Porsgrunn

Da er vi hjemme fra Porsgrunn, en restauranterfaring, to tykke blader med oversikt over diverse flis og stein, og mange blomster rikere. Var faktisk innom et hagesenter på vei hjem, vi har jo så lyst til å gjøre noe i gårdsplassen her, blant annet legge stein, flis og bygge garasje, vi må bare finne ut hvor og hva vi skal starte med først. Så fikk jeg handlet med meg noen blomster til både stue og terrasse. De jeg kjøpte på fredag er allerede brune, hater når det skjer. Nå skal vi egentlig bare pakke ut av handleposene og rydde på plass, før han skal studere og jeg skal løpe noen kilometer. Skal bli så godt 😀 Vi er fortsatt ganske mette etter det som ble en lang lunsj, så før treningsøkten tenker jeg å gå i gang med baking av brød og knekkebrød, så blir det kvelds med brødmat og pålegg. Det smaker så godt når en er lei av å lage middag.

Håper dere har en fin, fin kveld ♥ 

68 kommentarer

 1. Hei Caroline!! Misunner så veldig hvordan romantikken mellom deg og Lars er, eller hvordan det virker som hvertfall! Hvordan går det? Jeg har en kjæreste som er mye borte om sommeren og gjør at sommeren til tider er en prøvelse… Jeg vil gjerne møte han når vi har mulighet, men vil ikke mase. Nå er det jeg som er på ferie mens han er hjemme, burde jeg vente til han tar kontakt? I så fall hvor lenge?

  1. Fotballfrue

   Vi har det helt fantastisk sammen, like forelsket (om ikke mer) etter 5 år 🙂 Det er sånn det skal være 🙂

   Når det gjelder hvem som skal ta kontakt først, synes jeg ikke det skal være noen regler for det. Du burde heller ikke føle på det. Har du lyst til å ringe ham, gjør det! Dere er jo kjærester 🙂 Nå vet jeg ikke hvor lenge dere har vært sammen, eller hvor gammel du er, men jeg hadde uansett bare hoppet i det 🙂 Han blir sikkert kjempeglad for å høre fra deg 🙂

   Klem!

   1. Helt enig, Caroline. Du må bare ringe og sende sms/mms når du vil! Gutter tenker ikke på samme måte som oss når det gjelder slike ting.:) Jeg har allerede vært borte på jobb i 2 uker og har enda 2 uker igjen før jeg ser min kjære. Det er ikke alltid vi snakker sammen hver dag, men jeg sender alltid en melding selv om det bare er for å si at jeg savner han.

 2. Marita Ø

  Hørtes absolutt ikke feil ut! Er så enig med deg når det gjelder den middagen, av og til er det veldig godt å erstatte med brød og godt pålegg 🙂 Nybakt, varmt brød med brunost 😀 Nam! Ha en fin kveld og god treningsøkt, fina 🙂

 3. Mariann

  Hei C!
  Jeg liker bloggen din veldig godt! Jeg deler treningsgleden din, og liker spesielt godt yoga. Jeg lurer på om du noen gang har prøvd å trene yoga? Jeg har blitt helt frelst, og yogatreningen har gitt meg så mye, både fysisk og mentalt. Det har hjulpet med mye i en stressende hverdag, og kroniske smerter i skuldre og nakke forsvant etter at jeg begynte med yoga. Hadde vært spennende å høre hva du synes om treningsformen om du har prøvd det. Hvis ikke kan du jo kanskje ta det som en utfordring til et nytt og spennende innlegg på bloggen? 😉
  – Klem fra Mariann

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg gjorde det en periode, men så har jeg av en eller annen grunn kuttet det ut. Synes det er veldig behagelig om vinteren, for da har jeg litt mørke tanker :p

   Klem 🙂

 4. Elisabeth

  Så gode de rekene så ut! Her var det ikke noe reker i lake, nei! Så ut som dere koste dere 🙂
  Du ser fantastisk ut! Blir det snart noen søte små på dere? De hadde blitt så søte med så pene foreldre <3

  1. Fotballfrue

   De var kjempegode 😀

   – C

 5. You look fabulous, I love all the pieces of the outfit.

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 6. Det ser ut som att ni hade en mysig dag. Men lite mer sol hade aldrig skadat 🙂 Kram!

  http://martinalouise.wordpress.com

 7. Smashing<3!!

 8. Fantastisk!

 9. Henriette

  Hei! Synes du alltid ser fantastisk uy. Du kler deg så pent og har en så fin stil, men en ting jeg lurer på: Blir du aldri lei av å pynte deg så ofte?

 10. Hilde Amalie

  Kjærlighet er mer enn forelskelse, Caroline

  1. Fotballfrue

   Ja, er det ikke flott?

   – C

 11. Jeg synes belegningsstein er utrolig fint, og deres hus hadde nok sett enda mer herskapelig ut med det 🙂 Digger stilen din (både intertiør og klær) fra før av og tror stein hadde passet inn 🙂

  Søkte litt på nett og fant denne siden
  http://www.bmc-norge.no/cms/
  du kan trykke inn på katalogen der og Holmegård steinen som er den første som kommer opp så veldig fin ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   – C

 12. Så herlig!

 13. Michelle

  Ser virkelig ut som dere har kost dere og ikke minst så maten fantastisk smakfull ut. ahh, skulle gjerne hatt deilig hjemmelaget brød da jeg kom hjem fra jobb i dag!! Ingenting er bedre enn nystekt brød <3 Spesielt deilig med nystekt brød til en skikkelig helgefrokost 😀

 14. ja med mer sol

  hva suderer LK

  1. Fotballfrue

   Ernæringsfysiologi 🙂

   – C

 15. Føler du deg aldri litt overpynta? Tror de fleste du møtte kanskje var litt mindre pynta?

  1. Fotballfrue

   Nei, og både ja og nei 🙂

   – C

   1. Jeg savner en liker knapp! Herlig at det er flere som liker å «pynte» seg til hverdags og fest. Du har en fantastisk stil og jeg henter mye inspirasjon fra deg, vakre:)

   2. Fotballfrue

    Tusen takk, Linda <3

 16. Martine

  Måtte bare si at Lars-Kristian kledde det antrekket veldig bra, og det gjorde du også!
  Leser bloggen din hver dag, og den er veldig inspirerende!

  Klem! 🙂

 17. Så herlig altså! Jeg håper jeg og minsin kan være like lykkelige etter så mange år sammen 🙂 Jeg lurer på, veier du deg ofte? Nå vet jeg at du ikke vil gå ut med noen vekt, og det støtter jeg deg 100% i, men jeg lurer altså på om det er noe som betyr noe for deg, og om du tenker over det? =)

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg veier meg så og si aldri. Jeg liker det egentlig ikke. For meg er det viktigere at kroppen føles fin, at helsa er god og at klærne sitter som de skal 😉

   Klem!

   1. Virkelig godt å høre! 🙂 Det er jeg HELT enig i, så langt jeg kan være enig i noe som har med et fornuftig syn på kropp og helse å gjøre, for så vidt 🙂

 18. Hej snygging! Hur lång är du? Känner mig så lång eftersom att jag är 13år och är 170 cm..

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170, det er jo en fin høyde 😀

   Klem!

 19. WOW, det er nok det flotteste outfit, du har haft på! Og jeg er HELT FORELSKET i skoene!!!!! :O

 20. Mmmm, pizzaen på Jonas er goood :p Og salatene 😉

  1. Lars-Kristian

   Beklager, pizzaen var noe av det dårligste jeg har spist :/ Deig med tomatsaus. 50 prosent dyrere enn hva en ekte italienske pizza koster på de beste italienske resaurantene i Oslo :/ Men det var et hyggelig sted å sitte 🙂

   1. Den får nok store sko å fylle når du er vant til fruens pizza 🙂 Men må innrømme at den ikke så særlig god ut i følge det lille glimpset på bildet, frossenpizza assosiasjoner..

   2. Lars-Kristian

    Litt dr.ötker over den :p

   3. Jeg syns den er goood :p Eller den var hvertfall det for 3 år siden, kanskje de lager den annerledes nå. Prøv Kafe K neste gang! God mat og veldig hyggelig nede på brygga 🙂

   4. Lars-Kristian

    Ble tipset om Kafe K, kanskje det blir den neste gang 🙂

   5. Cecilie

    Tips til hvilke italienske restauranter du/dere liker best i Oslo? Jeg sliter litt med å finne de ekstra gode her i hovedstaden 🙂

   6. Fotballfrue

    Villa Paradiso, Olivia, også ligger det en med utrolig god mat rett over gaten for Grims Grenka 🙂

    – C

   7. nå har jo ikke jeg smakt akkurat den pizzaen siden jeg har cøliaki, men synes den beste glutenfrie pizzaen (av de jeg har smakt) for jeg på gundersen 🙂

 21. ååå gud som jeg elsker de skoene….de er bare himmelsk, til å dø for! 🙂

 22. Hihi, på det nest siste bildet ser det nesten ut som om Lars-Kristian prøver å etterligne hvordan du sitter på det siste bildet 😀

 23. savner at du blogger 3 ganger om dagen 🙁 dagens høydepunkt.!

 24. Hvorfor blogger du så sjelden nå? 😀

  1. Fotballfrue

   Det har bare vært 2 dager på rad jeg «bare» har blogget to ganger 🙂 Det er fordi det er fellesferie, og færre innom, når jeg har 9 kommentarer på et innlegg som har lagt i 3 timer, mister jeg litt motivasjonen selv 😉 🙂

   – C

   1. Okei, skjønner 🙂 Tror det er mange som er borte nå, bruker å være litt stille overalt på denne tiden av året.

   2. Fotballfrue

    Jeg vet det, fellesferie er kjedelig for oss som ikke er en del av den :p

    Klem!

   3. Yvonne

    Det er jo mange som leser uten å kommentere også da 🙂 Jeg tror dette er min andre kommentar etter å ha fulgt deg siden begynnelsen, og elsker hver gang det popper opp ny overskrift 😀 Du er en fantastisk inspirasjon, og en fantastisk person både inni og utenpå. Håper resten av sommeren din blir herlig og gleder meg til å følge deg videre <3

   4. Fotballfrue

    Takk for tilbakemeldingen, da skal jeg nok finne frem 3-innleggskreativiteten (?) igjen 😉

    Klem 🙂

   5. Flott, det liker vi! 😀

 25. Du er så nydelig, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   <3

 26. Hei Karoline!
  Could you tell me where is your husband’s tshirt from?

  Kyss og klem!

  1. Fotballfrue

   Kyss og klem – thank you 😀

   I got his t-shirt from bubbleroom outlet in Töcksfors, I’m a little bit unsure about which brand :/

   Klem 😉

 27. Fine bilder! Jeg blir misunnelig fordi jeg jobber fra mandag til lørdag nesten hele sommeren. Jeg skal bare ha 1 uke med ferie i sommer, jaja må vel tjene penger og spare siden jeg flytter ut om 3 år. Jeg har bestilt de samme skoene i rød og gud som jeg gleder meg til å få dem! Jeg skal også kjøpe de svarte, hva er poenget med å jobbe hele sommeren hvis jeg ikke kan belønne meg selv med et par sko. Har gått shoe crazy nå siden det er salg på Nelly 🙂

  1. Fotballfrue

   De har jo så mange fine sko, og det er så rimelig 🙂 Veldig kjekt! Jeg er sikker på du kommer til å elske begge skoene, de er rålekre 🙂

   Klem 🙂

 28. Hei Caroline!

  Så fine bilder! 🙂

  Bare lurte på om du kunne vært så grei å skrive litt om hvordan velge rett utdanning, osv? Jeg er helt fortapt, og aner ikke hva jeg bør gjøre.
  Og du er jo så flink med alt, kanskje du kunne skrevet et generelt innlegg om dette, som kanskje hjelper meg og andre i samme situasjon.
  Setter stor pris på bloggen din og synes du virker som en superskjønn jente! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk for tips til bloggpost, det kan jeg helt sikkert gjøre 🙂

   Klem 🙂

 29. Hey, Caroline:)
  I wanna ask one question. What time do you need to sleep every day? Because your life is so activ. It seems that you doesnt sleep at all:))) it is very interesting for me how much time do you need to sleep for feel good, for good mood and for activity?:) will be grateful to answer:)

  1. Fotballfrue

   I sleep about 6-7 hours a day, sometimes more, but very seldom.

   Big hug 🙂

 30. Du har så utrolig bra klesstil 🙂

 31. For ein fantastisk lunsj 🙂 Håpe du koste deg resten av kvelden!

 32. Hei Caroline.Har endelig fått tak i boka di, måtte sørover på ferie før det gikk i boks, he,he… Kjempefine bilder og god forklaring. Har allerede fått prøvdt ut noen småting og hele familien syntes det var godt;) Jeg lurer litt på hvor du får tak i vaniljepulver og sukrinmelis? Ellers regner jeg med at det meste finner jeg i matvarebutikken?
  Takker ellers for mye god inspirasjon i forhold til kosthold og trening. Hilsen Anne.

 33. Åh, Jonas B er en av mine yndlingsplasser, tror jeg anbefalte deg det her en gang. Hvis dere skal spise kinesisk mat en dag burde dere dra på den kinesiske resturanten på Hjellen i Skien 🙂

 34. Det så kjempe koselig ut! 🙂

  Men jeg har et lite spørsmål. Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå og savner virkelig en «facebook-liker-knapp, /»facebook-deler-knapp» (jeg får ikke til den der «del» knappen du har, vett ikke hvorfor den ikke fungerer) vett ikke om det er noe du kan lage selv eller hvordan det fungerer, men jeg synes du har så utrolig mange inspirerende og gode innlegg som jeg kunne tenke meg å dele med mine facebookvenner. Er dette noe som er mulig eller?

  mvh Julie 🙂

 35. Ser dere var på Jonas B. Gundersen. Kom til Mandal hvor originalen er, alt er så mye bedre! 😀 Kos deg videre 🙂

 36. Benedikte

  Hei Caroline! :)) Du er så flott!
  Jeg lurer på om du øver mye på å gå i heels? Jeg elsker å gå i heels, men det blir oftest bare på fest, da det fort blir vondt i beina.. Er det bare øvelse som gjør mester, eller bruker du spesielle puter og såler i skoene så de blir mer behagelige?

  Don’t let the muggles get you down! Du er super!

  – B <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *