Moodboards: Treasures

Først må jeg si tusen, tusen takk for støtten på forrige innlegg, dere er nok en gang de beste leserne jeg kan få Vit at jeg verdsetter dere uendelig høyt.

Etter publisering ville jeg helst legge dette bak meg, (selv om jeg er utrolig flink til å nettopp ikke gjøre det), så dagen i dag har for det meste gått med til jobb, filosofering og halvveis trening. Er dere klar over at dagen vår startet uten vann? Vannpumpen i huset har røket, så jeg stod dryppende våt på badet etter noen kilometer på mølla, og prøvde desperat å få liv i vasken. Supertørst. Haha, at det går an! Og med altfor mange kaffekopper og vann i systemet, var det ganske frustrerende å heller ikke få benyttet toalettet. Problemet er fortsatt ikke fikset, så vi må klare oss uten vann til ut på formiddagen i morgen. Utrolig kjedelig. Hageslangen funker, heldigvis! Jeg fikk uansett jobbet en del med Treasures igjen, og nå er det jo evigheter siden jeg har skrevet noe om nettbutikken på bloggen. Vi har akkurat lagt en diger bestilling på utrolig mye lekkert, fremover kommer det mange armbånd i forskjellige farger, enkle med nagler og krystallbesatte øredobber ala Prada, men vi har jo så mye fint inne nå også.

Her er noen collager til inspirasjon, som jeg har puslet med i dag:

Gypsy-moodboard:

Hippie-moodboard:

Klærne er hovedsaklig fra Nelly.com, Zara og BikBok. Alle smykkene er fra Treasures.no

Jeg gir alle som vil handle hos oss en rabattkode på 20 prosent til og med søndag. Bruk koden: SOMMERSALG

Ha en fortsatt fin kveld ♥ 

88 kommentarer

  1. Hei Caroline. For det første må jeg bare si at du er en utrolig pen og god jente. Det virker som om du har beina «planta» godt nede på jorda, noe som er en god å fin egenskap 🙂 Jeg har et spørsmål til deg anngående et antrekk, OM du da vil og kan svare på det 😉 Jeg har kjøpt en AX PARIS / JULIE DROP BACK DRESS, og et par NELLY SHOES / CHAVELLE, men lurer på om dette kan bli litt «mye» ? Sliter en del med å gå med vanlige pumps, da jeg har veldig høy hel å sliter med å få pumpsen til å sitte uten at de «kjipper» på bena mine. Kan vel også legge til at jeg går som en «mann», å er ikke vandt til alt for høye heler 😉 men hadde håpet på at dette ville være et fint antrekk når jeg skal på ferie, å håper på at du kan komme med et tips til meg =) *krysser fingrene*

    Marita 🙂

  2. HeiI! Leste akkurat ditt forrige innelgg, men fikk ikke til å gå inn på innlegget for å kommentere, så jeg skriver heller her. Vil bare si at jeg er kjempestor fan av bloggen din, og har lest den mer eller mindre fast (sluttet å lese den en liten periode i vinter, men det var ikke lenge) i flere år. Tror jeg begynte å lese bloggen din ei god stund før brylluppet. Bloggen din motiverer meg masse, og jeg må inrømme at du er et stort forbilde for meg. Etter jeg har lest bloggen din får jeg lyst til å komme meg opp av sofaen og være effektiv, spise sunt og trene. Jeg har alltid hatt problemer med kroppen min, men når jeg titter innom bloggen din får jeg lyst til å gjøre noe med det. Jeg synes heller at det er blogger hvor personene bak bloggen skriver om festing, hvordan man skal bli brunest mulig og hvordan de har sittet i sofaen og spist potetgull etter å ha sovet bort hele dagen er mye mer en «fare» for Norge enn bloggen din. Du motiverer og inspirerer på en «naturlig» måte, og det er derfor jeg liker bloggen din så godt.

  3. skriver fra ungarn……nor jeg só Gypsy-moodboard greia….haha só bynte jeg ó le……..her i ungarn er det fullt av sigöynere og hvis dere opplever hvordan de er… ville dere aldri tenkt om ó kle seg som sem, det der er ikke gypsi mote i det hele tatt….gipsy style?? er: kler de finner i söppel kontenere, pó gatene eller stjoler….de vasker dem nesten aldri, de er mökette lukter só utrolig vondt…. de snakker veldig stygt, nor de krangler med noen henter de hele familien for ó banke opp et menneske, de skriker hele dagen, de jobber ikke, de lager mange barn bare for ó fo penger etter dem….de er veldig fále….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *