer grønnsaker og har blitt avhengig av bær! Jeg har også gått til innkjøp av nye treningsklær og sko og satt meg mål for treningen! Tusen hjertelig takk for at du har gitt meg all den inspirasjonen og motivasjonen til å starte et bedre liv! Du er fantastisk!

 16. Marita Ø

  Vakker lysekrone! Jeg elsker de, og skal definitivt ha en når jeg flytter! De er så nydelige 🙂 Bra at du har fått tilbake vannet, man blir liksom litt hjelpeløs når sånne ting plutselig forsvinner.. Vannet kom plutselig bort på selveste juleaften her for et par år siden, og med 12 personer i hus ble det fort litt kaos 😀 Haha! Ønsker deg en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, herregud! Julaften :O Da snakker vi stress :O Ja, glad det ordnet seg 😀

   Klemmer 🙂

 17. FANTASTIC BLOG!I LOVE IT!I FOLLOW YOU
  XOXO

 18. en gang vil jeg også ha et skap som ditt, er misunnelig til 1000! du har så utrolig mye fine klær og sko, du gir meg alltid masse inspirasjon til diverse antrekk, det er flere ganger jeg har gjenskapt dine outfits:) stå på Caroline !

  1. Fotballfrue

   Så gøy 🙂 Det er kjempedeilig å ha så god oversikt over alt sammen 🙂

   Klem!

 19. Marit (hemmelig venninne)

  Kjære Caroline,

  som alltid undervurderes lesere av glansede magasiner, som din blogg jo rent faktisk må sammenlignes med. Dette er og blir en uendelig debatt, og du, som alle andre som setter ting på trykk, må være kritisk. Spesielt om kropp og mat som er så vilt følsomt. Men som journalist så vet du jo dette! Du er jo også mer attraktiv som skyteskive siden det er deg og din person som står som redaktør, og du tar alle avgjørelser alene. Det vil alltid være noen som får vondt i rumpa av å se andres success, men dette tviler jeg på at gjelder dine trofaste lesere.

  Uansett. Det var egentlig ikke dette jeg ville si til deg. Dette er:

  Jeg forbedret rekorden min på mila idag fra 54:48 til 53:41 jay!! Tusen takk for motivasjon!

  Stolt av deg, Caroline.
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Uææ, du er dyktig! Nå må jeg snart få satt en ny rekord selv 😀

   Klemmer 🙂

 20. Så nydelig den var! Kos deg i dag, da =)

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 21. Hopsjenta

  Personlig skjønner jeg ikke hvorfor du jogger ute hver eneste dag, jeg. Nå jogger ikke jeg langt veien, men i skauen så man får terreng og mer bakker og variasjon, men jeg jogger alltid ute! Uansett om det regner eller ikke, det er jo det som er herlig! Hater tredemølle. Når jeg trener på senter så trener jeg heller andre ting, enn løping, for tredemølle må være noe av det kjedeligste som finnes.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er livredd for å jogge i skogen alene, takler det ikke, rett og slett :/ Jeg elsker tredemøllen min, sånn er det bare :p

   – C

   1. Hopsjenta

    Hehe, ja da blir det jo litt vanskelig. Men det er godt man er forskjellig og ikke liker det samme hele tiden.

   2. det er jeg også desverre redd for, det er synd for det er jo så vakkert (og bra løpeunderlag), men jeg har sett for mange skrekkfilmer for å klare det. Bedre om man er to kanskje.

 22. Hei Caroline!
  Sykt fine sko du har kjøpt! Hvor er de fra?
  <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Nelly.com 😉

   – C

 23. Kamilla

  For en nydelig lysekrone. Kan ikke jeg få flytte inn i skapet ditt? Du har verdens nydeligste klesskap…

  1. Fotballfrue

   Hihi, velkommen! 😀

   – C

   1. Kamilla

    Kommer i løpet av uken jeg da… Trenger jeg ta med klær? Eller kan jeg låne? 🙂

   2. Fotballfrue

    Bare å låne 😉

    – C

 24. Vakreste lysekronen jeg noengang har sett! Blir gøy å se de nye bildene:)

 25. Monica M.

  Åååååååååå…………… Guuuuuuuuu……….. Den var LEKKER…..!!!! Syntes det er så stilig og fint i hus som har skikkelig takhøyde i hallen og ned fra taket henger den lekreste lysekronen… Trur jeg har sett litt for mye film, he he… ;o)
  Men den var fin i allefall. Og det gikk tydeligvis bra å bestille noe i glass…?!?!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Det er ikke glass 🙂

   Klem!

 26. Anna (:

  Nydelig var den! 🙂 Klesskapet ditt er til stor inspirasjon, gir meg Sex and the City (første filmen) vibber! :))
  Ville også si at maten og oppskriftene dine er utrolige! Lagde forrige uke knekkebrødet og det smakte helt amazing, så i kveld skal jeg lage masse mer! 😀

  Takk for all inspirasjonen du gir ang. trening, mat, mote og masse annet ! :)) Stå på videre, håper du aldri slutter å blogge (man kan jo håpe (A))
  Hilsen Anna :))

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra! Lønner seg nesten å lage 4 brett med knekkebrød av gangen, de forsvinner jo så fort 🙂

   Klem!

 27. Hei i dag skrev seoghør om Deg…http://www.seher.no/899233/caroline-berg-eriksen-ble-dumpet-fra-tv2-program dette er Du klar over sikkert, men tenkte og si i fra.og ang,dette Du er IKKE for tynn,Du er ei frisk jente som liker og bevege på seg! ;).

 28. Den var utrolig fin! Nå fikk jeg faktisk nesten litt lyst på lysekrone i stuen. Dumt det ikke passer helt inn med stilen vi har.
  Gleder meg til å se bilder av resten av rommet med lysekronen =)

 29. Hy,

  I wanted to ask that do you sometimes do any other sports? Like cycling etc.?
  I just love your blog, very inspiring and full of beautiful pictures, good ideas and I love your fashion taste 🙂

  Good luck!

  1. Fotballfrue

   Yes, I do 🙂 But running is my number 1 <3

   Kisses 🙂

 30. Hei Caroline! 🙂
  Først og fremst, DIGGER bloggen din! <3

  Men jeg bare lurte på om du kunne hjelpe meg med noe 🙂 I august er jeg invitert i et slags "grillbryllup" på en måte som skal være på en gård med en del hester og slikt, selve partyteltet skal være på ridebanen liksom. Men jeg er ikke bare invitert i det, jeg skal også "servere", eller altså det blir på en måte bare å rydde vekk oppvask og slikt etter middagen, også skal jeg være med på festen og slikt etterpå, men det jeg lurte på var om du hadde noen tips til hva man burde ha på seg på det, siden det er på en ridebane, jeg skal servere men allikevell være med på festen.. 😛 om du hadde noen ideer hadde jeg blitt kjempeglad! 😀

  Klem fra Vilde <3

  1. Fotballfrue

   Kan du ikke skifte mellom slagene? Så ville jeg gått for wedges 😀

   Klem!

   1. Jo det kan jeg kanskje.. 😛 Haha, hadde ikke tenkt på det en gang 🙂
    Takk! 🙂

 31. Hej Caroline! Jag gillar din blogg jättemycket och tycker att du är en väldigt inspirarande person! Dock är jag inte från Norge och har lite svårt att förstå, det skulle därför vara roligt med en translation funktion.

  /fan från sverige

 32. Ingeborg

  Jeg leser bloggen din, men rekker sjeldent å slenge en kommentar her, men nå har jeg litt tid, så den tiden må gå på det! Du er så fantastisk fin.. Det er liskom helt vilt, helt umenneskelig liksom, hehe 🙂 Denne bloggen gir meg helt syyykt mye inspirasjon, og du tørr virkelig å være deg selv <3 Håper din sommerferie blir PERFEKT, for det fortjener du!! Klem fra en fast leser som elsker bloggen din mer enn noe annet.

 33. Så nyedelig den var, Caroline! Håper du har en fin dag, du fortjener alt godt! 🙂

  Klem <3

 34. Jeg har vanligvis ikke noe å sette fingeren på når det gjelder bloggingen din, men det er en ting jeg savner veldig: videoblogger. kan du ikke lage flere av dem? kanskje en spørrerunde eller noe slikt. vet jo at bloggen din ikke er som alle andre blogger med hårvideoer, innkjøpsvideoer og så videre, men jeg syns det hadde vært fint med en liten forandring 🙂 bare ett lite tips 🙂 jeg vet andre også vil ha mer av videoer fra deg 🙂 ha en flott dag!

 35. Så nydelig! Har så lyst på lysekrone selv, men mannen er ikke like begeistret, han mener nemlig at det bare er pensjonister som har lysekroner!(ja, han sier faktisk det:p) I vår nyinnkjøpte leilighet hadde denne vært perfekt over spisestuen, med litt mer overtalelse, håper jeg den henger der !:)

 36. Hei Caroline! Går det an å bestille fra nettsiden din Treasures med postoppkrav? 🙂

 37. Kan du ikke legge ut bilde av deg selv med uvasket hår? Og gjerne med speilrefleks, ikke PC/mob camera 🙂 Hadde vært tilfredsstillende å se den siden av deg også. Tør du? Neppe.

  1. Fotballfrue

   Hehe, dagens 🙂 Det har jeg jo gjort mange ganger 🙂

   – C

 38. Ikke at du spurte, men jeg vil anbefale deg å ha en liftgardin for å skjerme for sollyset. Nå ser jeg det ikke ordentlig på bildet, men om klærne henger i sola så kan de bleke. Det hendte meg da jeg hadde klesstativ. Jeg blir glad og lykkelig av å lese denne bloggen etter endt lagervakt! Yay! :))

 39. Hehe, javel.

 40. Åh! Den er nydelig. Jeg gleder meg til å bli voksen, kjøpe mitt eget hus og pynte den. Det er så gøy ut! Fine sko 🙂 Hva heter kamera du bruker?? den tar fine bilder

 41. Denne har vi nettopp kjøpt til det nye huset vårt, bare vi har den i stua da 😉 Der jeg kjøpte den hadde de fler igjen da jeg kjøpte, men jeg kjøpte den jo ikke på nettet 😉 Vi er kjempe fornøyd med den og vår lille gutt på 15 mnd er like satt ut hver gang vi slår lyset på 😉 Han liker den og 😉 Får jo selvfølgelgi lov å plukke litt på den, under litt kontrolerte forhold av mammaen 😉

 42. hvor stor er den i diameter? 🙂

 43. Dei skoa er råstilige! Ser at det er ein del store bloggarar som har dei, og eg sjølv har veeeldig lyst på også:) hihi

 44. Jeg har akkurat lest mye om objektifisering av mennesker, mye interessant lesing der. Tror det er det så utrolig mange gjør med deg, så veldig mange er ubevisst denne type tanker! Stå på! Liker bloggen din, det er som du sier, en liten virkelighetsflukt for masse god inspirasjon 🙂

 45. Pernille

  Hej Caroline.
  Jeg er så vild med de foreste af skoene dine, de lyse med nitter på 🙂 hvor er de fra, dem må jeg da eje?

  Jeg håber du forstår mit dansk, knus Pernille 🙂

 46. britt-irèn

  Ååh, du gir meg så ufattelig mye bra inspirasjon! Har siklet på walk in closet lenge, og med bilder fra bloggen din har jeg endelig fått overtalt min kjære til å faktisk ofre et rom til det 😀 Thaank you! Du er ei super dame!! 🙂

 47. Jeanette

  Hei 🙂 Ville bare skrive en kommentar på innlegget ditt nedenfor her, det du skrev om den reportasjen i dagbladet. Har lest bloggen din utrolig lenge. Husker første gangen jeg gikk inn på bloggen din, da hadde dere akkurat begynt med planleggingen av bryllupet, altså en stund siden 🙂 Siden den gang har jeg lest bloggen din så og si hver dag, og hvis jeg ikke har lest den hver dag har jeg gått inn å lest alle innleggene jeg ikke har fått tid til å lese. Det er en grunn til at du er norges mest leste blogg, rett og slett fordi du har den beste. Du virker som en person som har lyktes i livet, og lever livet til det fulle. Noe jeg virkelig beundrer deg. Jeg har aldri vært en person som har hatt forbilder, men du er en person jeg beundrer veldig. Og håper at jeg også kan finne mine lidenskaper når jeg blir eldre, sånn som deg. Ville egentlig bare fortelle deg at du har en fantastisk fin blogg, som jeg elsker og lese. Og du er en stor inspirasjon for meg. Synes ikke du skal bry deg om hva diverse nettsteder, aviser osv skriver om deg. De skulle heller ha tatt seg tid til å lese bloggen din en stund, da tror jeg de hadde fått en ny opplevelse av hverdan både du er som person og hvordan bloggen din er 🙂

 48. åååååååååå herreguuuuud den lysekrona var fin!!!!!!!! WOW! den var rett og slett perfekt!!

 49. Enig i at lysekrona er veldig fin 🙂 hatt samme selv i 3 år 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *