Fridag

Hei dere!

I dag sparer jeg treningen til i kveld, for nå er Lars-Kristian og jeg veldig klare for å ta turen til Skien eller Porsgrunn for å lunsje litt. Håper bare solen titter frem igjen, den var her tidligere i dag, og jeg har så utrolig lyst på reker mens jeg kjenner varmen fra den. .

Her er dagens antrekk:

Smykkesett Treasures.no / Ring Hasla – Treasures.no / Pumps Nelly.com / Belte Gina / Skjørt BikBok / Topp Asos / Veske 3.1 Philip Lim ♥ 

Ha en deilig dag, fineste!

92 kommentarer

 1. Elsker hvordan du kombinerer det tøffe beltet med så feminint og vakkert antrekk.
  Norges vakreste kvinne! 🙂 Håper du får en strålende dag!

 2. Caroline

  Du är så vacker:) Hoppas ni får en fin dag.

 3. Hehe, det er så artig å se at du fortsatt bruker dette beltet, det husker jeg helt tilbake fra de første antrekksbildene dine når du startet opp bloggen din. Trofast leser vettu 😉 Fint med gjenbruk, du er flink!

  En strålende dag ønskes til dere begge!

  Camilla

 4. Du har så søte hunder, jeg har sett de dukker opp her og der på bloggen din. Kan du ikke skrive litt om dem? Hvor gamle er de? De er super søte!

  1. Fotballfrue

   Hugo, langhåret chihuahua snart 6 år, og Ronaldo, tibetansk spaniel snart 7 år 😀

   – C

 5. Bare ELSKER antrekket! Du ser forresten alltid like fresh ut 🙂 Ha en fin dag på kafè med mannen!! Jeg er syk og skal rulle meg godt opp i sofaen med et pledd og en kopp te.

  1. Fotballfrue

   Goood bedring <3

 6. Victoria Hotell og Gjestgiveri i Langesund serverer ferske skalldyr.
  Her er noe fra menyen: Reker (Håndpillede Reker i trengsel, servert med majones, dill og sitron) 125,-
  Skagenrøre (reke og krepsesalat) 115,-
  Østers (gillardeu) 35,- pr stk
  Reker (Serveres med majones, smør, sitron og baguette) 145,-
  Nede på brygga får du kjøpt ferske reker .m.m til å ta med hjem 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, tror vi tar turen dit ved neste anledning 😀

   – C

 7. nydelig antrekk på en nydelig dame 🙂 Ha en super dag i Skien !!!

 8. Cathrine

  Caroline 😀

  I dag da jeg våknet bestemte jeg meg for at jeg skal begynne på LCHF. Så, nå skal jeg dra for å kjøpe boken din og jeg håper at dette kosholdet kan være noe for meg. Jeg er veldig spent, med enda mer motivert. Jeg har så lyst til å endre livstilen min til det, få mer energi og kanskje miste noen kilo. I tilegg har jeg lest et sted at det kan hjelpe mot migrene og det er noe jeg virkelig sliter med. Kommer jo til å få enda mer motivasjon når jeg er her inne og titter daglig. Skal prøve meg på lunsjbrødet ditt allerede i dag eller i morgen 😀

  1. Fotballfrue

   Så herlig å lese, Cathrine! Lykke til, håper du får det du ønsker ut av livstilsendringen 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Nathalie

  Du er så pen!! Likte utrolig godt antrekket:-)

 10. Så nydelig du var! Og kjempe fint sminket! 😀
  Ønsker deg en fin dag!

 11. kjempefint! Kan du vise hvordan du lager de krøllene?

 12. Du er så nydelig du !!! =)
  Ønsker deg en fin dag !

  klem rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 13. Kjempefint outfit, elsker det!

 14. jeg så disse i dag på nelly : https://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/nelly-shoes-427/jevoi-428145-39/ så la jeg merke til at det er de du har på deg nå i sort ? Er de gode å gå i ? Forelsket meg helt i disse lilla 😀

  1. Fotballfrue

   De er ikke noen heldagssko, men synes de er fine å gå med når jeg skal ut å spise, eller lunsje eller ting som ikke tar mer enn 6-7 timer 🙂

   – C

 15. Så utrolig fin du er! Ønsker deg en fantastisk dag, i solen? 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, sol ble det jammen 😀

   – C

 16. Marita Ø

  Ååå så fin du er! Ønsker dere en fin lunsj og håper solen titter frem 🙂 Her er det grått og trist vær (som vanlig…) Så i dag har jeg ingenting i mot å jobbe 🙂 Klem til deg 🙂

 17. Så vakker du er Caroline!!:) Jeg blir som deg,tankefull om sommern…tror det er det at jeg føler at høsten gir «en ny start»…mye og tenke på og planer som må legges,og det gjør jeg selfølgelig når det er meningen at jeg skal sove:p Men jeg har et spørsmål. Da dere var i Nice, hvilket hotell bodde dere på? Kan du anbefale det? Har så lyst og gi en tur dit i julegave til kjæresten min, og jeg vil bo på et FINT hotell. Helst 5 stjernes. Må begynne og planlegge nå…tenkte og legge turen til februar/mars. Ha en fantastisk dag!!:) Klem.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er mye mulig at det henger sammen. Hmmm 🙂

   Vi bodde på Elysee Palace, det var et veldig fint hotell rett ved stranden, men jeg var likevel ikke helt fornøyd med service etc. Ville heller sett etter et annet med samme standard og beliggenhet 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Hva får deg til å velge Nice i mars/ april? Hele byen er død på den tiden av året.

 18. Du er så utrolig pen Caroline! *Sjalu* 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste deg!

 19. Utrolig fint antrekk! Liker blandingen mellom det røffe og det litt søte 😀

 20. God lunsj:)Håper solen fant deres vei!
  Solen har vist seg og varmet her i Porsgrunn i noen timer. Det var utrolig deilig for kropp og sjel:)

  Hos oss ble det masse terasse kos med familie som kom innom fra vestlandet:)

  Antrekket ditt skuffer heller ikke i dag! Syns du er skikkelig flott i dag jeg:)

  Ha en fin fin tirsdag!
  klemmepå

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Solen kom og gikk mens vi spiste, men den varmet godt da den var fremme 😀

   Håper dagen din fortsetter i samme stil 🙂

   Klem!

 21. Vakre deg 🙂 Du ser ut som du skal i bryllup hver dag du 🙂 Du er faktisk penere i hverdagen enn hva jeg er til bryllupsfest! Håper du får en flott dag, vakrere enn deg tror jeg neimenn finnes her til lands.
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Tusen takk for at du får meg til å rødme <3

   Klem tilbake 🙂

 22. Heisann! 🙂

  Lurte bare på hvilke hårprodukter du bruker? Syntes håret ditt alltid ser så pent og glansfult ut! 🙂
  Ha en fantastisk dag videre! 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Er fan av både moroccan oil og alexander sprekenhus. Men de siste dagene har jeg brukt noen nye produkter fra Philip B, liker de kjempegodt hittil 😀

   – C

 23. Du er vakker-det er det ingen tvil om:) men jeg synes du kler deg til hverdags slik andre kler seg på fest. Uansett hvor vakker du er synes jeg det er så overdressed til en tirsdagslunsj å være.

  1. Fotballfrue

   Liker å pynte meg, jeg 🙂 Synes ikke det å pynte seg bør være forbeholdt en spesiell anledning, synes rett og slett man skal pynte seg når man føler for det. I dag skulle jeg på lunsj med kjæresten min, da er det gøy å pynte seg 🙂

   – C

   1. Ja det er viktig å pynte seg for hverandre,også hverdagen:):)

   2. Jeg jobber i hjemmetjenesten, og da jeg kom hjem til ei dame godt over 80 var hun så fint pynta (var en helt vanlig ukedag).. Jeg kommenterte dette og da sa hun: » Ja, en må jo passe på å pynte seg og bruke dom klæra en har, en får dom jo itte med seg!» 😉

   3. Fotballfrue

    hihi 😀

   4. Camilla

    Etter at jeg begynte å lese blogger har jeg også begynt å like å pynte meg mer i hverdagen. Som Caroline sier, hvorfor pynte seg bare når det er noe spesielt?! Selv føler jeg meg mye finere når jeg har pyntet meg litt, og da blir selvtilliten bedre også:D
    Noen pynter seg ikke til bursdager eller noen ting, folk må gjøre som de vil, selv liker jeg Carolines hverdagsglamour, den inspirerer!:)

   5. Jeg synes generelt at nordmenn kan bli litt flinkere til å pynte seg, så det er supert at du kan gi litt inspirasjon til å pynte seg i hverdagen 🙂 Jeg har blitt flinkere til å pynte meg f.eks på jobb, og har fått så mange komplimenter, men også spørsmål om jeg skal noe rett etter jobb siden jeg er så pyntet :p Synes det er koselig jeg!! Også føler jeg meg jo SÅ mye bedre når jeg vet jeg er pent kledd 🙂

 24. Å du er så utrolig pen, Caroline:-) Hvordan BH bruker du til slike antrekk?:-)

  1. Fotballfrue

   Ingen bh 🙂

   – C

 25. Michelle

  Elsker den vesken!! <3 fine bilder av deg som alltid! kos dere masse i dag 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Takk, vakre!

   Klemmer 🙂

 26. Hei! Liker veldig godt bloggen din, men hvor høy er du? 😛 hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170 🙂

   – C

 27. Utrolig fint! Og toppen var nydelig i ryggen 🙂 håper dere koser dere.

 28. vakker!!

 29. Et utrolig flott skjørt, perfekt form! 🙂

 30. Wauw – du ser bragende godt ud (:

 31. Amalie S

  Du er helt nydelig. Perfekt antrekk, og du gløder!!!!

 32. wow, så fin du var i dag! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 😀

   – C

 33. Wow, bena dine ble nettopp to meter lange! Nydelig 😀

 34. Vakker!

  Det er så fantastisk å sjå ei jente som elskar å kle seg opp, være litt jålete( positivt) , kan gå som ei flott dame inn døra til treningssenteret for så å møte opp tights,bli svett og elske det.

  Idag spankulerte eg inn på Spenst med sommarkjole, høghæla sko, sminka og utslått hår. Gutten bak disken måtte sjå to ganger før han kjende meg att:):) Moro å elske begge deler:)

  Keep running girl!!

  1. Fotballfrue

   Det er dødskult, enig med deg 😀

   Klem 🙂

 35. Margrete

  Så utrolig fin du er! Men lurte på, har også den Nike+ klokka, men i det siste har jeg IKKE kommet meg inn på nike+ sine hjemmesider for å få logget treningen. Er ikke noe galt med hverken klokka eller nettet (tror jeg da), og lurte på om du har støtt på samme problem i det siste?? Dere får ha en kjempefin tirsdagskveld videre!

  1. Fotballfrue

   Nei, det samme problemet har jeg ikke opplevd :/ Håper det ordner seg 🙂

   – C

   1. Det har vært en del bugg med den siden etter oppdateringen!

 36. I love so much your outfit
  xoxo

  http://blog.justwm.com/

 37. Hei=)

  Jeg har lagt merke til at du har så utrolig vakre negler! Er det kun støpenegler eller har du en neglelakk på i tillegg?
  Den ser ut som en så nydelig dus rosa<3

  Ha en fin dag=)

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Nå har jeg en lakk over i tillegg 🙂

   – C

 38. Like nydelig som alltid Caroline 🙂

 39. Utrolig fine sko! 🙂

 40. Så fiiint! Eg har samme skjørt, men eg har aldri turt å gått med det fordi det er så kort føler eg, vertfall dersom eg skal bøye meg, eller gå i trapper! Korleis klare du å gå med det, og i tillegg har høge helar? haha:D Har du boksershorts under eller noke sant? for det måtte eg bruke engang, hahaha:D

  1. Fotballfrue

   Haha, har jeg aldri tenkt over :p Men jeg bruker jo undertøy under, helst sorte hipsters under dette 🙂

   – C

 41. Med mitt innlegg mente jeg forsåvidt ikke å si at man ikke skal pynte seg i hverdagen:) men jeg personlig synes man fint kan pynte seg uten høye hæler og lårkort skjørt. (ikke at det er noe galt i det) jeg hadde syntes det hadde vært så fantastisk å se Caroline i freshe jeans og lave sko. Misforstå meg rett jeg digger virkelig høye hæler og hverdagsglam, men det er ikke alle steder og anledninger det passer seg. Men jeg er jo klar over at det ikke er hennes stil,så den inspirasjonen kan jeg finne andre steder! 🙂 man må tross alt gå inn det man liker! 🙂

 42. Så vacker du är!

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste!

 43. Elsker stilen din! , hvem er det som tar bildene dine ??? , og hvilket kamera er det ? 😀 😛

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Et sonykamera 🙂 Lars-Kristian tar bildene der jeg er med 🙂

   – C

 44. Elsker stilen din og bloggen din! , bare lurte på hvem som tar bildene dine , og hvilket kamera di bruker ?? 😀

 45. Woah kjempefin kjole!

  Har du photoshoppet venstrelåret på bilde 6..?

  1. Fotballfrue

   Jeg klarer ikke photoshop, men om jeg noen gang lærer meg det, håper jeg at jeg hadde gjort det bedre enn det der :p Ser at det ser rart ut.

   – C

 46. Så fint!! 🙂 elsker toppen

 47. Fantastisk fint antrekk! Jeg har det samme skjørtet og de samme skoene faktisk. Men jeg har aldri klart å style skjørtet så fint med noe! Nå ble jeg inspirert! 🙂

 48. Så utrolig stilig og vakkert antrekk!! Blir sååååå inspirert 😀

 49. Jeg elsker dette anntrekket så altfor myeee!

 50. Hei! Nydelig topp! Tror jeg må herme. Men jeg finner ikke toppen på asos.com. Lenge siden du kjøpte den? Eller har jeg ikke lett bra nok kanskje… Håper på svar og topp.

 51. Du är så otroligt vacker, vilket underbart hår 🙂

 52. Du ser fantastisk ut! 🙂

 53. Marielle

  Elsker at du bruker det beltet flere ganger! Jeg har beltet selv, men tror jeg har brukt det to ganger:)

 54. Du er nydelig! Dra til Hollywood! Du kommer virkelig til å gjøre det stort.

 55. hei!
  prøver å finne den rosa toppen på asos, men finner den ikke.. den var jo helt nydelig! kan du være så snill å sende link? 🙂

 56. Wow! Man kan tydelig se at du har begynt med hardere styrketrening! Du ser flott ut!:) Og nydelig antrekk!

 57. Sandra Greene

  Hi I was wondering if you got your top from Asos recently ? I am on their website but cant find the top anywhere 🙁 Sorry for the English I hope you can understand my question xx

 58. Hei søteste Caroline. Hva bruker du under denne toppen for å unngå at BHstroppen vises? Jeg klarer aldri å finne ut hva folk gjør, haha. Superfin blogg som er et friskt innslag i en travel hverdag, og du har til og med lært meg å bli mer positiv og å sette pris på » de små tingene» i hverdagen 🙂

  1. Fotballfrue

   Går bare uten 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *